DAVID LLOYD LEISURE TER ELST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAVID LLOYD LEISURE TER ELST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.778.964

Publication

31/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

en panden op handelszaken), met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen; en

6. Het voeren van bedrijfsmanagement, in de meest ruime zin van het woord, en het opnemen van mandaten zoals ondermeer deze van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen of verenigingen.

Bestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, welke worden benoemd door de algemene vergadering voor een periode door deze laatste bepaald.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bestuursbevoegdheid.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en handelt zoals een raadsvergadering.

Vergaderingen van de zaakvoerders, indien er twee zaakvoerders zijn of indien er een college van zaakvoerders is, kunnen worden gehouden via conference call of video conference.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Bevoegdheden van de zaakvoerders  Externe vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt in en buiten rechte in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar of een notaris, geldig vertegenwoordigd door elke zaakvoerder, individueel handelend.

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers voor zover deze binnen de perken van hun volmacht handelen.

Vergoedingen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Controle.

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria voorzien bij de artikelen 141, 2° en 15 van het Wetboek van vennootschappen, wordt er geen commissaris benoemd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

In dat geval, heeft iedere vennoot afzonderlijk de onderzoeks- en controlebevoegdheden van de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-boekhouder. De vergoeding van deze laatste komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd aangesteld of indien deze vergoeding ten hare laste werd gesteld ingevolge gerechtelijke beslissing. Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste (1e) dag van de maand juni van elk jaar om veertien (14) uur.

Voorzitterschap - Beraadslaging

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door de vennoot die het hoogst aantal aandelen bezit.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen vertegenwoordigd zijn.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welke het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van het bestuursorgaan, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake. De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door het bestuursorgaan.

Ontbinding.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Algemene Vergadering

De comparanten, hier vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

1. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend vijftien. De eerste

jaarvergadering zal bijgevolg in tweeduizend zestien gehouden worden.

2. Benoeming zaakvoerders.

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

" De heer LLOYD Scott Anthony, geboren te Kingston-upon-Thames, Verenigd Koninkrijk op 30 april 1975, hebbende de Engelse nationaliteit, woonachtig te Kirkwood House, 28 Church Road, Wimbledon, London SW19 5DH, Verenigd Koninkrijk;

" De heer HARRIS Ian Michael Brian, geboren te Hornsea, Verenigd Koninkrijk op 25 april 1962, hebbende de Engelse nationaliteit, woonachtig te The Old Farm, Hog Lane, Ashley Green, Chesham, Bucks, HP5 3PY, Verenigd Koninkrijk;

" De heer GUYER Paul, geboren te Londen, Verenigd Koninkrijk op 4 februari 1966, hebbende de Engelse nationaliteit, woonachtig te Western Lodge, 33 Havant Road, Ermsworth, Hampshire, POlO 7JD, Verenigd Koninkrijk.

" Uit een geschrift, voorgelegd aan ondergetekende Notaris, blijkt dat voornoemde zaakvoerders van de vennootschap hun mandaat hebben aanvaard.

De opdracht van voornoemde zaakvoerders zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijzondere lastgeving

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Danielle Machiroux, Quinten Coppens en Marilyn Jonckheere, woonstkeuze gedaan hebbende te Jones Day, Regentschapsstraat 4, 1000 Brussel, elk alleen handelend en met recht tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel

- 2 volmachten

19/01/2015
ÿþ (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2650 Edegem, Kattenbroek 3

Onderwerp akte :VOORSTEL TOT EEN MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op; dertig december tweeduizend veertien, v66r registratie uitgereikt, met ais enig doel te worden neergelegd op de;, griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat door de organen van bestuur van nagemelde vennootschap-` pen :

1. de naamloze vennootschap "RECREATIE- EN CONGRESHOTEL TER ELST", waarvan de.' maatschappelijke zetel gevestigd is te 2650 Edegem, Kattenbroek 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0415.320.148;

hierna genoemd de "overdragende vennootschap".

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "David Lloyd Leisure Ter Eist", waarvaw. de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2650 Edegem, Kattenbroek 3, ingeschreven in het rechtspersonenre gister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0507.778.964;

hierna genoemd de "verkrijgende vennootschap".

het initiatief genomen werd ertoe strekkende een met splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van;; artikel 677 Wetboek van vennootschappen (hierna "partiële splitsing") door te voeren waarbij een deel van het vermogen van de overdragende vennootschap zonder ontbinding, met toepassing van de bepalingen van de!: artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zal overgaan op de verkrijgende vennootschap en dit tegen uitreiking van VEERTIENDUIZEND ZESHONDERD ACHTENVIJFTIG (14.658):` nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap welke aandelen worden toegekend aan de aandeelhouders.'





,; van de overdragende vennootschap.

Bijgevolg verbinden de organen van bestuur van de bovengemelde vennootschappen zich wederzijds

om te doen wat in hun macht ligt om voormelde partiële splitsing tot stand te brengen tegen de pagemelde.

voorwaarden.

Uit het splitsingsvoorstel blijkt wat volgt:

a) Rechtsvorm - Naam - Doel - Zetel

De bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen werden hierboven aangeduid met name

De naamloze vennootschap "RECREATIE- EN CONGRESHOTEL TER ELST", waarvan de:!

maatschappelijke zetel gevestigd is te 2650 Edegem, Kattenbroek 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister,

van Antwerpen met ondernemingsnummer 0415.320.148, zijnde de partieel te splitsen vennootschap, hierna;,

genoemd de "overdragende vennootschap".

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "David Lloyd Leisure Ter Elst", waarvan de!'

maatschappelijke zetel gevestigd is te 2650 Edegem, Kattenbroek 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister

van Antwerpen met ondernemingsnummer 0507.778.964, zijnde de "verkrijgende vennootschap".

Doel

Het doel van de overdragende vennootschap is het volgende : I

"De vennootschap heeft tot doel :

- voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het oprichten en verwerven, het huren of verhuren, het vervreemden, het beheren en exploiteren van een sport- en ontspanningscentra, het inrichten en laten inrichten van sportmanifestaties, het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Link B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

echtbank van koophandel Antwerpen

07 JAN. 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

Voorbehoud

aan he

Belgisc Staatsbl

Ondememingsnr : 0507.778.964

"

Benaming (voluit) : David Lloyd Leisure Ter Eist

mod 11.1

uitbaten van sportterreinen, zalen voor sport- en lichaamsoefeningen, en de buffetten verbonden aan deze

inrichtingen, alsmede de aan- en verkoop van sportartikelen of uitrustingen;

- de inrichting en uitbating van hotels en logementshuizen;

- de inrichting en uitbating van paleizen en hallen voor tentoonstellingen, congressen en andere culturele en

artistieke manifestaties, en het inrichten van vertoningen allerhande;

- de uitbating van: zwembad, sportterrein, met uitzondering van voetbalterreinen, zaal voor lichaamsoefenin-

gen, danszaal, cursussen voor dansen en conditiegymnastiek, automatische spelen en handigheidsspelen;

- onderneming voor het organiseren van tentoonstellingen en kunstgalerijen;

- de oprichting en uitbating van brood-, pastei-, confisserie en bakkerijwerkplaatsen en winkels of

verbruikzalen voor bakkerij- en confiserie artikelen en alle daarmee verband houdende en aansluitende

verbruiksgoederen.

- de oprichting van praktijkscholen voor horeca-opleiding."

Het doel van de verkrijgende vennootschap is :

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening dan wel voor

rekening van derden of in samenwerking met enige derden:

1. Het oprichten, verwerven, ontwikkelen, commercialiseren en uitbaten van vrijetijds-, sport- en recreatiecentra, in de meest ruime zin van het woord;

2. De organisatie, promotie en coördinatie van alle mogelijke recreatieve, vrijetijds- en sport- en aanverwante activiteiten en evenementen;

3, Het verrichten van alle commerciële, industriële, financiële, onroerende en roerende activiteiten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen;

4, Bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in een bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of analoog is met het hare of van aard is haar doel te bevorderen;

5. Het aangaan of toekennen van leningen, alsook alle zekerheden toekennen, teneinde haar eigen = verplichtingen of die van derde partijen te waarborgen (met inbegrip van hypotheken, panden en panden op handelszaken), met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen; en

6. Het voeren van bedrijfsmanagement, in de meest ruime zin van het woord, en het opnemen van mandaten zoals ondermeer deze van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen of verenigingen."

Gelet op de aard van de inbreng kadert deze inbreng in het doel van de verkrijgende vennootschap en is dus geen doelswijziging vereist.

b) Beschriiving van de verrichting

De bestuursorganen van de voormelde overdragende en de verkrijgende vennootschap stellen voor een met splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren overeenkomstig de bepalingen van artikel 677, juncto de artikelen 728 tot 741 en 763 tot 767 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij enerzijds de overdragende vennootschap niet ophoudt te bestaan, en anderzijds de activa en passiva, zoals verder sub j) beschreven, onder algemene titel zullen overgaan naar de verkrijgende vennootschap.

In het kader van deze met splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting zuilen alle afgesplitste bestanddelen op de balans van de verkrijgende vennootschap tegen de boekwaarde die zij bij de overdragende vennootschap hadden op 30 september 2014 worden opgenomen.

Het eigen vermogen ter waarde van 171.964 Euro en de handelsschulden ter waarde van 5.560 Euro van de overdragende vennootschap zullen overgaan naar de verkrijgende vennootschap. Het kapitaal van de overdragende vennootschap "RECREATIE- EN CONGRESHOTEL TER ELST" zal worden verminderd ingevolge de toescheiding van voormeld bedrag aan het kapitaal van de verkrijgende besloten vennootschap "David Lloyd Leisure Ter Eist".

Deze kapitaalvermindering zal geschieden zonder vermindering van het aantal aandelen.

Het kapitaal van de verkrijgende vennootschap "David Lloyd Leisure Ter Elst" zal worden verhoogd ingevolge de toescheiding van het kapitaal van de overdragende vennootschap "RECREATIE- EN CONGRESHOTEL TER ELST". Ingevolge deze kapitaalverhoging zullen VEERTIENDUIZEND ZESHONDERD ACHTENVIJFTIG (14.658) nieuwe aandelen worden uitgegeven, die ais volledig volgestorte aandelen zullen worden toegekend aan de enige aandeelhouder van de overdragende vennootschap, zoals nader uiteengezet hierna.

c) Ruilverhouding  Opleg

1° Het kapitaal van de overdragende vennootschap "RECREATIE- EN CONGRESHOTEL TER ELST" wordt op heden vertegenwoordigd door 11.700 aandelen, die allen worden gehouden door de naamloze vennootschap "HOLDCO TER ELST", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2650 Edegem, Ter Elststraat 310, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer -0837.055.461. -..

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bthouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

é mod 11.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

2° Het kapitaal van de verkrijgende vennootschap "David Lloyd Leisure Ter Elst" wordt op heden vertegenwoordigd door 2.000 aandelen, waarvan 1.995 aandelen worden gehouden door de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht en bestaande naar het recht van het Verenigd Koninkrijk "David Lloyd , Leisure Limited", en waarvan 5 aandelen worden gehouden door de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht en bestaande naar het recht van het Verenigd Koninkrijk "David LIoyd Leisure Group Limited".

3° In vergoeding voor de overgang onder algemene titel van de activa en passiva, zoals hierna sub j) beschreven, worden aan de enige aandeelhouder van de overdragende vennootschap "RECREATIE- EN ' CONG1 ESHOTEL TER ELST", 14.658 aandelen van de verkrijgende vennootschap als volledig volgestorte aandelen toegekend.

4° Er wordt geen opleg in geld betaald.

d) Wijze van uitreiking

Onmiddellijk na het verlijden van de akte van partiële splitsing tekent het orgaan van bestuur van de

verkrijgende vennootschap in het register van aandelen de volgende gegevens aan :

- de identiteit van de aandeelhouder van de overdragende vennootschap;

- het aantal aandelen dat aan de aandeelhouder van de overdragende vennootschap toekomt;

- de datum van het partieel splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door het orgaan van bestuur van de verkrijgende vennootschap, namens de

verkrijgende vennootschap en door de vennoten of hun gevolmachtigde ondertekend.

De raad van bestuur of één van de bestuurders van de overdragende vennootschap voert tevens de

nodige wijzigingen door in het register van aandelen van de overdragende vennootschap ingevolge de

kapitaalvermindering waartoe de partiële splitsing aanleiding geeft.

e) Datum voor de vaststelling van de bestanddelen en voor deelname in de winst

Voor de vaststelling en toewijzing van de bestanddelen wordt 30 september 2014 weerhouden.

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, gaat in op de datum van

oprichting van de verkrijgende vennootschap.

f) Boekhouding

De partiële splitsing zal boekhoudkundig uitwerking hebben vanaf 1 oktober 2014.

g) Bijzondere voorwaarden

Er zijn in de overdragende vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend en er werden geen bijzondere voorwaarden vastgesteld.

h) Bijzondere bezoldiging

Aan de algemene vergadering zal worden voorgesteld om de bepalingen van artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen toe te passen.

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen zal in de agenda van de vergadering letterlijk melding worden gemaakt van het eerste en tweede lid van artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen en de afstand zal worden onderworpen aan een uitdrukkelijke stemming van de algemene vergadering.

Bijgevolg zullen geen bijzondere verslagen worden opgesteld in de zin van de artikelen 730 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

i) Bijzondere voordelen

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

vennootschappen die deelnemen aan de partiële splitsing.

j) Beschrijving van ingebrachte bestanddelen

Het voorgelegde splitsingsvoorstel strekt ertoe een partiële splitsing door te voeren, waarbij geen andere dan de hiernavolgende activa en passiva van de overdragende vennootschap die allen verbonden zijn aan de exploitatie van het bestaande sportcomplex, overgaan naar de verkrijgende vennootschap:

- het volle eigendomsrecht over het gebouw op en met grond en aanhorigheden gelegen te Edegem (tweede afdeling), Kattenbroek 3, ten kadaster bekend wijk C deel van nummer 226/R met een oppervlakte 'volgens meting van 16.102,35 ma, zoals deze eigendom in het lichtgroen is omlijnd op het aan dit splitsingsvoorstel gehecht grondplan opgemaakt door de cvba GEOMODUS op 17 oktober 2014 (gewijzigd op 3 november 2014 en voor de laatste maal op 19 december 2014), met een boekwaarde per 30 september 2014 van 107.639,00 Euro; (refertenummer prekadastratie 11472-10199)

- alle rechten, titels en belangen verbonden aan alle roerende en onroerende goederen (inclusief infrastructuur, machines, toestellen, gereedschap, meubels, computer hardware, materialen, voertuigen en alle andere voorwerpen) die worden gebruikt in het kader van de exploitatie van de sportfaciliteiten bestaande uit de gym, tennis, petanque en teambuilding activiteiten, en die worden opgesomd in de inventaris die als bijlage aan onderhavig voorstel wordt gehecht, met een gezamenlijke boekwaarde per 30 september 2014 van 69.585 Euro;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- een handelsvordering voor een bedrag van 300 Euro;

- de huurovereenkomst tussen Recreatie- en Congreshotel Ter Elst NV, Holdco Ter Elst NV en ,

Mijntennisclub-VZW van. 10.september-2012_ ------- _________ .......... _ ..... _.._______________..__.._._._._.____ _______

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' mod 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- de lidmaatschapsovereenkomsten afgesloten door de leden van de gym club Ter Elst;

- de gebruiksrechtovereenkomst tussen Recreatie- en Congreshotel Ter Elst NV en Full Tech België BVBA van 11 juni 2007; en

- de arbeidsovereenkomst voor bedienden voor onbepaalde duur van 31 december 2003 tussen Recreatie- en Congreshotel Ter EIst NV als werkgever en de heer Ljev Vercammen als werknemer.

Tenzij anders bdpaaId in dit splitsingsvoorstel, worden geen passiva ingebracht in de verkrijgende vennootschap, met uitzondering van de aan de verkrijgende vennootschap toegewezen eigen vermogensbestanddelen ter waarde van 171.964 Euro en handelsschulden ter waarde van 5.560 Euro, De verkrijgende vennootschap zal niet hoofdelijk aansprakelijk kunnen worden gesteld overeenkomstig artikel 729 van het Wetboek van vennootschappen voor passiva die niet in dit splitsingsvoorstel worden toegescheiden, daarbij ondermeer inbegrepen fiscale aansprakelijkheden, verplichtingen voortvloeiende uit de vervuiling van de overgedragen grond en verplichtingen onder overeenkomsten welke niet exhaustief in bovenstaande lijst worden vermeld, Alle fiscale aansprakelijkheden en verplichtingen (met inbegrip van vennootschapsbelasting en onroerende voorheffing) verbonden aan de overgedragen activa en passiva tot op het ogenblik van de effectieve partiële splitsing, zullen worden gedragen door de overdragende vennootschap,

Wat betreft de hypothecaire staat van het onroerend goed hierboven beschreven, verbindt de ¬ overdragende vennootschap er zich toe dat vanaf het moment van de effectieve splitsing, dit goed vrij en onbelast zal zijn van alle inschrijvingen, overschrijvingen, kantmeldingen of andere beletselen.

Toewijzing van activa en passiva

In de mate dat interpretatieproblemen zouden ontstaan in verband met de toewijzing van de activa en passiva zal geopteerd worden voor toewijzing aan de overdragende vennootschap.

k) Verdeling onder de aandeelhouders

De 14.658 nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap die worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing worden allen toegekend aan de enige aandeelhouder van de overdragende vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

' neergelegd :

- afschrift van

de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening

20/03/2015
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Antwerpen

I d t1t 2013

Antwerpen

Il

*15042255*



riffie

ni< va koophandel C

~.

Onderrlemingsnr ; 0507.778.964

Benaming (voluit) : David Lloyd Leisure Ter Eist

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Kattenbroek 3

2650 Edegem

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging volgend uit een partiële splitsing - Statutenwijziging - Volmachten

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel, met tussenkomst van Meester Marc Sledsens, notaris te Antwerpen op 4 maart 2015, dat op de bijeengekomen buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "David Lloyd Leisure Ter Eist", met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Kattenbroek 3 de volgende beslissingen werden genomen ;

Eerste besluit :

De voorzitter geeft een korte samenvatting van het partieel splitsingsvoorstel, zoals hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt om over te gaan tot de partiële splitsing van de vennootschap door overneming en waarin de partiële splitsing wordt voorgesteld van de naamloze vennootschap "RECREATIE- EN CONGRESHOTEL TER ELST", met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Kattenbroek 1, en met ondernemingsnummer 0415.320.148 RPR Antwerpen (hiervoor en hierna " RECREATIE- EN CONGRESHOTEL TER ELST" of "de partieel te splitsen vennootschap") door middel van een overdracht van een deel van haar vermogen (het Afgesplitste Vermogen), zonder ontbonden te worden en zonder op te houden te bestaan, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid David Lloyd Leisure Ter Eist, in ruil voor de uitgifte van nieuwe aandelen van David Lloyd Leisure Ter Eist die zullen worden uitgereikt aan de enige aandeelhouder van RECREATIE- EN CONGRESHOTEL TER ELST,

De melding van de neerlegging van het voorstel tot partiële splitsing door de betrokken vennootschappen werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad zoals hierboven vermeld.

Vervolgens besluit de algemene vergadering om, overeenkomstig de bepalingen van artikel 734 Wetboek van vennootschappen, af te zien van het opmaken van het verslag door het college van zaakvoerders zoals bedoeld in artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering besluit tevens unaniem te verzaken aan het opstellen van het schriftelijk verslag door 1; de bedrijfsrevisor als bedoeld in artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen.

Tweede besluit : Kennisname en bespreking verslagen tot kapitaalverhoging door inbreng In natura Besluit:

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van de vennootschap David Lloyd Leisure Ter Elst BVBA, bestaat uit de activa, passiva, rechten en bepaalde verplichtingen gerelateerd aan de sportfaciliteiten bedrijfstak van Recreatie- en Congreshotel Ter Elst NV.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het college van zaakvoerders van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Be het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden mathematisch ten minste overeenkomen met de fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 14.658 aandelen van de vennootschap David Lloyd Leisure Ter Elst BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

tMj willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Derde besluit : Gebeurlijke wijzigingen

(" )

BESCHRIJVING VAN HET AFGESPLITSTE VERMOGEN

De Voorzitter heeft dan verklaard dat ingevolge proces-verbaal op heden opgemaakt door Meester Catherine Gillardin, ondergetekende notaris, vervangende haar confrater, Meester Marc Sledsens, territoriaal belet, de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap RECREATIE- EN CONGRESHOTEL TER ELST, onder meer besloten heeft om partieel gesplitst te worden door overdracht zonder ontbinding en zonder op te houden te bestaan, van een deel van haar activa en passiva, zoals hieronder kort beschreven. Alle rechtshandelingen met betrekking tot het Afgesplitste Vermogen zijn uitvoerig beschreven in de hiervoor vermelde verslagen en het voorstel tot partiële splitsing van RECREATIE- EN CONGRESHOTEL TER ELST en David Lloyd Leisure Ter Eist. In ruil voor het Afgesplitste Vermogen zal David Lloyd Leisure Ter Elst 14.658 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde toekennen aan de enige aandeelhouder van RECREATIE- EN CONGRESHOTEL TER ELST, zonder betaling van een opleg.

Zijn hier tussengekomen, de heer ENGELS Steve Emilienne Yvon Rita Julien, wonende te 2930 Brasschaat, Jacobuslei 61 en de heer VERTESSEN Nuno Miguel, geboren te Lissabon (Portugal) op 24 oktober 1969, van Belgische nationaliteit, wonende te 2600 Berchem, Frans Birontiaan 25, in hun hoedanigheid van lasthebber van RECREATIE- EN CONGRESHOTEL TER ELST, ingevolge (het zesde besluit van) het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van RECREATIE- EN CONGRESHOTEL TER ELST, welke gehouden werd vandaag, vóór huidige akte, voor Meester Catherine Gillardin, ondergetekende notaris, vervangende haar confrater, Meester Marc Sledsens, territoriaal belet.

De voormelde lasthebber heeft uiteengezet dat het Afgesplitste Vermogen van RECREATIE- EN CONGRESHOTEL TER ELST, dat nu wordt overgedragen aan de vennootschap David Lloyd Leisure Ter Elst in het kader van de partiële splitsing, wordt beschreven onder punt j) van het voorstel tot partiële splitsing en onder punt 4, van het bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor van David Lloyd Leisure Ter Elst waarvan sprake hierboven. Het Afgesplitste Vermogen bestaat uit de volgende vermogensbestanddelen:

ACTIVA

(" )

PASSIVA

(" " )

GEMEENTE EDEGEM (TWEEDE AFDELING)

(" " )

Vierde besluit : Goedkeuring van de partiële splitsing

De vergadering besluit om de partiële splitsing aan te nemen overeenkomstig de modaliteiten opgenomen in het voornoemd partiële splitsingsvoorstel, door middel van een overdracht aan David Lloyd Leisure Ter Elst als verkrijgende vennootschap van het Afgesplitste Vermogen (zoals hierboven beschreven) door RECREATIE- EN CONGRESHOTEL TER ELST, zonder dat deze wordt ontbonden en zonder dat deze ophoudt te bestaan, in ruil voor de uitgifte van 14,658 nieuwe aandelen van David Lloyd Leisure Ter Eist. Deze nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven in het kader van de kapitaalverhoging beschreven in de volgende besluiten.

Naar aanleiding van de huidige partiële splitsing wordt het Afgesplitste Vermogen van RECREATIE- EN CONGRESHOTEL TER ELST aan David Lloyd Leisure Ter Elst overgedragen, en wordt de opschortende voorwaarde vermeld in de akte heden verleden voor ondergetekende notarissen geacht te zijn vervuld. De inbreng van het Afgesplitste Vermogen wordt exclusief vergoed door de toekenning van nieuw uit te geven aandelen van David Lloyd Leisure Ter Elst, zonder nominale waarde en van dezelfde soort en met dezelfde rechten en voordelen eraan verbonden als de bestaande aandelen van David Lloyd Leisure Ter Elst, dien verstande dat deze nieuwe aandelen vanaf de datum van de oprichting van de verkrijgende vennootschap recht geven om in de winst te delen.

Er is geen opleg in geld uitbetaald naar aanleiding van huidige partiële splitsing. De nieuwe uit te geven aandelen zullen worden uitgegeven tegen de uitgifteprijs van tien euro (¬ 10,00).

De datum vanaf wanneer de verrichtingen die betrekking hebben op het Afgesplitste Vermogen van de partieel te splitsen vennootschap vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt zuilen worden beschouwd ais zijnde verricht voor rekening van David Lloyd Leisure Ter Elst, is 1 oktober 2014.

Vilfde besluit : Kapitaalverhoging ten gevolge van de partiële splitsing

De algemene vergadering besluit ingevolge de verwezenlijking van de partiële splitsing het maatschappelijk kapitaal van de verkrijgende vennootschap ten belope van honderdzesenveertigduizend vijfhonderdtachtig euro (¬ 146.580,00) om het te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) tot honderdzesenzestigduizend vijfhonderdtachtig euro (¬ 166.580,00) met uitgifte van 14.658 (veertienduizend zeshonderdachtenvijftig) nieuwe aandelen.

Het bedrag van de verhoging van het maatschappelijk kapitaal is gelijk aan de fractiewaarde van het aandeel van de Vennootschap (tien euro (¬ 10,00) per aandeel) vermenigvuldigd met het aantal nieuwe aandelen. De nieuwe aandelen zullen volledig volgestort zijn. Zij zullen dezelfde rechten en plichten hebben ais de bestaande aandelen, met dezelfde fractiewaarde als de bestaande aandelen en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen van David Lloyd Leisure Ter Elst, met dien verstande dat deze nieuwe aandelen vanaf de datum van de oprichting van de verkrijgende vennootschap recht geven om in de winst te delen.

Zesde besluit : Vaststelling van de verwezenliikinq van de kapitaalverhoging en toekenning van de nieuwe aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgiscin

Staatsblad

mor 11.1

De algemene vergadering stelt vast dat

- de kapitaalverhoging ten belope van honderdzesenveertigduizend vijfhonderdtachtig euro (¬ 146.580,00)

waarvan sprake in het vijfde besluit zich gerealiseerd heeft;

- geen uitgiftepremie werd toegekend;

-14.658 (veertienduizend zeshonderdachtenvijftig) nieuwe aandelen werden uitgegeven;

- de kapitaalverhoging integraal volgestort is door de overdracht van het Afgesplitste Vermogen van

RECREATIE- EN CONGRESHOTEL TER ELST binnen de verhoudingen en voorwaarden voorzien in het

voorstel tot partiële splitsing en in de verslagen vernield in het tweede besluit van huidige akte;

- het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap wordt aldus gebracht van twintigduizend euro (¬

20.000,00) op honderdzesenzestigduizend vijfhonderdtachtig euro (¬ 166.580,00) vertegenwoordigd door 16.658 (zestienduizend zeshonderdachtenvijftig) aandelen die volledig zijn volgestort, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/16.658sr° van het kapitaal vertegenwoordigen;

- de kapitaalvertegenwoordigende waarde van aile aandelen (bestaande aandelen en nieuwe aandelen) gelijk wordt geschakeld, zodat zij voortaan eenzelfde kapitaalvertegenwoordigende waarde (en fractiewaarde) hebben;

- de partiële splitsing van de vennootschap RECREATIE- EN CONGRESHOTEL TER ELST, die zal blijven voortbestaan, vanaf heden verwezenlijkt is.

Tengevolge van deze vaststelling, besluit de algemene vergadering :

- dat de 14.658 (veertienduizend zeshonderdachtenvijftig) nieuw uitgegeven, volledig volgestorte aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, aan de enige aandeelhouder van de vennootschap RECREATIE-EN CONGRESHOTEL TER ELST zullen worden toegekend, met name aan de naamloze vennootschap HOLDCO TER ELST, met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Ter Elststraat 310, 0837.055.461 RPR Antwerpen;

- aan de Voorzitter de taak op te dragen de nieuw uitgegeven aandelen in te schrijven in het register van aandelen van de Vennootschap in ruil voor de overdracht van het hiervoor beschreven Afgesplitste Vermogen van RECREATIE- EN CONGRESHOTEL TER ELST onmiddellijk na de huidige algemene vergadering. Zevende besluit : Wijziginna van de statuten

De notaris stelt vast dat de vergadering de goedkeuring heeft verleend aan de beslissingen opgenomen onder punten 1 tot 9 van de agenda.

De vergadering beslist bijgevolg het artikel 5 van de statuten van de Vennootschap te wijzigen om dit in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen, als volgt :

Vervanging van het artikel 5 door het volgende tekst:

"Het kapitaal is vastgesteld op honderdzesenzestigduizend vijfhonderdtachtig euro (¬ 166.580, 00). Het is vertegenwoordigd door 16.658 (zestienduizend zeshonderdachtenvijftig) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/16.6585 van het kapitaal vertegenwoordigen."

Achtste besluit : Benoeming van een zaakvoerder

De vergadering beslist een vierde zaakvoerder te benoemen, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Sport Leisure & Event Consultancy, met maatschappelijke zetel te 1652 Alsemberg (Beersel), Kruisdreef 31, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0560.813.715, met als vaste vertegenwoordiger de heer Stéphane Victor François Joseph Rutté, wonende te 1652 Alsemberg, Kruisdreef 31.

Negende besluit : Bijzondere volmachten  coördinatie van de statuten

De vergadering beslist volmachten toe te kennen aan elke zaakvoerder, alleen optredend en met mogelijkheid van subdelegatie, voor de uitvoering van de voorgaande beslissingen en voor de vervulling van alle formaliteiten voortvloeiend uit de genomen beslissingen waarvan hierboven sprake, en aan de notaris Catherine GILLARDIN voor de coördinatie van de statuten, en aan iedere derde voor het verrichten van iedere eventuete inschrijvingswijziging van David Lloyd Leisure Ter Elst bij alle publieke of private administraties in uitvoering van de voorafgaande besluiten, en om alle nodige of nuttige neerleggingen en publicaties te verrichten.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

-1 afschrift;

-1 gelijkvorming uittreksel

-1 aktekopij

-1 plan aangaande het onroerend goed

- 2 volmachten

-1 bijzonder verslag van het college van zaakvoerders

-1 afschrijvingslijst

-1 verstag van de bedrijfsrevisor

-1 coördinatie van statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/05/2015
ÿþ mod 11.1

[ L:111:1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



111111111,111,1111.1111111111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 a APR. 2015

afdeling 434f4teen

Ondememingsnr : 0507.778.964

Benaming (voluit) : David Lloyd Leisure ter Eist

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kattenbroek 3

2650 Edegem

Onderwerp akte :Kapitaalsverhoging door inbreng in geld

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel op 24 april 2015, dat op de bijeengekomen buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid David Lloyd Leisure ter Etst, met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Kattenbroek 3, de volgende beslissingen werden genomen

Eerste besluit : Verhoging maatschappelijk kapitaal door Inbreng In geld

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van acht miljoen zevenhonderdzestigduizend euro (¬ 8.760.000,00), om het te brengen van honderdzesenzestigduizend vijfhonderdtachtig euro (¬ 166.580,00) op acht miljoen negenhonderd-zesentwintigdulzend vijfhonderdtachtig euro (¬ 8.926.580), door inbreng in speciën, met uitgifte van achthonderd zesenzeventigduizend (876.000) nieuwe aandelen, zonder vermelding van waarde. Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen een uitgifteprijs welke gelijk is aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen, en zullen van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen in de winsten delen te rekenen van de dag van hun uitgifte en stemgerechtigd zijn na afloop van de vergadering die tot hun uitgifte heeft besloten.

Tweede besluit : Verzaking voorkeurrecht  Inschriivinq en volstorting kapitaalverhoging

(" )

Derde besluit : Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en ondergetekende Notaris stelt bij authentieke akte vast dat onderhavige kapitaalverhoging door inbreng in geld ten belope van acht miljoen zevenhonderdzestigduizend euro (¬ 8.760.000,00) onderschreven werd, dat elk van de achthonderd zesenzeventigduizend (876.000) nieuwe aandelen integraal volstort werden, en dat het kapitaal effectief gebracht is op acht miljoen negenhonderdzesentwintigduizend vijfhonderdtachtig euro (¬ 8.926.580), vertegenwoordigd door achthonderd tweeënnegentigduizend zeshonderdachtenvijftig (892.658) aandelen, zonder vermelding van waarde. Vierde besluit : statutenwijziging

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen, teneinde dit artikel in overeenstemming te brengen met hogervermelde beslissingen tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap, met name als volgt: - Artikel 5 - Kapitaal:

Vervanging van de tekst van artikel 5 als volgt:

« Het kapitaal is vastgesteld op acht miljoen negenhonderd-zesentwintigduizend vijfhonderdtachtig euro (¬ 8.926.580). Het is vertegenwoordigd door 892.658 (achthonderdtweeënnegentigduizend zeshonderdachtenvijftig) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 9/892.658e° van het kapitaal vertegenwoordigen. » Vijfde besluit : machten ter uitvoering van de genomen beslissingen

De vergadering kent aile machten toe aan de zaakvoerders met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent tevens aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Danielle Machiroux, Quinten Coppens en Marilyn Jonckheere, woonstkeuze gedaan hebbende te Jones Day, Regentschapsstraat 4, 1000 Brussel, elk alleen handelend en met recht tot indeplaatsstelling, teneinde de nodige wijzigingen ingevolge onderhavige kapltaalverhoging, aan te brengen in het register van aandelen van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Iri kiti

..1.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

- I afschrift;

- I gelijkvorming uittreksel

- 2 volmachten

- I gecoiirdineerde statuten

-if

,i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DAVID LLOYD LEISURE TER ELST

Adresse
KATTENBROEK 3 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande