DAVILS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAVILS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.546.010

Publication

05/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Verzekeringen BVBA en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

" de vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

" elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld.

" alle bewerkingen met betrekking tot alle mogelijke onroerende rechten uit hun aard, door incorporatie of door bestemming, alsook tot goederen en/of roerende rechten die eruit voortvloeien, zoals kopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, oprichten, inrichten, huren, verhuren, onderverhuren, in erfpacht of opstal geven, erfpacht of opstal verlenen, uitbaten, horizontaal of verticaal verdelen, verkavelen, onder het regime van mede-eigendom plaatsen en in het algemeen alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op het technisch of administratief beheer hiervan, de valorisering van alle onroerende bebouwde of onbebouwde eigendommen, alle onderzoekingen en schattingen verrichten, alle administratieve toelatingen vragen, alle lastenkohieren opstellen, alle mogelijke architect- en aannemingscontracten sluiten;

" de aankoop, de verkoop, de ruiling, de bouw, de verbouwing, de valorisatie, de inrichting, de uitbating, de verhuring, de onderverhuring, het beheer, het onderhoud, de verkaveling, de horizontale verdeling en het plaatsen onder gedwongen mede-eigendom, de leasing, de prospectie, de promotie onder alle vormen, van alle onroerende goederen en/of onroerende zakelijke rechten, zowel onbebouwde als gebouwen aller aard;

" verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen;

" verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes, enzovoort;

" verhuur van handelszaken (in een stelsel van vrije geranten);

" de bemiddeling bij dergelijke operaties;

" de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening ten titel van aanneming, en dit van alle gebouwen of constructies;

" het verrichten van alle studies, het opmaken van alle ontwerpen en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten;

" het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening van alle onroerende goederen;

" projectmanagement omvattende de exploitatie van een onderneming voorprojectontwikkeling en alles wat hiermee gepaard gaat, onder meer maar niet uitsluitend het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen dienaangaande, het onderhandelen met en het aanstellen van een architect, aannemer en andere betrokken personen, het optreden tegenover de diverse overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot de coördinatie van de bouwwerken en de controle hierop tijdens en nadien;

" het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden;

" onroerende goederen en/of rechten in hypotheek geven.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap verbindt er zich toe alle bepalingen van de bij KBC Verzekeringen onderschreven samenwerkingsovereenkomst door het verzekeringsagentschap Futurass Verzekeringen te respecteren, evenals zijn eventuele bijlagen en ondergeschikte overeenkomsten.

Artikel vier :

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf 3 november 2014.

B. Kapitaal - Aandelen :

Artikel vijf :

Het kapitaal is vastgesteld op zestig duizend euro (60.000 EUR), verdeeld in zeshonderd

(600) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Eventuele wijzigingen aan de lijst van de aandeelhouders dient vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen voorgelegd te worden.

Artikel zes:

Het kapitaal is bij de oprichting volledig geplaatst en ieder aandeel volgestort.

C. Bestuur - vertegenwoordiging :

Artikel veertien :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders moeten samen steeds minimum 75% van het stemgerechtigd kapitaal bezitten. De zaakvoerders nemen alle verplichtingen inzake exclusieve samenwerking op zich die voorzien zijn in de samenwerkingsovereenkomst tussen KBC Verzekeringen en het verzekeringsagentschap Futurass Verzekeringen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Elke voordracht tot zaakvoerder dient vooraf goedgekeurd te worden door KBC Verzekeringen. Artikel vijftien : Intern bestuur.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel zestien : Externe vertegenwoordigingsmacht.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

D. Algemene vergadering :

Artikel twintig :

De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten, haar

beslissingen zijn bindend, zowel voor de afwezigen als voor degenen die er een andere mening op

na houden.

Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een

lasthebber op voorwaarde dat deze zelf vennoot is.

De rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door een lasthebber die geen vennoot

is.

Voor de minderjarigen en andere onbekwamen treden hun wettelijke vertegenwoordigers op, zelfs indien deze geen vennoten zijn.

Elk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing en door de wet voorziene beperkingen.

De vergadering beslist met meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, onverminderd de strengere bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel tweeëntwintig :

Ieder jaar moet tenminste één algemene vergadering gehouden worden.

Deze vergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand mei om 19 uur in de gemeente Geel in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds bijeengeroepen worden door één der zaakvoerders of een commissaris.

Deze moet door de zaakvoerders worden bijeengeroepen op verzoek van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de dertig dagen na de postdatum van het aangetekend schrijven dat met opgave van de op de dagorde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerders is gericht.

E. Inventaris - balans - winstverdeling :

Artikel vierentwintig :

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daaropvolgend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel vijfentwintig :

Op 31 december van ieder jaar wordt door de zaakvoerders een inventaris alsook een jaarrekening opgemaakt.

Artikel zesentwintig :

Op de netto-winst zal er jaarlijks minimum vijf ten honderd vooraf genomen worden voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet vereist zodra dit fonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Verder dient jaarlijks het aldus bekomen saldo ter beschikking van de algemene vergadering te worden gesteld die over de bestemming ervan naar goeddunken mag beslissen.

F. Ontbinding - vereffening :

Artikel zevenentwintig :

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Artikel achtentwintig :

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden zelfs voor het verstrijken van haar duur, zal de vereffening geschieden door de zorgen van de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder of één der zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist en één of meerdere vereffenaars aanduidt, wier machten en vergoedingen zij zal bepalen.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

II. OVERGANGSBEPALINGEN :

1. Eerste boekjaar :

Het eerste boekjaar loopt vanaf 3 november 2014 tot en met 31 december 2015.

Op 31 december 2015 wordt voor de eerste maal door de zaakvoerder een inventaris

opgemaakt, alsook een jaarrekening.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

2. Benoeming niet-statutair zaakvoerder:

Werd aangesteld als niet-statutair zaakvoerder der vennootschap voor onbepaalde duur en

met een onbezoldigd mandaat: de heer Blankert Dave Andres, voornoemd.

3. Overname verbintenissen

De vennootschap neemt met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters, en deze worden voor zoveel als nodig bij deze bekrachtigd en bevestigd.

4. Aanstelling bijzonder lasthebber :

Aan Tomik Consultancy BVBA, te 2480 Dessel, Zandbergen 102, en haar aangestelden werd volmacht verleend om voor en in naam van de vennootschap:

- bij de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en het Ondernemingsloket alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie van BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van

werkzaamheid.

5. Aanstelling commissaris:

Vaststelling op grond van ter goeder trouw verrichte schattingen dat de vennootschap voldoet aan de vrijstellingscriteria voor de controle op de jaarrekening en dienvolgens thans vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Mia Willemsen, notaris.

Staatsblad

Mededeling van neerlegging:

Afschrift van de oprichtingsakte dd. 3 november 2014.

24/02/2015
ÿþMal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

elegd ter griffie van de

1

12 FEB. 2015

di

15 0128*

Griffie

Qndernemingsnr : 0567.546.010

Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm BVBA

Zetel : Manheuvels 19 - 2440 Geel

(volledig adres)

Davils

111

ANTWERPEN asdeling -i LTRNHOUT De Griffier

Onderwerp akte : Aanstelling vaste vertegenwoordiger

De buitengewone algemene vergadering van 23 januari 2015 heeft de beslissing genomen om in toepassing, van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen, de heer Dave Blankert aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap Davils BVBA, bevoegd om als dusdanig op te treden voor alle' bestuursmandaten welke de vennootschap zou vervullen in andere vennootschappen en zat dit mandaat uitvoeren in haar naam en voor haar rekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 03.08.2016 16398-0534-014

Coordonnées
DAVILS

Adresse
MANHEUVELS 19 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande