DC OPBOUW

Société en commandite simple


Dénomination : DC OPBOUW
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 627.832.894

Publication

15/04/2015
ÿþ Mixt Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 2 APR, 2015 i

afdeling amen



Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : DC Opbouw (verkort) :

0E72A- . 832 . 354

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Pasteelsstraat 66 - 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting benoeming zaakvoerder

Het blijkt uit een onderhandse akte d.d. 9 maart 2015 dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met ais beherend vennoot dhr, De Caerlé Guy wonende te Pasteelsstraat 66 - 2640 Mortsel en ais stille vennoot mevr. Vermeulen Kristel wonende te Pasteelsstraat 66 - 2640 Mortsel.

Naam: DC Opbouw

Rechtsvoren: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Pasteelsstraat 66 - 2640 Mortsel

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het vervaardiging van wandkasten, speciale TV-meubels, bijzetmeubels en dergelijke in de meest ruime zin; interieuradvies, bouw en inrichting in de meest ruime betekenis; montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of kunststof: deuren, , vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz. in de meest ruime betekenis;; de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz., in hout of kunststof; het; plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout; dakbedekking en dakconstructies, waterdichting van. daken; algemene bouwkundige werken: metselwerk, chapewerken, bezettingswerken, voegwerken,, isolatiewerken, schilderwerken, sanitair en verwarming, vloerwerken in de meest ruime zin; overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen; en aannemersactiviteiten.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België ais in het buitenland, het aan en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een, patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van: onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld, De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde: verrichtingen ten voordele van de vennootschap,

De vennootschap mag voorts deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen. De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te' breiden.

De vennootschap mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van, participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen, Alsook het deelnemen aan het bestuur in, gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten. De vennootschap kan; alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.; Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het. handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere: verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Kapitaal: vijfhonderd EURO vertegenwoordigd door vijfhonderd aandelen van gelijke waarde maar zonder, aanduiding van de nominale waarde. De aandelen werden in speciën onderschreven door dhr. De Caerlé Guy. voor vierhonderd negenennegentig EURO waarvoor hem vierhonderd negenennegentig aandelen worden toegekend en mevr. Vermeulen Kristel voor één EURO waarvoor haar één aandeel wordt toegekend,

Zaakvoerder: Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur, dhr. De Caerlé Guy wonende te Pasteelsstraat 66 - 2640 Mortsel, die aanvaardt. Zijn mandaat is bezoldigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Boekjaar: Het boekjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op 30 juni 2016..

Jaarvergadering: de jaarvergadering wordt op de zetel van de vennootschap gehouden de laatste vrijdag van de maand november te 20.00 uur. Deze vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van dit batig saldo.

Overname overeenkomsten: alle overeenkomsten en/of contracten gesloten sinds 1 februari 2015 werden verricht met het oog op de vennootschap in oprichting.

Volmacht: Aan de CVBA Veriaet Consulting, met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, vertegenwoordigd door de heer Jean Veriaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, met recht van in de plaatsstelling, werd een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I (publicatie) en Il (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch 5taatblad, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Voôr-behouden eraan hat Belgisch Staatsblad

In drievoud opgemaakt te Mortsel, 15 maart 2015

Eensluidend verklaard, Verlaet Consulting CVBA vertegenwoordigd door Jean Veriaet, volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van _uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DC OPBOUW

Adresse
PASTEELSSTRAAT 66 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande