DCP ANTWERPEN

NV


Dénomination : DCP ANTWERPEN
Forme juridique : NV
N° entreprise : 891.056.153

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.02.2014, NGL 02.04.2014 14083-0454-024
27/03/2014
ÿþmod 11.1

LuikB In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het BeIgiscl

Staatsbla

Ondememingsnr : 0891.056A 53

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel a Antwerpen, op

.4 IVE 2014

Griffie

Benaming (voluit) : DCP Antwerpen

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2030 Antwerpen, Haminastraat 15

Onderwerp akte :AFSCHAFFING KLASSEN VAN AANDELEN -WIJZIGING NAAM - AANPASSING EN COÖRDINATIE DER STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te Antwerpen, Broederminstraat 9,;i op tien maart tweeduizend veertien, vôôr registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de: griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze,, vennootschap "DCP Antwerpen", gevestigd te 2030 Antwerpen, Haminastraat 15, ingeschreven in het,. rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0891.056a53, onder meer beslist heeft

tot bevestiging van het besluit van de bijzondere algemene vergadering die werd gehouden op 28 februari.; 2014 waarbij ontslag werd verleend aan de heer GIESEKE Uwe Kurt, van Duitse nationaliteit, wonende te Delmenhorst (Duitsland), lm Wiesengrund 47, als bestuurder van de vennootschap en dit met onmiddellijke; ingang.

In zijn plaats werd benoemd tot nieuwe bestuurder met ingang van zelfde datum voor een duur van 6 jaar: de heer STRAGIER Gery Jules, van Belgische nationaliteit, geboren te Elverdinge op 30 augustus 1945j wonende te 2018 Antwerpen, Van Eycldei 3.

2, het verslag van de raad van bestuur met betrekking tot de voorgestelde afschaffing van de bestaande',: categorieën van aandelen goed te keuren

, 3, tot afschaffing van de bestaande categorieën van aandelen. 4. de naam van de vennootschap met> onmiddellijke uitwerking te wijzigen in "TITAN CARGO".

5. de datum van de gewone algemene vergadering te verplaatsen naar de vierde vrijdag van de maand mei oni,` veertien uur

6. tot goedkeuring van nieuwe statuten, rekening houdende met de afschaffing van de klassen van aandelen en

de gewijzigde wettelijke bepalingen, waarbij tevens een aangepaste regeling inzake de beperking van;',

overdracht van aandelen wordt opgenomen.

Uit de nieuwe statuten blijkt onder meer wat volgt:

1)a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

b) Naam ; "TITAN CARGO"

2) Zetel ; te 2030 Antwerpen, Haminastraat 15

3) Doel

;! De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het:i buitenland: alle verrichtingen van transit en expeditie, van transport (over weg, water of lucht), van rederij, bevrachting, opslag, agentschap, commissie, vertegenwoordiging, makelarij, grensagentuur, vertolling, messagerie, opslag en behandeling van alle goederen (vervoerd over weg, water of lucht) en alle verrichtingen: van invoer, uitvoer en de verzekeringen, het onderhoud en de herstellingen van containers.

Zij mag alle transportmiddelen exploiteren, in huur geven of nemen, in de hoedanigheid van commissionair,i1 !' agent of voor eigen rekening; aile goederen kopen en verkopen.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

1;

- zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden,

onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert; - het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als. vereffenaar;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naarri en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Miki 11.1

- het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

- haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

- de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

- het optreden als tussenpersoon in de handel; de in- en uitvoer van handelsgoederen;

- het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

4) Duur

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

5) Geplaatst kapitaal

EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 61.500,00), vertegenwoordigd door DUIZEND

(1.000) aandelen zonder vermelding van waarde.

Aandelen

De overdracht van aandelen is onderworpen aan goedkeuringsvereisten voor de bestaande aandeelhouders,

zoals bepaald in artikel 7 van de statuten,

6) Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

" Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

i De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden. De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van" het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen. Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

8) Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de vierde vrijdag van de maand mei om veertien uur.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de houders van aandelen de raad van bestuur tenminste vijf dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering enkel een ander aandeelhouder als volmachtdrager aanstellen. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen vóór de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

9) Bestuur

Ige vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden ' bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap ' meer dan twee aandeelhouders heeft.

In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie Ieden bestaat. Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de algemene vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan één of meer van zijn leden tot gedelegeerd bestuurder benoemen.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, aI dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen van dit ` bestuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. De raad van bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, of door een gedelegeerd bestuurder die alleen mag optreden.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt. Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. 7, het ontslag te aanvaarden dat met ingang van tiefi maart tweeduizend veertien werd aangeboden door de '

thans in functie zijnde bestuurders, met name _ . "

- de heer STRAGIER, voornoemd;

- de heer VAN den EYNDE Peter Leon Mathilde, van Belgische nationaliteit, wonende te 2950 Kapellen,

Kasteeldreef 24.

In hun plaats worden benoemd tot nieuwe bestuurders met ingang van zelfde datum voor een duur van 6 jaar:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIMAR", gevestigd te 2920 Kalmthout,

Canadezenlaan 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, met als ondernemingsnummer

0836.220.667, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger de heer HUYBRECHTS Peter, van

Belgische nationaliteit, wonende te 2920 Kalmthout, Canadezenlaan 21;

mevrouw MARIËN Kelly Monique Patrick, wonende te 2920 Kalmthout, Canadezenlaan 21.

Het mandaat van mevrouw MARIËN, voornoemd, is onbezoldigd.

Vergadering van de raad van bestuur

De bestuurders hebben met eenparigheid van stemmen besloten de vennootschap "SIMAR", voornoemd,

vertegenwoordigd als gezegd, aan te stellen tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

Overeenkomstig artikel 17 van de statuten mag de gedelegeerd bestuurder de vennootschap zelfstandig

" vertegenwoordigen.

Volmacht

` Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij het ondernemingsloket en de

Kruispuntbank voor Ondernemingen, wordt, met recht van indeplaatssteIl:ing, volmacht gegeven aan de

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Beerts & Co Accountants", te 2600 Antwerpen (district Berchem), Koninklijkelaan 1 A.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLED SENS

= Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/03/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

DCP ANTWERPEN

0891056153

Areergelrrgd ter griftie van de Rechtbank van koophanddlte kljyer en, a

A e S Fulgi 20

Griffie

4

naamloze vennootschap

HAMINASTRAAT 15, 2030 ANTWERPEN

Ontslag en benoeming

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van 28 februari 2014

1. Ontslag en benoeming

De vergadering kiest als bestuurder de volgende personen

Gery Stragier Van Eycklei 3 2018 Antwerpen 6/05/2019 Bestuurder

voor een periode van 5 jaar te benoemen

De vergadering ontslaat als bestuurder de volgende personen

Uwe Gieseke lm Wiesengrund 47 27747 Delmenhorst 28/02/2014 Bestuurder

en dit met onmiddellijke ingang.

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Peter Van den Eynde bestuurder

Op-de-laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

X140631

i I~

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

30/12/2013
ÿþ Mod Word 99.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- ItI3,1.IW11111 II

behoud.

aan he

Belgisc

Staatsbl





Neergelegd ter griffie van de Koekink van Koophandel te Antwermindot,

16 DEC, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0891056153

Benaming

(voluit) : DCP ANTWERPEN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : HAMINASTRAAT 15, 2030 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Qge.iaenoeming

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van 6 mei 2013

1. Ontslag en benoeming

De jaarvergadering beslist om het mandaat de raad van bestuur dat volledig uittreedt, voor een periode van

zes jaar te hernieuwen.

Peter Van den Eynde Kasteeldreef 24 2950 Kapellen 6/05/2019 Bestuurder

Uwe Gieseke 1m Wiesengrund 47 27747 Delmenhorst 6/05/2019 Bestuurder

Op voorstel de raad van bestuur,

- herbenoemt de vergadering tot commissaris voor een nieuwe periode van drie jaar:

BVBA Roeckens vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Guy Roeckens

Het ereloon wordt vastgesteld op 1.000,00 EUR,

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Peter Van den Eynde

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Op-de-laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 08.07.2013 13285-0056-025
05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 29.08.2012 12488-0129-025
24/06/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 22.06.2011 11184-0167-024
24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 22.06.2011 11184-0182-024
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 07.07.2010 10272-0067-017
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 12.06.2009 09229-0145-023
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.05.2008, NGL 26.06.2008 08283-0200-021

Coordonnées
DCP ANTWERPEN

Adresse
HAMINASTRAAT 15 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande