DDX TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DDX TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.952.030

Publication

21/11/2013
ÿþ~L."efK.n< Maa wad 11.1

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neggefegd ter griffi echhtbag van Koophandel ie Antwerpen,

0B NOV 2013

Griffie

13 795 1

Ondernemingsnr : 0534.952.030

Benaming

(voluit) : DDX Trading

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoveniersstraat 22, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTING- BENOEMING NIEUWE ZAAKVOERDER

ER ELIJKT UIT een akte verleden voor René Van den Kieboom te Antwerpen op achttien oktober tweeduizend dertien, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DDX Trading", met zetel te 2018 Antwer-pen,Hoveniersstraat 22, BTW- en ondernemingsnummer 0534.952.030.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Volgende besluiten werden genomen:

- Dat in de oprichtingsakte van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DDX Trading", met onderne-mingsnummer 0534.952.030, verleden voor notaris René Van Den Kieboom, met standplaats te Antwerpen, op negenentwin-tig mei tweeduizend dertien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op veertien juni tweeduizend dertien onder referte 13090323, een materiële vergissing bevat.

Het Kapitaal van de vennootschap wordt gemeld als zijnde "achttienduizend vijfhonderd euro (18.500,00 EUR)", doch moet gelezen worden als "achttienduizend vijfhonderd vijf-tig euro (18.550,00 EUR)",







- Dat ais tweede zaakvoerder werd aangeduid: de heer VAN POPPEL Immanuel Maria Marthe Renaat, geboren: te CHOONG KU (Zuid-Korea (Republiek)) op één juli negentienhonderdvijf-enzeventig, wonende te 2018 Antwerpen, Van Putlei 47 4A, als niet- statutaire zaakvoerder individueel : bevoegd met een bezoldigd mandaat,





- Volmacht wordt gegeven aan notaris René Van Den Kieboom om het nodige te doen voor de neerlegging ter publicatie.

 VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

René Van den Kieboom, notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statu-tenwijziging, volmacht, gecodrdineerde tekst der statuten, publikatielijst.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/06/2013
ÿþMod Wotd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lk

r

Voor-

behoudE aan hei Belgiscl

Staatsbh

Iteergelegil ier griffie van de Rt3cb#kid van koophandel te Antwerpen, op

Griffie Ù 5 JUNI 2013

Ondernemingsnr : Benaming 0534.952" 030

(voluit) : (verkorf) DDX Trading

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Hoveniersstraat 22 te 2018 Antwerpen

(volledig adres) oprichting

Onderwerp akte



ER BLIJKT uit een akte verleden voor René Van den Kieboom, notaris met standplaats te Antwerpen, op negenentwintig mei tweeduizend dertien, dat werd opgericht:

1.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DDX Trading

2.zetel te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 22.

3. de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap heeft rechtspersoonlijkheid vanaf neerlegging uittreksel ter griffie van de rechtbank van koophandel,.

4.door: de naamloze vennootschap "HERMANUS BAY", met maatschappelijke zetel te L-2450 Luxembourg, Boulevard Roosevelt 15. Vennootschap opgericht als naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht blijkens akte verleden voor notaris naar Luxemburgs recht Carlo Wersandt, met standplaats te Luxembourg (Groot- Hertogdom Luxemburg), op acht mei tweeduizend en twaalf, ingeschreven in het handels- en vennootschapsregister van het Groot- Hertogdom Luxemburg op zestien mei tweeduizend en twaalf onder nummer B168754,

5.bedrag van het maatschappelijk kapitaal: achttienduizend vijfhonderd euro. Het werd volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro. Het gestorte kapitaal werd gedeponeerd bij de KBC Bank

6.het kapitaal werd samengesteld uit inbreng in geld;

7.het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december

8.Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo.

9.Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

10.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder benoemt deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, Deze Iaatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap hi en buiten rechte. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

I (.Commissarissen: geen

12. Doel.

De vennootschap heeft tot doel het organiseren en beheren van een online handelsplatform voor diamanten, alsook van andere markten voor het verhandelen van diamanten.

Daarnaast mag de vennootschap fungeren als tussenpersoon voor investeringen in diamanten, dan wel zelf investeren in diamanten.

Verder is het haar toegelaten om binnen de diamantsector aan "benchmarking" te doen, mits de geldende regelgevingen terzake te respecteren.

Hieronder wordt onder meer, doch niet uitsluitend, begrepen dat zij kan zorgen voor kwaliteitsbewaking ten aanzien van diamanten en de kwaliteit van de door haar onderzochte diamanten kan garanderen, het vergelijken van de eigen processen en prestaties met die van de andere deelnemers, het analyseren van de verschillen tussen de diverse processen en prestaties door te proberen te begrijpen waarom deze worden toegepast, het verbeteren daarvan aan de hand van de informatie verworven tijdens het proces.

Ook kan de vennootschap zelf diamanten verhandelen, alsook de waarden ervan verhandelen.

Met het oog daarop mag de Vennootschap optreden als aankoper en verkoper van diamanten, als expediteur, als bewaarnemer of als consignatiehouder wat betreft diamanten, en mag zij alle handelingen verrichten en diensten Ieveren die noodzakelijk, nuttig of aanvullend kunnen zijn bij het uitbouwen en het beheren van een markt voor de verhandeling van diamanten.

De Vennootschap heeft eveneens tot doel het aanleggen, het verwerken, het bewerken, het beheren en het exploiteren van alle gegevens die zij verkrijgt via het organiseren en het beheren van een online handelsplatform voor diamanten,

De Vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel. Ze mag op enigerlei wijze en in enigerlei vorm alle vennootschapen en andere rechtspersonen financieren waarin ze rechtstreeks of onrechtstreeks een doelneming heeft. Ze mag zowel in België als in het buitenland op enigerlei wijze en in enigerlei vorm beleggen in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en andere rechtspersonen waarin ze rechtstreeks of onrechtstreeks een deelneming heeft, met name in aandelen, obligaties en/of andere financiële instrumenten van enigerlei aard.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aan verwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als com merciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

13.De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand juni om veertien uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Zaakvoerder: wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder de heer SCHILTZ Tom Georges Maria, [R.R. 63.0922-445.871, geboren te Deurne (Antwerpen) op tweeëntwintig september negentienhonderddrieënzestig, wonende te L- 8393 (01m), 53 rue de Capellen Luxemburg.. Het mandaat is onbezoldigd. De zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur.

Overgangsbepalingen;

* eerste boekjaar: vanaf datum neerlegging uittreksel akte oprichting tot eenendertig december tweeduizend dertien.

* eerste jaarvergadering: in het jaar tweeduizend veertien

VOLMACHT:

De zaakvoerder verklaart bij deze alle nodige en nuttige volmacht te verlenen aan:

De heer VAN POPPEL Immanuel Maria Marthe Renaat, [R.R. 75.07.01-261.72], geboren te Choong Ku (Zuid-Korea) op één juli negentienhonderdvijfenzeventig, ongehuwd, wonende te 2018 Antwerpen, Boudewijnsstraat 55, en/of diens aangestelden.

1. ter aanvraag van een btw-nummer;

2, voor het verrichten van alle vereiste handelingen bij een erkend ondernemingsloket

Verder wordt er volmacht gegeven teneinde de zaakvoerder te vertegenwoordigen en haar bij te staan bij alle diensten en het vervullen van alle formaliteiten, ondermeer en zonder dat deze lijst beperkend is bij de administratie van de directe belastingen, rsz, sociale kas, het sociaal secretariaat, het registratiekantoor, het postkantoor, het ministerie van Middenstand en Landbouw en Ministerie van sociale zaken, volksgezondheid en leefinillieu, Stad Antwerpen - dienst financiën, sociale arbeidsinspectie, ministerie van de Vlaamse gemeenschap - administratie van Economie.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

René Van den Kieboom, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, volmacht.

Coordonnées
DDX TRADING

Adresse
HOVENIERSSTRAAT 22 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande