DE ARCHITECTEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE ARCHITECTEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 898.778.739

Publication

18/04/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wosd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 3 -04- 2014 \

Ft5Cleettell( van KOOPHANDgL

ANTWUMFEN, Aft MEOMEL2N

" Ondernemingsnr : 0898.778.739

Benaming

(voluit) : DE ARCHITECTEN NV - Sven De Hoef - Stijn Peeters - Koen

Van Orshaegen

(verkort) : De Architecten NV

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel: Heilige Geeststraat 22A, 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL

A.De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap, genaamd DE ARCHITECTEN waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2600 Lier, Heilige Geeststraat 22A. De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Kathleen Peeters op 20 juni 2008, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 juli 2008, onder nummer 08099909.

De vennootschap heeft als ondememingsnummer (BTW BE)0898.778.739

De statuten werden voor het laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris Kathleen Peeters op 14 november 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 november 2013, onder nummer 13185623 en behelsde de volgende wijzigingen : wijziging / verhoging kapitaal artikel 5 e samenstelling van de Raad van Bestuur art. 11.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 798.005,00 euro

Het is verdeeld in 3.800 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één drieduizendachthonderdste van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door de bestuurders, de heer Peeters Stijn, de heer De Hoef Sven en de heer Van Orshaegen Koen, daartoe benoemd ingevolge het ontwerp van de akte betreffende de fusie tussen De Architecten BV ivv NV en Sven De Hoef Architecten BV iw BVBA, verleden voor Notaris Kathleen Peeters op 22 april 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 mei 2013, onder nummer 13074088.

Zij wordt hierna genoemd "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

B.De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd KOEN VAN ORSHAEGEN ARCHITECTEN waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2500 Lier, Hondsstraat 16.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris René Van Den Bergh op 9 maart 2006, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 maart 2006, onder nummer 06054361.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris Kathleen Peeters op 28 maart 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 april 2013, onder nummer 13060120 en behelsde de volgende wijzigingen : wijziging plaats en datum algemene vergadering van de vennootschap art. 21 en de wijziging van het boekjaar art. 28.

De vennootschap heeft ais ondernemingsnummer (BTW BE) 0879.911.348

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 20,00,00 euro (waarvan 12.500 euro werd volstort.

Het is verdeeld in 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door de Zaakvoerder, daartoe benoemd ingevolge de oprichting akte van Koen Van Orshaegen BV ivv BVBA, gehouden op 9 maart 2066 gepubliceerd in de Bijlagen

tot het Belgisch Staatsblad van 13 maart 2006, onder nummer 06054361, zijnde De heer Koen Van

Orshaegen.

Zij wordt hierna genoemd "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP".

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De partijen verklaren dat zij kennis hebben van:

1. Artikel 676, 1 °van het wetboek van Vennootschappen dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere

l°17E-: :GE

*14084790*

GISCH STbATSBLAD

Vooi behoud aan h Belgis Staatst

e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2. De artikelen 682, 719, 720, 721 van voormeld Wetboek die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van aile aandelen in één hand.

3. De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693, laatste lid van voormeld Wetboek).

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1: Fusie - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergadering een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten ais de . verplichtingen, van de voormelde vennootschap KOEN VAN ORSHAEGEN ARCHITECTEN BV ivv BVBA overgaat naar de voormelde vennootschap DE ARCHITECTEN BV ivv NV.

Alle aandelen van de over te nemen vennootschap KOEN VAN ORSHAEGEN ARCHITECTEN BV. Ivv BVBA verenigen zich nu reeds in handen van de overnemende vennootschap DE ARCHITECTEN BV ivv NV. Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap,

Het doel van de overnemende vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft tot doel

het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen;

- het beoefenen van aile handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel;

De vennootschap zal zich weerhouden tot het stellen van handelsverrichtingen onder welke vorm ock.

De vennootschap mag aankopen en verkopen, voor zover deze verrichtingen beantwoorden aan het maatschappelijk doel en het burgerlijk karakter van de vennootschap.

Voorvermelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, De vennootschap dient in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

Het doel van de over te nemen vennootschap is het volgende:

Het uitvoeren van aile opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen, Deze opdrachten worden uitgevoerd in naam van en voor rekening van de vennootschap. Ze worden uitgevoerd door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs;

Het beoefenen van alle aanverwante activiteiten voor zover deze niet onverenigbaar zijn met de deontologie van de Orde van Architcten;

Het verstrekken van esthetisch advies;

Het ontwerpen en de vormgeving van alle roerende voorwerpen;

Het uitvoeren van expertisen en allerlei studies;

De werkzaamheden inzake veiligheidscoiirdindatie, voor zover is voldaan aan aile wettelijke, reglementaire en andere opgelegde vereisten en kwalificaties;

De oprichting, inrichting, afwerking, verhuur en beheer van eigen onroerende goederen,

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Voor deze opdrachten zal de vennootschap tevens de bepaling van het Reglement van . Beroepsplichten van Architecten eerbiedigen.

De vennootschap heeft tevens tot doek het beleggen in deposito's of obligaties en de aankoop en/of de . verhuring voor eigen rekening van onroerende goederen, alsmede van de zakelijke rechten die erop kunnen" gevestigd worden, doch het voeren van elke vorm van makelaars-, immobiliën- of zakenkantoor zijn uitgesloten.

De vennootschap is bevoegd op een niet-commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die de realisatie van haar doel vergemakkelijken, dit volgens het beheer van een goede huisvader,

De vennootschap mag samenwerken met andere architecten of Ontwerpers en met architectenvennootschappen, maar zij mag geen participaties nemen in andere vennootschappen van welke aard ook.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 2; Ruilverhouding - opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap heden alle aandelen in de over te nemen vennootschap bezit, dient geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 van voormeld Wetboek).

Artikel 3 Datum voor deelname in de winst

Vanaf 1 januari 2014 wordt de winst van de over te nemen venncotschap geacht te zijn verkregen door de overnemende vennootschap.

Artikel 4 Boekhouding

Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap KOEN VAN ORSHAEGEN ARCHITECTEN BV ivv BVBA boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de

overnemende vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam sri handtekening

i Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Artikel 5 : Voordelen

Aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap worden geen!

bijzondere voordelen toegekend.

Artikel 6: Onroerend goed

De over te nemen vennootschap KOEN VAN ORSHAEGEN ARCHITECTEN BV ivv BVBA, verklaart geen

eigenaar te zijn van een onroerend goed

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en de statutaire bepalingen door te voeren zullen de

ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de

respectievelijke vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als

voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden aiie kosten verband houdende met de verrichting

gedragen door de overnemende vennootschap.

Bij goedkeuring van de verrichting worden aile kosten eveneens gedragen door de overnemende

vennootschap.

Onderhavig fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen

van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van

elke vennootschap uiterlijk zes weken voor de Algemene Vergadering die over de fusie moet besluiten.

De akte tot geruisloze fusie door overneming zal verleden worden voor Notaris Kathleen Peeters te itegem.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Opgesteld te Lier op 31 maart 2014

De heer Sven De Hoef (get)

bestuurder









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

27/06/2014
ÿþmod 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

G- 201/i UftBLLO-CV~c~bLb(.àU

4 6 JUNI Mil

STAATSELireERP

K van KO ECHELENM

t~f~"



Benaming (voluit) : DE ARCHITECTEN NV - Sven De Hoef - Stijn Peeters - Koen Van Orshaegen

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Heilige Geeststraat 22A

2500 Lier

Onderwerp akte :NV: Fusie

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Kathleen Peeters, notaris te Heist-op-den-Berg (Itegem), op 22 mei 2014, "geregistreerd op het 1e registratiekantoor te Mechelen op 2 juni 2014, boek 318, blad 34, vak 19, ontvangen: vijftig euro, getekend door de ontvanger Van Vlasselaer Marie-Rose" dat de gezamenlijke buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "DE ARCHITECTEN NV  Sven De Hoef  Stijn Peeters  Koen Van Orshaegen" met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Heilige Geeststraat 22A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0898.778.739 en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Koen Van Orshaegen Architecten", met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Hondstraat 24, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0879.911.348, onder meer volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT: FUSIE

1. Besluit tot fusie.

a) De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen, waarin voorgesteld wordt dat de vennootschap "Koen Van Orshaegen Architecten" door fusie overgenomen wordt door de vennootschap "De Architecten NV".

De bestuurders/zaakvoerders van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist en bevestigen,; dat sinds de datum van opstelling van de fusievoorstellen en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respectieve vermogens van de twee vennootschappen geen belangrijke; wijzigingen hebben voorgedaan.

3 b) De algemene vergadering van de vennootschap "Koen Van Orshaegen Architecten" besluit tot ontbinding; van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de vennootschap "De Architecten NV" en zonder toekenning van aandelen.

c) De algemene vergadering van de vennootschap "De Architecten NV" besluit tot de fusie door overneming/vereniging van alle aandelen in één hand van gans het vermogen van de vennootschap "Koen Van Orshaegen Architecten", over te gaan

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de vennootschap "De Architecten NV" en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2013. Uit die: staat blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap "Koen Van Orshaegen Architecten" tweeëntachtigduizend achthonderdenacht euro tweeënveertig cent (¬ 82.808,42) bedraagt en dat aile: verrichtingen en handelingen gesteld door de vennootschap "Koen Van Orshaegen Architecten" sedert die, datum tot op vandaag voor rekening zijn van vennootschap "De Architecten NV".

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen, goedgekeurd.

2. GEVOLGEN

a) Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de vennootschap "Koen Van Orshaegen Architecten", met alle rechten en plichten, over op de vennootschap "De Architecten NV".

De aandelen van de vennootschap "Koen Van Orshaegen Architecten" in het bezit van de vennootschap "De% Architecten NV" zullen door de zaakvoerders van de vennootschap "De Architecten NV" worden vernietigd. De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een; balanstoestand afgesloten op 31 december 2013 waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen; vennootschap "Koen Van Orshaegen Architecten" tweeëntachtigduizend achthonderdenacht euroj tweeënveertig cent (¬ 82.808,42) bedraagt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~~ó~~=~s" ~~ 9

Ondernemingsnr :

11 111 111111 1111

*14125154*

2a-

BELGISCH

MONIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

\1 or-behoud'15n `aan het Belgisch Staatsblad

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014 worden geacht

boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "De Architecten NV".

De schulden van de vennootschap "Koen Van Orshaegen Architecten" gaan over op de overnemende

vennootschap "De Architecten NV",

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de

overnemende vennootschap "De Architecten NV".

b) Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

- enerzijds de fusie door overneming van de vennootschap "Koen Van Orshaegen Architecten", met zetel te

2500 Lier, Handstraat 24, door de vennootschap "De Architecten NV", met zetel te Lier, Heilige Geeststraat

22A, werd verwezenlijkt.

- anderzijds dat de vennootschap "Koen Van Orshaegen Architecten", definitief opgehouden heeft te bestaan.

Deze vaststellingen worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT: KWIJTING ZAAKVOERDER "Koen Van Orshaegen Architecten"

De vergadering besluit kwijting te verleent aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap "Koen Van

Orshaegen Architecten" voor de uitoefening van zijn mandaat.



Bijlagen bij liëfBèIgiscliStaatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Kathleen PEETERS

Tegelijk hiermee neergelegd'. Expeditie buitengewone algemene vergadering.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 13.02.2014 14036-0177-021
11/12/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

beha

aan

Balg

Staat





NEERGELEGD

2 9 -11- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANIWECHELEN

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon Een aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0898.778.739

Benaming (voluit) : DE ARCHITECTEN NV - Sven De Hoef - Stijn Peeters - Koen Van Orshaegen

(verkort) : DE ARCHITECTEN NV

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Heilige Geeststraat 22A

2500 Lier

Onderwerp akte :NV: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Kathleen PEETERS, notaris te Heistop-den-Berg (Itegem), op 14 november 2013, "geregistreerd te Heist-op-den-Berg op 20 november 2013, boek 300, blad 11, vak 5, drie bladen, geen verzending, ontvangen: vijftig euro (¬ 50). Getekend: door A. CAL ANT, de Ontvanger", dat de buitengewone algemene vergadering van dei aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DE ARCHITECTEN NV -- Sven De Hoef  Stijn Peeters  Koen Van Orshaegen" met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Heilige Geeststraat 22A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0898,778.739, volgende; beslissingen genomen heeft :

1. Afschaffing van de 3 bestaande categorieën van aandelen en aanpassing van de artikelen 5 en 11 van de statuten conform deze afschaffing.

De vergadering beslist om de 3 bestaande categorieën van aandelen, met name categorie A, B en C af te schaffen en dan ook de artikelen 5 en 11 van de statuten aan te passen.

2. Kapitaalverhoging.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met

zevenhonderdvijfendertigduizend en vijf euro (¬ 735.005,00) om het te verhogen van drieënzestigduizend euro (¬ 63.000,00) tot zevenhonderd achtennegentigduizend en vijf euro (¬ 798.005,00).

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld met uitgifte van drieduizend (3.500) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en de toekenning ervan aan de inbrenger, en die zullen delen in de winst vanaf de onderschrijving.

3. Afstand van het voorkeurrecht.

De heren DE HOEF Sven en VAN ORSHAEGEN Koen, beiden voormeld, verklaren uitdrukkelijk te

verzaken aan hun voorkeurrecht.

4. Inschrijving  bankattest

Er wordt op de kapitaalverhoging ingeschreven door de heer PEETERS Augustijn, voormeld, welke verklaart op alle drieduizend (3.500) nieuwe aandelen in te tekenen aan de prijs van ¬ 228,57 per aandeel.

Het verschil tussen de uitgifteprijs van de aandelen en het bedrag van de kapitaalverhoging zal worden vermeld onder het eigen vermogen, op een rekening die, zoals het maatschappelijk kapitaal, de waarborg voor derden vormt en alleen kan worden verminderd ter uitvoering van een regelmatige beslissing van de algemene vergadering, getroffen met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die van toepassing zijn op statutenwijzigingen.

De heer PEETERS Augustijn volstort één vierde van de kapitaalverhoging, zijnde ¬ 183.751,25 alsook het totaal bedrag van de uitgiftepremie ten belope van ¬ 64.995 om zo tot een totaal bedrag van ¬ 248.746,26 te komen.

De heer PEETERS Augustijn heeft aan ondergetekende notaris een bewijs overhandigd welk afgeleverd werd door KBC Bank op 13 november 2013, waarin deze financiële instelling attesteert

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.7

dat gemeld bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer BE62 7450 6894 6861.

Ondergetekende notaris bevestigt derhalve dat de storting is gebeurd overeenkomstig artikel 69, 14° van het Wetboek van Vennootschappen.

5. Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijktiis door inbreng in geld ten bedrage van zevenhonderdvijfendertigduizend en vijf euro (¬ 735.005,00) met uitgifte van drieduizend (3.500) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, zoals voormeld. Deze nieuwe aandelen zijn afbetaald ten belope van een/vierde door een storting in geld van honderddrieëntachtigduizend zevenhonderdeenenvijftig euro en vijfentwintig eurocent (¬ 183.751,25).

Het bedrag van honderddrieëntachtigduizend zevenhonderdeenenvijftig euro en vijfentwintig eurocent (¬ 183.751,25)is vanaf heden ter beschikking van de vennootschap.

6. Aanpassing van de statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en bijgevolg artikel

5 te wijzigen zodat het voortaan als volgt zal luiden

"Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zevenhonderd achtennegentigduizend en vijf euro (¬

798.005, 00) vertegenwoordigd door DRIEDUIZEND achthonderd (3.800) aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één drieduizend driehonderdste

(1/3.80058 ) van het maatschappelijk kapitaal."

De vergadering wijzigt bilgevolg artikel 11 zodat het voortaan ais volgt zal luiden:

"Artikel 11. Samenstelling van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie bestuurders, allen

natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten

ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van architecten.

Zij worden bij gewone meerderheid benoemd door de algemene vergadering, voor ten hoogste zes

jaar, die te allen tijde hun mandaat kan herroepen.

Wanneer een plaats van bestuurders openvalt hebben de overblijvende bestuurders overeenkomstig

artikel 519 van het wetboek van vennootschappen niet het recht om voorlopig in zijn vacature te

voorzien.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurders vermelden steeds hun hoedanigheid wanneer zij namens de vennootschap

ondertekenen.

Het mandaat van de uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die tot

de nieuwe benoemingen is overgegaan."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Getekend Notaris Kathleen PEETERS,

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie buitengewone algemene vergadering

+

coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vóor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

15/05/2013
ÿþmod 11.1

41'( ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~V

NEERGELEGD

- 3 -05- 2013

GRIFFIE REr~..' TBANK van

KOOPHAND l 'R4ECHELEN

Ilimleï111111111111

Voc behoL aan Belgi Staats

Ondernemingsnr : 0898.778.739

Benaming (voluit) : DE ARCHITECTEN NV - Sven De Hoef - Stijn Peeters - Koen Van Orshaegen

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Heilige Geeststraat 22A

2500 Lier

Onderwerp akte :NV: Fusie

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Kathleen PEETERS, notaris te Heistop-

; den-Berg(Itegem), op 22 april 2013, "geregistreerd te Heist-op-den-Berg op 23 april 2013, boek 298,; blad 8, vak 2, vijf balden, geen verzending, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25), getekend door deo Ontvanger wn, C.JACOBS de wn E.A.Inspecteur," dat de gezamenlijke buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van burgerlijke vennootschap onder de vorm van een; naamloze vennootschap "DE ARCHITECTEN NV  Sven De Hoef -- Stijn Peeters  Koen Van! Orshaegen" met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Heilige Geeststraat 22A, ingeschreven in het! rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0898.778.739 en de burgerlijke vennootschap; onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Sven De Hoef; Architecten", met maatschappelijke zetel te 2222 Heist-op-den-Berg (ltegem), Hallaarstraat 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0878.100.814, onder meer: volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT: FUSIE

1. I3esluit tot fusie.

a) De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen, waarin voorgesteld wordt dat de vennootschap "Sven De Hoef Architecten" door fusie overgenomen wordt door de vennootschap "De Architecten NV".

De bestuurders/zaakvoerders van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist en bevestigen,; dat sinds de datum van opstelling van de fusievoorstellen en de datum van huidige algemene vergadering zich, in de activa en passiva van de respectieve vermogens van de twee vennootschappen geen belangrijke; wijzigingen hebben voorgedaan.

b) De algemene vergadering van de vennootschap "Sven De Hoef Architecten" besluit tot ontbinding van de! vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de vennootschap "De Architecten NV"; ! en zonder toekenning van aandelen.

c) De algemene vergadering van de vennootschap "De Architecten NV" besluit tot de fusie door; overneming/vereniging van alle aandelen in één hand van gans het vermogen van de vennootschap "Sven De! Hoef Architecten", over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de vennootschap "De Architecten NV" en! zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2012. Uit die! staat blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap "Sven De Hoef Architecten"; honderdzevenenvijftigduizend achthonderdenzes euro éénenzeventig cent (¬ 157.806,71) bedraagt en dat aile: verrichtingen en handelingen gesteld door de vennootschap "Sven De Hoef Architecten" sedert die datum tot op= vandaag voor rekening zijn van vennootschap "De Architecten NV".

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen, goedgekeurd.

2. GEVOLGEN

a) Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de vennootschap "Sven De Hoef Architecten",

met alle rechten en plichten, over op de vennootschap "De Architecten NV".

De aandelen van de vennootschap "Sven De Hoef Architecten" in het bezit van de vennootschap "De

Architecten NV" zullen door de zaakvoerders van de vennootschap "De Architecten NV" worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een

:balanstoestand afgesloten -_op- 31= december-_2012-_waaruit:blijkt-dat-_het;eigen_vermogen-vari-de-overgenomen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Voor-

behoudeQ

eert -

Beigiseh

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap "Sven De Hoef Architecten" honderdzevenenvijftigduizend achthonderdenzes euro

eenenzeventig cent (¬ 157.806,71) bedraagt.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2013 warden geacht

boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "De Architecten NV".

De schulden van de vennootschap "Sven De Hoef Architecten" gaan over op de overnemende vennootschap

"De Architecten NV".

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de

ovememende vennootschap "De Architecten NV".

b) Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

- enerzijds de fusie door overneming van de vennootschap "Sven De Hoef Architecten", met zetel te Heist-op-

den-Berg

(Itegem), Hallaarstraat 33, door de vennootschap "De Architecten NV", met zetel te Lier, Heilige'.

Geeststraat 22A, werd verwezenlijkt.

- anderzijds dat de vennootschap "Sven De Hoef Architecten", definitief opgehouden heeft te bestaan,

Deze vaststellingen worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT: KWIJTING ZAAKVOERDER "Sven De Hoef Architecten"

De vergadering besluit kwijting te verleent aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap "Sven De

Hoef Architecten" voor de uitoefening van zijn mandaat.

DERDE BESLUIT: ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS "De Architecten NV"

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap STIJN PEETERS ARCHITECTEN' de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KOEN VAN ORSHAEGEN ARCHITECTEN en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARCHITECT SVEN DE HOEF, hebben de vergadering vrijwillig hun ontslag aangeboden als bestuurders, ingaande op heden.

De vergadering heeft beslist dit ontslag te aanvaarden. De vergadering geeft hen volledige en algehele kwijting van hun mandaat tijdens het laatste werkjaar.

De vergadering, bestaande uit aandeelhouders van categorie A, B en C, dragen zichzelf voor als kandidaat-bestuurders.

De vergadering besluit te benoemen als bestuurders:

1) De heer PEETERS Augustijn Gustaaf Maria, wonende te 2500 Lier, Briel 8-10.

2) De heer DE HOEF Sven, wonende te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Hallaarstraat 33

3) De heer VAN ORSHAEGEN Koen Felix Kristien Robert, wonende te 2500 Lier, Lispersteenweg 1990.

Zij zijn hier allen aanwezig en verklaren elk hun mandaat te aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door

een maatregel of beslissing die zich daartegen verzet.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend Notaris Kathleen PEETERS.

Tegelijk hiermee neergelegd : Expeditie buitengewone algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 31.01.2013 13025-0089-017
05/02/2013
ÿþC

Ondernemingsnr : 0898.778.739

Benaming

(voluit) : DE ARCHITECTEN NV - Sven De Hoef - Stijn Peeters - Koen

Van Orshaegen

(verkort) : De Architecten NV

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Heilige Geeststraat 22A, 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL

A.De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap, genaamd DE ARCHITECTEN waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2500 Lier, Heilige Geestrstraat 22A. De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Kathleen Peeters op 20 juni 2008, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 juli 2008, onder nummer 08099909.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer (BTW BE)0898.778.739

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 63.000,00 euro

Het is verdeeld in 300 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één driehonderdste van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door de bestuurders, de NV Stijn Peeters Architecten met als vaste vertegenwoordiger Stijn Peeters, daartoe benoemd ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 31 mei 2010, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 juli daarna onder nummer 10099805, de BV BVBA Koen Van Orshaegen Architecten met als vaste vertegenwoordiger Koen Van Orshaegen daartoe benoemd ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 31 mei 2010, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 juli daarna onder nummer 10099805, en de BV BVBA Architect Sven De Hoef met als vaste vertegenwoordiger Sven De Hoef daartoe benoemd ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 29 mei 2012, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 november daarna onder nummer 12192899.

Zij wordt hierna genoemd "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP'.

B.De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd SVEN DE HOEF ARCHITECTEN waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2222 Heist-op-den-Berg, Hallaarstraat 33

De vennootschap werd opgericht bij akte verfeden voor Notaris Rita Heylen op 19 december 2005, gepubliceerd In de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 januari 2006, onder nummer 06001891.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris Rita Heylen op 23 mei 2008, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 juni 2008, onder nummer 08084869 en behelsde de volgende wijzigingen : wijziging naam van de vennootschap art. 1 wijziging boekjaar van de vennootschap art. 27 wijziging plaats en datum algemene vergadering van de vennootschap art. 23.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer (BTW BE) 0878.100.814

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 euro

Het is verdeeld in 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door de Zaakvoerder, daartoe benoemd ingevolge de oprichtingakte van SVEN DE HOEF ARCHITECTEN BV BVBA, gehouden op 19 december 2005 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 januari 2006, onder nummer 06001891, zijnde : De heer Sven DE HOEF

Zij wordt hierna genoemd "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP".

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De partijen verklaren dat zij kennis hebben van:

1. Artikel 676, 1 °van het wetboek van Vennootschappen dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18111tEIBM

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 3 -01- 2013

GRIFFIE F?~~ i-~~f BANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

tariffle --~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

C

echten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden,

2. De artikelen 682, 719, 720, 721 van voormeld Wetboek die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand.

3. De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693, laatste lid van voormeld Wetboek).

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN :

Artikel 1 : Fusie - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergadering een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de voormelde vennootschap SVEN DE HOEF ARCHITECTEN BV BVBA overgaat naar de voormelde vennootschap DE ARCHITECTEN NV,

Alle aandelen van de over te nemen vennootschap SVEN DE HOEF ARCHITECTEN BV BVBA verenigen zich nu reeds in handen van de overnemende vennootschap DE ARCHITECTEN NV.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Het doel van de overnemende vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft tot doel

- het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen;

- het beoefenen van aile handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel;

De vennootschap zal zich weerhouden tot het stellen van handelsverrichtingen onder welke vorm ook.

De vennootschap mag aankopen en verkopen, voor zover deze verrichtingen beantwoorden aan het maatschappelijk doel en het burgerlijk karakter van de vennootschap.

Voorvermelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend,

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

Het doel van de over te nemen vennootschap is het volgende:

Het uitoefenen door de vennoten (architecten) voor rekening van de vennootschap van het beroep van architect evenals van alle met het architectenberoep aanverwante en niet-onverenigbare disciplines.

Het uitvoeren van tekenwerk, ingenieurswerk, metingen en expertises, het opmaken van bouwdossiers, bouwcoördinatie, de veiligheidsstudies, het opmaken van staten van bevindingen en schattingen, het nemen van planafdrukken, drukwerken, geven van presentaties. Dit alles al dan niet in eigen beheer als in onderaanneming.

De studie en het bevorderen van de ontwikkeling van technologische inovaties in de bouwsector, tot aan hun industrialisering en commercialisering. De daarmee gepaard gaande licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

Het waarnemen van alle bestuur en managementopdrachten in andere vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De controle en opvolging van het budget van de tijdslimieten projectmanagement, het beheer en ontwikkeling van bouwprojecten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen of voorwaarden voldoet.

De handelingen van architectuur in België dienen steeds voorbehouden te worden aan personen die alhier gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenisseen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan voor eigen rekening of voor rekening van derden, aile commerciële, financiële, en industriële verrichtingen doen, die de verwezenlijking of uitbreiding van haar doel vergemaakkelijken.

De vennootschap kan ai deze handelingen zowel in België als in het buitenland verrichten.

Artikel 2 : Ruilverhouding - opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap heden alle aandelen in de over te nemen vennootschap bezit, dient

geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 van voormeld Wetboek).

Artikel 3 : Datum voor deelname in de winst

Vanaf 1 januari 2013 wordt de winst van de over te nemen vennootschap geacht te zijn verkregen door de

overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4 : Boekhouding

Vanaf 1 januari 2013 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap Sven De Hoef

Architecten bv bvba boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Artikel 5 : Voordelen

Aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap en de over te nemen venncotschap worden geen

bijzondere voordelen toegekend.

Artikel 6: Onroerend goed

De over te nemen vennootschap SVEN DE HOEF ARCHITECTEN BV BVBA, verklaart geen eigenaar te zijn van een onroerend goed

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en de statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de overnemende vennootschap.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten eveneens gedragen door de overnemende vennootschap.

Onderhavig fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk zes weken voor de Algemene Vergadering die over de fusie moet besluiten.

De akte tot geruisloze fusie door overneming zal verleden worden voor Notaris Kathleen Peeters te Heist-op-den-Berg,

Opgesteld te Lier op 4 december 2012

BV BVBA Koen Van Orshaegen Architecten, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Koen Van

Orshaegen (getekend)

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aart het

Belgisch

}Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/11/2012
ÿþy Mal Wad 11.1

r4> In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j

" iaisaess*



NEERGELEGD

i 9 NOV. 2012

GRIFFIE RE~eAtVrC van KOOPHANDEL t: MECHELEN

Ondernemingsnr : 0898.778.739

Benaming

(voluit) : De Architecten NV - Sven De Hoef - Stijn Peeters - Koen Van

Orshaegen

(verkort) : De Architecten NV

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Heilige Geeststraat 22 A, 26001 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 29 mei 2012 blijkt dat met éénparigheid van stemmen besloten werd tot:

- Het ontslag van Sven De Hoef Architecten BV BVBA, 0878.100.814, als bestuurder per 29 mei 2012.

- De benoeming van Architect Sven De Hoef BV BVBA, 0846.246.311, als bestuurder, met als vaste vertegenwoordiger de heer Sven De Hoef tot bestuurder en dit met ingang vanaf 29 mei 2012.

BV BVBA Koen Van Orshaegen Architecten, met als vaste vertegenwoordiger de heer Koen Van

Orshaegen (getekend)

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

17/10/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 12.10.2011, NGL 12.10.2011 11578-0489-016
21/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 22.12.2010, NGL 14.01.2011 11010-0137-014
25/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 09.12.2009, NGL 13.01.2010 10013-0237-014
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 31.12.2016, NGL 31.01.2017 17035-0589-020

Coordonnées
DE ARCHITECTEN

Adresse
FELIX TIMMERMANSPLEIN 1 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande