DE ARTISTIEKE GISTING

Société en commandite simple


Dénomination : DE ARTISTIEKE GISTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 831.147.072

Publication

14/04/2015
ÿþrood Word 7 t.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

R,ntoankvan kc.,r.gandel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15053747

Bijlagen bijkelt Jeigiseb_Staatsblad.. 14/_0412Q15_ Annexesdu Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0831.147.072

Benaming

(voluit) ; DE ARTISTIEKE GISTING

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : MICHEL WILLEMSLAAN 80 - 2610 WILR1JK (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN SLUITING VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 15 maart 2015

1. Ontbinding en sluiting vereffening in 1 akte

De voorzitter stelt vast dat, gezien de vennootschapsvorm van de vennootschap, zijnde een Gewone Commanditaire Vennootschap, de verslagen voorgeschreven door artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen niet dienen te worden opgemaakt noch te worden voorgelegd.

De voorzitter verduidelijkt dat, gezien de hierna volgende beslissing tot toepassing van de procedure uiteengezet kan artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen, een staat van activa en passiva werd opgemaakt per 15 maart 2015 waaruit blijkt dat er geen passiva meer zijn binnen de vennootschap op het ogenblik van de beslissing tot ontbinding en in vereffeningstelling.

Ontbinding en ln vereffeningstelling van de vennootschap zonder benoeming van een vereffenaar overeenkomstig artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hierbij wordt dan ook met algemeenheid van uitgebrachte stemmen beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud,van de vereffening, de vennootschap te ontbinden en de vereffening te sluiten in 1 akte op 15 maart 2015 zoals voorzien in artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen en gewijzigd door de wet van 19 maart 2012,

Volgende voorwaarden voor ontbinding en sluiting in 1 akte werden voldaan:

1) Er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2) Er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva per 15 maart 2015;

3) Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de Algemene Vergadering en besluiten met éénparigheld van stemmen;

4) De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

5) Het vereffeningsdividend bedraagt 0,00 euro, er is geen roerende voorheffing verschuldigd is. De uitkering bevat slechts het resterende deel van het kapitaal.

2. Kwijting en ontslag van de zaakvoerder

Met algemeenheid van de uitgebrachte stemmen en met bijzondere stemming per zaakvoerder wordt er kwijting verleend aan de zaakvoerder voor de wijze waarop hij zijn mandaat heeft uitgeoefend tot 15 maart 2015. Zijn mandaat eindigt op heden.

De heer Luc Van den Bergh, wonende te 2610 Wilrijk, Michel Willemslaan 80, aanvaard zijn ontslag als zaakvoerder met ingang van 15 maart 2015..

3. Kwijting voor het voeren van de boekhouding en het opstellen van de vereffeningsbalans.

Met algemeenheid van de uitgebrachte stemmen wordt kwijting verleend aan BVBA Verheyden, van Hassel & partners voor het voeren van de boekhouding tot op 15 maart 2015 en het opstellen van de vereffeningsbalans per 15 maart 2015. De vereffeningsbalans per 15 maart 2015 werd opgesteld op basis van documenten en inlichtingen die door de zaakvoerder werden bezorgd.

Antvec,pen

0 1 APR. 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad 14/1:14Ll015 - Annexes duMoniteur_belge-

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4. Bewaring van boeken en bescheiden.

Met algemeenheid van uitgebrachte stemmen wordt beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard, gedurende de bil wet verplichte termijn door de heer Luc Van den Bergh, wonende te 2610 Wilrijk, Michel Willemslaan 80.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen.

Luc Van den Bergh

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening

Coordonnées
DE ARTISTIEKE GISTING

Adresse
MICHEL WILLEMSLAAN 80 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande