DE BEER HOUT & INTERIEUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE BEER HOUT & INTERIEUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.774.204

Publication

29/09/2014
ÿþMod MU 11.1

74` ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

j II tRIMI9W

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

0562 .774.204

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : DE BEER HOUT 81 INTERIEUR (verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 's Hertogendijk 28 te 2940 Stabroek

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING - INBRENG.-

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op zeventien september tweeduizend veertien dat door

1° De heer DE BEER Steven, geboren te Kapellen op drieëntwintig december negentienhonderd vijfenzeventig (rijksregister nummer 75.12.23-047,49), en zijn echtgenote

2° Mevrouw AERNOUTS Inge Matheus Louisa, geboren te Kapellen op tien oktober negentienhonderd achtenzeventig (rijksregister nummer 78.10.10-364.74), samenwonende te 2940 Stabroek 's Hertogendijk 28

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam 'DE BEER HOUT & INTERIEUR", met zetel te Stabroek met als eerste adres 's Hertogendijk 28 te 2940 Stabroek.

De vennootschap heeft tot doel:

I. VO« eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

a) Binnenhuisinrichting, ondernemingen voor timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, voor het opstellen van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten), voor het bouwen van stellingen, voor het invoegen en reinigen van gevels, voor warmte en geluidsisolatie, voor het vervaardigen en plaatsen van sierschoorsteenmantels, voor het vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken, voor het plaatsen van scheidingswanden en valse plafonds, voor het plaatsen van aile houten wand- en vloerbekledingen, voor het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen en vloeren en dit in de ruimste zin, voor het uitvoeren van alle glaswerken en dit in de ruimste zin van het woord.

Meubelmakerij, zijnde klein- en groothandel in meubelen, fabricatie en garnering van metalen en niet - metalen meubelen, fabricage en garnering van houten stoelen, fabricatie tot afgewerkte producten in de houtbewerking in de meest ruime zin.

De montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof, zoals, zonder limitatief te zijn, deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeuken, winkelinrichtingen.

Onderneming voor de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds, garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, geblindeerde deuren en brandwerende deuren, serres, veranda's en dit ailes in hout of kunststof.

Onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk en voor het plaatsen van plastiek, plastieken luiken en plastieken schrijnwerk.

Onderneming voor de installatie, onderhoud en herstelling van interieur en winkelinrichtingen;

Interieurbouw in het algemeen, zowel in het binnen- als in het buitenland.

Plaatsing en fabricatie zowel van standaardproducten als van maatwerk van meubelen, kasten, keukens, plafonds en panelen en aile mogelijke klein en groot materieel in hout en afgeleide producten daarvan, alles in de meest ruime zin.

Aan- en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, huur en verhuur, import en export van gelakte of ongefakte, te plaatsen of gefabriceerde inrichtingen of meubelen in de meest uitgebreide betekenis van het woord, grote en kleine panelen, aile mogelijk groot en klein materieel, plinten, deuren, ramen, ailes in hout en afgeleide producten daarvan, pvc, aluminium en metaal vervaardigd, zowel in eigen beheer als in onderaanneming.

b) Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan

Op de laatste blz. van L'in< B verrnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapita-lisatieondememingen.

d) Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak.

e) Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

II. Voor eigen rekening:

a) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

b) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze aandelen is ingetekend door inbreng in natura van immateriële vaste activa, van investeringsgoederen en van de voorraad, onder aftrek enerzijds van de nog af te lossen gedeelten van de kredieten op afbetaling, welke werden aangegaan bij de naamloze vennootschap 'Forfis Bank" (thans "BNP Paribas Fortis") te Brussel en anderzijds van het nog af te los-sen gedeelte van het investeringskrediet-roerend, welke werd aangegaan bij de naamloze vennootschap "AXA Bank Belgium" te Brussel, ter financiering van bepaalde in te brengen vermogensbestanddelen, dewelke vermogensbe-standdelen behoren tot de handelszaak, thans uitgebaat onder de benaming "Steven De Beer", welke wordt uitgebaat door de comparant sub 1° als éénmanszaak te 2940 Stabroek, 's Hertogendijk 28, de comparant sub 1" zijnde ingeschreven in de

Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0631.672.215 en staande bij de -

administratie geregistreerd onder het nummer BE 0631.672.215.

De conclusies van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BERCKMOES, LANGENDRIES & PARTNERS", gevestigd te 2040 Antwerpen-Berendrecht Dorpstraat 40, vertegenwoordigd door de heer Johan Langendries, bedrijfsrevisor, aldaar kantoorhoudend, luiden letterlijk als volgt

"BESLUITEN

Conform de wettelljke opdracht en op basis van de uitgevoerde werkzaamheden, verricht volgens de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng, zoals goedgekeurd door de Raad van het Instituut op zijn zitting van 7 december 2001, kunnen volgende besluiten geformuleerd worden:

1. De beschrijving van de inbreng in nature, in casu immateriële vaste activa, investeringsgoederen en de voorraad, onder aftrek enerzijds van de nog af te lossen gedeelten van de kredieten op afbetaling en anderzijds van het nog af te lossen gedeelte van het investeringskrediet-roerend, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

2. De voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn bedrijfseconomisch verantwoord en de waardebepalingen waartoe deze waarderingsmethoden leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

  ' '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. De vergoeding van de inbreng in nature ten bedrage van EUR 81.745,09 bestaat enerzijds uit een toekenning van 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, en anderzijds uit een schuld op rekening - courant ten gunste van de inbrengers ter waarde van EUR 63.145,09.

Wij wensen er tenslotte aan te herinneren dat de oplichters van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DE BEER HOUT & INTERIEUR" verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

Overwegende dat op de datum van het opstellen van het huidige verslag, de inbrengers aan ondergetekende noch een fiscaal certificaat, zoals bedoeld in artikel 442bis van het Wetboek lnkornstenbelastingen 1992, noch een certificaat, zoals bedoeld in artikel 93undecies B. van het Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde, noch een certificaat, zoals bedoeld in artikel 16ter van het Koninklijk Besluit nummer 38 van 27 juli 1967 houdende inrichting van het sociaal statuut der zelfstandigen, hebben voorgelegd, dient ondergetekende er op te wijzen dat er een latent risico bestaat voor de inbrenggenietende vennootschap in het geval de inbrengers fiscale en/of sociale schulden zouden hebben op het ogenblik van de inbreng van de in dit verslag beschreven bestanddelen. Terzake dient ondergetekende een voorbehoud te formuleren inzake dit latent risico in hoofde van de inbrenggenietende vennootschap.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de oprichting door inbreng in nature van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'DE BEER HOUT 8( INTERIEUR', en het huidige verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Gedaan te goeder trouw,

Antwerpen, 12 september 2914,

BERCKMOES, LANGENDRIES & PARTNERS BVBA, Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Johan LANGENDRIES, Bedrijfsrevisor,"

Al de aandelen zijn volgestort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. ledere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om aile daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent. Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien en vangt aan op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden In het jaar tweeduizend zestien.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt het saldo als dividend verdeeld onder de vennoten naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering anders besluit op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Indien op aile aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestcrt, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

De heer Steven De Beer en mevrouw Inge Aernouts, beiden voornoemd, worden tot zaakvoerders benoemd. De opdrachten gelden voor onbepaalde duur zonder evenwel statutair te zijn en nemen aanvang op heden, De functies zijn onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Krachtens artikel negen der statuten is aan hen ieder afzonderlijk volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan vanaf de ondertekening dezer tot het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid zijn eveneens onderworpen aan voormeld artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Wordt als bijzondere lasthebber aangesteld, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TBW Accountants", gevestigd te 2920 Kalmthout Driehoekstraat 48, alsook haar aangestelden, aan wie de

ft

Voor- macht wordt verleend om ieder afzonderlijk de nodige verrichtingen te doen bij de erkende

behouden aan het Belgisch Ondernemingsloketten, de Kruispuntbank en de B.T.W.-administratie, met betrekking tot deze akte en alle

Staatsblad latere akten,

Er wordt geen commissaris benoemd.

 VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie der oprichtingsakte, verslag oprichters en verslag bedrijfsrevisor.

Notaris Jan JANSSENS







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatete blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 29.06.2016 16246-0382-016

Coordonnées
DE BEER HOUT & INTERIEUR

Adresse
'S HERTOGENDIJK 28 2940 STABROEK

Code postal : 2940
Localité : STABROEK
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande