DE BEER TRAVEL

Divers


Dénomination : DE BEER TRAVEL
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 562.842.203

Publication

01/10/2014
ÿþMod Wolti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Hechtbank van koophandel Antwerpen

2 2 SEP. 2014

afdeling Antwerpen

Criffic

1101111[Mt11§111111111

Ondernemingsnr : 0562. 8 4 2° 2 0 3

Benaming

(voluit) : DE BEER TRAVEL

(verkort) :

Rechtsvorm : '5°5f)

Zetel : 2070 Zwijndrecht, Statiestraat 111

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING DOOR OPRICHTING NIEUWE VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris met standplaats te Zwijndrecht, op 16 september 2014, ter registratie aangeboden, blijkt

Dat de buiten-'gewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE BEER TRAVEL" met zetel te 2070 Zwijndrecht, Statiestraat ondernemingsnummer 0434.835.756, beslist heeft om bij wijze van partiële splitsing een nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten, met name de vennootschap 'DE BEER TRAVEL', waarvan de zetel gevestigd is te 2070 Zwijndrecht, Statiestraat 111.

Dat de aandeelhouders van deze nieuwe vennootschap zijn:

1. Mevrouw DE BEER Christine Maria Louisa, geboren te Beveren op 18 maart 1953, wonende te 9120 Beveren (Melsele), Gaverlandwegel 79 (identiteitskaartnummer 591-2338093-10; rijksregisternummer 530318430.67).

Eigenares van vierduizend zeshonderd negenennegentig (4.699) aandelen.

2. Mevrouw DE MAEYER Caroline, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 12 oktober 1992, ongehuwd, wonende

te 9120 Beveren (Melsele), Gaverlandwegel 79 (identiteitskaartnummer 591-7669578..84; rijksregisternummer,

921012-410.68).

Alhier vertegenwoordigd door voornoemde Mevrouw Christine DE BEER ingevolge volmacht de dato 13,

september 2014, alhier aangehecht.

Eigenares van één (1) aandeel.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

haar naam luidt: "DE BEER TRAVEL".

De vennootschap heeft tot doel:

Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming, hetzij op gelijk welke andere

wijze, in België of in het buitenland:

A. Het aannemen van alle vervoer van personen met om het even welk vervoersmiddel, alsmede het. ontwerpen, organiseren, het bemakelen van alle reizen onder om het even wel-ke vorm, zo voor eigen rekening als voor derden en het presteren van alle diensten die hiermee verband houden.

B. Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in onderne-mingen en vennootschappen.

C. Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennoot-schappen.

D. Het verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande, zowel roerend als onroerend.

E. Klein- en groothandel en internetverkoop van consumentengoederen in de meest brede zin van het woord.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doe! nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de func-'ties van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het ka-der van de uitoefening van haar werk. De vennootschap zal in het' algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roe-rende of onroerende handelingen mogen verrichten, rechtstreeks of onrechtstreeks ver-band met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België,

als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap

bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van op-richting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennoot-schap bedraagt vijfenveertig-duizend negenhonderd negenentwintig euro en tweeënzeventig cent en is verdeeld in vierduizend zevenhonderd gelijke aande-len, zonder ver-melding van waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet be-zoldigd, al dan niet vennoten, al dan niet natuurlijke persoon. De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de ven-nootschap op te treden in en buiten rechte. Alle handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegd-held van de zaakvoerder. Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering beslissend met eenvcudige meerderheid van stemmen. De zaakvoerder mag volmacht verlenen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden. Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aan-stelling voor onbepaalde duur.

ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetboek van ven-nootschappen te worden nageleefd.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en con-trolebevoegdheid van een ccm-missaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan dcor een accountant. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria waarbij de aanstel-ling van een com-missaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de contro-le wordt opgedragen op de financiële toestand van de ven-nootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van juni om achttien uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. Er kan altijd een buitengewone of bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort. Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping. De oproepingen geschieden overeenkomstig de wet.

Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen, Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaar-neming of naamlening.

Behoudens uitgifte van aandelen zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de bij de wet bepaalde gevallen. De algemene vergadering beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet. Het is de vennoten binnen de bij het Wetboek van ven-nootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem sch-'rif-itelijk uit te brengen.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

De vergadering bepaalt het aantal zaakvoerders van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op één en beslist om met ingang van 16 september 2014 volgende zaakvoer-der aan te stellen: Mevrouw DE BEER Christine, die dit mandaat aan-vaardi, onder bevestiging dat zij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet. De zaakvcerder wordt bencemd voor onbepaalde duur. Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de vergadering,

De vergadering gelast het bestuursorgaan met de uitvoering van wat voorafgaat en ver-leent volmacht aan de BVBA BOEKHOUDKANTOOR MALSCHAERT-VERBRAEKEN, met zetel te 2070 Zwijndrecht, Richard Orlentstraat 25, vertegenwoor-digd door Mevrouw Els VERBRAEKEN, Richard Orlentstraat 27, alsook de aange-stelden of lastheb-bers van voormelde ven-nootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstehling en met macht voor ieder van hen om afzon-derlijk te handelen, om alle verrich-'tiengen te doen tenein-de:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemings-'loketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere . administratieve overheden, en alle belas-tingad-ministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voor-gaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stcpzetting van werkzaamheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE BEER TRAVEL

Adresse
Zetel : 2070 Zwijndrecht, Statiestraat 111

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande