DE BEUKELAER CREATIVE

Société en commandite simple


Dénomination : DE BEUKELAER CREATIVE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 534.691.912

Publication

04/06/2013
ÿþ~ ModWa,d11.1

'rt t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter Mank

van Koophandel te Anïtlfarpen, op

2 iIMEl 2013

Griffie

01110011 I1 lU IIIIIIIII

*13083868

i ii

Vc III

behc

aar

Belt

Staal





X5.3 4. 3 9 9 41 2

Benaming

(voluit) : De Beukelaer Creative

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Dascottelei 11 te 2100 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen:

De Beukelaer Berten, wonende te Dascottelei 19 te 2100 Antwerpen,

geboren te Borgerhout op 04/0611981.

De Beukelaer Dirk, wonende te Dascottelei 11 te 2100 Antwerpen,

geboren te Antwerpen op 01/09/1954.

wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap, waarvan zij de statuten als volgt vaststellen:

!, STATUTEN

HOOFDSTUK I - Naam -- duur  zetel  doel

Artikel 1

De vennootschap is opgericht als gewone commanditaire vennootschap

onder de naam "De Beukelaer Creative",

Artikel 2

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Dascottelei 11 te 2100 Antwerpen

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlandstalig gedeelte van België en het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen; en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing, van de zaakvoering.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel:

Ondernemingsnr :

Alle handelsactiviteiten, consult en dienstverlening die te maken hebben met creatieve activiteiten, ondermeer : muziekproductie, label

contracten aangaande releases (zowel eigen label als labels van derden, op fysieke

dragers en digitaal), bookings (optredens) in binnen- en buitenland en de organisatie; vansubcultuurspecifieke evenementen (elektronische muziek, optredens, dansavonden, film en docu screenings).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

r ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Organisatie, marketing en promotie, zakelijke diensten, logistiek, handel en handelsbemiddeling van diverse producten.

Verder :

-Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verfenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

-Me financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3. ten eerste en ten tweede, van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig.

-Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

-Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

-Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

-Het optreden als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij onroerende en alle commerciële activiteiten.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

HOOFDSTUK 11 VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 5

Het vermogen van de vennootschap bedraagt E 1000. Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld,

waartoe de vennoten zich als volgt verbinden:

-De Beukelaer Berten : 990 E.

-De Beukelaer Dirk :10 E.

Artikel 6

De vennoten zullen delen in de winst en in het verlies volgens inbreng zoals omschreven in artikel 5. Voor de stille vennoten is het eventuele verlies beperkt tot hun inbreng in het vermogen zoals omschreven in Artikel 5.

Artikel 7

In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten of hun erfgenamen of rechtsopvolgers de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

Artikel 8

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten. De erfgenamen van de overledene of hun vertegenwoordigers nemen als vennoot gezamenlijk en onverdeeld de plaats in van hun rechtsvoorganger behoudens de mogelijkheid van één of meer van de overblijvende vennoten om binnen de twee maanden na het overlijden van de vennoot bij aangetekend schrijven de erfgenamen of rechtsopvolgers te weigeren ais vennoot. In dit laatste geval zullen de overblijvende vennoten, die de erfgenamen of rechtsopvolgers van de overleden vennoot als vennoot geweigerd hebben, binnen de vier maanden na het overlijden één of meer nieuwe vennoten moeten aanvaarden die het aandeel van de overledene zullen overnemen voor een prijs zoals bepaald door twee experts, van elke partij een. Mochten deze experts binnen de zes maanden na het overlijden niet tot overeenstemming komen, zal op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap een nieuwe expert aangeduid worden die samen met de reeds aangeduide experts binnen de maand een definitieve waarde zal bepalen, Tegen deze waardebepaling zal geen beroep mogelijk zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 9

Ingeval een der vennoten zijn aandeel wenst over te dragen zal de nieuwe vennoot moeten aanvaard worden door alle overige vennoten. indien de nieuwe vennoot niet aanvaard wordt, kan de uittredende vennoot de vennootschap gewoon verder zetten of de overname van zijn aandeel eisen dit volgens de procedure vermeld in artikel 8.

HOOFDSTUK 111 BESTUUR

Artikel 10

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een onbepaalde duur of zonder beperking van duur, De opdracht van de zaakvoerders kan vergoed worden.

Artikel 11

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt.

Artikel 12

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, met dien verstande dat alleen

bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen toegestaan zijn,

Artikel 13

De zaakvoerders en vennoten die zich inlaten met bestuurstaken zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk

voor aile verbintenissen van de vennootschap.

De aansprakelijkheid van de stille vennoten is beperkt tot hun inbreng in het vermogen zoals omschreven in Artikel 5,

HOOFDSTUK IV  TOEZICHT

Artikel 14

iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boekhouding, de rekeningen, brieven, notulen, en in het algemeen alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK V  ALGEMENE VERGADERCNG VAN DE VENNOTEN

Artikel 15

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op

4 juni.

Tevens kan een bijzondere of buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen op schriftelijke aanvraag van de vennoten, die één/vijfde van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Alle vergaderingen worden gehouden ter zetel van de vennootschap.

De oproepingen geschieden via elektronische mail, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen vébr de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Artikel 16

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

-de behandeling en goedkeuring van de jaarrekening;

-het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders, en het instellen van de vennootschapsvordering tegen de

zaakvoerders;

-de bestemming van de beschikbare winst;

-de bezoldigingen van de zaakvoerders;

-het ontslag en de benoeming van zaakvoerders;

-de wijziging van de statuten.

A

Oor- 

bè ouden

aan .het Belgisch Staatsblad

Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn aandeel in het vermogen van de vennootschap.

Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzonderingen.

Elke beslissing betreffende de benoeming en het ontslag van zaakvoerders evenals de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een drie/vierden meerderheid van de stemmen waarmee aan de stembeurt wordt deelgenomen.

Artikel 17

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van ,

elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten, en maken de zaakvoerders de

inventaris op alsmede de jaarrekening.

Artikel 18

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle kosten, inclusief de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van deze winst.

HOOFDSTUK VI  ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 19

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen,

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven en zal eindigen op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014.

Kosten ivm de oprichting en de werking van de vennootschap kunnen worden

ingebracht vanaf 01 juni 2012.

De zaakvoerder-beherend vennoot kan zakelijke verbintenissen aangaan in de hoedanigheid van beherend vennoot voor de vennootschap in oprichting vanaf 01 juni 2012.

BENOEMING

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duurs De Beukelaer Berten, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Aldus opgemaakt te Antwerpen, op 19 oktober 2012 in vier exemplaren.

De Beukelaer Berten

beherend vennoot - zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE BEUKELAER CREATIVE

Adresse
DASCOTTELEI 11 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande