DE BIE-VEBA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE BIE-VEBA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 812.180.010

Publication

12/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*13107727

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koopharide} le Antwerpen, op

D3 JOLI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0812.180.010

Benaming

(voluit) : DE BlE VEBA

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2630 Aartselaar, Ingberthoeveweg, 3A

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Backer, te Mechelen, op 21 juni 2013 geregistreerd twee bladen en geen verzending op 27 juni 2013 te Mechelen I, boek 992 blad 17 vak 19, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid "DE BIE-VEBA", met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Ingberthceveweg, 3A, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

Eerste besluit: Kapitaalsverhoging.

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen, ten bedrage van driehonderd duizend euro (300.000,00 ¬ ) teneinde het kapitaal te brengen van vijfentwintig duizend euro (25.000,00 ¬ ) op driehonderd vijfentwintig duizend euro (325.000,00 ¬ ), zonder creatie van nieuwe aandelen, door inbreng in geld.

Tweede besluit: Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalsverhoging.

Op dit ogenblik zijn tussengekomen, alle aandeelhouders van de vennootschap, vermeld in de samenstelling van de algemene vergadering, te weten: voornoemde heren Willem Bouwland, Rudi en Frank Verheyden alsmede Joseph Smets.

De aandeelhouders van de vennootschap verklaren, en de leden van de vergadering erkennen, dat; voormelde kapitaalsverhoging ten belope van driehonderd duizend euro (300.000,00 ¬ ) door hen, in verhouding tot hun kapitaalsparticipatie, volledig volgestort is.

Een bewijs van de bank de dato twintig juni tweeduizend dertien wordt aan ondergetekende notaris. overhandigd.

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd en volstort, zonder creatie van nieuwe aandelen. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op driehonderd vijfentwintig duizend euro (325.000,00 ¬ ) en is vertegenwoordigd dcor duizend vijfhonderd (1.500) aandelen, zonder vermel-ding van de nominale waarde.

Derde besluit : Wijziging artikel 5 van de statuten,

De vergadering besluit de tekst van artikel 5 van de statuten te wijzigen dcor deze te vervangen door de' volgende tekst, te weten :

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderd vijfentwintig duizend euro (325.000,00 ¬ ).

Het is verdeeld in duizend vijfhonderd (1,500) aandelen, zonder nominale waarde, elk met een frac-: tiewaarde van één/duizend vijfhonderdste (1/1500) van het kapitaal.".

Vierde besluit : Volmachten

De vergadering gelast de zaakvoerders elk afzonderlijk met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap,

Machtiging wordt tevens verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bens' Accountants", te 2800 Mechelen, Liersesteenweg 400, met recht van indeplaatsstelling, om voorgaande beslissingen uit te voeren en om voor rekening van de vennootschap, alle formaliteiten te vervullen aangaande" de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij alle andere administraties en instanties alsmede aile andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.

Samen hiermee neergelegd: - uitgifte akte; - uittreksel; - gecoördineerde statuten Notaris Marc De eacker

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo

behou aan I Beigi:

Staats

lhergelegd fer griffie var' crre Rechibrrer H~:ït1a~

1 JUNI 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

11111111111011 ide

Ondememingsnr : 0812.180.010

Benaming

(voluit) : AQUAVISIO

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2910 Essen, Epicealaan, 25 (volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Backer, te Mechelen, op 14 mei 2013 geregistreerd twee bladen en vier verzending op 29 mei 2013 te Mechelen I, boek 5/989 blad 58 vak 04, dat de; buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschap "Aquavisio", met maatschappelijke zetel te 2910 essen, Epicealaan, 25, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen

Eerste besluit: Benoeming zaakvoerder.

De vergadering besluit de heer Joseph Maria Smets, geboren te Leuven op zestien juli negentienhonderd tweeënvijftig, wonende te 3061 Leefdaal, Grensstraat, 2A, te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder, die' aanvaardt, onder bevestiging dat hij niet getroffen is of werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen; verzet. Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Tweede besluit: Verplaatsing maatschappelijke zetel,

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap met ingang van heden te verplaatsen van 2910 Essen, Epicealaan, 25, naar 2630 Aartselaar, Ingberthoeveweg, 3A.

Derde besluit : Wijziging maatschappelijke benaming.

De vergadering besluit de maatschappelijke benaming "Aquavisio" vanaf heden te wijzigen. Voort-aan zal dei vennootschap de maatschappelijke benaming "De Bie-Veba" dragen.

Hierop besluit de vergadering de tekst van artikel 1 van de statuten te vervangen door volgende tekst, te weten

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid en als maatschappelijke benaming "DE BIE-VEBA".".

Vierde besluit : Volmachten

De vergadering gelast de zaakvoerders elk afzonderlijk met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Machtiging wordt tevens verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Rens Accountants", te 2800 Mechelen, Liersesteenweg 400, met recht van indeplaatsstelling, om voorgaande beslissingen uit te voeren en om voor rekening van de vennootschap, alle formaliteiten te vervullen aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij alla andere administraties en instanties alsmede aile andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.

Samen hiermee neergelegd; - uitgifte akte; - uittreksel; - gecoördineerde statuten

Notaris Marc De Backer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto " Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/03/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~~uMw

*130 54

Ondernemingsar : 0812.180.010

" Benaming

(voluit.: MIJNHUIS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2030 Antwerpen, Noorderlaan, 183 bus 5

(volledig adres)

-OndeeTwert-akte;-statutenwijziging"

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Becker, te Mechelen, op 28 februari 2013 geregistreerd drie bladen en één verzending op 5 maart 2013 te Mechelen 1, boek 978 blad 76' vak 13, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschap ''MIJNHUIS'', met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Noorderlaan, 183 bus 5, met eenparigheid van stemmen de, volgende beslissingen heeft genomen

Eerste besluit: Ontslag zaakvoerder.

De vergadering besluit het vrijwillig ontslag ingediend door de zaakvoerder, de heer Erwin Johanna Joseph Van Loon, te aanvaarden en hem kwijting te verlenen voor zijn beheer.

Tweede besluit: Benoeming zaakvoerder.

De vergadering besluit voornoemde heer Bouwland, alsmede voornoemde heren Rudi en Frank Verheyden; te benoemen als niet-statutaire zaakvoerders, die aanvaarden, onder bevestiging dat zij niet getroffen zijn of werden door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet. Aan de zaakvoerders kan de algemene; vergadering buiten en boven de emolumenten door haar bepaald en de representatie , reis en andere kosten,; vaste vergoedingen toekennen.

Derde besluit: Verplaatsing maatschappelijke zetel.

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap met ingang van heden te verplaatsen van 2030 Antwerpen, Noorderlaan, 183, bus 5, naar 2910 Essen, Epicealaan, 25.

Vierde besluit ; Wijziging maatschappelijke benaming.

De vergadering besluit de maatschappelijke benaming "Mijnhuis" vanaf heden te wijzigen. Voortaan zal de vennootschap de maatschappelijke benaming "Aquavisio" dragen.

Vijfde besluit; Doelwijziging.

Aan de vergadering wordt vooreerst voorlezing gegeven van het verslag van de zaakvoerder, welk verslag een gedetailleerde motivatie geeft voor de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel van de; vennootschap.

Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per eenendertig december tweeduizend twaalf.

Zowel het verslag van de zaakvoerder als de bijgevoegde staat van activa en passiva worden vervolgens ' aan de comparanten overhandigt, dewelke zich ertoe verbinden deze documenten te bewaren in het' vennootschapsdossier.

De vergadering besluit daarop het doel te wijzigen zoals hierna beschreven en dienovereenkomstig artikel 3 vande statuten te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel : "

- Alle aannemingen en coördinatie van sanitair- en verwarmingswerken, alsook van algemene bouwwerken, "

inbegrepen elektriciteitswerken;

- De installatie, het.onderhoud, de herstelling van en de handel en de leasing In, en de vertegenwoordiging

" en het optreden ais agentschap en als commissionair betreffende alle soorten verwarmings-, airco en sanitaire installaties , de uitwerking van projecten op het gebied van klimaatbeheersing, dit alles in de ruimste zin;

- De handel en assemblage, plaatsing en fabricage, onderhoud en herstelling van alle soorten in-stallaties van verwarming, sanitair en klimaatregelingen, dit in de meest uitgebreide zin van het woord, de in- en export ervan, álsmede al hetgeen met bovenstaande verband houdt, of daartoe bevorderlijk kan zijn;

-,Advies-, teken-, eri ontwerpbureau;

- Het uitvoeren van studie-, organisatie- en adviesverleningsopdrachten, alsook alle ondersteunende diensten inzake handels- en management-aangelegenheden voor ondernemingen, instellingen, en organisaties

op de laatste biz van Luik B vermeiden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en,

bevoegd cie rechtspersoon Sen aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Nazei en handtekening:

t'immelecd ter van à Récftfhank

van Koepheociu bnPierpefl@ op

- 1 9 MARI 20ri

Griffie

in de ruimste zin. Hieronder valt onder meer allerhande consultancy opdrachten van zowel technische als niet technische aard;

- Project- en werfopvolging;

invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop, verkoop, verhuur, distributie, ontvangst, expeditie, opslag, ver-voer, bewaring, in- en uitklaring, makelarij, vertegenwoordiging, promotie, voorlegging, behandeling, verwerking, productie, verzorging, klein- en groothandel van handelsgoederen, producten en diensten;

-Tussenpersoon in de handel, alle mogelijke vertegenwoordigingen;

- De vennootschap mag alle onderzoekwerkzaamheden ondernemen in verband met producten en procedés, alsook patenten, brevetten en merken verwerven, uitbaten en verkopen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer vruchtgebruik, erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom ais in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, promotie en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen;

Het participeren in, managen, structureren, opzetten, beheren en vereffenen van vennootschappen, bedrijven en organisaties, al dan niet niet een verschillend doel;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in binnen- en buitenland, alleen of in participatie.

Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en on-oerende verrichtingen doen,_ die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of on-dernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doel hebben, of die kunnen bijdragen tot de ver-wezenlijking van haar doel, of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen. Zij kan zich ten gunste van andere vennootschappen borgstellen of haar aval

" ~ verlenen, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken, optreden

als haar agent of vertegenwoordiger.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze

e ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De zaakvoerder, en in geval meerdere zaakvoerders benoemd het college der zaakvoerders, is ertoe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren:'.

Zesde besluit :Wijziging aantal maatschappelijke aandelen.

De vergadering besluit het huidige aantal aandelen van de vennootschap, zijnde tweehonderd vijftig (250) aandelen, te verhogen tot duizend vijfhonderd (1.500) aandelen, zonder verhoging van het maatschappelijk kapitaal. Ieder huidig aandeel zal vanaf heden dan ook zes nieuwe aandelen vertegenwoordigen zodat vanaf

r+ heden de vennootschap duizend vijfhonderd (1.500) aandelen telt, elk aandeel met een fractiewaarde van

één/duizend vijfhonderdste (1/1.500). Deze aandelen zullen alsdan toebehoren als volgt :

- aan voornoemde heer Willem Bouwland : zevenhonderd vijftig (750) aandelen;

- aan voornoemde heer Rudi Verheyden : driehonderd achtenzeventig (378) aandelen;

N - aan voornoemde heer Frank Verheyden : driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen.

De vergadering besluit hierop de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfentwintig duizend euro (25.000,00 ¬ ),

Het is verdeeld in duizend vijfhonderd (1.500) aandelen, zonder nominale waarde, elk met een fractie-

waarde van één/duizend vijfhonderdste (1/1.500) van het kapitaal.".

Zevende besluit: Verlenging boekjaar.

De vergadering besluit het huidig boekjaar van de vennootschap te verlengen tot dertig juni tweeduizend

veertien. De volgende boekjaren zullen telkens lopen van één juli van ieder jaar tot dertig juni van ieder jaar.

" pip De vergadering besluit daarop de tekst van de eerste alinea van artikel 31 van de statuten te vervangen

Tij door volgende tekst :

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni daaropvolgend.".

Tweede besluit : Wijziging datum gewone algemene vergadering.

Ingevolge voormeld besluit en om te voldoen aan de bepalingen van het wetboek van vennootschappen beslist de vergadering de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen door de derde alinea van artikel 26 van de statuten te vervangen door volgende tekst

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de derde woensdag van de maand december; indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de volgende werkdag gehouden, steeds om zeventien uur. ".

De gewone algemene vergadering die zich zal uitspreken over de jaarrekening van het boekjaar dat eindigde op eenendertig december tweeduizend twaalf zal om te voldoen aan de bepalingen van het wetboek van vennootschappen evenwel doorgaan blijven vinden op de vierde vrijdag van de maand juni, om zeventien uur.

Negende besluit : Wijziging tekst van de statuten.

De vergadering besluit volgende wijzigingen aan de tekst van de statuten goed te keuren, te weten :

- de tekst van titel 111 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst :

TITEL III : OVERDRACHT EN VÈRERVING VAN AANDELEN

Artikel 13 :

De afstand onder levenden of overdracht van de aandelen in geval van overlijden, zullen beheerd worden door het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 14 :

In afwijking van de bepaling opgenomen in artikel 13 zal evenwel geen enkele vennoot geheel of gedeeltelijk afstand kunnen doen onder levenden of overdracht bij overlijden van zijn aandelen, zelfs niet aan een mede vennoot, aan zijn echtgenote of echtgenoot en afstammelingen, zonder vooraf de verkoop ervan te hebben aangeboden aan alle mede vennoten, die behoudens overeenkomst tussen hen, alle aandelen proportioneel zullen verdelen. Ingeval van overdracht van aandelen wegens overlijden, zullen de erfgena-'men of begiftigden, slechts recht hebben op de waarde van de overgedragen aandelen.

Artikel 15 :

Indien de vennootschap zelf aandelen wenst te verwerven, dient worden gehandeld conform het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 16 :

De waarde van elk aandeel zal bepaald worden door een bij gemeen akkoord benoemde accountant of revisor.

Artikel 17 :

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elke partij te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de . vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal wor-den beslist door een derde -deskundige,- die,-op hun-verzoek-of-op-verzoek van één-der-partijen,- zal worden aangewezen .door de -voorzitter-van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open,",

- de tekst van artikel 20 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst

"Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien de vennootschap één zaakvoerder telt vertegenwoordigt deze alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Indien de vennootschap meer dan één zaakvoerder telt wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder afzonderlijk, uitgezonderd handelingen of transacties met een waarde van honderd duizend euro (100.000,00 ¬ ) of meer, of transacties van onroerende goederen in het algemeen, alwaar de vennootschap wordt vertegenwoordigd door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.";

- de tekst van artikel 32 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst :

"Het saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en : voorzie-+ningen zijn verrekend, maakt het netto resultaat van de vennootschap uit.

Ingeval van positief resultaat wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het Wetboek van Vennootschappen.".

Tiende besluit Volmachten

De vergadering gelast de zaakvoerders met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de nieu-we gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Machtiging wordt tevens verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Rens-Accountants", te 2800 Mechelen, Liersesteenweg 400, met recht van indeplaatsstelling, om voorgaande beslissingen uit te voeren en om voor rekening van de vennootschap, alle formaliteiten te vervullen aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij alle andere administraties en instanties alsmede alle andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.

"

Samen hiermee neergelegd: - uitgifte akte; - uittreksel; - gecoördineerde statuten Notaris Marc De Becker

.^

Op de lamste Diz. van Luik E vermelden Recto Naatn en haailanteielci van de ,netruinertterende notatis, netzij van de perso{c,mten; tlevnegCl d6 reChtspEr,rvOGYi i4'r7 7att2lCn van derden te vPrtegenwoorfliUen

iletscs tveâni Qt7 handtekening

d f& ~

L 1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

7

27/01/2015
ÿþs--; " 'q"S

r

Mwa Word itI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

m

Rechtbank van koophandel

Antweroen

J 5 JAN. 2015

afdelicefitirerpen



Ondememingsnr : 0812.180.010

Benaming

(voluit) : DE BIE - VEBA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ingberthoeveweg 3A, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit de notulen van de jaarlijkse gewone algemene vergadering van 17 december 2014, blijkt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt overgebracht naar ingberthoeveweg 3 C-D te 2630 Aartselaar en dit met ingang van 17 december 2014.

Verheyden Frank Verheyden Rudi

Zaakvoerder Zaakvoerder

Bouwland Willem Smets Joseph

Zaakvoerder Zaakvoerder

Bijlagen bij-het Belgisch.Staatsblad---2741/2015 Annexes-du-Moniteur-beige

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 29.08.2011 11524-0410-009

Coordonnées
DE BIE-VEBA

Adresse
INGBERTHOEVEWEG 3A 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande