DE BLESER & C°

Divers


Dénomination : DE BLESER & C°
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 871.239.053

Publication

18/09/2014
ÿþ ModWard UA

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

SEP. 2014

arclell Antwerpen

nfie

111,1111g1. 1111Il

Ondemerninosnr : 0871239053

Benaming

(voktit) : De Bleser 8, C°

(verie.ori.):

Rechtsvorm : GCV

Zetel: Goorrnansstraat, 5, 2242 Pulderbos

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming nieuwe zaakvoerder.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van

aandeelhouders gehouden ten maatschappelijke zetel op 07 september 2014 te 19.00u.

De vergadering neemt kennis van het overlijden van de heer Marc De Bleser op 22 augustus 2014.

Met éénparigheid van stemmen wordt heden benoemd tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur de heer Yannick De Bleser «86.05.03-157.42), wonende te 2500 Lier, Paul Krugerstraat 14), hier aanwezig, die verklaart te aanvaarden. Zijn mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Yannick De Bleser,

zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

. . .

op de laatste bit,. van Luik B vermeiden - ReciO Naam en hoetienigheid van de instrun-ienierende notaris, hat-.7.il van de pluso(o)nieffl

bevoes..A def5.'ClIbpersoon ten aanziel E van derden le veriegenwoordigen Vero Neem en handtekening.

05/11/2014
ÿþRacl-evorm : GCV

Zetel Goormansstraat, 5, 2242 Pulderbos

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - invereffeningstelling - kennisname ontslag zaakvoerder - benoeming vereffenaar- machten.

Het blijkt uit een onderhandse akte op 26 september 2014 en geregistreerd op het 2de Registratiekantoor Turnhout 2 op 29 september 2014, geboekt 5 bladen geen verzending, boek 6/36 blad 9 vak 2, ontvangen 50¬ , Voor de Adviseur-Ontvanger Christel Prinsen, dat de vennoten, handelend ais bijzondere algemene vergadering van de vennoten van Gewone Commanditaire Vennootschap "De Bleser & Ce"

I. Met betrekking lot de formaliteiten die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de vergadering het volgende vast.

Op 15 september 2014 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van hel Wetboek van Vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd die vastgesteld is op 31 augustus 2014. Dit verslag van de zaakvoerder zal samen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Il Volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT - Verslaggeving.

De vergadering verklaart voorafgaandelijk een afschrift te hebben ontvangen van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, en er kennis van te hebben genomen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten op 31108!2014. Elk der aanwezigen verklaart voldoende inzicht te hebben In de financiële toestand van de vennootschap en keurt deze staat van activa en passiva per 31/08/2014 goed.

TWEEDE BESLUIT- Ontbinding.

De vergadering besluit met algemeenheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap en stelt

haar in vereffening te rekenen vanaf heden, 26 september 2014.

DERDE BESLUIT-.Kennisname ontslag zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge het besluit tot ontbinding dat voorafgaat, de hierna

volgende zaakvoerder van rechtswege onfslagnemend is : de heer De Blaser Yannick, voornoemd subi,

Aan de ontslagnemende zaakvoerder wordt volledige kwijting verleend voor het door hem gevoerde bestuur

tot en met heden.

VIERDE BESLUIT - Benoeming vereffenaar - bezoldiging.

De vergadering besluit met algemeenheid van stemmen één vereffenaar te benoemen.

Hij benoemt ais vereffenaar de heer De Bleser Yannick, voornoemd subi., die verklaart deze opdracht te

aanvaarden.

De vergadering besluit met algemeenheid van stemmen dat de vereffenaar zijn opdracht onbezoldigd zal

uitoefenen,

Op de leA1sle i}¬ z var" iLnih& Vermelden Recto Naam en h d2rinileid van de instrum,_nletende neiaris; h._tzii ven de persolo}nten}

be.yoend dt: recritspers+men ten3enzier, ven derden ta- vBfte^etw,*utillaun

Venta . I'lâetn =f handt@1àenin9

Mat wam t f.1

tn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lictllijH111.11

Ondarn>rnnia;genr : 0871239053

~xnrn':irtt

iYGlttÍl} ; De Bleser & C°

lvéismüj

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 2 7 Obi. 2014

Griffie.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tesamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva, De vergadering besluit dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld In hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in hef vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLUIT Machten van de vereffenaar.

De vergadering besluit met algemeenheid van stemmen de machten van cie vereffenaar ais volgt vast te stellen

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandeiijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.-

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag ander zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn s - machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

" Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overmaken aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vernielden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgemaakt te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek

" van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de

" rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLUIT -- Volmacht formaliteiten.

De vergadering besluit met algemeenheid van stemmen besluit bijzondere volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVIESBUREAU VOOR FISCALITEIT EN ACCOUNTANCY", afgekort "AFIDAC", met zetel te 2200 Herentals, Notelarenlaan, 16  RPR Turnhout  ondememingsnummer 0466.535.554, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijvinglaanpassing aan de gegevens in de Kruispuntbank van

" Ondernemingen en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren en het indienen bij de Rechtbank van Koophandel van het verdelingsplan en het vereffeningsverslag.

ZEVENDE BESLUIT Bijzondere volmacht.

De vergadering besluit niet algemeenheid van stemmen bijzondere volmacht te verlenen aan de vereffenaar om het verzoekschrift tot bevestiging van de vereffenaar te ondertekenen en in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Yannick DE BLESER,

vereffenaar.

"

l7j'.+lie la l5te bIz van ill[x" 5+;enr.elltn . Ra:elo . ikhed" siiiiolisisi van dk. in:t!ui-ientfie4î{l+? 31oierlM, eetzij van de pefs4(o)n(Cn)

t-evDNt1ttt~.,~ rcctliapersoor, ien acT«ler','11:n d5Td6n tG  rr itk=_Sri-coCrïdlhel5

" :2r_o " Naam .;r l vm+lekenitip

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DE BLESER & C°

Adresse
Zetel Goormansstraat, 5, 2242 Pulderbos

Code postal : 2242
Localité : Pulderbos
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande