DE BLOCK HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE BLOCK HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 476.229.913

Publication

13/11/2013
ÿþN'k

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr 0476.229.913

Benaming

(voluit) : DE BLOCK HOLDING in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Koningin Astridplein 5 bus B - 2840 Reet

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Sluiting vereffening

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering d.d. 01/08/2013 blijkt dat onder meer de volgende besluiten zijn genomen:

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME EN GOEDKEURING VAN DE JAARREKENING EN HET RESULTAAT

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de jaarrekening op 30/11/2012 en besluit

na bespreking deze jaarrekening, alsmede de erin opgenomen resultaatsaanwending goed te keuren.

De vergadering keurt het verslag van de vereffenaar met het verdelingsplan en de rekeningen betreffende

de vereffening goed.

TWEEDE BESLUIT: GOEDKEURING VAN HET BESTUUR VAN DE VEREFFENAAR, ONTSLAG VAN EN KWIJTING AAN DE VEREFFENAAR

Er wordt volledige kwijting verseend aan de gewezen bestuurders, nl. de besloten vennootschap naar Nederlands recht "CA F.N.Z. INDUSTRIAL S.V.", met als vaste vertegenwoordiger, de heer Hendrik Kwakman, en de besloten vennootschap naar Nederlands recht "CA F.N.Z, HOLDING B.V,", met als vaste vertegenwoordiger, de heer Hendrik Kwakman, voor de door hen vervulde opdracht als bestuurders gedurende de periode die gelopen heeft van 1 januari 2012 tot 28 maart 2012.

De vergadering ontslaat de heer Hendrik Kwakman, wonende te 3927 CE Renswoude (Nederland), Wittenoordseweg 7, uit zijn functie als vereffenaar en geeft volledige en algehele kwijting aan de heer Hendrik Kwakman voor zijn opdracht en beheer als vereffenaar van de vennootschap.

DERDE BESLUIT: SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering verklaart de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de NV DE BLOCK HOLDING

definitief opgehouden heeft te bestaan met ingang van 1 augustus 2013.

VIERDE BESLUIT: BEWARING BOEKEN EN BESCHEIDEN -- BEWARENDE MAATREGELEN

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en

gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 2840 Reet, Koningin Astridplein 5 bus B,

De algemene vergadering beslist tenslotte dat geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van de gelden en waarden die aan schuldeisers of aan aandeelhouders toekomen, gezien alle aan schuldeisers of aan aandeelhouders toekomende gelden en waarden aan de rechthebbenden zullen worden afgegeven.

Opgemaakt te Reet, op Q/1/0812003

Getekend:

De heer Hendrik Kwakman

Vereffenaar - volmachthouder

Moa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tlearijclee Per plae va de Rothibank von Katîplaarrde! te Antwerpen{ o~

3 i OKT. 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 27.08.2013 13488-0221-015
27/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Itergetzd tcy griffie van cio Rechtbank goo3bat`cid te Anhvarpan, op

16 NOV. 2012

Griffie

II 11111111111111111111111111

*12191868*

bel a. Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 04$76.229.913.

Benaming

(voluit) : DE BLOCK HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koningin Astridplein 5 bus B te 2840 Reet

(volledig adres)

Onderwerp akte : GOEDKEURING JAARREKENING - ONTBINDING - ONTSLAG BESTUURDERS EN COMMISSARIS - BENOEMING VEREFFENAAR ONDER OPSCHORTENDE VOORWAARDE VAN BEVESTIGING - VASTSTELLING MACHTEN VEREFFENAAR

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt op 28 maart 2012 en gesloten door geassocieerd notaris Katrien Maes, dragende volgende vermelding: Geregistreerd drie bladen, vijf verzendingen, te Kontich op 11 april 2012, boek 541, bled 34, vak 10. Ontvangen: 25 euro. De ea. Inspecteur, getekend, L, Eeckeleers." houdende de buitengewonen algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DE BLOCK HOLDING" met zetel te 2840 Reet, Koningin Astridplein 5 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te; Antwerpen onder ondememingsnummer BTW BE 0476.229.913, dat beslist werd met eenparigheid van stemmen:

I. I. Jaarverslag van de raad van bestuur en controleverslag van de commissaris

De algemene vergadering neemt kennis van het jaarverslag van de raad van bestuur en van het controleverslag van de commissaris.

I I. Goedkeuring van de jaarrekening

De algemene vergadering neemt kennis van het ontwerp van jaarrekening, bestaande uit een balans, resultatenrekening en toelichting. Zij bespreekt de jaarrekening in extenso.

De algemene vergadering keurt vervolgens de jaarrekening goed.

III. Bestemming resultaat

De algemene vergadering beslist het resultaat de bestemming te geven zoals dit blijkt uit de jaarrekening.

IV. Kwijting aan de bestuurders en aan de commissaris

De algemene vergadering verleent kwijting aan de bestuurders en aan de commissaris voor de uitoefening van hun mandaat in het afgelopen boekjaar,

V, Vervroegde ontbinding van de vennootschap:

Verslagen:

Geassocieerd notaris Katrien Maes bevestigt, bevestigt na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van: het verslag van de raad van bestuur de dato 2 maart 2012 met bijgevoegde staat van activa en passiva per 31 december 2011 , evenals van het controleverslag, de dato 2 maart 2012, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren", te Antwerpen, Herentalsebaan 71 75, vertegenwoordigd door de heer Eddy Cober, bedrijfsrevisor;

Besluit:

De vergadering beslist na kennisname van voormelde verslagen tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en dit vanaf heden, Ze bestaat vanaf heden enkel nog voor haar vereffening,

VI. Ontslag en kwijting aan de bestuurders en commissaris

Ten gevolge van de ontbinding, aanvaardt de algemene vergadering het ontslag van de bestuurders van de vennootschap, te weten:

1) De besloten vennootschap naar Nederlands recht "In 2 Food B.V.", met maatschappelijke zetel te 6921RT Duiven (Nederland),Graafsingel 22, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor centraal Gelderland onder dossiernummer 09110029.

2) De besloten vennootschap naar Nederlands recht "CA F.N.Z. HOLDING B.V.", met maatschappelijke` zetel te 6921RT Duiven (Nederland),Graafsingel 22, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van, Koophandel en Fabrieken voor centraal Gelderland onder dossiernummer 09087792.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Beide vennootschappen hebbende als vaste vertegenwoordiger, de heer KWAL<MAN Hendrik Bruining Cornelis, wonende te 3927 CE Renswoude (Nederland), Wittenoordseweg 7, ingevolge een beslissing van de algemene vergadering bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 september 2007, = onder nummer 07134601.

Er wordt hen algehele décharge verleend over het door hen gevoerde beleid.

De vergadering aanvaardt tevens het ontslag van de commissaris van de vennootschap, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren", te Antwerpen, Herentalsebaan 71-75, vertegenwoordigd door de heer Eddy Cober en de heer Herman Cloostermans, Er wordt haar tevens algehele décharge verleend.

VII. Benoeming van de vereffenaar onder de opschortende voorwaarde van bevestiging vanwege de Rechtbank van Koophandel

De vergadering beslist vervolgens als vereffenaar te benoemen, evenwel onder de opschortende; voorwaarde dat deze benoeming bevestigd wordt door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen: de heer Kwakman Hendrik Bruining Cornelis, wonende te 3927 CE Renswoude (Nederland), Wittenoordseweg 7,

VIII. Volmacht tot ondertekening van het eenzijdig verzoekschrift tot bevestiging

Aan de heer Wim Potman, wonende te Black Alicante 75, 6851 VJ Huissen (Nederland),wordt de bijzondere volmacht gegeven om het verzoekschrift tot bevestiging van de benoeming van hemzelf tot vereffenaar van voomoemde vennootschap te ondertekenen en in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen samen met de boekhoudkundige staat van activa en passiva.

IX. Vaststelling van de machten van de vereffenaar

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat. Meer bepaald kan de vereffenaar de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen Voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen,

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Haar opdracht wordt kosteloos vervuld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getek.) Katrien MAES, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd;

- expeditie van de akte;

- het verslag van het bestuursorgaan met bijgevoegde staat van activa en passiva en het verslag van de

bedrijfsrevisor, beiden in origineel;

- kopie van de beschikking van de rechtbank van koophandel te Antwerpen dd, 15 mei 2012 tot bevestiging

van de benoeming van de heer Kwakman Hendrik,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

:1 VoorL behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.03.2012, NGL 19.07.2012 12324-0163-023
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 27.07.2011 11338-0456-025
30/07/2010 : AN350232
30/07/2010 : AN350232
27/07/2009 : AN350232
04/09/2008 : AN350232
08/08/2008 : AN350232
14/09/2007 : AN350232
31/08/2007 : AN350232
14/07/2006 : AN350232
11/07/2006 : AN350232
15/07/2005 : AN350232
07/07/2004 : AN350232
06/07/2004 : AN350232
21/11/2003 : AN350232
15/12/2001 : ANA069776

Coordonnées
DE BLOCK HOLDING

Adresse
KONINGIN ASTRIDPLEIN 5, BUS B 2840 REET

Code postal : 2840
Localité : Reet
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande