DE BRUYN EN VAN DEN BOSSCHE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE BRUYN EN VAN DEN BOSSCHE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 896.084.218

Publication

19/11/2014
ÿþ" (D, Mod Word 11.1

(fl::'2 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*1420932 R



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 7 NOV. 2014

Griffie

afdeling Antwerpen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0896.084.218

Benaming

(voluit) ; DE BRUYN EN VAN DEN BOSSCHE in vereffening (verkort)

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Koning Albertstraat 26 te 2547 Lint

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ontslag en kwijting aan de vereffenaar, sluiting van de vereffening

notulen bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders op 30 september 2014. op de vergadering wordt gesteld dat:

De vennootschap in vereffening werd gesteld op 291071201 3. De akte ontbinding van de vennootschap' werd verleden voor het ambt van notaris Tom Bogaert te Wilrijk.

De vennootschap heeft aangesteld als vereffenaar Mevr, Vanessa De Bruyn, wonende te Koning, Albertstraat 26 te 2547 Lint. Zij werd belast met de vereffeningswerkzaamheden zoals voorzien in de artikelen: 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen.

Conform de Rechtbank van Koophandel van het gerechterlijk arrondissement Antwerpen werd op 06/08/2013 de benoeming tot vereffenaar Vanessa De Bruyn voornoemd bevestigd.

Conform vonnis de dato 22/04/2014 van dezelfde rechtbank, verklaart deze zich akkoord met het neergelegde vereffeningsplan van de in vereffening gestelde vennootschap.

Unaniem ontslag en kwijting wordt verleend aan de vereffenaar.

De boekhoudkundige bescheiden van de onderneming worden gedurende 10 jaar neergelegd en bewaard te "Koning Albertstraat 26" te 2547 Lint.

De vereffening wordt gesloten op 30 september 2014.

Gedaan te Lint, 30 september 2014.

vereffenaar,

Mevr. Vanessa De Bruyn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op 29/07/2013 waargenomen` bestuur.

DERDE BESLISSING. - Benoeming van de vereffenaar.

De vergadering beslist als enige vereffenaar te benoemen: voornoemde mevrouw Vanessa DE BRUYN, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn.

Zij erkent te weten dat zij pas in functie zal treden na bevestiging of homologatie van haar aanstelling door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, conform artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen (zoals gewijzigd door de Wet van twee juni laatst teneinde de vereffeningprocedure te verbeteren). Daartoe wordt de vereffenaar gemachtigd het dienovereenkomstige verzoekschrift neer te leggen ter griffie van voormelde rechtbank,

VIERDE BESLISSING. - Machten van de vereffenaar.

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide macht toe voor de uitvoering van haar opdracht en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet. In het bijzonder zal zij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen en beslag of bevel, verzet en beletsel en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen. Zij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die zij passend zal oordelen. Zij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar heeft de verplichting jaarlijks rekenschap te geven aan de algemene vergadering en de jaarrekening voor te leggen, alsook aan de rechtbank van koophandel een omstandige staat over te maken in uitvoering van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen.

Zij zal voorafgaand aan de sluiting van de vereffening een plan van verdeling ter voldoening van de schuldeisers, ter goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel, dienen neer te leggen.

VIJFDE BESLISSING. - Bijzondere volmacht,

Op de laatste blz. vare '_ulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

i

i

*13194 73

Ond¬ Ynemingsnr : 0896.084.218

Benaming

(voluit} : "DE BRUYN EN VAN DEN BOSSCHE"

(verkort)

kechtsvorm : vennootschap onderfirma

Zetel : Koning Albertstraat 26, 2547 Lint

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - vervroegde ontbinding - benoeming van vereffenaar - machtiging.

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Tom Bogaertï met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 2910712013, dragende de melding "geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 02/08/2013, boek 177 blad 02 vak 11, ontvangen : vijftig euro (50 EUR), de ontvanger ai (getekend) J. Martens", blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING. - Ontbinding.

De vennoten, allen aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren thans in het bezit te zijn gesteld van een afschrift van de staat van activa en passiva van 31 mei 2013. Vervolgens stelt de notaris vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. De vennoten bespreken de staat van activa en passiva. Hierna besluit de vergadering de vennootschap onder firma `De Bruyn en Van Den Bossche' vervroegd te ontbinden.

De vennootschap bestaat dientengevolge nog slechts voor haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING.  Decharge zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder tengevolge van de ontbinding, van mevrouw DE BRUYN Vanessa, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 23 juni 1987, wonend te 2547 Lint, Koning Albertstraat

26.

NofgeiPgJ fax effie van de Reciltbûi'ii:

van [WAelde! t Kvterpen, op

12 SEP. 913

Griffie

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ondernemingen.

Ais bijzondere gemachtigden, worden aangesteld: SWINNEN Kristof, 2500 Lier, Aarschotsesteenweg 232B, met macht afzonderlijk te handeten en met recht van iadegtaatsstslltng, teneinde alle fotmatiteiten te vetvulten en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

Tom Bogaert

- afschrift akte +

- staat actief en passief

- bevestiging benoeming vereffenaar

4 Voor, behouden

r aan het Belgisch

Staatsblad

4\7_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/03/2012
ÿþ y

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

' *12065643*

-~,rrt

2 ri~iiaii

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0896.084.218

Benaming

(voluit) : De Bruyn en Van Den Bossche

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Koning Albertstraat 26 te 2547 Lint

Onderwerp akte Ontslag zaakvoerder

Bij besluit van een bijzondere algemene vergadering de dato 18 januari 2012 worden de volgende zaken

éénparig beslist

Mevr. Iris Van Den Bossche wordt met ingang van 31 augustus 2011 ontslagen als zaakvoerder.

De zaakvoerder

Mevr. Vanessa De Bruyn

Tif lagenTiij 7iët Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DE BRUYN EN VAN DEN BOSSCHE

Adresse
KONING ALBERTSTRAAT 26 2547 LINT

Code postal : 2547
Localité : LINT
Commune : LINT
Province : Anvers
Région : Région flamande