DE BTW-LIJN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE BTW-LIJN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.761.216

Publication

06/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

04-05-2015

Griffie

*15307595*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0629761216

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

De btw-lijn

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 29

april 2015.

Dat tussen:

1. "BTW Advies Bauwens" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel gevestigd te 2920 Kalmthout, Meidoornlaan (Heide) 6, BTW BE 0830.076.015 RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen; vertegenwoordigd door haar enige zaakvoerder, te weten: de heer Bauwens Erik Eduard Irma, geboren te Berchem (Antwerpen) op 10 februari 1961, rijksregisternummer 61.02.10-497.13, wonende te 9140 Temse, Nieuwe Steenweg 111.

2. "Rob Van Den Plas" burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maat-schappelijke zetel gevestigd te 1040 Etterbeek (Brussel), Platanenstraat 15, BTW BE 0849.746.625 RPR Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel; vertegenwoordigd door haar enige zaakvoerder, te weten: de heer Van Den Plas Rob Maria Louis, geboren te Diest op 29 februari 1972, rijksregisternummer 72.02.29-403.59, wonende te 1040 Etterbeek (Brussel), Platanenstraat 15.

3. "Opreel Consulting" gewone commanditaire vennootschap met maatschappelijke zetel gevestigd te 2980 Zoersel, Medelaar 148, BTW BE 0832.659.282 RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen; vertegenwoordigd door haar enige zaakvoerder en beherend vennoot, te weten: de heer Opreel Jurgen Jo, geboren te Lokeren op 5 augustus 1974, rijksregisternummer 74.08.05-071-31, wonende te 2980 Zoersel, Medelaar 148.

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht. Haar naam luidt  De btw-lijn .

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2600 Antwerpen (Berchem), Uitbreidingstraat 84 Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verlenen van bijstand, advies, belangenbehartiging, coaching, (op)leiding alsmede het verstrekken van diensten en informatie in de meest ruime betekenis van de woorden, zowel op nationaal als op internationaal niveau en in welke sector ook, aan bedrijven, ondernemingen, verenigingen, private- en overheidsinstel-lingen en -administraties, alsmede privé-personen, voornamelijk, doch niet uitsluitend, op het vlak van management, bedrijfsvoering, -financiering en - organisatie, controle en toezicht, sociaal-, economisch-, financieel-, industrieel-, technisch-, strategisch- en organisatorisch beleid, strategie, marketing, prospectie, productie en ontwikkeling, communicatie, human resources, personeelsselectie, headhunting en executive search, de implementatie en begeleiding van herstructureringen, change management, het optreden als change agent of consultant, als transformation expert of als lean consultant.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming dan wel in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de client zowel onder de vorm van interim-als onder de vorm van project- of crisismanagement.

Onderwerp akte :

Uitbreidingstraat 84 2600 Antwerpen

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Aldus kan de vennootschap:

- de functies en opdrachten van lasthebber, zaakvoerder, bestuurder, kaderlid of expert, lid van het

directie- of enig ander comité, toezichthouder, (voorlopig) bewindvoerder, sekwester of vereffenaar

van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

- technische, administratieve en financiële bijstand verlenen aan vennootschappen en

ondernemingen ;

- alle commerciële handelingen stellen op het vlak van bedrijfsfinanciering ;

2. Het verstrekken van cursussen en opleidingen alsmede het geven van uiteenzettingen, voordrachten en conferences inzake beroeps-, technische of algemeen culturele en maatschappelijke vorming omvattende onder meer de organisatie van conferenties en seminaries en alle bijhorende dienstverlening; het uitgeven van alle vakliteratuur en publicaties dienaangaande;

3. Het verschaffen van alle hulpmiddelen en het verlenen of coördineren van informatie door middel van elke mogelijke vorm van informatiedrager en alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met voormelde activiteiten;

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroeren-de zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, de projectontwikkeling, de leasing en, in het algemeen, alle verrichtingen die recht-streeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten (intel-lectueel, commercieel, industrieel) van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur en de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren;

6. Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle be-staande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het promoten, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen waarin de vennootschap een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, be-stuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag in dit kader bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België alsmede in het buitenland. De vennootschap mag leningen aangaan en alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed activiteiten verrichten, die recht-streeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, alsook activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of on-rechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Kapitaal.

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00); het wordt gevormd door een in-breng in geld. Het is volledig volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere reke-ning op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij KBC Bank.

Winstverdeling  Reserves  Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafge-nomen voor de vorming van een reservefonds, totdat dit fonds één/tiende van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van het bestuur.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekjaar.Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

december 2016.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de plaats vermeld in de oproeping op de laatste werkdag van de maand mei om 20.00 uur.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn. Het bestuur mag de vorm van de volmacht bepalen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Bestuur - controle

Aantal - Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minstens 3 bestuurders, al dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering van de vennoten; deze algemene vergadering bepaalt ook de duur van hun mandaat. Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zo nodig over-gaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en één of meerdere gedelegeerd bestuurders.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Elke bestuurder kan ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen en kan op elk ogenblik ontslag nemen.

Werking van het bestuur.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De besluiten worden genomen bij éénparigheid van stemmen.

De beide voormelde leden van onderhavig artikel zijn evenwel niet van toepassing indien geoordeeld dient te worden over een uitsluiting zoals bepaald bij artikel 7.2.2. van onderhavige statuten. Iedere bestuurder heeft het recht om de raad in vergadering bijeen te roepen en de bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of, wanneer er formeel geen voorzitter werd aangewezen, door de oudste bestuurder.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden, na goedkeuring, ondertekend door alle leden.

Bevoegdheid.

Het bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, kan het benoemingsbesluit uitdrukkelijk vermelden dat aan bepaalde leden van de raad van bestuur een individuele dan wel een collectieve vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt toegekend.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het Directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bij-zondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Dagelijks bestuur.

Het bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegen-woordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet vennoten, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dage-lijks bestuur is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

Benoemingen

Tot bestuurders werden benoemd voor onbepaalde duur:

a) "BTW Advies Bauwens" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voormeld, wiens bestuursorgaan de heer Bauwens Erik Eduard Irma, voormeld, heeft benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder.

b) "Rob Van Den Plas" burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voormeld, wiens bestuursorgaan de heer

Van Den Plas Rob Maria Louis, voormeld, heeft benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de

uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder.

c) "Opreel Consulting" gewone commanditaire vennootschap, voormeld, wiens bestuursorgaan de

heer Opreel Jurgen Jo, voormeld, heeft benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de

uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

(get.) T. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DE BTW-LIJN

Adresse
UITBREIDINGSTRAAT 84 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande