DE CLERCQ PAUL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE CLERCQ PAUL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.956.283

Publication

20/02/2014
ÿþ~ Mod Word 11.1

4-

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A fl CII



fieorgelegd ter griffFa van delechtbf;rnk ~mn aacidii5nde! to Ad:erpen, op

£1 1 FEB.

Griffie

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DE CLERCQ PAUL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2520 Ranst, Vaartstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S).

Er blijkt uit ene akte, verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zes februari twee duizend veertien,

-dat 1. De heer DE CLERCQ Paul Eduardus Julia Maria, geboren te Lier op acht januari negentienhonderd achtenvijftig, met rijksregisternummer 58.01.08-491.08, wonende te 2520 Ranst, vaartstraat 8.

Gehuwd met mevrouw Karin Vertinden onder het wettelijk stelsel van gemeenschap van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris René Van Kerkhoven te Ranst (Broechem) op tweeëntwintig april negentienhonderd tachtig, ongewijzigd tot op heden zoals verklaard.

2. De heer DE CLERCQ Philippe Henri Elza, geboren te Lier op drie juli negentienhonderd éénennegentig, ongehuwd, met rijksregisternummer 91,07.03-401.14, wonende te 2520 Ranst, Vaartstraat 8;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld zowel uit een geldelijke als een niet-geldelijke inbreng.

A. INBRENG IN NATURA EN GELDELIJKE INBRENG  VERGOEDING DOOR AANDELEN.

De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat alle aandelen in natura volledig zijn volstort.

1. INBRENG IN NATURA - HANDELSZAAK.

De heer Paul De Clercq, voornoemde oprichter sub 1, verklaart de handelszaak in te brengen, zijnde de vaste activa, afkomstig uit de stopgezette eenmanszaak, uitgebaat te 2520 Ranst, Vaartstraat 8 onder de naam "Schilder- en decoratiewerken De Clercq Paul Eduardus" onder het ondernemingsnummer (BTW BE) 0768.025.214, doch beperkt tot een bedrag van achttienduizend euro (¬ 18.000,00).

DE ALS TEGENPRESTATIE VERSTREKTE VERGOEDING,

De tegenprestatie voor deze inbreng waarvan alle comparanten verklaren kennis te hebben, wordt aan de oprichter-inbrenger, zijnde de heer Paul De Clercq die aanvaardt, als volgt vergoed:

- achttienduizend euro (¬ 18.000,00) wordt vergoed door uitgifte, enerzijds van tien (10) volledig volgestorte aandelen van type A en anderzijds van acht (8) volledig volgestorte aandelen van type B van de vennootschap.

- het saldo of honderd zestienduizend vijfhonderd euro (¬ 116.500,00) wordt vergoed door toekenning van een vordering op de vennootschap via inschrijving op rekening-courant van de vennootschap ten gunste en op naam van de heer Paul De Clercq, inbrenger.

De inbreng van honderd zestienduizend vijfhonderd euro (¬ 116.500,00) wordt bijgevolg niet aangewend tot de vorming van het maatschappelijk kapitaal bij oprichting.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR.

Overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen werd de heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2240 Massenhoven, Herentalsebaan 2, aangesteld door de oprichter(s) om verslag uit te brengen over de voormelde inbreng in natura ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap.

De besluiten van zijn verslag luiden letterlijk als volgt:

BESLUITEN

Ondergetekende Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van Besloten Vennoot-schap met Beperkte Aansprakelijkheid VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor, verklaart in uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, bij de oprichting door middel van in-breng in natura, dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding;

054e.956.-a3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

b. de beschrijving van het overgedragen vermogensbestanddeel beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c, de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrenger, rekening houdende met een mogelijke vergoeding aan de huwelijks- of samenlevingsgemeenschap van dhr. Paul De Clercq;

ri de voor de inbreng in natura door de partijen aanvaarde methoden van waardering bedrijfs-economisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waarde-ring leiden, tenminste overeenkomt met de uitgifte van 18 aandelen zonder nominale

waarde van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DE CLERCQ PAUL" en een vergoeding op de lopende rekening van de oprichter dhr. Paul De Clercq ad ¬ 116.500,00, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, onder voorbehoud van het mogelijk bestaan van niet geboekte verbintenissen en onder voorbehoud inzake de niet tegen-stelbaarheid ten opzichte van de fiscale administratie.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betref-fende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura ter gelegenheid van de oprichting bij de Besloten Venhootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " DE CLERCQ PAUL" en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Massenhoven, 10 januari 2014

BVBA VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door (getekend) Steven VYVEY

Bedrijfsrevisor

n

2. INBRENG IN GELD:

Op de overige aandelen wordt onmiddellijk in geld ingeschreven aan de prijs van duizend euro per aandeel door de heer Philippe De Clercq, voornoemde oprichter sub 2., voor een bedrag van duizend euro, volledig volgestort, waarvoor één (1) aandeel van type B wordt toegekend.

Voormeld bedrag (in speciën), hetzij duizend euro, is voorafgaandelijk aan de oprichting van deze vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE68 7310 3721 5134 bij KBC Bank geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Clercq Paul in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voormelde instelling op vierentwintig januari tweeduizend veertien dat aan deze akte gehecht zal blijven.

Dit bedrag van duizend euro (in speciën) vormt samen met voormelde som van achttiendduizend euro (in natura), een totaal bedrag van negentienduizend euro, wat het bedrag is van het kapitaal van de vennootschap dat aldus volledig geplaatst is zoals voormeld.

De comparanten verklaren en erkennen dat aldus het gehele kapitaal is geplaatst, en dat de aandelen die overeenstemmen met de inbreng in natura volledig volgestort zijn, en dat de totale geldelijke inbreng eveneens werd volgestort.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij heeft als naam: DE CLERCQ PAUL.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2520 Ranst, Vaartstraat 8.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze;

Het uitvoeren van algemene schilderwerken, bouwwerken, bouwprojecten en renovaties.

Onderneming voor het plaatsen van ramen, deuren en uitvoeren van algemene schrijnwerkerij;

Het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen; voor grondwerken; voor het optrekken van gebouwen, fabrieksschouwen, nijverheidsovens en andere soortgelijke werken, voor het bouwen van stellingen, alsmede voor het invoeren en reinigen van gevels, voor het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken erº% van werken in verband met de veeteelt voor rekening van derden, voor het optrekken van niet-metalen uitneembare paviljoen en barakken; voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek en voor het plaatsen van alle andere wand- en vloerbekledingen; voor plafonneer-, cementeer, en alle andere pleisterwerken, voor het steenhouwen, voor het bewerken, polijsten en plaatsen van marmer voor gebouwen; voor het vervaardigen en plaatsen van sierschouwen of andere versieringen van marmer of steen; voor het reinigen en ontsmetten van woongelegenheden, lokalen, meubels, stoffering en allerhande voorwerpen, voorhetschoorsteenvegen.

De vennootschap kan diensten verrichten in verband met interieurinrichting.

De vennootschap kan onroerende goederen aankopen en weer verkopen.

Ook kan zij onroerende goederen huren en verhuren.

De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag in België en in het buitenland alle commerciële industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen diie een gelijkaardig, analoog of

ü

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negentienduizend euro (¬ 19.000,00) en werd volledig volgestort

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in negentien (19) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde waarvan tien (10) aandelen van type A en negen (9) aandelen van type B.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijds-duur door haar vast te stellen, als volgt:

- de meerderheid van de vennoten (van categorie A) benoemen een zaakvoerder (van cate-gorie A):

- de meerderheid van de vennoten (van categorie B) benoemen een zaakvoerder (van cate-gorie B).

Elke zaakvoerder, statutair of niet, kan ten allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Tot statutair zaakvoerder van de vennootschap wordt vanaf heden voor onbepaalde duur aangesteld of benoemd: de heer DE CLERCQ Paul Eduardus Julia Maria, geboren te Lier op acht januari negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 2520 Ranst, Vaartstraat 8.

Hij verklaart dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en verklaart het hem/haar toegekende mandaat te aanvaarden.

Zijn afzetting zal slechts uitgesproken mogen worden met eenparigheid van stemmen van alle vennoten en tevens alleen om gewichtige redenen.

Iedere statutaire zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en vertegenwoordigt de vennootschap rechtsgeldig bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen warden er genomen met meerderheid van stemmen.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Samen handelend kunnen zij gevolmachtigden (of lasthebbers) van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde (of voor een reeks bepaalde) rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden (of lasthebbers) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht (onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvicerder(s) ingeval van overdreven volmacht).

Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd bij aile rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in aile akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, door de zaakvoerder, wanneer er maar één is, of door twee zaakvoerders zo er twee of meerdere zijn.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De oproepingen die naast dag, uur en eventuele plaats van de vergadering, de agenda (met de te behandelen onderwerpen) en de eventuele verslagen vermelden, worden ten minste vijftien dagen v66r de vergadering meegedeeld aan de vennoten, aan de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de obligatiehouders, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de commissaris(sen).

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

4 1 'y

,  %

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Overgangs- en slotbepalingen,

- dat de vennootschap zal bestuurd worden door twee zaakvoerders;

- dat vanaf heden als (statutair) zaakvoerder (categorie A) benoemd of aangesteld wordt voor onbepaalde duur : de heer DE CLERCQ Paul Eduardus Julia Maria, wonende te 2520 Ranst, vaartstraat 8, voornoemde oprichter sub 1, zoals hiervoor vermeld onder artikel 11 punt c.

dat vanaf heden ais (gewone) zaakvoerder (categorie B) benoemd of aangesteld wordt voor onbepaalde duur: de heer DE CLERCQ Philippe Henri Elza, wonende te 2520 Ranst, Vaartstraat 8, voornoemde oprichter sub 2,

die beiden verklaren en bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die beiden verklaren het mandaat te aanvaarden.

dat het mandaat van de zaakvoerders bezoldigd is.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend vijftien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

- aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) : A&T Group, p/a Keramiekstraat 18 te 2801 Mechelen (Heffen), evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, aile verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) ten gevolge van onderhavige oprichtingsakte (met inbegrip van een eventuele verbetering en/of wijziging van die inschrijving), in voorkomend geval met het oog op de inschrijving of registratie ais BTW-plichtige en om het nodige te doen bij andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten, dit alles ten gevolge van en beperkt tot onderhavige oprichtingsakte

VAST VERTEGENWOORDIGER.

Voornoemde aangestelde zaakvoerders beslissen hierbij om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, de voornoemde heer Paul De Clercq aan te stellen als vast vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap. De vast vertegenwoordiger zal alles kunnen doen wat nuttig en/of noodzakelijk is In het kader van de uitoefening van het bestuursmandaat in die andere vennootschap.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte oprichting, statuten en benoeming van zaakvoerder(s) - bankattest - bijzonder verslag van de oprichters - verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het $elgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/05/2015
ÿþ 1V^ ~

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iuw~u~a~m~~wNm~muu

*15075 37

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 S MEI 2015

afdelin r,i ~erpen

Ondernemingsnr : 0545 956 283

Benaming

(voluit) : DE CLERCQ PAUL

(verkort) :



Rechtsvoren : BVBA

Zetel : Vaartstraat 8 - 2520 Ranst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Ten gevolge van de Administratieve Beslissing van de gemeente Ranst waarbij het schepencollege besliste

over te gaan tot hernummering van de Vaartstraat

Vanaf 19 januari 2015 wijzigt het huisnummer 8 naar 18

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het nieuwe adres van de maatschappelijke zetel en de vestiging wijzigt daardoor van Vaartstraat 8 te 2520 Ranst naar Vaartstraat 18 te 2520 Ranst

Getekend

Paul De Clercq

zaakvoerder





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 05.08.2016 16412-0171-020

Coordonnées
DE CLERCQ PAUL

Adresse
VAARTSTRAAT 18 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande