DE DENKFABRIEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE DENKFABRIEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 566.982.915

Publication

04/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

 De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

I. 1. Een onderzoekscentrum te zijn, in de ruimst mogelijke betekenis.

2. Het beheer van intellectuele eigendommen in de meest ruime betekenis.

3. Het ontwikkelen en verwerven van octrooien, aanvullende beschermingscertificaten en

licentierechten met betrekking tot octrooien of aanvullende beschermingscertificaten op elk denkbaar terrein.

4. Het verbeteren van de geoctrooieerde producten of procedés, ongeacht of deze verdere verbetering aanleiding zal geven tot bijkomende octrooien.

5. Het verwerven van vergoedingen, van welke aard ook, voor rechten en licenties die door de vennootschap of door derden zijn verleend op octrooien of aanvullende beschermingscertificaten

6. Het ontwikkelen van technologie voor afvoer- en rioleringssystemen, sanitaire- en of technische installaties, energiesystemen of systemen voor de recuperatie van productstromen en/of energiestromen, alsook het commercialiseren ervan.

7. Het onderzoek naar en de ontwikkeling, fabriceren en op de markt brengen van sanitaire toestellen, afvoer- en rioleringssystemen, sanitaire- en/of technische installaties. Mogelijke onderzoeken en ontwikkeling op het gebied van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie.

8. Het verzamelen van financiële middelen voor onderzoek en investeringen in afvoer- en rioleringssystemen, sanitaire- en of technische installaties, energiesystemen of systemen voor de recuperatie van productstromen en/of energiestromen.

9. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, valoriseren, in licentie nemen of geven, verwerven, vervreemden, uitbaten, ten gelde maken, overdracht, exploitatie, commercialiseren en beheren van alle welkdanige intellectuele eigendommen en rechten, eigendoms- en gebruiksrechten, merken, brevetten, know how, tekeningen, octrooien, aanvullende beschermingscertificaten en licentierechten.

10. Het uitvoeren of laten uitvoeren van alle vormen van onderzoek, studies, opdrachten en ontwikkelingswerk op elk denkbaar vlak, van commerciële, publicitaire, wetenschappelijke of welke aard dan ook, alsmede de industrialisatie, publicatie en commercialisering van de resultaten of rechten die daaruit zouden voortspruiten.

11. Het ontwerp, de ontwikkeling, de fabricatie, assemblage, de verkoop, de installatie en/of implementatie van alle welkdanige technologische producten en systemen, hardware en software, benodigdheden, componenten en onderdelen, in welke materialen ook, zowel in het binnenland als in het buitenland, in de meest brede betekenis van het woord en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

II. 1. Het stellen van alle handels-, nijverheids- financiële, roerende of onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. Het verlenen van advies, cursussen, management, projectbegeleiding, strategische en commerciële ondersteuning en personeelsmanagement.

5. Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie en informatica, alsmede het verzorgen van de commerciële relaties.

6. Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel van de uitoefening van een bestuursmandaat.

7. Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen. De vennootschap kan deze belangen en participaties beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook onder meer rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

8. De creatie, de verwerving, het nemen en waarnemen van handelsfondsen die betrekking hebben op verwante, gelijkaardige of aanvullende activiteiten.

9. De vennootschap mag zich associëren met alle particulieren, ondernemingen, vennootschappen of verenigingen

10. De vennootschap kan ook activa in zekerheid geven tot waarborg van financieringen toegekend aan de vennootschapsgroep waartoe ze behoort, of zich borg stellen of aval verlenen, voor zover deze financieringen dienstig zijn voor haar activiteit, de activiteit van de groepsverbonden ondernemingen of de verwezenlijking van haar doel.

III. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

11. Jaarlijks op de laatste vrijdag van de maand mei om zeventien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte

Coordonnées
DE DENKFABRIEK

Adresse
PARK DIAMANT 1 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande