DE EIKEN BOOM, AFGEKORT : DEB

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE EIKEN BOOM, AFGEKORT : DEB
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 417.254.804

Publication

17/04/2014
ÿþmod11.1

P

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla.

11 111111111 1111 II 111

*14083737*



;: Ondernemingsnr : 0417.254.804

t;

Benaming (vole) : DE EIKEN BOOM

(verkort): D.E.B.

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: te 2300 Turnhout, Everdongenlaan

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op achtentwintig maart tweeduizend veertien, v456r registratie uitgereikt, met als enig doel" te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DE EIKEN BOOM", in afkorting "D.E.B.", gevestigd te 2300 Turnhout, Everdongenlaan 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister van. Turnhout met ondernemingsnummer 0417.254.804, onder meer

i. beslist heeft het fusievoorstel goed te keuren zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van: koophandel te Turnhout en in te stemmen met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie de naamloze vennootschap "V F", gevestigd te 2300 Turnhout, Steenweg op Diest 111, ingeschreven in het` rechtspersonenregister van Turnhout met ondernemingsnummer 0425,167.727, overneemt.

, Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch': voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

; Vermits de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap,, wordt het aandelenregister van de overgenomen vennootschap vernietigd en grijpt er geen omwisseling en uitreiking van aandelen plaats.

Vanaf één januari tweeduizend veertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap: boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap,

2. vastgesteld heeft dat, vermits de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap het fusievoorstel eveneens heeft goedgekeurd, de opschortende voorwaarde van de besluiten van de vergadering van de! overgenomen vennootschap in vervulling is gegaan en dat deze vennootschap vanaf achtentwintig maart, tweeduizend veertien ophoudt te bestaan.

3. beslist heeft het doel van de overnemende vennootschap uit te breiden met de activiteiten van de overgenomen vennootschap die nog niet zijn opgenomen in het doel van de overnemende vennootschap. Artikel 3 van de statuten van de overnemende vennootschap zal voortaan luiden ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- de in-i- en export, de groot- en kleinhandel in alle metalen en niet-metalen meubelen, metalen en houten, stoelen, zoals onder andere kunstmeubelen, meubelen met bekleding en meubelen in wit hout, houten kasten, tafels, bedden en ondermatrassen, kantoormeubelen, kindemieubelen, tuin-, strand- en isotherinische' meubelen, hakmolens en meubelen voor slagers, radiomeubels, evenals meubelen en toonbanken voor winkels,' cafés, hotels, restaurants en banken, stestoelen, bamboestoelen, mechanische stoelen, clubzetels, divans, beddivans, canapés, klapzetels voor schouwburgzalen, enzovoorts; eveneens de groot- en kleinhandel in naaimachines, staande klokken, fantasieartikelen, leder en bereide huiden, meubileringstoffen, elektrische toestellen, verlichtingsartikelen, radio-elektrische materieel, ijzerwerk, blikwaren, huishoudartikelen," verwarmings- en keukenapparaten en kleine handwerktuigen en verder het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon,

- het uitbaten van een adviesbureel met onder meer marktstudie en aanverwanten, de commissiehandel, de: makelaardij en de tussenhandel in het algemeen, het ontwerpen van allerhande modellen inzake de

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

NECF1GCLEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 7 APR. 2014

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

svoor-beheudén

aan het .-" seigisch Staatsblad

mai 11.1

meubelindustrie, het verlenen van adviezen in verband met ..e woning-n-clel;intitenit-nisinrichting;I:teÏVerienen van adviezen zowel op financieel, economisch, commercieel en administratief gebied; de organisatie van bedrijven, alsmede het beheer en de vertegenwoordiging van bedrijven; de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer -van alle koloniale waren, specerijen, kruiderijen en voedingswaren in het algemeen, de ruwe en gebrande koffiesoorten, gerst, malt en daarmee verband houdende surrogaten, cichorei, thee, los of verpakt, dieetvoeding, uitgezonderd de goederen aan een voorafgaand verlof onderworpen; het branden van koffie, postorderbedrijf, publiciteitsonderneming; de handel in, de in-, door- en uitvoer van menigvuldige goederen en de kleinhandel met meer dan één afdeling.

- de fabricatie en de garnering van niet-metalen meubelen en houten stoelen; de in- en uitvoer van en handel in alle goederen, uitgezonderd deze aan een voorafgaand verlof onderworpen, het optreden als inkoopkantoor van alle goederen, commissiehandel, makelarij, vertegenwoordigingen en agentschappen, alles in de ruimste zin van het woord

De vennootschap heeft eveneens tot doel, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden of bij deelneming in België of in het buitenland alle onroerende en hiermede betrekking hebbende roerende verrichtingen te doen, namelijk het verwerven, ruilen, vervreemden, beheren, huren, verhuren, onderverhuren, ' laten bouwen en verbouwen, in optie nemen of te geven, het verkavelen, uitbaten en het in waarde brengen van alle eigendommen en gronden.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen , die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken 'of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen."

Volmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "And3 Accountants en Belastingconsulenten", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Prins Boudewijnlaan 91 bus 1, teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, directe als indirecte belastingen, btw en aile andere overheidsinstanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd:

; - afschrift van

de akte;

- gecoördineer-

de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/01/2014
ÿþmod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 0 JAN. 2014

KOGPHANPE44. TURNHOUT

n i r e griffier

Ondememingsnr : 0417.254.804

Voor-

behoudén

aan het

Belgisch

Staatsblad









Benaming (voluit) : DE EIKEN BOOM

(verkort) : D.E.B.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2300 Turnhout, Everdongenlaan 1

Onderwerp akte :VOORSTEL TOT FUSIE

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op drie januari; tweeduizend veertien, v6ôr registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de;: rechtbank van koophandel, blijkt dat:

1. De naamloze vennootschap "V F", gevestigd te 2300 Turnhout, Steenweg op Diest

ingeschreven in het rechtspersonenregister van Turnhout met ondernemingsnummer 0425.167.727.

hierna genoemd de "Over te nemen vennootschap".

en

2. De naamloze vennootschap "DE EIKEN BOOM", in afkorting "D.E.B:', gevestigd te 2300v Turnhout, Everdongenlaan 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Turnhout met;; ondernemingsnummer 0417.254.804.

hierna genoemd de "Overnemende vennootschap". Een gezamenlijk fusievoorstel hebben neergelegd waaruit blijkt wat volgt:

1) De Overnemende vennootschap is eigenares van al de aandelen van de Over te nemen vennootschap.

2) Door de organen van bestuur van de Over te nemen vennootschap en de Overnemende vennootschap (hierna; tezamen te noemen de "Fuserende Vennootschappen") is het initiatief genomen ertoe strekkende een fusie door. te voeren waarbij het gehele vermogen van de Over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen; van de artikelen 671 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de Overnemende; vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 676 en 719 en volgende;. van het Wetboek van Vennootschappen.

Met het oog daarop verbinden de organen van bestuur van beide vennootschappen zich wederzijds om te doen?; wat in hun macht ligt om voormelde fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden.

Uit het fusievoorstel blijkt wat volgt: (a) rechtsvorm, naaïn, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

1- De naamloze vennootschap "DE EIKEN BOOM", in afkorting "D.E.B.", gevestigd te 2300 Turnhout, Everdongenlaan 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Turnhout met

ondernemingsnummer 0417.254.804, genoemd "de Overnemende vennootschap", hebbende als doel: ie "De vennootschap heeft tot doel : de im- en export, de groot- en kleinhandel in alle metalen en niet-metaIen,; meubelen, metalen en houten stoelen, zoals onder andere kunstmeubelen, meubelen met bekleding en; meubelen in wit hout, houten kasten, tafels, bedden en ondermatrassen, kantoormeubelen, kindermeubelen, i; tuin-, strand- en isothermische meubelen, hakmolens en meubelen voor slagers, radiomeubels, evenals:= meubelen en toonbanken voor winkels, cafés, hotels, restaurants en banken, stijlstoelen, bamboestoelen, ï mechanische stoelen, clubzetels, divans, beddivans, canapés, klapzetels voor schouwburgzalen, enzovoorts;;, eveneens de groot- en kleinhandel in naaimachines, staande klokken, fantasieartikelen, leder en bereide huiden, meubileringstoffen, elektrische toestellen, verlichtingsartikelen, radio-elektrische materieel, ijzerwerk, '; blikwaren, huishoudartikelen, verwarmings- en keukenapparaten en kleine handwerktuigen en verder het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon. De vennootschap heeft eveneens tot doel : de fabricatie en de garnering van niet-metalen meubelen en houten4 stoelen; de in- en uitvoer van en handel in alle goederen, uitgezonderd deze aan een voorafgaand verlof?;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

iTlod 11.1

Voor-

behouden -

aan het ' onderworpen, het optreden als inkoopkantoor van alle goederen, commissiehandel, makelarij,

Belgisch " vertegenwoordigingen en agentschappen, alles in de ruimste zin van het woord.

Staatsblad : De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen."

2- De naamloze vennootschap "V F", gevestigd te 2300 Turnhout, Steenweg op Diest 111, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Turnhout niet ondernemingsnummer 0425.167.727, genoemd de "Over te nemen vennootschap", hebbende als doel: "De vennootschap heeft tot doel het uitbaten van een adviesbureel met onder meer marktstudie en aanverwanten, de commissiehandel, de makelaardij en de tussenhandel in het algemeen, het ontwerpen van allerhande modellen inzake de meubelindustrie, het verlenen van adviezen in verband met de woning en de binnenhuisinrichting; het verlenen van adviezen zowel op financieel, economisch, commercieel en administratief gebied; de organisatie van bedrijven, alsmede het beheer en de vertegenwoordiging van bedrijven; de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van alle koloniale waren, specerijen, kruiderijen en voedingswaren in het algemeen, de ruwe en gebrande koffiesoorten, gerst, malt en daarmee verband houdende surrogaten, cichorei, thee, los of verpakt, dieetvoeding, uitgezonderd de goederen aan een voorafgaand verlof onderworpen; het branden van koffie, postorderbedrijf, publiciteitsonderneming; de handel in, de in-, door- en uitvoer van menigvuldige goederen en de kleinhandel met meer dan één afdeling.

De vennootschap heeft insgelijks tot doel : de im- en export, de groot- en kleinhandel in alle metalen en niet-metalen meubelen, metalen en houten stoelen, zoals onder andere kunstmeubelen, meubelen met bekleding en meubelen in wit hout, houten kasten, tafels, bedden en ondermatrassen, kantoormeubelen, kindermeubelen, tuin, strand- en campingmeubelen, school-, laboratorium- en kliniekmeubelen, isothermische meubelen, evenals meubelen en toonbanken voor winkels, cafés, hotels, restaurants en banken, stijlstoelen, bamboestoelen, mechanische stoelen, clubzetels, divans, beddivans, canapés, klapzetels voor schouwburgzalen, enzovoorts.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden of bij deelneming in België of in het buitenland : alle onroerende en hiermede betrekking hebbende roerende verrichtingen te doen, namelijk het verwerven, ruilen, vervreemden, beheren, huren, verhuren, onderverhuren, Iaten bouwen en verbouwen, in optie nemen of te geven, het verkavelen, uitbaten en het in waarde brengen van aIIe eigendommen en gronden.

Zij mag optreden als inkoopkantoor voor alle goederen, commissiehandel, makelarij, vertegenwoordigingen en agentschappen, alles in de ruimste zin van het woord; de in- en uitvoer van en handel in alle goederen, uitgezonderd deze aan een voorafgaand verlof onderworpen.

° De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen."

(b) geruisIoze fusie

Het geplaatst kapitaaI van de Overnemende vennootschap bedraagt TWEE MILJOEN VIERHONDERD- EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERDZESTIG euro (E 2.461.560,00) en is verdeeld in DUIZEND NEGENHONDERDVIERENDERTIG (1.934) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het geplaatst kapitaal van de Over te nemen vennootschap bedraagt TWEEËNZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD euro (E 62,500,00) en is verdeeld, in DUIZEND TWEEHONDERDVIJFTIG (1.250) aandelen zonder vermelding van waarde.

Aangezien de Overnemende vennootschap in het bezit is of uiterlijk bij het verlijden van de fusieakte in het bezit zal zijn van al de aandelen van de Over te nemen vennootschap worden naar aanleiding van de fusie geen nieuwe aandelen uitgegeven.

i De Overnemende vennootschap zal het gehele vermogen verkrijgen van de Over te nemen vennootschap tegen ; vernietiging van de aandelen van de Over te nemen vennootschap.

(c) boekhoudins;

De fusie zal boekhoudkundig uitwerking hebben vanaf 1 januari 2014.

(d) bijzondere voorwaarden

Er zijn in de Over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan weliswaar geen

s" .stemrecht .isverbonden.maar-waaraan" bijzondere.rechten-werden-toegekend..-----...-------  -. -_-µ..-_-.;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

(e) bijzondere voordelen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen

die deelnemen aan de fusie door overneming.

(f) de doelomschrijving van de overnemende vennootschap zal worden uitgebreid met de activiteiten van de overgenomen vennootschap die nog niet zijn-opgenomen in het doel van de ovememende vennootschap." VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aait het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 05.07.2013 13271-0132-017
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 19.06.2012 12188-0263-017
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 28.06.2011 11215-0429-017
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 15.06.2009 09234-0016-017
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.06.2008, NGL 26.06.2008 08308-0256-016
02/07/2007 : TU042822
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 09.07.2015 15287-0086-016
10/06/2005 : TU042822
21/06/2004 : TU042822
11/06/2004 : TU042822
26/06/2001 : TU042822
07/07/1998 : TU42822
24/06/1995 : TU42822
08/10/1993 : TU42822
25/04/1990 : TU42822
01/01/1988 : TU42822
01/01/1986 : TU42822
08/08/1985 : TU42822

Coordonnées
DE EIKEN BOOM, AFGEKORT : DEB

Adresse
EVERDONGENLAAN 1 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande