DE GLASTUIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE GLASTUIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.662.052

Publication

16/05/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14304556*

Neergelegd

14-05-2014

Griffie

0552662052

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

De Glastuin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor notaris Michel Wegge te Borsbeek op 30 april 2014, in zijn kantoor, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1. rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  De Glastuin .

2. zetel: 2550 Kontich, Drabstraat 21; RPR Antwerpen.

3. duur: onbepaald.

4. oprichter: de heer DE BRUYN Wouter, geboren te Duffel op 23/6/1986, wonende te 2550 Kontich, Drabstraat 21.

5. kapitaal: 150.000 euro, volledig volstort

6. samenstelling kapitaal: verdeeld in 1.500 aandelen, waarop werd ingetekend door voornoemde oprichter door storting op een bijzondere rekening bij BNP PARIBAS FORTIS; door de notaris werd bevestigd dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal werden nageleefd.

7. boekjaar: 1 januari - 31 december; einde eerste boekjaar: 31/12/2015.

8. aanleg reserves/winstverdeling: De opbrengsten van de vennootschap door de jaarlijkse inventaris vastgesteld, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, afschrijvingen alsmede van een provisie voldoende geacht tot het dekken van de belastingen op de winsten ten laste van de vennootschap, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt er vijf ten honderd vooraf genomen ten bate van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het saldo der nettowinst.

Liquidatiesaldo: Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd.

Het batig saldo van de vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, met dien verstande dat elk aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo al de aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars alvorens tot de hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

9. bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders,

vennoten of niet.

De duur van hun mandaat is onbeperkt.

Tot statutaire zaakvoerder is benoemd: de heer DE BRUYN Wouter, wonende te 2550 Kontich,

Drabstraat 21.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Drabstraat 21

2550 Kontich

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder kan zoals bepaald in artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de

vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder mag bijzondere volmacht geven aan derde personen, zelfs indien deze geen vennoot zijn, om welbepaalde of een reeks van welbepaalde handelingen te verrichten.

De zaakvoerder die rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid van het bestuursorgaan behoort, is gehouden de procedure beschreven in artikel 259 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, na te komen.

10. commissaris: geen

11. doel: De vennootschap heeft tot doel :

Het kweken, telen en bewaren van groenten, fruit, bloemen, planten, sierplanten enz. onder glas, overdekt of in open lucht, de teelt, de aan- en verkoop van al deze producten en aanverwante artikelen, en van alle mogelijke benodigdheden en machines, in het groot en in het klein, de in- en uitvoer ervan alsook het uitbaten van een volwaardig land- en tuinbouwbedrijf, dit alles in de meest ruime zijn.

Het verpakken, inpakken, bewerken, behandelen en veredelen van voormelde land- en tuinbouwproducten.

De vennootschap mag ook land- en tuinbouwloonwerken, tuinaanleg en aanverwante diensten uitvoeren.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen dan wel waarnemen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie of als vertegenwoordiger.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie of om het even welke andere wijze mogen deelnemen in ondernemingen, instellingen of vennootschappen die een gelijkaardig of complementair doen nastreven, en telkens wanneer op deze wijze rechtstreeks of onrechtstreeks wordt bijgedragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, commerciële, industriële of financiële verrichtingen doorvoeren, die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen. De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden of waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, doen bouwen, fabriceren en oprichten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden.

12. gewone algemene vergadering: Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur. De gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel of een in de oproepingsbrief aan te duiden plaats gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

13. bijzondere volmacht: Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister. Tevens wordt tot bijzondere volmachtdrager aangesteld: accountant Luc De Neef, kantoor houdend te 2930 Brasschaat, Veldstraat 307, om alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen bij de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de Kruispuntbank van Ondernemingen, en alle overige fiscale en administratieve besturen, en daartoe alle nodige documenten te ondertekenen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Michel Wegge

11/07/2014
ÿþmod11.1

MI fl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie -----

na neerlegging ter griffie van de akte

1

Ondernemingsnr : 0552.662.052

i

: Benaming (voluit) : De Glastuin

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Drabstraat 21

2560 Kontich

: Onderwerp akte :Kapitaalswijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 30 juni 2014, gehouden vcor notaris;

i! Michel Wegge te Borsbeek, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen: ,

1/ Kapitaalverhoging met tweehonderd achtendertig duizend vijfhonderd achtenzeventig euro (¬ 238.578) om heti 1-te brengen van honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000) op driehonderd achtentachtigduizend vijfhonderd

,.

achtenzeventig euro (¬ 388.578), door inbreng in nature, ais uiteengezet in: ,

;! (i) het verslag van `Bedriffsrevisorenkantoor VCE.J. bvba, te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37,! vertegenwoordigd door de heer Frank Huybrechts, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 30-6-2014, waarvan de;

besluiten die luiden als volgt: .

:. 'De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in nature in toepassing van artikel 313.,

,. .

Wetboek van Vennootschappen, ter gelegenheid van de geplande kapitaalverhoging in de besloten:

.

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE GLASTUIN, met zetel te 2550 Kontich, Drabstraat 21

li De inbreng betreft: ;

- Een perceel bouwland, gelegen te Kontich, volgens titel ten kadaster overgeschreven onder een groterei

oppervlakte sectie E, nummers 379/2, 384/C, 385/1-1, 385/K, 385/L, 385/11/1 en 3851M en thans ten kadaster,' sectie E, nummer 3841E/deel;

;,. - Een perceel bouwland, gelegen te Kontich, volgens titel ten kadaster overgeschreven onder een grotere oppervlakte sectie E, nummers 358/S/deel, 378/C/deel, 379/8/deel en 378/N2 en thans ten kadaster,

., sectie E, nummer 378/Fideel;

i. - Een perceel bouwland, gelegen te Kontich, volgens titel ten kadaster overgeschreven sectie E, nummers.

il 380/A/2/deel en 380/13/2/deel en thans ten kadaster, sectie E, nummer 380/C/2, ,

Als besluit van het nazicht van de voorwaarden en de modaliteiten voor de inbreng in nature zijn wij van oordeel i: dat:

il a) de verrichtingen werden nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de

Bednjfsrevisoren inzake inbreng in nature en quasi-inbreng;

b) het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte ,

bestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding van de inbreng in nature; .

:

c) de beschrijving van de inbreng in nature, zijnde onroerende goederen aangehouden door de heer'

1: Wouter De Bruyn, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; .

,

: d) de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de venale

waarde van de onroerende goederen bepaald door een landmeter-expert onroerende goederen, die:

!'. leidt tot een netto inbrengwaarde van 238.578,00 EUR, bedriffseconomisch verantwoord is;

.. e) de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met de!

verhoging van de fractiewaarde verbonden aan de 1.500 bestaande aandelen, zijnde een verhogingi

van 159,052 EUR per aandeel, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is, ,

onder de opschortende voorwaarde dat de akte van schenking cl. d. 28 juni 2014 en de akte van afstand van! :i onverdeelde paarten d.d. 28 juni 2014 waarvan sprake in onderhavig verslag, zullen worden geregistreerd op!

!i het hypotheekkantoor. ,

!i

Ik wens eraan te herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedriffsrevisoren men! i opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting." li (ii) het bijzonder verslag van de zaakvoerder in uitvoering van zelfde artikel 313, derde [id ter verantwoording!

van de kapitaalverhoging en inbreng in natura;

ïl gemelde kapitaalverhoging vond plaats zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging!

van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, en er werd voor de geheelheid op ingeschreven. ,

. ,

!; 2/ Aanpassing van artikel vijf der statuten dat voortaan luidt: .

,

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

EU

11

111

_.,......_.,......_.

rRec.M..-.è.." ) "  ,..7: i !:A.....li-i z.1 02 JULI 2014

afdeling Amweroen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

" Artikel 5.: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd achtentachtigduizend vijfhonderd achtenzeventig euro (¬ 388.578), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van één/duizend vijfhonderdste hebben,

le aandelen zijn op naam en dragen een volgnummer. Ze worden ingeschreven in een register van aandelen, dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap zoals voorgeschreven door artikel 233 van het Wetboek van vennootschappen. Van de inschnjving wordt aan de vennoot een certificaat overhandigd. De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register.

Elk aandeel is ondeelbaar, Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de rechten verbonden aan dit aandeel, te schorsen tot een gemeenschappelijke vertegenwoordiger wordt aangeduid. Kan tussen de gerechtigden geen overeenkomst bereikt worden, dan kan de rechter, op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Indien aandelen zouden opgesplitst zijn in vruchtgebruik en blote eigendom, zal, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen, steeds de vruchtgebruiker als eigenaar optreden tegenover de vennootschap. Alleen bij uitoefening van het hierna gemelde voorkeurrecht zal de blote eigenaar en niet de vruchtgebruiker dit recht genieten."

31 Ondergetekende notaris werd gemachtigd dg formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van inschrijving in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, te vervullen, alsmede de gecoördineerde tekst der statuten op te maken.

Tevens werd tot bijzondere volmachtdrager aangesteld: accountant Luc De Neef, kantoor houdend te 2930 Srasschaat, Veldstraat 307, om alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen bij de ondememingsloketten, de BTW-administratie, de Kruispuntbank van Ondernemingen, en alle overige fiscale en administratieve besturen, en daartoe alle nodige documenten te ondertekenen,

Voor ontledend uittreksel

Notaris Michel Wegge

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte coördinatie statuten bijzonder verslag zaakvoerder

controleverslag



t"

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 15.07.2016 16326-0253-016

Coordonnées
DE GLASTUIN

Adresse
DRABSTRAAT 21 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande