DE GROOF & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE GROOF & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 407.611.915

Publication

10/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 04.06.2014 14148-0389-010
28/01/2014
ÿþmod 11.1

CJ Ondernemingsnr : 0407,611.915

Benaming (voluit) : De Groof & Co

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Merelstraat 11

2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Kathleen PEETERS, notaris te Heist-op-den-Berg(Itegem), op 24 december 2013, "geregistreerd te Heist-op-den-Berg op 3 januari 2014, boek 300, blad 44, vak 7, tien bladen, geen verzending, ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). Getekend door de Ontvanger ai, C.Jacobs, adviseur ai", dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROOF & CO" niet maatschappelijke zetel te 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar), Merelstraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0407,611.915, volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT  BEVESTIGING VAN OMZETTING VAN HET MAATSCHAPPELIJK; KAPITAAL NAAR EURO

De vergadering bevestigt de feitelijk reeds doorgevoerde omzetting van het in Belgische Frank uitgedrukte kapitaal van de vennootschap in euro tegen een omrekeningskoers waarbij één euro (¬ ; 1,00) gelijk is aan veertig komma drieduizend driehonderd negenennegentig Belgische Frank (40,3399 BEF), waardoor het kapitaal van de vennootschap na deze omzetting en afronding achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) bedraagt.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal enkel nog in euro uit te drukken.

TWEEDE BESLUIT -- Afschaffing nominale waarde

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder; vermelding van waarde.

DERDE BESLUIT - DOELSUITBREIDING

a. Verslag van de zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van de voorlezing van het:

verslag van de zaakvoerder. Alle aanwezigen erkennen een afschrift van dit verslag ontvangen

te hebben en er volledig kennis van te hebben,

b. Tussentijdse staat van actief en passief

het verslag van de zaakvoerder is een tussentijdse staat van actief en passief van de

vennootschap gevoegd, afgesloten op 30 september 2013.

Alle aanwezigen erkennen eveneens hiervan een afschrift ontvangen te hebben en er volledig:

kennis van te hebben.

Het verslag van de zaakvoerder en de staat van actief en passief zullen samen met een uitgifte van;

onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de Griffie van de rechtbank van koophandel t&

Mechelen.

o. Doelsuitbreiding

De vergadering besluit het maatschappelijk doel te wijzigen en uit te breiden, zodat het voortaan zal:

luiden ais volgt

"De vennootschap heeft tot doel het vervoer en de handel in vaste en vloeibare brandstoffen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

SBLADIl NEERGELEGD

08 -01- 2414

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANBEf MECHELEN

E St

IIIIIImmetpm

MO

1TEUR BE'

-41- 2.0 SCH STAR

Voor-bbhouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Het verlenen van managementdiensten en bedrijfsadviezen, het verlenen van diensten op financieel gebied  daaronder begrepen het financieren, het aangaan en verstrekken van geldleningen en het instaan voor schulden alles ten behoeve van gelieerde ondernemingen.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, renoveren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen of doen verbouwen, de promotie van en het makelen in onroerende goederen evenals alle welkdanige onroerende transacties in de meest brede zin met inbegrip van onroerende leasing.

Het aanhouden van deelnemingen in vennootschappen en het deelnemen aan besturen van deze vennootschappen.

De aankoop en verkoop, beheer van roerende goederen, in de meest uitgebreide zin van het woord. Het uitoefenen van de activiteit van tuinaannemer in de meest uitgebreide zin van het woord, met inbegrip van aan- en verkoop van planten en toebehoren.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven als waarvan het doei in innig verband met het hare staat."

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLUIT- Verwijzing naar voorgaande bijzondere algemene vergadering

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 16 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van vierhonderd vierenvijftig duizend euro (¬ 454.000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij vijfenveertigduizend vierhonderd euro (¬ 45,400,00) en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

De dividenden werden toegekend als volgt :

- aan de Heer DE GROOF Tom een bruto-bedrag ten belope van honderd éénentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 181.600,00) voor de aandelen die hij in volle eigendom bezit.

- aan de Heer DE GROOF Nick een bruto-bedrag ten belope van honderd éénentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 181.600,00) voor de aandelen die hij in volle eigendom bezit.

- aan mevrouw DE RIDDER Diana een bruto-bedrag ten belope van zeshonderd en vijf euro drieëndertig cent (¬ 605,33) voor de aandelen die zij in volle eigendom bezit.

- aan de Heer DE GROOF Tom en de heer DE GROOF Nick in onverdeeldheid in blote eigendom en aan mevrouw DE RIDDER Diana voor het vruchtgebruik een bruto-bedrag ten belope van zeshonderd en vijf euro drieëndertig cent (¬ 605,33) voor de aandelen die in onverdeeldheid voor de blote eigendom toebehoren aan de heer DE GROOF Tom en de heer DE GROOF Nick en voor het vruchtgebruik aan mevrouw DE RIDDER Diana.

- aan de heer DE GROOF Tom voor de blote eigendom en aan mevrouw DE RIDDER Diana voor het vruchtgebruik een bruto-bedrag ten belope van vierenveertigduizend zevenhonderd vierennegentig euro zevenenzestig cent (¬ 44.794,67) voor de aandelen die in blote eigendom toebehoren aan de heer DE GROOF Tom en voor het vruchtgebruik aan mevrouw DE RIDDER Diana.

- aan de heer DE GROOF Nick voor de blote eigendom en aan mevrouw DE RIDDER Diana voor het vruchtgebruik een bruto-bedrag ten belope van vierenveertigduizend zevenhonderd vierennegentig euro zevenenzestig cent (¬ 44.794,67) voor de aandelen die in blote eigendom toebehoren aan de heer DE GROOF Tom en voor het vruchtgebruik aan mevrouw DE RIDDER Diana.

VIJFDE BESLUIT  Verslagen

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van volgende verslagen, handelend over de hierna beschreven inbreng in natura en die opgesteld werden overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen

5.1. Het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Verschlden  Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, hier vertegenwoordigd door de Heer Bruno Van Bosstraeten, bedrijfsrevisor, de dato 23 december 2013.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt

"Ondergetekende, Verschelden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Bruno Van Bosstraeten, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 29 november 2013 door de zaakvoerder van de BVBA De Groof & C", met maatschappelijke zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Merelstraat 11,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rood 11.1

ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0407.61 1.915, gekend op de Rechtbank te Mechelen, met als opdracht, overeenkomstig artikel 313 §1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap. De inbreng in natura omvat vorderingen op de vennootschap ontstaan naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een dividend met het oog op haar onmiddellijke inbreng in het kapitaal in het kader van de tijdelijke (overgangs)maatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

De inbreng wordt vergoed door uitgifte van 2.310 nieuwe aandelen van De Groof & C° BVBA, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten

van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode

bedrijfseconomisch verantwoord is, leidt tot een inbrengwaarde die tenminste

overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in

natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

is;

- de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en bill(kheid van de

verrichting.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 313 §1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden

worden aangewend.

Antwerpen, 23 december 2013.

Verschelden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA,

vertegenwoordigd door:

(getekend)

Bruno Van Bosstraeten,

bedrijfsrevisor."

5.2. Het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan op 16 december 2013.

De vennoten hier aanwezig of vertegenwoordigd zoals voormeld, erkennen een afschrift van deze

verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te

Mechelen, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

ZESDE BESLUIT - Kapitaalverhoging conform artikel 537 WIB

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderd en acht duizend zeshonderd euro (¬ 408.600,00) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) naar vierhonderdzevenentwintigduizend honderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 427.192,01) door inbreng in natura van vaststaande, zekere en opeisbare schuldvorderingen ontstaan naar aanleiding van voormelde dividenduitkering, ten bedrage van vierhonderd vierenvijftigduizend euro (¬ 454.000,00) onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van vijfenveertigduizend vierhonderd euro (¬ 45.400,00), hetzij aldus netto vierhonderd en acht duizend zeshonderd euro (¬ 408.600,00) en dit in twee fases :

6.1. Kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met vierhonderd en acht duizend zeshonderd euro (¬ 408.600,00) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op vierhonderdzevenentwintigduizend honderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 427.192,01), door inbreng in natura van vaststaande, zekere en opeisbare schuldvorderingen ingevolge voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van tweeduizend driehonderd en tien (2.310) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Inbreng

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- bèhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

* De Heer DE GROOF Tom, voornoemd, verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten honderd drieënzestigduizend vierhonderd veertig euro ¬ 163,440,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van zijn schuldvordering op de vennootschap, zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaand voor tenminste hetzelfde bedrag;

* De Heer DE GROOF Nick, voornoemd, verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten honderd drieënzestigduizend vierhonderd veertig euro ¬ 163.440,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van zijn schuldvordering op de vennootschap, zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaand voor tenminste hetzelfde bedrag;

* Mevrouw DE RIDDER Diana, voornoemd, verklaart met haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten vijfhonderd vierenveertig euro tachtig cent (¬ 544,80), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van haar schuldvordering op de vennootschap, zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaand voor tenminste hetzelfde bedrag;

* De heer DE GROOF Tom, de heer DE GROOF Nick en mevrouw DE RIDDER Diana, allen voornoemd, verklaren met hun netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten vijfhonderd vierenveertig euro tachtig cent (¬ 544,80), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van hun schuldvordering op de vennootschap, toebehorend aan de heer DE GROOF Tom en de heer DE GROOF Nick in onverdeeldheid voor de blote eigendom en mevrouw DE RIDDER Diana voor het vruchtgebruik, zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaand voor tenminste hetzelfde bedrag;

* De heer DE GROOF Tom en mevrouw DE RIDDER Diana, beiden voornoemd, verklaren met hun netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten veertigduizend driehonderd vijftien euro twintig cent (¬ 40.315,20), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van hun schuldvordering op de vennootschap, toebehorend aan de heer DE GROOF Tom voor de blote eigendom en aan mevrouw DE RiDDER Diana voor het vruchtgebruik, zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaand tenminste voor hetzelfde bedrag.

* De heer DE GROOF Nick en mevrouw DE RIDDER Diana, beiden voornoemd, verklaren met hun netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten veertigduizend driehonderd vijftien euro twintig cent (¬ 40.315,20), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van hun schuldvordering op de vennootschap, toebehorend aan de heer DE GROOF Nick voor de blote eigendom en aan mevrouw DE RIDDER Diana voor het vruchtgebruik, zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaand tenminste voor hetzelfde bedrag,

Elk van de inbrengers verduidelijkt nogmaals dat de schuldvordering op de vennootschap waarmee wordt ingetekend op de kapitaalverhoging ontstaan is door uitkering van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 16 december 2013,

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

6.2. Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden tweeduizend driehonderd en tien (2.310) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze tweeduizend driehonderd en tien (2.310) nieuwe  volledig volstortte -- aandelen, worden toegewezen als volgt

- negenhonderd vierentwintig (924) aandelen met volgnummers 751 tot en met 1.674 aan de heer DE GROOF Tom, voornoemd;

- negenhonderd vierentwintig (924) aandelen met volgnummers 1.675 tot en met 2.598 aan de heer DE GROOF Nick, voornoemd;

- drie (3) aandelen met volgnummer 2.599 tot en met 2.601 aan mevrouw DE RIDDER Diana, voornoemd;

- drie (3) aandelen met volgnummers 2.602 tot en met 2.604 aan de heer DE GROOF Tom en de heer DE GROOF Nick in onverdeeldheid voor de blote eigendom en aan mevrouw DE RIDDER Diana voor het vruchtgebruik,

- tweehonderd achtentwintig (228) aandelen met volgnummers 2.605 tot en met 2.832 aan de heer DE GROOF Tom voor de blote eigendom en mevrouw DE RIDDER Diana voor het vruchtgebruik. - tweehonderd achtentwintig (228) aandelen met volgnummers 2.833 tot en met 3.060 aan de heer DE GROOF Nick voor de blote eigendom en mevrouw DE RiDDER Diana voor het vruchtgebruik. En dit als vergoeding voor de door hen gedane inbreng.

6.3. Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot vierhonderdzevenentwintigduizend honderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 427.192,01).

Op de laatste blz. van LJik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij lia Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bêhouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11,1

ZEVENDE BESLUIT : statutenwijziging-herwerking van de statuten

De vergadering beslist de bestaande statuten aan te passen aan de voorgaande beslissingen en deze artikelsgewijs te herschrijven en in overeenstemming te brengen met de gewijzigde wetgeving op de handelsvennotschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie buitengewone algemene vergadering

+ verslag zaakvoerder + staat van actief en passief

+ verslag revisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : [faam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

14/06/2013 : ME044991
29/06/2012 : ME044991
21/06/2011 : ME044991
20/07/2009 : ME044991
22/07/2008 : ME044991
04/07/2007 : ME044991
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 19.06.2015 15185-0139-010
28/06/2006 : ME044991
02/12/2005 : ME044991
20/09/2005 : ME044991
08/08/2005 : ME044991
17/06/2004 : ME044991
02/07/2003 : ME044991
08/10/2002 : ME044991
19/07/2000 : ME044991
23/07/1999 : ME044991
01/01/1986 : ME44991
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 15.06.2016 16174-0511-009

Coordonnées
DE GROOF & CO

Adresse
MERELSTRAAT 11 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande