DE HEIKANTSE BIERLIEFHEBBERS

Association sans but lucratif


Dénomination : DE HEIKANTSE BIERLIEFHEBBERS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 503.776.131

Publication

14/02/2013
ÿþi MOD 2.2

J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

r ~ E

i II

*i3oznss<

NEERGELEGD

3i- i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr :s 03-ne ,/I 3 '4 Benaming

(voluit) : De Heikantse Bierliefhebbers vzw (verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Aarschotsebaan 77 2590 Berlaar

Onderwerp akte : Statuten oprichting

Statuten van De Heikantse Bierliefhebbers VZW In oprichting

Maatschappelijke Zetel: Aarschotsebaan 77, 2590 Berlaar

De ondergetekenden:

Minne Alfons August, Aarschotsebaan 77, 2590 Beriaar, geboren te 2560 Nijlen op 22/03/1947

Vervloet Guida, Onze Lieve Vrouwestraat 34, 2220 Heist op den Berg, geboren te 2500 Lier op 02/06/1960

Gysels Jozef Roger, Onze Lieve Vrouwestraat 24, 2560 Nijlen, geboren te 2500 Lier op 01/09/1966

Zijn overeengekomen op 12 januari 2013 een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, waarvan zij de statuten als volgt opstellen:

TITEL I -- BENAMING, MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Artikel 1.

De vereniging wordt genoemd De Heikantse Bierliefhebbers.

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 2590 Berlaar, gerechtelijk

arrondissement Mechelen, Aarschotsebaan 77.

TITEL Il  DOEL VAN DE VERENIGING

Artikel 3.

De vereniging heeft tot doel het bewaren en bevorderen van de Belgische biercultuur in de meest ruime zin.'

Daartoe zal zij:

1 Projecten organiseren, stimuleren en/of eraan deelnemen die het kenbaar maken van de Belgische bieren

en hun smaken bevorderen;

2Onregelmatigheden ten overstaan van de consument aanklagen;

3Streven naar erkenning van Belgisch bier als onderdeel van onze cultuur, brouwerijtraditie, levensstijl en

gastronomie;

4ljveren voor het behoud van dorpscafés ais ontmoetingsplaats voor lokale verenigingen en individuen

teneinde het sociale weefsel van een gemeenschap te versterken.

De vereniging mag aile nuttige rechtshandelingen en daden stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, onder meer activiteiten organiseren, overeenkomsten sluiten, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen. De winsten voortkomend uit deze. handelingen dienen gebruikt te worden voor het verwezenlijken van de doelstellingen.

De vereniging kan subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen.

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mo© 2.2

Artikel 4,

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

TITEL III  LEDEN

Artikel 5.

De vereniging zal minstens vijf effectieve of werkende leden tellen en is samengesteld uit effectieve of werkende leden die stemgerechtigd zijn op de Algemene Vergadering en toegetreden of niet-werkende leden die uitsluitend de rechten en plichten bezitten die hen door het op te stellen Huishoudelijk Reglement worden toegekend. De toegetreden of niet-werkende leden zijn niet stemgerechtigd op de Algemene Ledenvergadering.

De oprichters zijn de eerste effectieve of werkende leden.

TITEL 1V TOELATING, UITTREDING EN UITSLUITING VAN LEDEN

Artikel 6.

De oprichtingsvergadering geldt als de eerste Algemene Vergadering.

Artikel 7.

Elke natuurlijke persoon of rechtspersoon kan in principe lid worden van de vereniging.

Nieuwe effectieve of werkende leden kunnen hun kandidatuur stellen door een schriftelijke aanvraag te richten tot de Raad van Bestuur, die deze aanvraag uiterlijk binnen de twee maanden ter kennis brengt van de reeds aangesloten effectieve of werkende leden. De eerstvolgende Algemene Vergadering kan deze aanvraag afwijzen of aanvaarden. Een schriftelijke aanvraag kan gebeuren per brief of per e-mail.

Tussen het moment waarop de Raad van Bestuur de aanvraag van een Kandidaat effectief of werkend lid ter kennis brengt van de reeds aangesloten effectieve of werkende leden en het moment van de eerstvolgende Algemene Vergadering, kan de Raad van Bestuur aan het kandidaat effectief of werkend lid het statuut van tijdelijk lid geven. Tijdelijke leden hebben geen stemrecht.

Alle beslissingen over de kandidatuur van nieuwe effectieve of werkende leden gebeuren bij geheime stemming. De Raad van Bestuur legt de modaliteiten van deze geheime stemming vast.

Nieuwe toegetreden of niet-werkende leden kunnen door de Raad van Bestuur op de door hem te bepalen voorwaarden tot de vereniging toegelaten worden.

Artikel 8.

De effectieve of werkende én de toegetreden of niet-werkende leden betalen een jaarlijkse financiële bijdrage. De hoogte van die bijdrage wordt jaarlijks door de Algemene Vergadering op voorstel van de Raad van Eiestuur vastgesteld en bedraagt maximaal 50 euro.

Artikel 9,

De wederzijdse rechten en verplichtingen tussen de leden en de vereniging worden vastgelegd in een Huishoudelijk Reglement waarvan de inhoud wordt bepaald door de Algemene Vergadering. Wijzigingen aan het Huishoudelijk Reglement kunnen door de Algemene Vergadering slechts doorgevoerd worden met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige enlof vertegenwoordigde effectieve of werkende leden en bij aanwezigheid van ten minste twee derden van de effectieve of werkende leden. Indien op de Algemene Vergadering geen twee derden van de effectieve of werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd is, is artikel 18, 5° van toepassing.

Artikel 10.

Elk effectief of werkend lid kan te allen tijde uit de vereniging treden op voorwaarde dat aan aile verplichtingen jegens de vereniging werd voldaan, mits schriftelijke mededeling aan de Raad van Bestuur. Tenzij in onderling overleg anders is overeengekomen gaat de uittreding in zes weken na de schriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur geeft schriftelijk kennis van de uittreding van een effectief of werkend lid aan de Algemene Vergadering, die hierover evenwel niet hoeft te vergaderen. Schriftelijke kennisgeving kan gebeuren per brief of per e-mail.

Elk toegetreden of niet-werkend lid kan te allen tijde uit de vereniging treden op voorwaarde dat aan aile verplichtingen jegens de vereniging werd voldaan. Een toegetreden of niet-werkend lid dat weigert zijn financiële bijdrage te betalen wordt geacht ontslag te nemen, Indien de financiële bijdrage niet betaald is voor het derde kwartaal van het lopende boekjaar wordt dit als een weigering beschouwd.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege ingeval het lid overlijdt, onbekwaam of in staat van verlengde minderjarigheid wordt verklaard, of onder voorlopig bewind wordt gesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 11,

De Algemene Vergadering kan enkel met een meerderheid van twee derden der stemmen van de aanwezige en/of vertegenwoordigde effectieve of werkende leden en bij aanwezigheid van ten minste twee derden der effectieve of werkende leden beslissen tot de uitsluiting van een effectief of werkend alsook van een toegetreden of niet-werkend lid om zwaarwichtige redenen,

Artikel 12.

Het ontsfagnemende of uitgesloten lid kan geen enkel recht doen gelden op het maatschappelijk bezit van

de vereniging.

TITEL V  ALGEMENE VERGADERING

Artikel 13.

De Algemene Vergadering is samengesteld uit al de effectieve of werkende leden van de vereniging. leder effectief of werkend lid kan schriftelijk volmacht geven aan een ander effectief of werkend lid die het daarbij behorend stemrecht kan uitoefenen. Een effectief of werkend lid kan evenwel slechts houder zijn van maximum één volmacht.

De leden van de Raad van Bestuur van de vereniging hebben eveneens toegang tot de Algemene Vergadering. Zij kunnen evenwel geen aanspraak maken op stemrecht uit hoofde van hun mandaat.

Artikel 14,

De Algemene Vergadering wordt jaarlijks bijeengeroepen in januari, of wanneer ten minste één vijfde van de effectieve of werkende leden het vraagt. Ook de Raad van Bestuur kan de Algemene Vergadering bijeenroepen als hij daartoe zwaarwichtige redenen ziet. De effectieve of werkende leden worden tenminste drie weken voor de datum van de vergadering schriftelijk op de hoogte gebracht van de bijeenroeping van de Algemene Vergadering. Bij de schriftelijke bijeenroeping wordt een agenda van de vergadering gevoegd, eventueel voorzien van relevante bijlagen.

De bijeenroeping van de Algemene Vergadering gebeurt door de voorzitter of door twee bestuurders.

Artikel 15.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voozitter van de Raad van Bestuur, of bij diens afwezigheid, door de ondervoorzitter, of bij diens afwezigheid door de oudste van de aanwezige bestuurders. De voorzitter wijst een secretaris aan ingeval de secretaris van de Raad van Bestuur afwezig is.

Artikel 16.

De Algemene Vergadering is bevoegd voor:

-de wijziging van de statuten;

-de benoeming en afzetting van de bestuurders;

-de benoeming en afzetting van commissarissen-bedrijfsrevisoren en het bepalen van hun bezoldiging;

-de goedkeuring van de rekeningen en de begroting;

-de kwijting van de bestuurders en de commissarissen;

-de aanvaarding en de uitsluiting van leden;

-de omzetting in een vennootschap met sociaal oogmerk;

-de ontbinding van de vereniging;

-alle gevallen waarin de statuten het vereisen;

Artikel 17.

leder voorstel, ondertekend door minstens één twintigste van de effectieve of werkende leden, moet aan de dagorde van de Algemene Vergadering worden toegevoegd. De Algemene Vergadering kan tevens beslissen dat punten die niet op de dagorde voorkomen alsnog worden toegelaten. Deze beslissing kan slechts genomen warden bij unanimiteit en indien aile effectieve of werkende leden aanwezig enfof vertegenwoordigd zijn.

Artikel 18.

De statuten kunnen slechts gewijzigd worden onder volgende voorwaarden:

1.De agenda die bij de schriftelijke bijeenroeping van de Algemene Vergadering is gevoegd zal het voorstel

tot wijzigen van de statuten expliciet als agendapunt opnemen. De voorgestelde wijziging zal als bijlage aan de

agenda toegevoegd worden.

2.Ten minste twee derden van de effectieve of werkende [eden moet op de Algemene Vergadering

aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

3.De wijziging van de statuten moet goedgekeurd worden door een meerderheid van twee derden der

stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve of werkende leden.

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mon 22

4.Wanneer de wijziging betrekking heeft op het statutair doel waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen warden aangenomen met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige en/of vertegenwoordigde effectieve of werkende leden.

5.1ndien op de Algemene Vergadering minder dan twee derden der effectieve of werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan, ten vroegste zestien dagen na de eerste vergadering, een tweede vergadering samengeroepen warden. Deze kan geldig beslissen met de meerderheden bedoeld in punt 3 en 4 hiervoor, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde effectieve of werkende leden.

Artikel 19.

De Algemene Vergadering kan de ontbinding van de vereniging enkel uitspreken onder dezelfde

voorwaarden als deze welke betrekking hebben op de wijziging van de doelstellingen.

Artikel 20.

Bij gelijkheid van stemmen is het punt waarover gestemd wordt verworpen.

Artikel 21.

Het verslag en de besluiten van de Algemene Vergadering worden schriftelijk aan de effectieve of werkende leden bezorgd binnen de dertig dagen na de datum van de vergadering. De secretaris van de vereniging is verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. De secretaris is eveneens verantwoordelijk voor de uitvoering van de wettelijke verplichtingen die uit de beslissingen van de Algemene Vergadering voortvloeien. Mits toestemming van de Raad van Bestuur kan deze taak aan een ander bestuurslid overgedragen warden.

De Verslagen van de Algemene Vergadering liggen ook ter inzage op de maatschappelijke zetel van de vereniging. Zij kunnen er na afspraak geraadpleegd worden door de effectieve of werkende leden en belanghebbende derden.

TITEL VI  RAAD VAN BESTUUR

Artikel 22.

Het bestuur van de vereniging wordt waargenomen door een Raad van Bestuur, gekozen door de Algemene Vergadering. De bestuurders moeten effectief of werkend ofwel toegetreden of niet-werkend lid zijn van de vereniging.

Artikel 23.

De Raad van Bestuur bestaat uit ten minste vier personen, die benoemd worden en wier mandaat herroepbaar is door de Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering stelt de voorzitter, de ondervoorzitter, de penningmeester en de secretaris aan.

Indien het aantal leden zulks toelaat, kan de Algemene Vergadering ook het mandaat van bestuurder toekennen aan verantwoordelijken van werkgroepen. De verantwoordelijken van de werkgroepen warden voorgedragen door de Raad van Bestuur, Deze werkgroepen, waarvan de hier volgende opsomming noch verplichtend noch beperkend is, omvatten de uitgave van een tijdschrift, de organisatie van acties en activiteiten, het beheer van de ledenadministratie van de vereniging, de vertegenwoordiging van de vereniging in lokale of nationale organisaties waarbij zij aangesloten is.

De Raad van Bestuur kan desgewenst ook een aantal raadgevers voordragen als effectief af werkend lid. Het is de Algemene Vergadering die deze voordracht bekrachtigd of verwerpt

Een bestuurder kan schriftelijk of per email vrijwillig ontslag indienen. Hij moet dit ontslag minstens één maand voor het ingaan ervan kenbaar maken aan de Raad van Bestuur.

Leden van de Raad van Bestuur ontvangen voor het uitoefenen van hun mandaat geen bezoldiging.

Artikel 24.

Het mandaat van de bestuurders is beperkt in de tijd tot drie jaar. De bestuurders kunnen zich na afloop van

hun ambtstermijn herkiesbaar stellen.

Om de continuïteit van het bestuursorgaan van de vereniging te waarborgen zijn het mandaat van voorzitter en penningmeester en dat van ondervoorzitter en secretaris niet tijdens hetzelfde jaar hernieuwbaar. Daarom wordt het mandaat van de ondervoorzitter en de secretaris bij de eerste verkiezing beperkt tot twee jaar.

Artikel 25.

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide machten om de vereniging te besturen. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van hetgeen door de wet en de statuten voorbehouden is aan de Algemene Vergadering. Hij kan ondermeer, zonder dat de opsomming beperkend is of ongeacht alle andere machten voortvloeiend uit de wet of de statuten, alle betalingen ontvangen of geven en er kwijting voor eisen of geven, alle deposito's ontvangen of geven, alle roerende en onroerende goederen verwerven alsmede

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

huurcontracten afsluiten of toestaan, alle privé of officiële subsidies of tegemoetkomingen aanvaarden en ontvangen, alle legaten en schenkingen aanvaarden en ontvangen, aile ondernemings- en verkoopsovereenkomsten toestaan of afsluiten, alle leningen afsluiten met of zonder waarborg, alle subrogaties en borgstellingen toestaan en aanvaarden, de maatschappelijke onroerende goederen met hypotheek bezwaren, alle leningen of voorschotten afsluiten of betalen, verzaken aan alle contractuele rechten alsook aan alle zakelijke en persoonlijke waarborgen, pleiten zowel als etser als als verweerder voor alle rechtbanken, alle vonnissen uitvoeren of minnelijke schikkingen treffen. De Raad van Bestuur benoemt zelf of door een mandataris alle agenten, bedienden en leden van het personeel van de vereniging en ontslaat ze; hij bepaalt hun bezigheden en bezoldigingen. Hij mag ook alle sommen en waarden innen, aile in bewaring gegeven sommen en waarden opvragen en innen, rekeningen openen en hierop alle verrichtngen doen zoals het opvragen van gelden door het uitgeven van cheques, overschrijvings- of transferorders of elk ander betalingsmandaat, een banksafe in huur nemen, alle al dan niet aangetekende of verzekerde brieven, telegrammen en colli afhalen, alle postwissels of postassignaties of postkwijtingen innen.

De Raad van Bestuur kan een gedeelte van zijn bevoegdheid op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders.

Artikel 26.

De Raad van Bestuur kan rechtsgeldig beslissen bij aanwezigheid en/of vertegenwoordiging van drie vierden van de leden van de Raad van Bestuur. Wordt dit quorum niet bereikt volstaat bij een tweede vergadering de aanwezigheid en/of vertegenwoordiging van helft van de leden van de Raad van Bestuur. Mocht ook dit niet lukken wordt een derde vergadering belegd en kan de Raad van Bestuur rechtsgeldig beslissen ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Deze opeenvolgende vergaderingen moeten telkens binnen de maand doorgaan. De beslissingen van de Raad van Bestuur worden met twee derden van de stemmen genomen.

Artikel 27,

De Raad van Bestuur vergadert éénmaal per maand. De datum van de volgende vergadering wordt vastgelegd op de voorgaande vergadering. Agendapunten dienen minstens één week op voorhand schriftelijk of per email ingediend te worden bij de voorzitter. De dagorde van de vergadering van de Raad van Bestuur wordt minstens drie dagen op voorhand aan alle bestuurders meegedeeld. Punten die niet op de vooraf meegedeelde dagorde staan en die op de bijeenkomst zelf aangebracht worden, kunnen slechts behandeld worden indien alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en indien alle aanwezigen akkoord gaan met de behandeling ervan.

Artikel 28.

De bestuurders nemen, in de uitoefening van hun functie, geen enkele persoonlijke verplichting op zich en

zijn slechts verantwoordelijk voor de uitoefening van hun mandaat.

De bestuurders kunnen elk apart de vereniging in en buiten rechte geldig vertegenwoordigen tegenover derden.

Artikel 29.

Als gemachtigden van de vereniging gelden de voorzitter en de penningmeester. Beiden hebben volmacht op de bankrekening van de vereniging, Zij kunnen beiden deze volmacht in en buiten rechte individueel uitoefenen.

Artikel 30.

De Raad van Bestuur is collectief verantwoordelijk voor de naleving van de verplichtingen van de vereniging ten opzichte van de effectieve of werkende en de toegetreden of niet-werkende leden. Indien de Raad van Bestuur in emstige mate nalatig is in het nakomen van deze verplichtingen, kunnen effectieve of werkende en toegetreden of niet-werkende leden die zich benadeeld voelen vragen dat een Buitengewone Algemene Vergadering bijeengeroepen wordt. Dit dient schriftelijk te gebeuren en om geldig te zijn moet deze vraag ondertekend zijn door minstens de helft van de effectieve of werkende leden of door minstens de helft van de toegetreden of niet-werkende leden. Deze Buitengewone Algemene Vergadering kan bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden de ambtsbeëindiging van het mandaat van de bestuurders uitspreken en conform de statuten een nieuwe Raad van BestUtur aanstellen.

TITEL VII  REKENING EN VERANTWOORDING

Artikel 31.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

In afwijking hiervan loopt het boekjaar het eerste jaar vanaf de datum van de stichtingsvergadering tot en met 31 december van datzelfde jaar.

Artikel 32.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mao 2.2

De Raad van Bestuur zal jaarlijks een gedetailleerd overzicht opmaken van de opbrengsten en de gemaakte kosten. Het overzicht zal tevens een vergelijking laten zien met het goedgekeurde budget voor elke inkomsten-en uitgavensoort alsmede de vergelijking met het voorgaande jaar maken, gedetailleerd per inkomsten- en uitgavensoort. De Raad van Bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komend boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Vergadering. Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan niet als dividend of anderszins aan de leden worden uitgekeerd.

Artikel 33.

In de maand voorafgaand aan de jaarlijkse Algemene Vergadering zal de Raad van Bestuur een college van twee controleurs aanduiden, dat belast wordt met een daadwerkelijke controle van de boekhouding. Deze controleurs zullen aan de Algemene Vergadering schriftelijk verslag uitbrengen van hun bevindingen, vooraleer de Algemene Vergadering kan overgaan tot het verlenen van décharge aan de bestuurders.

TITEL Viii  DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 34.

Indien, door welke omstandigheden ook, het aantal effectieve of werkende leden van de vereniging daalt tot minder dan vijf, wordt, indien geen vervanging gevonden wordt, binnen de maand een Buitengewone Algemene Vergadering bijeengeroepen die moet overgaan tot de ontbinding van de vereniging.

Artikel 35.

Bij de vrijwillige ontbinding van de vereniging wijst de Algemene Vergadering één of meerdere vereffenaars aan, bepaalt hun machten alsook de bestemming die aan het nettovermogen van het maatschappelijk bezit gegeven wordt. De bestemming zal gebeuren ten voordele van een of meer verenigingen die een doel nastreeft dat het meest overeenstemt met het doel van de huidige vereniging.

Artikel 36,

Lidmaatschap van de vereniging impliceert de aanvaarding van de statutaire en huishoudelijke reglementen.

Artikel 37.

Tenzij in deze statuten anders bepaald is, zijn de bepalingen van de Wet betreffende de Verenigingen

zonder Winstoogmerk, de Internationale Verenigingen zonder Winstoogmerk en de Stichtingen van toepassing.

Berlaar, 12 januari 2013

Minne Alfons August Vervloet Guido Gysels Jozef Roger

AKTE VAN AANSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

van De Heikantse Bierliefhebbers vzw in oprichting

Aarschotsebaan 77

2590 Berlaar

De stichtende leden van De Heikantse Bierliefhebbers vzw benoemen onderstaande personen tot de Raad van Bestuur:

-Minne Alfons August, Aarschotsebaan 77, 2590 Berlaar, geboren te 2560 Nijlen op 2210311947, rijksregistemummer 47.03.22-217.34

-Vervloet Guido, Onze Lieve Vrouwestraat 34, 2220 Heist op den Berg, geboren te 2500 Lier op 02/06/1960, rijksregisternummer 60.06.02-455.11

-Gysels Jozef Roger, Onze Lieve Vrouwestraat 24, 2560 Nijlen, geboren te 2500 Lier op 01/09/1966, rijksregistemummer 66.09.01-375.74

MOD 2,2

-Van den Broeck Alain, Stijn, Dries, Itegembaan 218, 2590 Berlaar, geboren te 2500 Lier op 29/01/1981, rijksregisternummer 81.01.29-271.82

De Raad van Bestuur van De Heikantse Bierliefhebbers vzw is bevoegd voor alle aangelegenheden zoals bepaald in artikel 25 van de statuten.

De Raad van Bestuur van De Heikantse Bierliefhebbers vzw oefent haar bevoegdheden uit zoals bepaald in artikel 26 en 27 van de statuten.

Berlaar, 12 januari 2013,

De oprichters,

Minne Alfons Gysels Jozef Vervloet Guido

De Raad van Bestuur benoemt onderstaande personen tot de functie van:

-Voorzitter: Minne Alfons, voor een periode van drie jaar -Ondervoorzitter: Gysels Jozef, voor een periode van twee jaar -Penningmeester: Vervloet Guido, voor een periode van drie jaar -Secretaris: Alain Van den Broeck, voor een periode van twee jaar

Beriaar, 12 januari 2013,

De bestuurders,

Minne Alfons

AKTE VAN AANSTELLING DER GEMACHTIGDEN van De Heikantse Bierliefhebbers vzw in oprichting

Gysels Jozef Vervloet Guida

Van den Broeck Alain

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Worden door de bestuurders bij deze aangesteld als oprichting:

Vervloet Guido, Onze Lieve Vrouwestraat 34, 2220 rijksregistemummer 60.06.02-455.11

De gemachtigden van De Heikantse Bierliefhebbers bepaald in artikel 29 van de statuten. gemachtigden van De Heikantse Bierliefhebbers vzw in Tiaar, geboren te 2560 Nijlen op 22/03/1947, Helst op de Berg, geboren te 2500 Lier op 0210611960, vzw in oprichting oefenen hun bevoegdheden uit zoals

-Minne Alfons, Aarschotsebaan 77, 2590 Be rijksregisternummer 47.03.22-217.34

Berlaar, 12 januari 2013

De bestuurders,

Minne Alfons, voorzitter

Gysels Jozef, ondervoorzitter Vervloet Guido, penningmeester Van den Broeck Alain, secretaris

Coordonnées
DE HEIKANTSE BIERLIEFHEBBERS

Adresse
AARSCHOTSEBAAN 77 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande