DE JONG

Société en commandite simple


Dénomination : DE JONG
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.083.733

Publication

28/11/2011
ÿþ Mpd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Staats6Yicl - 28/1I7201I - Annexes du Moniteur beTgë

Bijlagen bij het Belgisch

Neergelegd ter griffie Brr., de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 ó f10º%!" 2011

Ondernemingsnr : 0 8 4 1" 0 8 3 m 7 3 3

Benaming

{valuil) : DE JONG

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : PUTTESTRAAT 89 - 2940 STABROEK

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte van 3 november tweeduizend en elf, en aangeboden ter registratie zoals blijkt uit volgend relaas : "Geregistreerd zes bladen, geen verzendingen te Brasschaat, Registratie Il, 4 november 2011, boek 6-89, blad 84 vak 19. Ontvangen vijfentwintig Euro, getekend J. Rombouts". Blijkt dal :

- een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met de naam "DE JONG".

- als beherende vennoot is aangewezen : de heer Arie de Jong, wonende te 2940 Stabroek, Puttestraat 89.

- de vennootschap is gevestigd te 2940 Stabroek, Puttestraat 89. De zetel kan bij besluit van de beherende vennoten verplaatst worden binnen België.

- duizend Euro (¬ 1.000) als maatschappelijk kapitaal werd ingebracht bij wijze van geldschieting als volgt :

1) door de beherende vennoot, voor een bedrag van negenhondernegentig Euro (¬ 990,00); waarvoor, negenennegentig deelbewijzen van tien Euro worden toegekend.

2) door de stille vennoot, voor een bedrag van tien Euro (¬ 10), waarvoor één deelbewijs van tien Euro wordt toegekend.

- het doel van de vennootschap letterlijk luidt als volgt :

-Uitvoeren van voegwerken

-Reinigen van gebouwen na beëindiging van bouwwerkzaamheden

-Algemene reiniging van gebouwen

De vennootschap heeft tevens tot doel het aan- en verkopen in zowel klein- als groothandel, in zowel binnen- als buitenland van alle mogelijke roerende goederen in het algemeen en meer specifiek hetgeen met bovenstaande verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap kan voorts deelnemen in het voeren van beheer over andere vennootschappen.

Ten dien einde zal zij alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband, met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en inzonderheid zich interesseren door bijdrage, deelname of anders, in alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële zaken.

- het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van het kalenderjaar en eindigt op eenendertig : december van het kalenderjaar. Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op de dag dat zij rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De algemene vergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden op de eerste vrijdag van de maand, juni om 20u ter maatschappelijke zetel van de vennootschap.

- Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies, belastingen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Het saldo wordt als winst onder de vennoten verdeeld naar de verhouding van iedere participatie. Nochtans. kan de algemene vergadering besluiten dat de winst, of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Zo er verliezen zijn zullen deze in dezelfde verhouding gedragen worden door de vennoten.

- tot niet statutaire zaakvoerder wordt benoemd, de heer Arie de Jong (voornoemd).

De zaakvoerder, en, in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor het aanschaffen van activa (investeringsgoederen) of. vervreemden van activa van de vennootschap is het éénparig akkoord van alle beherende vennoten vereist.

- als bijzonder gemachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld : Ronny Livens, accountant, wonende te 2950 Kapellen, Leopold Scheiperslaan 53, aan wie de macht is gegeven om aangaande deze vennootschap alle nodige formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen bij de administratie van BTW en Registratie en de Kruispuntenbank van Ondernemingen.

Arie de Jong (beherend vennoot - zaakvoerder)

11111

*11178550"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DE JONG

Adresse
PUTTESTRAAT 89 2940 STABROEK

Code postal : 2940
Localité : STABROEK
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande