DE KEGEL & NAGELS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE KEGEL & NAGELS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.050.888

Publication

19/09/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.09.2014, NGL 16.09.2014 14587-0505-013
31/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 27.01.2014 14016-0066-013
20/11/2014
ÿþ~

Mod wort[ 11.1

lL.;< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR BELG. NEERGELEGD

13 -11- 2014 1 4 -10- 2014

BELGISCH STA.A.TS ;1~ ~CHTBANx van KOOPHANDEL

AItTWERIQrriffiefd. MECHELEN

Ondernemingsnr : 0893.050.888

Benaming

(voluit) : DE KEGEL & NAGELS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2830 Willebroek (Blaasveld), Bezelaerstraat 102.

(volledig adres)

Onderwem akte : Ontbinding - vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Hilde Verholen te Willebroek op 22 september 2014 geregistreerd, houdende de ontbinding en vereffening van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE KEGEL & NAGELS" met maatschappelijke zetel te 2830 Willebroek (Blaasveld), Bezelaerstraat 102, ondermeer wat volgt:

Eerste besluit

De comparanten verklaren kennis te hebben van:

a. Het bijzonder verslag de dato 28 augustus 2014, opgesteld door de zaakvoerders waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerders is een staat van activa en passiva aangehecht, afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op 30 juni 2014.

b. Verslag van de bedrijfsrevisor, Saskia Luteijn Bedrijfsrevisor BV BVBA, te 1730 Asse, Hoogstraat 2 bus D, vertegenwoordigd door mevrouw Saskia Luteijn, bedrijfsrevisor, de dato 17 september 2014, aangewezen door de zaakvoerders, over de staat van activa en passiva de dato 30 juni 2014 met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Haar besluiten luiden als volgt:

"VI. BESLUITEN

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, hebben de zaakvoerders van de BV BVBA De Kegel en Nagels de boekhoudkundige staat, afgesloten op 30 juni 2014, opgesteld die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, sluit met een balanstotaal van ¬ 323.650,58 en een netto-actief van ¬ 155.897,68.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar met uitzondering van het nog niet in resultaat nemen van de interne pensioenbeloftes en de belastingsimpact hierop.

De waarde van de overige materiële activa dewelke zullen worden overgedragen aan de vennoten, werd nog niet bepaald. De huidige boekwaarde is vastgesteld op ¬ 11.802,56. Wij kunnen ons niet uitspreken of er inzake een bijkomende afschrijving zou moeten geboekt worden en maken hiervoor dan ook een voorbehoud.

De Interne pensioenbelofte voor een bedrag van ¬ 101.547,45 zal niet geëxternaliseerd worden en zal bijgevolg uiterlijk bij het sluiten van de vereffening teruggenomen dienen te worden. Dit zal aanleiding geven tot een uitzonderlijk opbrengst van ongeveer ¬ 67.000 (¬ 101.547,45 na aftrek van de hierop te betalen belastingen).

Ondergetekende merkt tevens op dat er in de staat per 30 juni 2014 geen voorziening werd aangelegd voor de te betalen wederbeleggingsvergoeding indien de leningen vervroegd worden terugbetaald aan de bank.

Tot slot wordt een voorbehoud gemaakt voor de volledigheid van de fiscale schulden, rekening houdend met eventuele bijkomende kosten die zouden kunnen ontstaan uit toekomstige fiscale controles over de afgelopen en huidige periodes.

Ons verslag kon niet binnen de termijnen van het Wetboek van Vennootschappen worden neergelegd. De vennoot werd hiervan in kennis gesteld.

Opgesteld te Asse, 17 september 2014.

Saskia Luteijn Bedrijfsrevisor BV BVBA

(getekend)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Saskia Luteijn

Bedrijfsrevisor'

Het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 28 augustus 2014 waaraan een staat van activa en

passiva is aangehecht, afgesloten op 30 juni 2014 en het verslag van de bedrijfsrevisor, mevrouw Saskia

Luteijn, aangewezen door de zaakvoerders, over de staat van activa en passiva, za[ tezamen met de expeditie

van deze akte op de griffie van de rechtbank van Koophandel van Antwerpen, afdeling Mechelen neergelegd

worden.

Tweede Besluit - Ontbinding

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf

heden,

Stemming

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Derde Besluit  Kennisname ontslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de

hiernavolgende zaakvoerders van rechtswege ontslagnemend zijn

1. De heer DE KEGEL Filip Jozef Laurent, rijksregisternummer 73.02.02-029.03, voornoemd.

2. Mevrouw NAGELS Vicky Maria Peter, rijksregisternummer 72.10.19-130.09, voornoemd.

Deze ontslagen worden aanvaard.

Stemming

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Vierde Besluit  Benoeming vereffenaars - bezoldiging

De vergadering beslist 2 vereffenaars te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaars :

1. De heer DE KEGEL Filip Jozef Laurent, geboren te Aalst op 2 februari 1973, rijksregisternummer 73.02.02-029.03, echtgenoot van mevrouw NAGELS Vicky Maria Peter, wonende te 2830 Willebroek (Blaasveld), Bezelaerstraat 102.

2. Mevrouw NAGELS Vicky Maria Peter, geboren te Duffel op 19 oktober 1972, rijksregisternummer 72.10.19-130.09, echtgenote van de heer DE KEGEL Filip Jozef Laurent, wonende te 2830 Willebroek (Blaasveld), Bezelaerstraat 102.

De vereffenaars dienen steeds samen op te treden, tenzij voor het uitvoeren van betalingen die een bedrag van 500 euro niet overschrijden, waarvoor ieder van de vereffenaars afzonderlijk bevoegd is.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel. Stemming

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Vijfde Besluit - Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Stemming

l ~ `

Voor!

" behouden aan het Belgisch Staatsblad



x Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Zesde Besluit - Volmacht formaliteiten

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met kantoor te

2830 Willebroek, Mechelsesteenweg 355, of aan één van zijn aangestelden, met mogelijkheid van

indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te verrichten die nodig zijn voor het ondernemingsloket en andere

overheidsinstellingen en ondermeer alle formaliteiten te vervullen voor de inschrijving en latere wijzigingen in

het register van de burgerlijke vennootschappen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Yves Van Noten & Hilde Verholen

Geassocieerde notarissen

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge - beschikking homologatie vereffenaar NAGELS Vicky



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 13.02.2013 13035-0030-012
20/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 23.12.2011, NGL 14.02.2012 12035-0303-011
02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 24.12.2010, NGL 27.01.2011 11017-0512-012
25/03/2015
ÿþ Moe Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch St n = - lto e ie

na neerlegging ter griffie van de LEFKG

n



I~~RQ~ es

RECHTBANK

ANTWERPEN, KOOPHANDEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0893.050.888

Benaming

(voluit) : DE KEGEL & NAGELS (in vereffening)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bezelaerstraat 102  2830 Willebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afsluiting van de verefffening

(Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders d.d. 18/02/2015)

De bijzondere algemene vergadering heeft de vereffening afgesloten verklaard op 18/02/2015. Er zijn geen sommen te consigneren bij de Deposito en Consignatiekas. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijke voorgeschreven termijn worden bewaard door Vicky Nagels op het adres Bezelaerstraat 102 te 2830 Willebroek, Ontslag en kwijting wordt verleend aan Vicky Nagels, wonende te 2830 Willebroek, Bezelaerstraat 102 voor de uitoefening van haar mandaat als vereffenaar.

Tegelijk hiermee werd een kopie van het vonnis van de goedkeuring van de verdelingsstaat neergelegd.

Vicky Nagels Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.01.2010, NGL 28.01.2010 10029-0168-012
03/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 31.12.2008, NGL 30.01.2009 09028-0063-012

Coordonnées
DE KEGEL & NAGELS

Adresse
BEZELAERSTRAAT 102 2830 BLAASVELD

Code postal : 2830
Localité : Blaasveld
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande