DE KIEZEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE KIEZEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.817.540

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 13.08.2014 14429-0184-011
05/12/2013
ÿþ Mod Wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

GRIFFIE. FI::GHTBANK_ VAN

2 5 110U1 2013

KOdiiHAPdDPMP. NnOu7

Flra :.7PFtifF4R

111111111!t11.1ijfi IVWWIIVI

9*

bet

ae

Be

Sta

Ondernemingsnr : 0456.817.540

Benaming

(voluit) : De Kiezel

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kiezel 165 A, 2450 Meerhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 25 oktober 2013:

Er wordt genotuleerd dat mevrouw Geukens Leen, wonende te 2450 Meerhout, Kiezel 165/1-1, wordt

benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap

Het mandaat ais zaakvoerder gaat in vanaf 1 november 2013 en is van onbepaalde duur,

Christel Moons

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 01.07.2013 13255-0117-011
06/05/2013
ÿþ Mal Woiu 11 S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de_akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 APR, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie--* griffier

Ondernemingsnr : 0456.817.540 Benaming

(w)Luit): De Kiezel

(veikort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kiezel 165 A, 2450 Meerhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 18 april 2013:

Er wordt genotuleerd dat de heer De Roo Ronald, wonende te 3600 Genk, Landwaartslaan 22 bus 01, werd

benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap.

Hij zal zijn mandaat kosteloos uitoefenen. Het mandaat als zaakvoerder gaat in vanaf 22 april 2013.

Christel Moons

Zaakvoerder

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r,.s,

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/10/2012
ÿþ mod 11.1

2-11-1r( ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.-1,`~~

Id II IIII~ CII IDIIYIII~

*iaie~aee"

bel a:

BE

Sta

NEER

GRIFFIE RECWBANK VAN

0104LT, 2012

KOOPH E TURNHOUT ~~, iftier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : BE0456.817.540

Benaming (voluit) : De Kiezel

1;

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kiezel 165

2450 Meerhout

Onderwerp akte : BVBA: STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Johan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op 21 september; 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Kiezel" onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de; c; vennootschap om te zetten in euro zodat het thans negenenveertigduizend vijfhonderdachtenzeventig euro; .j zeventig cent (¬ 49.578,70) bedraagt.

TWEEDE BESLUIT: De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met eenentwintig euro dertig cent (¬ 21,30) om het te brengen van vijfhonderdachtenzeventig uro zeventig cent (¬ 49.578,70) op negenenveertigduizend zeshonderd euro; (¬ 49.600,00), door incorporatie van beschikbare reserves, zonder creatie van bijkomende aandelen.

i; DERDE BESLUIT: (1) De vergadering ontslaat de voorzifter van het voorlezen van het verslag van de. zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva, afgesloten op 4 september 2012. De aanwezige vennoten erkennen een afschift van dit verslag alsmede van de: staat van activa en passiva te hebben ontvangen en er kennis te hebben van genomen. (2) De vergadering; beslist met eenparigheid van stemmen om het doel van de vennootschap uit te breiden, zoals blijkt uit de gecoördineerde statuten.

VIERDE BESLUIT: De vergadering aanvaardt het ontslag van de>statutaire zaakvoerder, mevrouw Christel: Moons en verleent kwijting voor het gevoerde beleid. De vergadering besluit mevrouw Christel Moons tot gewone zaakvoerder te benoemen voor de duur van de vennootschap.

VIJFDE BESLUIT: De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de statuten aan te passen en volledig te herwerken teneinde ze aan te passen aan de voorgaande wijziging, en het Wetboek van, Vennootschappen, zelfs al zouden hierdoor bijkomende wijzigingen aan de statuten worden aangebracht. De

herwerkte statuten luiden voortaan als volgt: "

NAAM. De Kiezel.

VORM. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ZETEL. 2450 Meerhout, Kiezel 165A.

DUUR. Onbepaalde duur.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden: Onderneming voor kleinhandel in vloeibare brandstoffen (uitbating benzinepompen). Onderneming voor kleinhandel snoepwaren, dranken, tabakswaren en andere voedingswaren. Onderneming voor kleinhandel in; onderhoudsprodukten voor voertuigen. Onderneming voor groot- en kleinhandel in bouwmaterialen. Onderneming in onroerende goederen; omvattende aankoop-verkoop en verhuring van onroerende goederen.; vervoer van personen en goederen tegen betaling; uitbaten en beheren van autocars; uitbaten en beheren van, reisburelen; reisorganisator; herstelling en onderhoud van voertuigen; huren en verhuren van motorvoertuigen; met en zonder chauffeur. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en, onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of; zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag daarenboven samenwerken met, belangen nemen; in, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze, rechtsreeks of onrechtreeks, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of; op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel; :.nastrevent_of.die _van_-aard. zijnde:ontwikkeling---van_haar-_ondememing-_te bevorderen:-De-vsnnootschap-_is

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

bevoegd deel te nemen, ondergelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. Het doel van de vennootschap dient bovendien in zijn meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden en bovendien is het bestuur bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

KAPITAAL. Negenenveertigduizend zeshonderd euro (E 49.600,00).

AANDELEN. Tweeduizend (2000) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één/tweeduizendste van het kapitaal.

BOEKJAAR. Van één januari tot en met eenendertig december van het zelfde burgerlijke jaar.

WINSTVERDELING. Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om twintig uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van de bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BESTUUR-CONTROLE. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd; nochtans kan aan de zaakvoerder(s), onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Wanneer de vennootschap de functie uitoefent van bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité van een andere vennootschap wordt ze vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht haar naam en voor haar rekening. Deze vaste vertegenwoordiger wordt benoemd onder haar zaakvoerders, vennoten, of werknemers. De vennootschap kan verder geldig worden vertegenwoordigd door bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Er wordt geen commissaris benoemd omdat zij er als kleine onderneming niet toe gehouden is,

ZESDE BESLUIT: De algemene vergadering en de zaakvoerder geven bij deze bijzondere volmacht aan CVBA BPG accountants, kantoorhoudende te 3980 Tessenderlo, Kolmen 35.1, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke administratieve formaliteiten te vervullen die voorvloeien uit de op heden genomen besluiten,

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegde uitgifte van de akte en lijst publicatiedata en gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor:` l houden aan hei Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/08/2011 : TU078384
08/09/2009 : TU078384
14/08/2008 : TU078384
07/09/2007 : TU078384
03/08/2005 : TU078384
04/06/2004 : TU078384
04/07/2003 : TU078384
29/06/2002 : TU078384
12/07/2001 : TU078384
09/07/1999 : TU078384

Coordonnées
DE KIEZEL

Adresse
KIEZEL 165 A 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande