DE KIMPE ANNICK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE KIMPE ANNICK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.972.011

Publication

05/05/2014 : ANT001593
23/06/2014
ÿþ Moe1Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II 1111.1,4 1.111111111*111 11

Neergelegd ter griffe van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 12 Jij4 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0460972011

Benaming

(voluit): Annick De Kimpe

(verkort): veivtoet,),./uft 0. t/-Rechtsvorm : Bes' ten  eA-ttotschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Van Notenstraat 21, 2100 Deume

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de unanieme en schriftelijke besluiten van 26 mei 2014: het mandaat van Annick De Kimpe als zaakvoerder van de vennootschap neemt heden een einde. In haar plaats wordt de heer Johan Vermeiren

benoemd als zaakvoerder van de vennootschap voor een periode van 6 jaar vanaf 26 mei 2014.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Johan Vermeiren

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

. Op cie laatste blz. van Luik 8 vermelden: Recto; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

15/05/2013 : ANT001593
07/05/2012 : ANT001593
05/05/2011 : ANT001593
28/04/2010 : ANT001593
02/06/2009 : ANT001593
29/05/2008 : ANT001593
29/05/2007 : ANT001593
15/06/2015
ÿþ mod 11.1

LuÉk E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be 11,11#11113111 IuhIi Rechtbank van koophandel

s Str Antwerpen

04 JUNI 2015

afdeling Ar+veen

I 1





Ondememingsnr:0460972011

Benaming (voluit) : ANNICK DE KIMPE

ii

Onderwerp akte :Doelwijziging - Wijziging datum jaarvergadering - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 27 mei 2015 blijkt dat de

algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen :

Daelwiiziging

De enige vennoot heeft besloten om het doel van de vennootschap integraal te vervangen door de tekst!

voorgesteld op de agenda, en om de statuten dienovereenkomstig aan te passen.

; Als gevolg van deze doelwijziging verliest de vennootschap haar zuiver burgerlijk karakter en wordt zij een;

handelsvennootschap.

Wijziging datum jaarvergadering

De enige vennoot heeft besloten om de datum van de jaarvergadering te verplaatsen van de derde vrijdag van;

de maand juni om negentien uur naar de derde vrijdag van de maand maart om negentien uur, zodat deze valt;

binnen een termijn van zes (6) maanden na afsluiting van het boekjaar op dertig september van elk:

kalenderjaar.

Vaststelling nieuwe statuten

De enige vennoot heeft besloten om de statuten van de vennootschap zo te wijzigen dat elke verwijzing naar:

het beroep van advocaat wordt geschrapt en om ze in het algemeen aan te passen aan alle wetswijzigingen,

sinds haar oprichting, en ze bijgevolg integraal opnieuw vast te stellen als volgt:

Artikel 1 - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt;

de naam 'Annick De Kimpe".

Artikel 2 - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2100 Antwerpen-Deurne, Van Notenstraat 21.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland : het beheer, de uitbouw en uitbreiding;

van haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin

Dit omvat :

Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en rechten in de` ruimste zin zoals het (ver)bouwen, inrichten, het verwerven, vervreemden, het (ver)huren, het beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing inbegrepen, dit alles voor eigen rekening.

Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten in de ruimste! zin zoals het verwerven, vervreemden, het uitbaten, (ver)huren en in het bijzonder het beheren en; valoriseren van aandelen, obligaties, participatiebewijzen en andere waardepapieren, dit alles voor, eigen rekening.

De vennootschap kan alle onroerende goederen en rechten verwerven teneinde deze geheel of gedeeltelijk als! woon- en/of werkplaats ter beschikking te stellen van de zaakvoerder(s), venno(o)t(en) en hun familieleden.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar; :: maatschappelijk doel of die van aard zijn op enige manier bij te dragen tot de verwezenlijking van haar; maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen

Zetel : Van Notentraat 21

2100 Antwerpen (Deerne)

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vennootschap mag het bestuur waarnemen van andere rechtspersonen, en mag alle leningen, ongeacht hun" vorm en duur, toestaan aan derden en kan alle soorten waarborgen, zowel zakelijke als persoonlijke, verstrekken voor verbintenissen van derden.

Zij mag bij wijze van inbreng; overdracht, fusie of op enige andere w jze een belang verwerven in alle bestaande of op te richten rechtspersonen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of waarvan het maatschappelijk doel van aard is om op enige manier de verwezenlijking van haar eigen doel te bevorderen.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

Artikel S - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op VIERENTACHTIGDUIZEND TWEEHONDERDDRIEËNTACHTIG EURO TACHTIG CENT (E 84.283,80) en wordt vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderd (3.400) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Aan alle aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De vennootschap mag geen winstbewijzen uitgeven die het kapitaal niet vertegenwoordigen.

Artikel 17 - Interne bestuursbevoegdheid

De zaakvoerder(s) is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en in het algemeen om alles te doen wat niet door de wet of door deze statuten aan de algemene vergadering is voorbehouden.

Artikel 18 - Externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap wordt in rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder alleen handelend, of, indien er een college van zaakvoerders is bestaande uit drie of meer leden, door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

De zaakvoerders) kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 19 - Toezicht

Het toezicht op de vennootschap wordt toevertrouwd, indien wettelijk vereist of indien de algemene vergadering hiertoe met een meerderheid van drie vierden besluit, aan één afmeer commissarissen.

Artikel 21 - Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand maart om negentien uur (19u00), op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingen vermeld. Indien deze dag een wettel jke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel 23 - Toelatingsvoorwaarden

De vennoten worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag vôór de vergadering. De zaakvoerder(s) kan evenwel in de oproeping bepalen dat vennoten enkel tot de vergadering worden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vôôr de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen. Onder werkdag wordt verstaan alle dagen met uitzondering van zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen.

De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Machtigingen en volmachten

De enige vennoot heeft besloten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen : de burgerlijke vennootschap in de vorm van een BVBA P.D.B. met zetel te 2000 Antwerpen, Oude Leeuwenrui 44, wordt gemachtigd, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen aan te passen in functie van de besluiten vastgesteld in deze akte, en om in dit verband alle verklaringen af te leggen en alle documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en II in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte.

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 1 juni 2015. Billage : volledig afschrift

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

pehoude

aan het

Belgisch

Staatsblad

19/04/2005 : ANT001593
05/08/2004 : ANT001593
13/06/2003 : ANT001593
29/06/2002 : ANT001593
12/06/2001 : ANT001593
10/07/1997 : ANT1593

Coordonnées
DE KIMPE ANNICK

Adresse
VAN NOTENSTRAAT 21 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande