DE KORF

Association sans but lucratif


Dénomination : DE KORF
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 891.646.764

Publication

25/11/2014
ÿþ,~- ----- -

M0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

b '°r

' iv?'t~t7l ....vE.L..nuU '

17-11- 2014

iq . ; .1ANK van KOOPHANDEL

Api i YdERPeffef. MECHELEN



Ondernemingsnr : 891.646.764

Benaming

(voluit) : vereniging zonder winstoogmerk De Korf

(verkort) : vzw De Korf

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Kapellebaan 29 te 2590 Berlaar België

Onderwerp akte

BENOEMING EN ONTSLAG VAN BESTUURDERS

Op de algemene vergadering van 07/10/2014 aanvaarden we het ontslag van volgende personen ais bestuurder en werkend lid van vzw De Korf. Didier De Deken en Ans Van Looy.

Op de algemenen vergadering van 07/1012014 werden volgende personen benoemd ais bestuurders van vzw De Korf: Angela Coppens (voorzitter) en Sabine Arras (secretaris) en Sandy Wils (penningmeester).

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 07/10/2014:

De algemene vergadering heeft overeenkomstig de statuten het ontslag van de volgende personen:

aanvaard: Didier De Deken wonende te Pol Heynsstraat 45 2200 Herentals en ° 09/04/1963 te

Antwerpen en Ans Van Looy wonende te Pater Damiaanstraat 47 te 3120 Tremelo en °2910711982 te Bonheiden.

De algemene vergadering heeft overeenkomstig de statuten de volgende personen aangesteld als

bestuurders: Angela Coppens wonende te Alfred Oststraat 14 b1 te 2140 Borgerhout en ° 24/10/1960 te

Duffel en Sabine Arras wonende te Mechelbaan 127 te 2500 Koningshooikt en ° 13/03/1970 te Lier.

De algemene vergadering heeft overeenkomstig de statuten Sandy Wils wonende te Abel Jansstraat 7 te 2845 Niel en ° 10/10/1971 te Reet herbenoemd als bestuurder,

Voor akkoord:

Sabine Arras bestuurder

Angela Coppens bestuurder

Sandy Wils bestuurder

WIJZIGING STATUTEN;

Op de algemene vergadering van 16/10/2014 werd het vereiste aanwezigheidsquorum bereikt, vervolgens werden de statuten door de vereiste 2/3 -meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen gewijzigd, Men opteerde ervoor om de nieuwe statuten goed te keuren die de voorgaande integraal zullen vervangen.

vzw De Korf

STATUTEN:

TITEL 1: Benaming, maatschappelijke zetel

Artikel 1: De vereniging wordt genoemd vzw De Korf

Artikel 2: Haar maatschappelijke zetel is gevestigd: Doelstraat 36 Al, 2590 Berlaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

e M0D 2.2

De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Mechelen.

Enkel de algemene vergadering is bevoegd de zetel te wijzigen in de provincie Antwerpen.

TITEL II: Doel, duur.

Artikel 3; De vereniging heeft tot doel: het verlenen van morele, financiële en materiële steun ten voordele

van leerlingen van De Balderschool met vestigingsplaats `t Vestje

(een basisschool voor buitengewoon onderwijs van het gemeenschapsonderwijs),

Ze mag iedere activiteit uitvoeren die er kan toe bijdragen haar doel te bereiken. Zij mag bovendien alle

handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Artikel 4: De vereniging is gesticht voor onbepaalde duur, maar kan op ieder moment ontbonden worden. TITEL III: Leden, toetreding, uittreding, uitsluiting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge Artikel 5: Er zijn enkel werkende leden. Er zijn minimum drie werkende leden. Er is geen maximumaantal bepaald. De raad van bestuur kan een nieuw werkend lid voordragen. Dm werkend lid te worden, kan de kandidaat zijn schriftelijke aanvraag doen bij de raad van bestuur. Iedereen die bereid is de doelstellingen van de vzw te helpen realiseren en personeelslid is van De Balderschool (met vestigingsplaats 't Vestje) kan toetreden tot de vzw als werkend lid.

De raad van bestuur zal op de algemene vergadering de kandidaat voorstellen en "met vrijheid van beslissing" neemt de raad van bestuur met 2/3 meerderheid een beslissing hieromtrent. Er is geen beroep mogelijk tegen de beslissing.

De volheid van het lidmaatschap met inbegrip van stemrecht op de algemene vergadering komt uitsluitend toe aan de werkende leden.

Artikel 6: Alle werkende leden kunnen op ieder moment uit de vereniging treden mits een mondefinge mededeling te richten aan de raad van bestuur.

Artikel 7: Een lid kan op elk moment worden uitgesloten door de algemene vergadering met een 2/3  meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

Artikel 8: Het lidmaatschap van een werkend lid eindigt van rechtswege bij het overlijden van dat werkende lid.

Artikel 9: De raad van bestuur van de vzw houdt een ledenregister bij, Telkens wanneer er wijzigingen optreden in het ledenbestand van de werkende leden van de vzw, moeten deze wijzigingen binnen de acht dagen na kennisgeving ervan aan de raad van bestuur in het leden register worden doorgevoerd. Het origineel van het ledenregister wordt bijgehouden ter zetel van de vzw. De werkende leden hebben het recht om de inzage van het ledenregister te vragen. Zij richten hiervoor schriftelijk een aanvraag aan de raad van bestuur. De vzw moet, bij mondeling of schriftelijk verzoek, aan de overheden, de administraties en de diensten, met inbegrip van de parketten, de griffies en de leden van de hoven, de rechtbanken en alle rechtscolleges en de daartoe wettelijk gemachtigde ambtenaren, onverwijld toegang verlenen tot het register van de leden en deze instanties bovendien de afschriften of uittreksels uit dit register verstrekken welke zij nodig achten.

Artikel 10: De jaarlijkse bijdrage van alle leden wordt vastgesteld door de raad van bestuur. De bijdrage bedraagt maximum 25 Euro.

TITEL V: Algemene vergadering

Artikel 11: De algemene vergadering wordt samengesteld uit alle werkende leden. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur.

Minstens eenmaal per jaar vergadert de algemene vergadering binnen de 6 maanden na afsluiting van het boekjaar. Dag en uur worden vastgesteld door de raad van bestuur.

De algemene vergadering wordt tevens door de raad van bestuur samengeroepen in de gevallen dat de raad van bestuur dit nodig acht.

De raad van bestuur kan indien 1 van de werkende leden het vraagt een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Alle werkende leden warden door de voorzitter van de raad van bestuur bij schrijven uitgenodigd op de algemene vergadering en dit minstens acht dagen op voorhand. De oproeping bevat datum, uur en plaats van de algemene vergadering, evenals de agenda. De oproeping wordt ondertekend door de voorzitter.

Elk voorstel ondertekend door minimum 1 werkend lid moet op de agenda worden geplaatst, De voorstellen uitgaande van de werkende leden moeten uiterlijk 14 dagen voor het tijdstip van de algemene vergadering gestuurd worden aan de raad van bestuur.

Artikel 12: De bevoegdheden van de algemene vergadering zijn:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

DDe goedkeuring van de statuten.

DDe goedkeuring van een wijziging van de statuten.

DDe benoeming en afzetting van bestuurders.

Q'De goedkeuring van de begroting en de rekeningen. DDe ontbinding van de vzw.

Artikel 13: Bij stemming beschikt ieder lid over één stem. Bij gelijke stemmen is de stem van de voorzitter ven de raad van bestuur doorslaggevend.

Een lid kan zich bij schriftelijke volmacht door een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen.

Een lid kan slechts één ander lid vertegenwoordigen,

Artikel 14: De algemene vergadering kan beraadslagen over alle punten ongeacht het aantal aanwezigen. Bij een wijziging van de statuten, een wijziging van het doel, bij uitsluiting van werkende leden of de ontbinding van de vereniging, wordt het aanwezigheidsquorum toegepast, voorzien in de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Artikel 15: De beslissingen binnen de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Bij een wijziging van de statuten, een wijziging van het doel, bij uitsluiting van werkende leden of de ontbinding van de vereniging, worden de bijzondere meerderheden toegepast, voorzien in de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Artikel 16: De beslissingen van elke algemene vergadering worden opgenomen in de notulen. De originele notulen van de algemene vergadering worden samengebracht in het notulenboek. De werkende leden worden op de hoogte gesteld van de beslissingen van de algemene vergadering door toezending van een kopie van de originele verslagen van de algemene vergaderingen.

TITEL VI: Raad van Bestuur.

Artikel 17: De vereniging wordt bestuurd door een raad van minstens drie personen. Ze worden benoemd door de algemene vergadering en zijn te allen tijde door deze afzetbaar met een gewone meerderheid. De benoeming van de bestuurders gebeurt bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Er is geen aanwezigheidsquorum vereist. De stemming over de benoeming van de bestuurders is geheim.

Zij worden verkozen voor onbepaalde duur.

Ze handelen als een college. Dit betekent dat de raad van bestuur alleen meer beslissingen neemt na beraadslaging waarop in principe steeds de helft van de bestuurders aanwezig moet zijn en er met een gewone meerderheid wordt gestemd.

Het mandaat eindigt bij het vervallen van het lidmaatschap van werkend lid zoals vastgelegd in artikels 6, 7 en 8.

Ze oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijke minimum, dan blijven de bestuurders in functie tot er vervanging is voorzien.

Artikel 18: De raad van bestuur kiest onder zijn werkende leden een voorzitter, een secretaris en een

penningmeester.

De raad van bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter. De agenda wordt opgesteld door de

voorzitter of de secretaris. De raad van bestuur moet worden samengeroepen wanneer het belang van de vzw

dit vereist. Elke bestuurder heeft het recht de raad van bestuur samen te roepen. Hij of zij richt hiertoe een

verzoek aan de voorzitter. De voorzitter zit de vergadering voor en bij zijn afwezigheid de secretaris.

Hij kan slechts geldige beslissingen nemen als minstens de helft van de leden aanwezig zijn.

Bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter van de raad van bestuur doorslaggevend.

Van de samenkomst van de raad van bestuur worden er notulen opgesteld.

De originele notulen van de raad van bestuur worden samengebracht in het notulenboek.

Artikel 19: De raad van bestuur bestuurt de vzw en vertegenwoordigt de vzw in en buiten rechte en heeft

alle bevoegdheden die niet tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

De raad van bestuur kan haar bevoegdheden bij gewone beslissing delegeren.

Artikel 20: De leden van de raad van bestuur nemen, in de uitoefening van hun functie, geen enkele persoonlijke verplichting op zich en zijn slechts verantwoordelijk voor de uitoefening van hun mandaat. Dit wordt onbezoldigd waargenomen.

O:,

4" ~a~1

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

TITEL VII: Huishoudelijk reglement

Artikel 21: Een huishoudelijk reglement kan door de raad van bestuur aan de algemene vergadering worden voorgelegd, Wijzigingen kunnen door de algemene vergadering aan dit reglement aangebracht worden met een eenvoudige meerderheid van aanwezige of vertegenwoordigde stemmen,

TITEL VIII: Vertegenwoordiging.

Artikel 22: De vereniging wordt vertegenwoordigd in rechte of ten overstaan van derden door de gezamenlijke handtekening van 2 bestuurders.

TITEL IX: Begroting en rekeningen.

Artikel 23: Elk jaar op 31 december, en voor de eerste keer op 31 december 2007, worden de rekeningen van het afgelopen kalenderjaar afgesloten, en de begroting van het nieuwe kalenderjaar opgemaakt. Beide worden ter goedkeuring voorgelegd op de eerstvolgende algemene vergadering.

De raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de : algemene vergadering.

TITEL X: Ontbinding , nietigheid en vereffening

Artikel 24: In geval van vroegtijdige ontbinding van de vereniging, zal de algemene vergadering die tot de ontbinding besloot, zonodig de vereffenaars benoemen, hun bevoegdheden vaststellen, beslissen over de bestemming van de goederen en waarden van de ontbonden vereniging. Na de vereffening van het passief, deze bestemming richten naar het doel die de ontbonden vereniging zich als oprichting stelde.

TITEL XI: Slot

Artikel 25: Al wat niet door de huidige statuten werd voorzien, zal geregeld worden eenvormig de wet.

TITEL XII: Bijzondere bijlage convenant.

Artikel 26: Hierbij verwijzen we naar het convenant afgesloten september 2009 tussen enerzijds het bestuur van Scholengroep KLa4, vertegenwoordigd door Dhr Marc Lemmens en vzw De Korf vertegenwoordigd door de raad van bestuur zoals beschreven hierboven. Dit convenant beschrijft de samenwerkingsakkoorden en samenwerkingsverbanden tussen beide partijen.

Gedetailleerd Convenant werd op 12 december 2009 neergelegd ter bevoegd griffie van de rechtbank van', koophandel, gelegen te Voochtstraat 7 te Mechelen.

Voor akkoord:

Sabine Arras bestuurder

Angela Coppens bestuurder

Sandy Wils bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden e abn het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2012
ÿþ 1 MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor- 11111*11!!!)11)(11,11111111

behouden

aan het

Belgisch Staatsbtac







NEERGELEGD

2 U -08- 2012

GRIFFIEt TBANK van KOOPHAN MECHELEN

Ondernemingsnr : 891.646.764

Benaming

(voluit) : Vereniging Zonder Winstoogmerk DE KORF

(verkort) : vzw De Korf

Rechtsvorm : VZW De Korf

Zetel : Kapellebaan 29 te 2590 Berlaar

Onderwerp akte : wijziging statuten

Vzw. De Korf - 2590 Berlaar

891.646.764 Oprichtingsnummer: 2007-09-0410129797

STATUTEN:

Tussen ondergetekenden:

Ans VAN LOOY : Voorzitter. Logopediste wonende Langestraat 2 te 3111 Wezemaal- ° 29107/1982

Sandy WILS: Penningmeester. Administratief Medewerkster wonende Abel Janssenslaan 7 te 2845 Niel - ° 10/10/1971

Didier DE DEKEN:Secretaris. Onderwijzer wonende Boechoutselei121 te 2640 Mortsel  RR: - ° 09/04/1963

Penny UYTERHOEVEN : Werkelijk lid: Onderwijzeres wonende Lostraat 147 te 2220 Heisi Op-Den Berg ° 10/07/1976

Kurt KEIJLEERS: Werkelijk Lid: onderwijzer wonende: Pachtersdreef 75 te 2580 Putte -° 26/01/1971

Inge NACHTEGAELE Werkelijk Lid: Directie schoof wonende Sint Adriaanstraat 101 te 3150 Haacht -° 11/12/1962

Frank HEVERAET Werkelijk Lid: Orthopedagoog wonende Sint Adriaanstraat 101 te 3150 Haacht - ° 28/01/1962

Alle leden genieten van de Belgische nationaliteit, zijn overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, ingaande op 1 september 2007 en waarvan de statuten de volgende zijn:

TOELICHTING RAAD VAN BESTUUR :

We notuleerden het ontslag van Hugo DE PAUW (Onderwijzer wonende Lentelel 24  2650 Edegem. °0510511960). als voorzitter en werkelijk lid. Alsook het ontslag van Lutgarde VAN POELE (Directrice op rust wonende: Priester Daensstraat 8 te 2840 Rumst  1911211953) ais werkelijk lid.

TITEL I: Benaming, maatschappelijke zetel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Artikel 1: De vereniging wordt genoemd De Korf v.z.w.

Artikel 2: Haar maatschappelijke zetel is gevestigd: Kapeltebaan 29, 2590 Bedaar.

De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Mechelen.

Enkel de algemene vergadering is bevoegd de zetel te wijzigen in de provincie Antwerpen.

TITEL II; Doel, duur.

Artikel 3; De vereniging heeft tot doel: het verlenen van morele en materiële steun aan leerlingen van De Balderschool met vestigingsplaats 't Vestje ( een basisschool voor buitengewoon onderwijs van het gemeenschapsonderwijs).

Ze mag iedere activiteit uitvoeren die er kan toe bijdragen haar doei te bereiken. Zij mag bovendien alle handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Artikel 4: De vereniging is gesticht voor onbepaalde duur, maar kan op ieder moment ontbonden worden. TITEL II!: Leden, toetreding,uittreding, uitsluiting.

Artikel 5: Er zijn werkelijke en toegetreden leden. Er zijn minimum drie wettelijke leden. De raad van bestuur kan een nieuw werkelijk lid voordragen. Om werkelijk lid te worden, kan de kandidaat zijn schriftelijke aanvraag doen bij de raad van bestuur.

De raad van bestuur zal op de algemene vergadering de kandidaat voorstellen en een beslissing hieromtrent nemen.

De volheid van het lidmaatschap met inbegrip van stemrecht op de algemene vergadering komt uitsluitend toe aan de werkelijke leden.

Toegetreden leden genieten enkel van de activiteiten van de vereniging.

Artikel 6: Alle werkelijke leden kunnen op ieder moment uit de vereniging treden mits een aangetekend schrijven te richten aan de raad van bestuur.

Een lid kan slechts uit de vereniging worden uitgestoten door de algemene vergadering TITEL IV: Bijdrage

Artikel 7: De jaarlijkse bijdrage van alle leden wordt vastgesteld door de raad van bestuur. De bijdrage bedraagt maximum 25 Euro.

TITEL V: Algemene vergadering

Artikel 8: De algemene vergadering wordt samengesteld uit alle werkelijke leden. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur.

Minstens eenmaal per jaar vergadert de algemene vergadering. Dag en uur worden vastgesteld door de raad van bestuur. De raad van bestuur kan indien 1/5 van de werkelijke leden het vraagt een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Alle actieve leden worden door de voorzitter van de raad van bestuur bij schrijven uitgenodigd op de algemene vergadering en dit minstens acht dagen op voorhand.

Artikel9: De algemene vergadering heeft het recht om de statuten te wijzigen en de ontbinding van de vereniging uitte spreken,

Artikell0; Bij stemming beschikt leder lid over één stem. Bij gelijke stemmen is de stem van de voorzitter van de raad van bestuur doorslaggevend.

Een lid kan zich bij schriftelijke volmacht door een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen.

Moa 2.2

. Een lid kan slechts één ander lid vertegenwoordigen.

~. Artikel 11: De algemene vergadering heeft het recht om jaarlijks de begroting en alle rekeningen te controleren en goed te keuren.

Artikel 12: Uitsluiting van effectieve leden zal slechts van kracht zijn met een meerderheid van 2/3 van de stemmen. De uitsluiting zal per aangetekende zending meegedeeld worden aan betrokken lid,

Het lidmaatschap eindigt automatisch bij het overlijden van een lid en wanneer het nog niet-pensioengerechtigde lid, geen functie meer uitoefent binnen BSBO De Balderschool gedurende meer dan 1 schooljaar..

TITEL VI: Ftaad van Bestuur.

Artikel 13: De vereniging wordt bestuurd door een raad van minstens drie personen.

Zij worden verkozen uit de werkelijke leden voor een periode van vier jaar en zijn herkiesbaar. Het mandaat eindigt bij het vervallen van het lidmaatschap van werkelijk lid zoals vastgelegd in artikel 6.

Ze handelen als een college.

Elk lid van de raad van bestuur kan op ieder ogenblik ontslag indienen.

Ze worden benoemd door de algemene vergadering en zijn te allen tijde door deze afzetbaar.

Ze oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijke minimum, dan blijven de bestuurders in functie tot er vervanging is voorzien.

Artikel 14: De raad van bestuur kiest onder zijn werkelijke leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester.

De raad van bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter of de secretaris. De voorzitter zit de vergadering voor en bij zijn afwezigheid de ondervoorzitter.

Hij kan slechts geldige beslissingen nemen als minstens de helft van de leden aanwezig zijn.

Bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter van de raad van bestuur doorslaggevend.

Van alle resoluties, besprekingen en stemmingen wordt proces-verbaal opgemaakt en ingeschreven in een daartoe bestemd register.

De notulen van de raad van bestuur zullen in een map bewaard worden,

Artikel 15: De raad van bestuur heeft de meest uitgestrekte machten am de vereniging te beheren en te besturen. Hij kan onder meer zonder dat deze opsomming beperkend is, alle akten en contracten opstellen en afsluiten, minnelijke

Schikkingen treffen, leningen en huurcontracten afsluiten; legaten, schenkingen, subsidies en overdrachten aanvaarden, de vereniging in rechten vertegenwoordigen, zowel als eiser dan als verweerder,

Hij mag ook aile sommen en waarden innen, rekeningen openen, een banksafe in huur nemen en alle nodige verrichtingen doen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 15bis: Volmachten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Tijdens de algemene vergadering van 10 november 2010 werd unaniem overeengekomen dat inge Nachtegaele (werkelijk lid) in haar functie van directie van De Baiderschool en Ans Van Looy (in de hoedanigheid van voorzitter van VZW De Korf) over de nodige volmachten bij de bank verbonden aan onze school (en VZW) zouden beschikken.

Artikel 16: Elk jaar op 31 december, en voor de eerste keer op 31 december 2007, worden de rekeningen van het afgelopen kalenderjaar afgesloten, en de begroting van het nieuwe kalenderjaar opgemaakt. Beide worden ter goedkeuring voorgelegd op de eerstvolgende algemene vergadering.

De raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering.

Artikel 17: De leden van de raad van bestuur nemen, in de uitoefening van hun functie, geen enkele persoonlijke verplichting op zich en zijn slechts verantwoordelijk voor de uitoefening van hun mandaat. Dit wordt onbezoldigd waargenomen.

TITEL VII: Huishoudelijk reglement

Artikel 18: Een huishoudelijk reglement kan door de raad van bestuur aan de algemene vergadering worden voorgelegd, Wijzigingen kunnen door de algemene vergadering aan dit reglement aangebracht worden met een eenvoudige meerderheid van aanwezige of vertegenwoordigde stemmen

TITEL VIII: Diverse bepalingen

Artikel 19: In geval van vroegtijdige ontbinding van de vereniging, zal de algemene vergadering die tot de ontbinding besloot, zonodig de vereffenaars benoemen, hun bevoegdheden vaststellen, beslissen over de bestemming van de goederen en waarden van de ontbonden vereniging. Na de vereffening van het passief, deze bestemming richten naar het doel die de ontbonden vereniging zich als oprichting stelde

Artikel 20: Al wat niet door de huidige statuten werd voorzien, zal geregeld worden eenvormig de wet.

TITEEL IX: Bijzondere bijlage Convenant

Artikel 21:

Hierbij verwijzen we naar het convenant afgesloten september 2009 tussen enerzijds het bestuur van Scholengroep KLa4, vertegenwoordigd door Dhr Marc Lemmens en vzw De Korf vertegenwoordigd door de raad van bestuur zoals beschreven hierboven. Dit convenant beschrijft de samenwerkingsakkoorden en samenwerkingsverbanden tussen beide partijen.

Gedetailleerd Convenant werd op 3 november 2009 neergelegd ter bevoegd griffie van de rechtbank van koophandel, gelegen te Voochtstraat 7 te Mechelen.

Ledenlijst

De ledenlijst van de vereniging zonder winstoogmerk " De Korf'.

a

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Na de algemene vergadering van 28 juni 2007, is volgende ledensamenstelling:

Deze hebben aangeduid tot de raad van bestuur: In hoedanigheid van:

Ans VAN LOOY : Voorzitter. Logopediste wonende Langestraat 2 te 3111 Wezemaal- ° 29/07/1982

Sandy WILS: Penningmeester. Administratief Medewerkster wonende Abel Janssenslaan 7 te 2845 Niel - 10/10/1971

Didier DE DEKEN:Secretaris. Onderwijzer wonende Boechoutselei121 te 2640 Mortsel  RR: - ° 09/04/1963

Penny UYTERHOEVEN : Werkelijk lid: Onderwijzeres wonende Lostreat 147 te 2220 Heisi Op-Den Berg -° 10/07/1976

Kurt KEULEERS: Werkelijk Lid: onderwijzer wonende: Pachtersdreef 75 te 2580 Putte -° 26/01/1971

Inge NACHTEGAELE Werkelijk Lid; Directie school wonende Sint Adriaanstraat 101 te 3150 Haacht ° 11/1211962

Frank HEVERAET Werkelijk Lid: Orthopedagoog wonende Sint Adriaanstraat 101 te 3150 Haacht - 28/01/1962

De secretaris,De Deken Didi: r

20/08/2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DE KORF

Adresse
KAPELLEBAAN 29 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande