DE KOUWENBERGSCHE HOEVE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE KOUWENBERGSCHE HOEVE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 451.220.541

Publication

01/09/2014
ÿþMod PAF

Luit- I?. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

111111I1j1.11j111,1M



aidahng Ane reen

Griffie

rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 1 AUG. 2014

Ondememingsnr Benaming (voluit) : 0451.220.541

(verkort) : De Kouwenbergsche Hoeve

Rechtsvorm : Zetel : Naamloze vennootschap Bethaniëlei 51 - 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerpen), akte : Sluiting

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 30/06/2014

De verdelingsstaat neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 21 maart 2014 wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Aan de vereffenaar wordt algehele kwijting verleend zonder enig voorbehoud of beperking. De vergadering aanvaardt het ontslag van de vereffenaar, Constermans Petrus, 2970 Schilde - Bethaniëlei 51.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

c) Derde beslissing

De vergadering stelt vast dat de afrekening van de vereffening van de vennootschap is afgesloten

en dat bijgevolg de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden

neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van de

sluiting van de vereffening te 2970 Schilde, Bethaniëlei 51.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Tegelijk neergelegd PV dd 30/06/2014 -r akkoord rechtbank

Constermans Petrus

Vereffenaar

Op de laatste btz. van Luik B versnelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2014
ÿþOndememingsnr : 0451.220.541

Benaming (voluit) : De Kouwenbergsche Hoeve

(verkort)-.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bethaniëlei 51

2970 Schilde

Onderwerp akte :NV: vereffening

Blijkens akte verleden voor Notaris Paul Rommens te Hoogstraten (Meer) op 201 november 2013, geregistreerd, werd gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van "De Kouwenbergsche Hoeve", naamlozeï

vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Bethaniëlei 51.

Opgericht blijkens akte verleden voor Notaris André Rommens te Hoogstraten/Meer op! 27 oktober 1993, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 november; 1993 onder nummer 321.

Voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor Ons Notaris op 21 december 2011,, gepubliceerd in. de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 6 januari 2012 onder nummer: ;12004586.

RPR Antwerpen 0451.220.541.

Er werd beslist met eenparigheid van stemmen als volgt:

Eerste beslissing:

De voorzitter van de Raad van Bestuur geeft aan de vergadering toelichting van heij verslag, opgemaakt overeenkomstig artikel 181§1 van het Wetboek van Vennootschappen,; inhoudende het voorstel tot ontbinding.

11 Aan het verslag is een staat gevoegd van activa en passiva, die niet meer dan drie! j: maanden voordien is vastgesteld.

11 De aandeelhouders en de bestuurders verklaren overeenkomstig artikels 181§2 en 533; van het Wetboek van Vennootschappen een afschrift van voormeld verslag van de Raad van; ;i Bestuur en van de bijgevoegde staat van activa en passiva te hebben ontvangen, samen met:

de oproepingsbrief voor tegenwoordige algemene vergadering. "

Tweede beslissing:

"

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid PARMENTIER GUY, met zetel te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder de heer Parmentier! Guy, bedrijfsrevisor, heeft op 12 november 2013 een getekend verslag uitgebracht over! j voormelde staat van activa en passiva, waarvan het besluit als volgt luidt:

11 "Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen;

opdracht, in uitvoering van art. 181 W.Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de; NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "DE KOTJWENBERGSCHE HOEVE", kan ik, verklaren dat:

* Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd int overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de! opmerkingen aangehaald in. onderhavig verslag, wij besluiten onder voorbehoud van de

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Fuel

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Neergelegd fer griffie vain de Rechtbank van Koopliandwd le Antwerpen, op

2 2 JAN, 2014

Griffie

rood 11.1

mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zuIlen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 8 oktober 2013.

* De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 8 oktober 2013 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 951.972,86 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Schoten, 12 november 2013. /getekend!

Burgerlijke vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY.

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier, bedrijfsrevisor.".

Ondergetekende Notaris bevestigt, overeenkomstig voormeld artikel 181 § 4 van zelfde Wetboek, na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is.

Derde beslissing:

De vergadering beslist de in-vereffening-stelling van de vennootschap in het kader van de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap te rekenen vanaf heden.

Vierde beslissing:

De vergadering beslist om één vereffenaar te benoemen en stelt hiervoor aan tot vereffenaar van de vennootschap, onder opschortende voorwaarde van homologatie door de

bevoegde Rechtbank van Koophandel, de heer Coste hans Petrus, voornoemd, hier tegenwoordig en aanvaardende.

De vergadering verleent aan de aangestelde vereffenaar een bijzondere volmacht om het verzoekschrift tot bevestiging van zijn benoeming te ondertekenen en in te dienen bij de Rechtbank.

Vijfde beslissing:

1. de heer Costermans Petrus wordt als bestuurder en gedelegeerd bestuurder uit deze functies ontslagen.

2. mevrouw Costermans Sophie wordt als bestuurder uit deze functie ontslagen.

Er wordt aan hen kwijting verleend over het door hen gevoerde beleid.

Zesde beslissing:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan de vereffenaar alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling, opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffienanr die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Ondergetekende Notaris heeft de vereffenaar gewezen op zijn verplichtingen vervat in artikel 1S9bis van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot het indienen van vereffeningsstaten.

De algemene vergadering zal later de eventuele vergoeding van de vereffenaar bepalen. De vereffenaar zal, na afsluiting van de vereffening, de algemene vergadering samenroepen om volgende beslissingen te nemen:

1. de plaats waar de boeken en bescheiden van de vennootschap moeten worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijfjaar.

2. van de maatregelen, genomen voor de consignatie van de gelden en waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen en die hun niet konden worden afgegeven,

De afsluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt overeenkomstig de artikelen 67 en 73 van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Paul ROMMENS

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste bix. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 29.06.2013 13254-0455-008
20/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 13.08.2012 12411-0269-008
06/01/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



fr-e---1-14 ter ri% vu de Widal n~ iiuciphar;de4 Antwerpen, op

2 6 DEC. Zon

Griffie

llI1 ohiuui~~~~u~~~u

*12006586

Ondernemingsnr : 0451.220.541

Benaming (voluit) : De Kouwenbergsche Hoeve (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bethaniëlei 51 2970 Schilde

Onderwerp akte :NV: wijziging

Blijkens akte verleden voor Notaris Paul Rommens te Hoogstraten/Meer op 21 december 2011,

nog te registreren, werd gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van "De Kouwenbergsche Hoeve", naamloze;

vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2970Schilde, Bethaniëlei 51.

RPR Antwerpen 0451.220.541.

Er werd beslist met eenparigheid van stemmen als volgt:

Eerste besfissinct:

Het maatschappelijk kapitaal van veertien miljoen honderdduizend frank (14.100.000 BEF) wordt;

omgezet in driehonderd negenenveertigduizend vijfhonderdnegenentwintig euro zevenentachtig centi

(¬ 349.529,87).

Tweede beslissing:

Er wordt heden unaniem beslist door alle aandeelhouders en door de raad van bestuur dat alle'

aandelen aan toonder, zijnde de totaliteit van 14.100 aandelen, worden omgezet in aandelen op

naam conform de verhouding zoals hierboven opgenomen bij de verschenen partijen.

Alle aandeelhouders overhandigen hiertoe thans de aandelen aan toonder aan de raad van;

bestuur.

Daarop beslist de raad van bestuur, unaniem, om op deze vraag in te gaan en geeft zij de

afgevaardigde-bestuurder de opdracht om heden een aandelenregister op te stellen.

Het aandelenbezit van de aandeelhouders zal in dit register worden vermeld in ruil tegen afgifte;

van de aandelen aan toonder.

Deze aandelen aan toonder worden daarop onmiddellijk vernietigd.

Derde beslissing:

1. Artikels vijf en zes van de statuten worden overeenkomstig voormelde beslissingen aangepast;

als volgt:

- Artikel vijf. Maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdnegenenveertigduizend

vijfhonderdnegenentwintig euro zevenentachtig cent (¬ 349.529,87), vertegenwoordigd door 14.100`

aandelen op naam, zonder nominale waarde, en is volledig volgestort. t.

-Artikel 6. Aandelen.

De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. ,

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register;; ;; wordt opgemaakt zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per;? aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voc behou aan i Belgis Staats

~.

e

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen.

Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

De aandeelhouders van aandelen op naam kunnen ten allen tijde vragen om deze te laten omzetten in gedematerialiseerde effecten, net zoals de aandeelhouders van gedematerialiseerde effecten ten allen tijde kunnen vragen om deze om te zetten in aandelen op naam.

De gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder, bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder conform het Wetboek van Vennootschappen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

2. Artikel 17, met betrekking tot deponering der aandelen, wordt geschrapt.

Vierde beslissing:

De statuten worden gecodificeerd overeenkomstig de huidige wetgeving van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Paul ROMMENS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 31.05.2011 11137-0123-009
07/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 01.06.2010 10145-0257-009
08/06/2009 : AN303192
09/09/2008 : AN303192
06/08/2007 : AN303192
14/06/2005 : AN303192
08/06/2004 : AN303192
18/06/2003 : AN303192
31/10/2002 : AN303192
12/06/2001 : AN303192
21/06/2000 : AN303192
19/06/1999 : AN303192
19/11/1993 : ANA40080

Coordonnées
DE KOUWENBERGSCHE HOEVE

Adresse
BETHANIELEI 51 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande