DE KROON DIVINO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE KROON DIVINO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.522.595

Publication

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 30.08.2013 13552-0153-010
18/04/2013
ÿþ Mod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~

N 111111,p 1,M 1011 111V

Neergelegd ter griffie van de Rechttankvat Kgophandlal te Antwerpen

op

De ariSYer

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.522.595.

Benaming

(voluit) : M Brokers

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2920 Kalmthout, Kastanjedreef 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : BEVESTIGING ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER - NAAMSWIJZIGING - ZETELVERPLAATSING - DOELSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op achtentwintig maart twee duizend dertien, geregistreerd vier bladen geen verzendingen te Herentals, Registratie op vier april daarna boek 5/172 blad 06 vak 04, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid M Brokers, gevestigd te 2920 Kalmthout, Kastanjedreef 22, opgericht bij akte verleden voor. notaris Frederik Vlaminck met standplaats te Antwerpen op twaalf maart tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig maart daarna onder het (referte)nummer 09045423 beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING. BEVESTIGING VAN (EEN EERDER GEGEVEN) ONTSLAG EN BEVESTIGING VAN EEN (EERDER GEDANE) NIEUWE BENOEMING.

A. Met eenparigheid van stemmen bevestigt de enige vennoot bij deze haar (eerdere) beslissing(en) zoals die werd(en) genomen op tweeëntwintig maart laatstleden, inhoudend als volgt:

1) eervol ontslag van de heer De porte Walter Antoon Martha, geboren te Beveren op elf maart negentienhonderd zesenvijftig, wonend te 2930 Kalmthout, Kastanjedreef 22, als zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf tweeëntwintig maart laatstleden;

2) benoeming van de heer Roothaert Edmond Maria Louis Diane Willy, geboren te Antwerpen op vier juli negentienhonderd negenenzestig, wonende te 2610 Antwerpen- Wilrijk, Platanenlaan 53, als nieuwe zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf tweeëntwintig maart laatstleden, die bij deze verklaart dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart de opdracht aanvaard te hebben.

B. VASTE VERTEGENWOORDIGER.

Voornoemde aangestelde zaakvoerder beslist hierbij om, ingeval onderhavige De Kroon Divin° zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, de heer Roothaert Edmond Maria Louis Diane Willy, geboren te Antwerpen op vier juli negentienhonderd negenenzestig, wonende te 2610 Antwerpen- Wilrijk, Platanenlaan 53, aan te stellen ais vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap De Kroon Divino) in die andere vennootschap. De vaste vertegenwoordiger zal alles kunnen doen wat nuttig en/of noodzakelijk is in het kadervan de uitoefening van het bestuursmandaat in die andere vennootschap.

TWEEDE BESLISSING. NAAMSWIJZIGING.

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in: DE KROON D1VINO.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 1 van de statuten vervangen ais volgt:

"

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam luidt: DE KROON DIVING.

Alle documenten die van de vennootschap uitgaan zullen deze naam moeten vermelden of bevatten, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de initialen "BVBA", leesbaar weergegeven.

DERDE BESLISSING. VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2930

Brasschaat,_Bredabaan.409.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 2 van de statuten vervangen als volgt:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2930 Brasschaat, Bredabaan 409.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland, De zetelverplaatsing wordt bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

II

VIERDE BESLISSING.

a. Voorafgaandelijk verwijst de enige vennoot naar zijn bijzonder verslag, opgemaakt op heden, achtentwintig maart tweeduizend dertien, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder inzake de voorgenomen en hierna vermelde volledige wijziging van het maatschappelijk doel.

Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief gehecht, afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

b. De enige vennoot beslist om het huidig maatschappelijk doel van de vennootschap volledig te schrappen en te vervangen door een volledig nieuw doel, als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van deze:

Aile handelsactiviteiten die verband houden met de horecasector, zoals maar daartoe niet beperkt:

- Uitbating in de meest uitgebreide zin van het woord van hotel, café, herberg, restaurant, camping, recreatiedomein, ontspanningsgelegenheid, hotel, hostellerie, logementshuizen, koffiehuis, spijshuis, tearoom, verbruiksalon, milkbars, snackbar, frituur, eethuis, brasse-rie, taverne, drankgelegenheid, dancing, discotheek, bar.

- Exploitatie van horecagelegenheden zoals taverne, brasserie, café, feestzaal, terras. waaronder begrepen de verkoop van snacks en/of bereide schotels (ook om mee te ne-men) en het inrichten van banketten alsook het bedelen van bereide schotels en spijzen.

- Aanneming, inrichting en organisatie van banketten, feesten, feestmaaltijden, recepties, vergaderingen, seminaries, en allerhande manifestaties, dit alles in de meeste uitgebreide zin, niets uitgezonderd waaronder begrepen de aan- en verkoop van bereide schotels, het inrichten van banketten, het bedelen van bereide schotels en spijzen, van alle eraan ver-bonden producten, van koude en warme maaltijden, alsook de verkoop van bereide scho-tels om mee te nemen,

- Traiteurdienst en uitbating van traiteursbedrijf waaronder begrepen de verkoop van be-reide schotels en spijzen, van koud en warm buffet, van wijnen en andere dranken; de bereiding van warme of koude maaltijden bestemd om ter plaatse te worden gebruikt of om te worden meegenomen; het bedelen van bereide schotels, spijzen, wijnen en andere dranken,

- Verkoop van snacks, bereide schotels, traiteur-, feest- of banketaannemer

- Inrichting en organisatie van feesten, feestelijkheden, vermakelijkheden, bals en derge-lijke.

- Inrichting en organisatie van congressen, vergaderingen, seminaries, workshops, feesten en recepties, verzorging muzikale omlijsting.

- Het verhuren, het ter beschikking stellen en de exploitatie van feestzalen en vergader-ruimten, zowel met als zonder bediening.

- Verhuring van feest- en banketbenodigdheden, dit alles in de meeste uitgebreide zin, niets uitgezonderd.

- Het hotelwezen en de dienstverlening met betrekking tot aanvullende en aanverwante bedrijvigheden,

- Klein- en groothandel in voedingsproducten, vleeswaren, wild en gevogelte, vis, producten van de broodbakkerij, fruit, groenten en aardappelen, zuivelproducten, kaas, kruiden, sauzen, soepen, conserven, wijnen, likeuren, geestrijke en andere dranken, enzovoort.

- De aankoop en verkoop, huur en verhuur van zalen, benodigdheden, horecamaterialen en alle materialen in verband met traiteur- en cateringdiensten.

- Uitbating van een restaurant, spijshuis, taverne in de meest uitgebreide zin van het woord, en in het algemeen alle handelsactiviteiten die verband houden met de horecasector.

Banketaannemer, het inrichten, aannemen en organiseren van banketten, feestmaaltijden, vergaderingen, seminaries en allerhande manifestaties.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellin-gen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuur-dersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaak-voerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afge-vaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

ry !

1

-

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

c. Bijgevolg wordt de tekst van artikel 4 van de statuten volledig vervangen door de tekst opgenomen onder

voormeld punt b.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De enige vennoot verleent zichzelf (in hoedanigheid van zaakvoerder) alle machten voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en verleent volmacht aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoordineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan BVBA Accountantskantoor Vinoelst te 2000 Antwerpen, Bergstraat 8-10, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en) en met het oog op elke latere wijziging, aanpassing of schrapping dienaangaande.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte bevestiging ontslag en benoeming zaakvoerder, naamswijziging, zetelverplaatsing, doelswijziging, statutenwijziging(en) - historiek met coordinatie der statuten - bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

,

a Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

13/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 04.03.2013 13058-0597-010
23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 10.06.2011 11179-0378-010
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 14.07.2010 10314-0178-010
14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 07.10.2015 15643-0212-017
05/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
15/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DE KROON DIVINO

Adresse
BREDABAAN 409 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande