DE KRUIDENIERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE KRUIDENIERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.810.737

Publication

02/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten;

3. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of

particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken door het ter beschikking stellen van (on)roerende goederen in natura aan de zaakvoerders als onderdeel van hun bezoldi-ging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de zaakvoerders. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijk-aardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op een miljoen zeshonderdvijftig dui-zend zevenhonderd negenennegentig euro negenenzeventig cent (¬ 1.650.799,79) en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen met stemrecht, hetzij vijftig aandelen klasse A en vijftig aandelen klasse B, zonder vermelding van de nominale waarde, die elkeen één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan één of meer natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, al dan niet statutaire zaakvoerders, benoemd met of zonder beperking van duur. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De algemene vergadering kan het mandaat van een zaakvoerder vroegtijdig beëindigen overeenkomstig de bepalingen van artikel 19 van deze statuten.

Interne bevoegdheid:

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle besluiten te nemen ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap en die de vennootschap aanbelangen, met uitzondering van diegene die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt en met uitzondering van de volgende rechtshandelingen die de voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering vergen:

(i) aankoop van handelsfondsen en verkoop van het handelsfonds van de vennootschap;

(ii) aankoop/verkoop van activa van de vennootschap voor een bedrag hoger dan honderd vijfentwintigduizend euro nul eurocent;

(iii) investeringen voor een bedrag hoger dan tweehonderd vijftigduizend euro nu eurocent;

(iv) aangaan van financieringen voor een bedrag hoger dan honderd vijfentwintigduizend euro nul eurocent;

(v) de oprichting of acquisitie van een nieuwe vennootschap, rechtspersoon, vereniging of feitelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

vereniging, ongeacht de aard, vorm of doel;

(vi) het aangaan/opvolgen en/of afsluiten van gerechtelijke geschillen en/of dadingen buiten de gewone bedrijfsvoering of indien binnen de gewone bedrijfsvoering voor een bedrag hoger dan vijftigduizend euro;

(vii) aangifte van faillissement; en

(viii) goedkeuring werkingsbudget van de vennootschap. Echter, indien er geen akkoord wordt bereikt met betrekking tot het werkingsbudget van een bepaald jaar, zal het werkingsbudget van het vorig jaar onverkort van toepassing blijven, verhoogd met een indexatie van twee procent.

Externe vertegenwoordiging:

Elke zaakvoerder, alleen handelend, vertegenwoordigt en verbindt de vennootschap in alle handelingen jegens derden en in rechte. De zaakvoerders kunnen bijzondere machten toekennen aan een lasthebber, al dan niet vennoot.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behalve andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden op de eerste zaterdag van de maand maart.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, tenzij deze een zaterdag is.

Een zaakvoerder kan de algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De zaakvoerders moeten de vergadering bijeenroepen wanneer de vennoten die minstens één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwo¬ordigen, erom verzoeken. De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda; ze worden gedaan door middel van ter post aangetekende brieven, gericht tot de vennoten tenminste acht volle dagen voor de algemene vergadering. Indien alle vennoten instemmen om te vergaderen, zijn deze brieven niet noodzakelijk. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of bij gebreke, door de aanwezige vennoot die het meeste aandelen bezit. Behalve in de gevallen hierna bepaald, besluit de algemene vergadering met een meerderheid van stemmen en voor zover alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Indien niet alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering, wordt een tweede algemene vergadering met dezelfde agenda samengeroepen binnen de vijf (5) werkdagen na de eerste geplande vergadering. Deze tweede algemene vergadering kan enkel geldig beraadslagen wanneer ten minste één vennoot, houder van aandelen klasse A, en ten minste één vennoot, houder van aandelen klasse B, aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Onverminderd het vereiste aanwezigheidsquorum op elke vergadering, en desgevallend op een tweede vergadering met dezelfde agenda zoals hierboven uiteengezet, kan de algemene vergadering in de volgende gevallen slechts besluiten met eenparigheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen:

(i) elke statutenwijziging, inclusief doelwijzigingen;

(ii) de uitkering van dividenden (ongeacht de aard);

(iii) de benoeming en het ontslag van een zaakvoerder; en

(iv) de goedkeuring van de jaarrekening en bestemming van het resultaat.

De gewone algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, als zijn aanwezigheid door de wet vereist is, en behandelt de jaarrekening.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande, de inventaris op alsmede de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening, en toelichting. De zaakvoerders stellen bovendien het door de wet vereiste jaarverslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit. Van deze winst wordt jaarlijks ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve: de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die de aanwending ervan bepaalt, op voorstel van de zaakvoerders. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld. De vereniging van alle aandelen in één hand heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten of op andere wijze het gestorte bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven terug te betalen. Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

Het eerste maatschappelijk boekjaar zal beginnen op de dag van de neerlegging van het uittreksel van deze statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal eindigen op 31 december 2015. De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatsvinden in 2016.

Wordt aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder en voor onbepaalde duur, de heer Ruben DEWAELE, die zijn mandaat aanvaardt.

Alle verbintenissen en verplichtingen die hieruit voortvloeien, aangegaan op naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting door één of meerdere oprichters worden overgenomen door de vennootschap. De overname van deze verbintenissen zal uitwerking hebben bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. De handelingen gesteld voor rekening van de vennootschap in oprichting zullen geacht worden vanaf het begin aangegaan te zijn door de vennootschap overeenkomstig het artikel 60 Wetboek van Vennootschappen.

VOLMACHT

De comparanten geven volmacht aan de heer Gerald Favryl, alsook aan elke advocaat werkzaam bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Advocatenkantoor De Langhe , met maatschappelijke zetel te 9770 Kruishouten, Olsensesteenweg 24, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met ondernemings-nummer 0474.115.610, ieder individueel handelend met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voor het verrichten van alle formaliteiten noodzakelijk voor de aanvraag, de wijziging en in het algemeen alles betrekking hebbende op het aanvragen van het ondernemingsnummer en de aanvraag en het activeren van het BTW-nummer en meer bepaald om alle noodzakelijke handelingen te stellen desbetreffende langs een erkend ondernemingsloket of rechtstreeks met de administraties; en tevens dezelfde handelingen te verrichten bij alle administraties teneinde erkenning en toelatingen te ontvangen tot het uitoefenen van de activiteiten voorzien in het doel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Michel Robeyns

09/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II U VIII IIIIA~I~I

*150363 1*

i

i (III

Ondernemingsnr : 0507.810.737

Benaming

(voluit) : DE KRUIDENIERS

(verkort) :

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 5 FEB. 2015

afdeliinlA#veerpen

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : KASTEELSTRAAT 45 - 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De algemene vergadering van 30 december 2014 beslist met eenparigheid van stemmen om te benoemen tot vaste vertegenwoordiger: de heer Ruben Dewaele, wonende te Antwerpen, Kasteelstraat 45.

Antwerpen, 30 december 2014

De zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger

Ruben Dewaele

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DE KRUIDENIERS

Adresse
KASTEELSTRAAT 45 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande