DE KUNST VAN COMMUNICATIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE KUNST VAN COMMUNICATIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.855.423

Publication

08/02/2013
ÿþ'e

Mod Word 11.1

I i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 9 -01- 2013

GRIFFE RECHTBANK van KOOPHANieliftteMECHELEN



Voor-behoude lIIlI~iu~~oMmiw~ui~~

aan het " 1302647

Belgisci

Staatsbit

Ondernemingsnr : e& S S_ y Zr3

Benaming

(voluit) : DE KUNST VAN COMMUNICATIE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2570 DUFFEL, BINNENWEG 63

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING -- BENOEMINGEN

Het blijkt uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Jan Delang te Duffel op achtentwintig januari tweeduizend dertien dat door mevrouw De Meyer Godelieve Maria Henriette, wonende te 2570 Duffel, Binnenweg 63, als volgt volstortend ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 92,400,-) voor honderd (100) aandelen een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "DE KUNST VAN COMMUNICATIE", met maatschappelijke zetel te 2570 Duffel, Binnenweg 63. De zetel mag overgebracht worden naar gelijk welke plaats in hetzelfde taalgebied in België of in liet tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan van de vennootschap, welke beslissing moet bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en gaat in vanaf de datum van neerlegging van de oprichtingsakte ter Griffie van de rechtbank van Koophandel.

De vennootschap heeft tot doel:

Organisaties, bedrijven en personen met meer nuance leren communiceren, inzicht geven in systemen van communicatie, ondersteunen in veranderingsprocessen, enthousiasmeren om binnen communicatie te experimenteren, versterken van persoonlijkheidsontplooiing, aanleren van noodzakelijk artistieke expressie, aanleren van noodzakelijke vaardigheden om de communicatie vlotter te laten verlopen zoals bijvoorbeeld vergaderen, assertief ageren, presenteren, onderhandelen en vele anderen. Dit alles op een fijne, actieve , grappige, kunstzinnige manier met een grote betrokkenheid van de aanvrager. De activiteiten kunnen zich richten tot kinderen, jongeren , volwassenen van alle origines. Hiervoor kunnen uiteenlopende vormen aangewend worden zoals trainingen, coachings, woordvoorstellingen, zang optredens, geschriften, artikels, films, audio-opnames, presentaties , manifestaties en dit in de meest uitgebreide zin.

De activiteiten kunnen nationaal als internationaal en in meerdere talen gebeuren. Het verlenen van diensten en verstrekken van adviezen op financieel, economisch en sociaal gebied aan andere ondernemingen; Het deelnemen in, het financieren van, het voeren van directie over, alsmede het doen van de administratie van andere ondernemingen en het waarnemen van de functie van bestuurder of zaakvoerder in alle ondernemingen ; Het verwerven, vervreemden , huren en verhuren, laten bouwen of doen herbouwen, de promotie van onroerende goederen evenals welk danige transacties in de meest uitgebreide zin, met inbegrip van onroerende leasing;

Het deelnemen onder welke vorm dan ook, aan oprichting, uitbreiding en omvorming van vennootschappen alsmede het verwerven in ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin, onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of welke wijze dan ook,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden. Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend. De vennootschap mag deze verrichtingen verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijkt ,Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks , geheel of gedeeltelijk verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen die elk één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn in geld volstort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,-).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werKnemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de. opdracht van.zaakvoerder_in.naam.en voorrekening van de rechtspersoon.Voorde.benoeming.en beëindiging Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

Voorbehouden aart het Belgisch Staatsblad

van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe aile machten, niet uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend. De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste woensdag van de maand februari om tien uur.

Het boeklaar van de vennootschap loopt ieder jaar van een oktober tot en met dertig september van het daaropvolgend jaar.

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de nettowinst van de vennootschap. Van die winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden. Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou doen dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen, Er wordt geen vergoeding toegekend voor het ingebrachte kapitaal, noch voor de voorschotten die door vennoten of hun echtgenoten aan de vennootschap gedaan worden, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de algemene vergadering van de vennoten bij gewone meerderheid van stemmen, één of meerdere vereffenaars benoemen die pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering hun machten zou beperken. Indien er geen vereffenaars benoemd worden, worden de zaakvoerders of de enige zaakvoerder, in functie bij de ontbinding, ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen. Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mecheten tot en met dertig september tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

Wordt benoemd als eerste niet-statutaire zaakvoerder: de comparant-oprichter, zijnde voornoemde mevrouw Godelieve De Meyer. Zij kan individueel handelend rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

In geval van overlijden van de zaakvoerder en enige vennoot wordt tot plaatsvervangend zaakvoerder benoemd mevrouw Patricia GOBERT, geboren op eenendertig augustus negentienhonderd achtenvijftig, wonende te Lier, Roggelaan 10.

Aan de bvbaovvbvba `Accountantskantoor Marc Nagels', met ondernemingsnummer 4452.324.559 en maatschappelijke zetel te Antwerpen, district Merksem, Wijngaardberg 44 wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, een biizondere volmacht verleend teneinde via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de BTW en andere administraties, welke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dienen te worden vervuld, alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij gezegde instanties.

Bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen za! de vennootschap, vanaf het ogenblik van verkrijging van rechtspersoonlijkheid, alle verbintenissen overnemen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één december tweeduizend twaalf. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode (tussen oprichting en neerlegging van het vennootschapsdossier waardoor de rechtspersoonlijkheid verkregen wordt), zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid verworven heeft, ook te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Jan Delang,

Tegelijk mede neergelegd: uitgifte der akte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE KUNST VAN COMMUNICATIE

Adresse
BINNENWEG 63 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande