DE LANGE CEES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE LANGE CEES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.210.211

Publication

06/12/2011
ÿþRechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Plasstraat 47 bus 3 , 2940 Stabroek (Hoevenen)

Onderwerp akte ; AFSLUITING VEREFFENING

Ten jare tweeduizend en elf, op zestien november om zestien uur, op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, is de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid CEES DE LANGE- in vereffening, die haar zetel heeft te 2940 Stabroek (Hoevenen) , Plasstraat 47 bus 3.

De vennootschap werd opgericht op datum van 13 mei 1995 ingevolge akte verleden voor notaris Johan; Verstraete, notaris te Sint-Niklaas en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 juni 1995, onder nummer 1995-06-02/378. De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

Vennootschap die ontbonden en in vereffening gebracht is bij akte verleden voor notaris Vincent Lesseliers: te Beveren op 31 mei 2011, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 augustus 2011 onder; nummer 2011-08-11/0124262.

Het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming tot vereffenaar van de heer DE LANGE Cornelis, werd:

goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde tijdens de buitengewone openbare.

terechtzitting van 14 juli 2011.

Het verzoekschrift tot homologatie van het verdelingsplan opgesteld door de heer DE LANGE Cornelis het kader van de sluiting van de vereffening, werd goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel Antwerpen tijdens de buitengewone openbare terechtzitting van 10 november 2011.

De vergadering wordt geopend om 16.00, onder het voorzitterschap van de heer DE LANGE Cornelis. Er wordt geen stemopnemer benoemd.

De voorzitter zet uiteen dat op de vergadering aanwezig zijn:

- de Heer Cornelis DE LANGE, eigenaar van 750 aandelen

Totaal : 750 aandelen, vertegenwoordigend de geheelheid van het kapitaal.

De voorzitter zet uiteen

A. Dat de huidige vergadering bijeengeroepen werd om te beraadslagen over de volgende agenda:

1. Voorlegging verslag en verdelingsplan van de vereffenaar.

2. Decharge te verlenen aan de vereffenaar.

3. Decharge te verlenen aan de zaakvoerder voor zijn bestuur vanaf 31 mei 2011 tot 14 juli 2011, datum' van homologatie van de vereffenaar.

4. Afsluiting van de vereffening.

B. De 750 aandelen van de vennootschap, de geheelheid van haar kapitaal vertegenwoordigend, hier; : aanwezig zijn; derhalve dat de huidige buitengewone algemene vergadering geldig is samengesteld, zonder dat; het nodig is het bewijs te leveren van het vervullen der formaliteiten inzake bijeenroeping, en deze derhalve. geldig kan beraadslagen en stemmen over de punten van de agenda.

Na uiteenzetting van die feiten welke door de vergadering als juist erkend werden, gaat de vergadering over: tot de bespreking van de agendapunten en neemt, met eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT : Gelet op het feit dat de vennootschap niet meer actief is, geen activa meer dienen te. worden gerealiseerd noch passiva te worden vereffend, behoudens deze omschreven in de verdelingsstaat ingediend ter griffie op 16 september 2011, opgesteld door de de vereffenaar, en goedgekeurd door de" Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 10 november 2011, waardoor de aandeelhouder verklaart zich te verbinden voor de eventuele betaling en de inning in persoonlijke naam, kan onmiddellijk worden overgegaan tot sluiting van de vereffening.

Op de laatste blz. van Lui' 8 vermeiden : Recto : Naare en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(i®p pf  ~{~ ~TL1 ~n+r~1 ly~l ~iiltlri~.~tl fi~lBóe Nc<f

Jcûpàandei h Aeememo

z b MN, 2011

Griffie

Ondernerningsnr : 0455210211

Benaming

(voiuit) : CEES DE LANGE IN VEREFFENING

V bek aai Bel Stoa

Annëxës dü Mümféü"r bëlgë

in-

te=

"

[ 'TWEEDE

---BESLUn:De ve verleent volledige aan de vereffenaar

~voo,ge~ uitvoering van zijn mandaat.

DERDE BESLUIT: De vergadering verleent volledige en onbeperkte decharge aan de zaakvoerder voor het ' vervullen van zijn taak vanaf deinverefeningn1el|ingtcódohomologadevondebenoemingxandevmna#enaar.

VIERDE BESLUIT : De vergadering verklaart dat de vereffening afgesloten is en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CEES DE LANGE" . in vensÓfening, met zetel te 2940 Stabroek (Hoevanem). Plasstraat 47 bus 3, op heden 16 november 2011, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de

behoeften van de vereffening. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden toevertrouwd

aan Dhr. Cornelis DE LANGE, Plasstraat 47 bus 3, 2940 Stabroek (Hoovenen), voomoemd, die ze moet~ bewaren gedurende een termijn van vijf jaar.

Na afhandeling van de agenda wordt de vergadering gesloten om zestien uur dertig minuten.

wm

Staatsblad

Cleigiseh

Na lezing en goedkeuring van de onderhavige notulen ondertekend,

DE LANGE Cornelis

vereffenaar

Bijlagen : - verslag en verdelingsplan van de vereffenaar

------- - homologatie verdelingsplan dd. 10 november 2011

>11

"

cià

Feel

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid .an de nstrurnenterende notaris, hetzij van de pemo)n(en) hevoeod ce rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

11/08/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IVI IftilHhl Vil IINIMIIII

*11124262*

RI

geargelegd aoo ds Rechtionk tron Koophandel te Antwerpen v~

01 AU6,

Griffie

Ondememingsnr : 0455.210.211

Benaming : CEES DE LAGE

(voluit)

Rechtsvorm : bestoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Plasstraat 47 bus 3

2940 Stabroek (Hoevenen)

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats Beveren op eenendertig mei tweeduizend en elf, "Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Beveren, registratie de 1st8 juni 2011 boek 450 blad 32 vak 11. Ontvangen vijfentwintig euro. Voor de ontvanger w.g.de inspecteur bij een fiscaal bestuur Van de Perre E..", dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CEES DE LANGE" met zetel te 2940 Hoevenen, Plasstraat 47 bus 3, (de vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Johan Verstraete te Sint-Niklaas op dertien mei negentienhonderd vijfennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twee juni daarna onder nummer 378, en waarvan de statuten sedertdien niet werden gewijzigd), RPR Antwerpen, B.T.W-nummer BE 0455.210.211, met éénparigheid van stemmen, ondermeer volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit: Omzetting van kapitaal in euro

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap om te zetten van Belgische frank naar euro.

Artikel vijf van de statuten wordt aangepast en luidt als volgt :

Artikel 5  Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) en is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen, met een nominale waarde van vierentwintig euro achtenzeventig cent (24,78 EUR).

Tweede besluit: Verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van actief en passief afgesloten op 31 maart 2011.

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de bedrijfrevisor Koslowski over gemelde staat van actief en passief, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerders.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in de volgende bewoordingen:

"In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschaprecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA CEES DE LANGE een boekhoudkundige staat afgesloten op 31-03-2011 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 485.244,57 en een netto actief van ¬ 446.011, 40.

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele norm, blijk dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht."

De aanwezige vennoten erkennen kennis genomen te hebben van dit verslag.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

Derde besluit: vervroegde ontbinding

Op de laatste biz. van Luik B vernielden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

v ti

Voorbehouden "aan het Belgisch Staats blad

~

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en haar in vereffening te stellen, te rekenen van heden.

Vierde besluit: benoeming der vereffenaars

De vergadering stelt aan als vereffenaar:

De heer DE LANGE Cornelis Theodorus Jozef, informaticus, echtgescheiden, geboren te Rijswijk (Nederland) op negenentwintig maart negentienhonderdtweeënveertig, van Nederlandse nationaliteit, (ID B04-7254255- - RR 42.03.29-279.45), wonende .te 2940 Stabroek, Plasstraat 47 VER2.

Hier aanwezig en aanvaardend. De heer de Lange Cornelis bevestigd niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van Koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

Indien de rechtbank van Koophandel de aanstelling van deze vereffenaar niet homologeert, wordt als vereffenaar voorgesteld de heer KAAS Johannes Adriaan, van Nederlandse nationaliteit, geboren te 't Heer Arendskerke.

op zesentwintig april negentienhonderd achtenvijftig, wonende te Nederland, 4465 Goes, Kokkelbank 8.

Vijfde besluit: bevoegdheden en emolumenten der vereffenaars

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Hij kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij wordt uitdrukkelijk gemachtigd om het verzoekschrift te ondertekenen tot homologatie van zijn benoeming of die van de voornoemde plaatsvervanger.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijden een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

Zesde besluit: ontslag zaakvoerders

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, de heer Cornelis De Lange, voornoemd.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur.

Zevende besluit: aanpassing statuten

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen en te coördineren, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap: Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel 1  De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening. Haar benaming luidt "CEES DE LANGE"

Artikel 2 De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3  De vennootschap heeft tot doel hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden , opdrachtgevers, bij deelneming en/of als tussenpersoon-commissionair, hetzij op gelijk welke andere wijze, in België of in het buitenland :

1. Het uitbaten van een onderneming voor het verkopen, zowel groot- als kleinhandel, plaatsen en onderhouden van computers en randapparatuur, bureelmachines, bureelbenodigdheden en bij producten voor kantoor.

2. Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zijn van het woord aan particulieren, aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, aan onderwijsinstellingen en aan de openbare besturen, ondermeer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie, informatica en automatisering.

3. Het opleiden van personen dor middel van lessen en begeleiding tot gebruikers van computersystemen en computerprogramma's.

4. Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

5. Het verwerven, vervreemden en beheren van zowel roerende als onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

rnod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 2.1

6. De invoer, uitvoer en handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, half-fabrikaten en fabrikaten.

7. Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borg stellen voor derden, dit alles met

uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet :

van vier december negentienhonderd negentig en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd één en negentig.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële roerende en onroerend aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Artikel 4  De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2940 Hoevenen, Plasstraat 47 bus 3 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5  Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) en is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen, met een nominale waarde van vierentwintig euro achtenzeventig cent (24,78 EUR).

Artikel 6  De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige

individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7  Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

" Artikel 8  De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9- Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10- De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften. Artikel 11- In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12- Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting. Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

Bij beschikking gewezen door de Rechtbank van Koophandel van het gerechtelijk arrondissement Dendermonde dd. 14 juli 2011, is de benoeming van de vereffenaar van de besloten vennootschap me beperkte aansprakelijkheid CEES DE LANGE, gehomologeerd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

........... -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

`,

w,'

Cap de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naern en handtekening

mod 2.1

Voor- Vincent Lesseliers,

behouden Notaris te Beveren.

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegde stukken: - de expeditie van de akte

- beschikking houdende homologatie vereffenaar; -verslag zaakvoerder met staat van activa en passiva -verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.04.2011, NGL 06.06.2011 11141-0563-012
28/03/2011 : DE051177
03/09/2010 : DE051177
03/09/2009 : DE051177
17/07/2009 : GE051177
03/09/2008 : GE051177
25/07/2007 : GE051177
11/07/2006 : GE051177
26/10/2005 : DE051177
06/07/2005 : DE051177
02/07/2004 : DE051177
18/07/2003 : DE051177
27/09/2002 : DE051177
24/07/2001 : DE051177
13/07/2000 : DE051177
02/06/1995 : DE51177

Coordonnées
DE LANGE CEES

Adresse
PLASSTRAAT 47, BUS 3 2940 HOEVENEN

Code postal : 2940
Localité : Hoevenen
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande