DE LASKAP

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE LASKAP
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 894.780.755

Publication

15/04/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van ,.a[tte~----~

Wesrgeiegd ter griffie van. de

RECICB ANï VAN Zi.Ci t?PidANDEL

0 2 APR, 2015

ANTwERrEN atueling a'URNHOUx

De Griffier

laTtffie

Ondernesningsnr : 0894.780.755

Benaming

(voluit) : De Laskap

(verkort) :

Rechtsvorm ; Vennootschap onder firma

Zetel : Kardinaal Cardijnlaan 93, 2340 Beerse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding van de vennootschap en vereffening

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op' maandag 31 maart 2015 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Gezien het feit dat er geen passiva en schulden aan derden meer aanwezig zijn in de vennootschap volgens de staat activa passiva van 31 maart 2015, kan de vereffening meteen afgesloten worden samen met de' ontbinding overeenkomstig de wet van 19 maart 2012. De rekening courant van de zaakvoerder kan niet', worden terugbetaald en de zaakvoerder gaat ermee akkoord dat die rekening courant nooit zal worden; terugbetaald. Deze rekening kan dan ook niet langer beschouwd worden als een passiva. Er moet en er wordt; dus geen vereffenaar benoemd en de vereffening kan onmiddellijk afgesloten worden. De vergadering stelt vast` dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan zelfs voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van het ontslag van de beherende; vennotenlzaakvoerders Dreezen Kurt en Schoeter Sandy.

De vergadering verleent volledige décharge aan de beherende vennotenlzaakvoerders betreffende de: uitoefening van hun mandaat.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende een periode van vijf jaar zullen neergelegd en bewaard worden op volgend adres: Kardinaal Cardijnlaan 93, 2340 Beerse,

Dreezen Kurt

Zaakvoerder

1

Il1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DE LASKAP

Adresse
KARDINAAL CARDIJNLAAN 93 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande