DE LIFT

Association sans but lucratif


Dénomination : DE LIFT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 550.986.328

Publication

02/05/2014 : RUBRIEK OPRICHTING (NIEUWE RECHTSPERSOON, OPENING BIJKANTOOR, ENZ...)
behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

CD -Q

-*±

co CD X CD

M 4304150*

Ondernemingsnr : 0550986328

Benaming

(voluit) : De Lift

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Komiteitstraat 46-52

2170 Antwerpen (Merksem (Antwerpen))

België

Onderwerp akte : Oprichting

Neergelegd

Griffie

CM un o CM o

05 -Q

CC CC

■4—'

&> CD

Uit een onderhandse akte, opgesteld op 24 april 2014, blijkt dat er onder de maatschappelijke benaming "De Lift" een vereniging zonder winstoogmerk werd opgericht tussen:

1. De vereniging zonder winstoogmerk Antwerps Telematica Centrum, afgekort Atel, RPR Antwerpen 0464.266.447, met maatschappelijke zetel te 2170 Merksem (Antwerpen), Komiteitstraat 46-52, overeenkomstig artikel 15 van de gecoôrdineerde statuten hierbij vertegenwoordigd door Emilius Baeckelmans en Manuella De Deckker, respectievelijk in de hoedanigheid van voorzitter en bestuurder.

2. De vereniging zonder winstoogmerk Educar, RPR Antwerpen 0451.624.278, met maatschappelijke zetel te 2600 Berchem(Antwerpen), Patriottenstraat 62, overeenkomstig artikel 17 van de gecoôrdineerde statuten hierbij vertegenwoordigd door Katrien Monten en lise Strijbos, respectievelijk in de hoedanigheid van voorzitter en

bestuurder.

3. De vereniging zonder winstoogmerk Steunpunt Tewerkstelling voor Maatschappelijk Achtergestelde Jongeren afgekort STW, RPR Antwerpen 0432.766.884, met maatschappelijke zetel te 2140 Borgerhout(Antwerpen), Kwekerijstraat 61 A, overeenkomstig de gecoôrdineerde statuten hierbij vertegenwoordigd door Véronique Mampuya en Frans Verstreken, respectievelijk in de hoedanigheid van voorzitter en secretaris;4

4. De vereniging zonder winstoogmerk Werkvormm, RPR Antwerpen 0478.069.349, met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Madrasstraat 38A, overeenkomstig artikel 16 van de gecoôrdineerde statuten hierbij vertegenwoordigd door Ann De Craene en Maria Verstegen, beiden in de hoedanigheid van bestuurder; 5. mevrouw Manuella De Deckker, geboren te Brasschaat op 4 februari 1968 en wonende te 2930 Brasschaat, Charlottalei 18;

6. mevrouw lise Strijbos, geboren te Antwerpen op 21 augustus 1972, en wonende te 2140 Borgerhout(Antwerpen), Eugeen Joorsstraat 63;

7. de heer Frans Verstreken, geboren te Lier, op 9 juli 1968, en wonende te 2600 Berchem(Antwerpen), Lodewijk Gerritslaan 35;

8. mevrouw Maria Verstegen, geboren te Antwerpen op 11 februari 1963, en wonende te 9150 Kruibeke, Kouterstraat 20;

waarvan de statuten de volgende zijn:

STATUTEN

Artikel 1. - Naam, duur en zetel

De vereniging wordt genoemd De Lift, en is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde vrijwillig worden ontbonden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

D) CD -Q

-I—«

CO CD X CD

CM un o

_Ç0

CC CC

-I—«

-i—<

Luik B -vervolg

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2170 Merksem(Antwerpen), Komiteitstraat 46-52, en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

De algemene vergadering van de vereniging is bevoegd om de zetel te verplaatsen naar iedere plaats binnen het Nederlandse taalgebied, volgens de regels die van toepassing zijn voor een statutenwijziging.

Artikel 2. - Doel

De vereniging heeft als niet winstgevend doel organisâmes die werkzoekenden en kansengroepen begeleiden toe te laten gezamenlijk nieuwe projecten, methodieken en opleidingen te ontwikkelen om werkenden,

werkzoekenden of mensen met een grote afstand tôt de arbeidsmarkt te bereiken, te activeren, te oriënteren, te vormen, op te leiden, werkervaring te bieden, te ondersteunen op psychosociaal en administratief vlak enz., met als finaliteit doorstroming naar tewerkstelling in non-profit, social profit of het normaal economisch circuit. De vereniging biedt voor de werkzoekenden die zich via de VDAB aandienen, een vorm van kosteloze arbeidsbemiddeling aan, evenals trajectbegeleiding en competentieontwikkeling.

Tevens stelt de vereniging tôt doel, voor de leden-rechtspersonen, gezamenlijke beleidsondersteunende initiatieven te ontwikkelen die er toe bijdragen de efficiëntie en kostprijsbeheersing van de aangesloten leden- rechtspersonen te verbeteren.

De vereniging mag aile activiteiten ondememen om haar maatschappelijk doel te realiseren, met inbegrip van het stellen van handelsdaden, in zoverre de opbrengst hiervan uitsluitend besteed wordt aan het realiseren van het maatschappelijke doel.

Zo kan zij onder meer eigendommen verwerven, publicaties uitgeven en verspreiden, andere organisâmes met een soortgelijk doel ondersteunen, activiteiten organiseren die werkingsmiddelen opbrengen enz.

De vereniging mag optreden als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen en andere rechtspersonen.

Artikel 3. - De leden

In de vereniging zijn er twee soorten leden:

1. De effectieve of werkende leden in de zin van de wet.

Dit zijn de leden van de algemene vergadering die stemgerechtigd zijn.

Telkens wanneer in deze statuten of in om het even welk document dat van de vereniging uitgaat, wordt gesproken over 'lid' zonder meer, wordt stemgerechtigd lid in de zin van de wet bedoeld, tenzij uitdrukkelijk anders wordt aangegeven.

Het aantal leden is onbeperkt maar moet ten minste vijf bedragen. Zowel natuurlijke personen als rechtspersonen

kunnen als lid worden aanvaard.

2. De toegetreden leden. Dit zijn de leden die als dusdanig worden aanvaard, en die zijn aangesloten om deel te kunnen nemen aan de specifiek hiertoe omschreven activiteiten van de vereniging. Zij zijn niet stemgerechtigd. De toegetreden leden hebben enkel die rechten en plichten die ze hebben op basis van de wet of van de voorliggende statuten. De statutaire bepalingen dienaangaande kunnen zonder consultatie of akkoord van de toegetreden leden worden gewijzigd.

Als effectief lid kunnen tôt de vereniging toetreden, de natuurlijke- of rechtspersonen die door de algemene vergadering als zodanig wordt aanvaard, en die voldoen aan de volgende voorwaarden:

1. De rechtspersonen moeten actief zijn in het werkveld van de begeleiding van werkzoekenden en kansengroepen, en als dusdanig door de algemene vergadering worden erkend.

De rechtspersonen die stemgerechtigd lid zijn worden in de eerste algemene vergadering vertegenwoordigd door de natuurlijke personen die namens haar de oprichtingsakte ondertekenen, of door hun gevolmachtigden. Na de eerste algemene vergadering wordt de rechtspersoon vast vertegenwoordigd door een natuurlijke persoon die wordt benoemd door de raad van bestuur van de rechtspersoon.

Bij iedere benoeming of wijziging van een vaste vertegenwoordiger moet het schriftelijk benoemingsbesluit worden voorgelegd bij aanvang van eerste algemene vergadering waarbij de nieuwe vaste vertegenwoordiger optreedt.

2. De natuurlijke personen moeten deel uitmaken van de raad van bestuur van een rechtspersoon, die lid is van de vereniging. Natuurlijke personen die geen deel meer uitmaken van de raad van bestuur van een

rechtspersoon die lid is van de vereniging wordt van rechtswege als ontslagnemend beschouwd op het einde van de algemene vergadering waarop deze toestand wordt vastgesteld.

Een kandidaat-lid dient zijn verzoek om aanvaarding per brief of e-mail te richten aan de voorzitter van de raad van bestuur van de vereniging.

De beslissing wordt genomen met een 2/3 meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking der stemming is het voorstel verworpen.

Uiterlijk dertig dagen na de algemene vergadering laat de vereniging haar beslissing kennen bij monde van haar

voorzitter.

Indien de kandidatuur wordt verworpen, wordt de beslissing gemotiveerd in de notulen van de vergadering. Ieder lid kan zijn ontslag indienen door middel van een schrijven of een e-mail aan de voorzitter van de raad van bestuur. Het ontslag gaat in op het ogenblik van de verzendingsdatum.

Een lid kan slechts uit de vereniging worden uitgesloten door de algemene vergadering en met een meerderheid

van twee derden van de stemmen.

Ontslagnemende of uitgesloten leden kunnen echter geen aanspraak maken op enig gedeelte van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

D) CD -Q

-I—«

CO CD X CD

CM LO o

_Ç0

CC CC

-I—«

-i—<

Luik B -vervolg

maatschappelijk bezit van de vereniging.

Het lidgeld wordt vastgelegd door de raad van bestuur en kan niet meer bedragen dan 250,00 euro per jaar.

Artikel 4. - De algemene vergadering

De algemene vergadering bestaat uit aile effectieve leden.

Elk effectief lid beschikt over één stem.

Een lid mag zich laten vertegenwoordigen door een ander lid op de algemene vergadering, mits een geschreven

volmacht.

Ieder lid kan evenwel slechts houder zijn van één volmacht.

De algemene vergadering bestaat uit aile stemgerechtigde leden van de vereniging.

Zij is exclusief bevoegd voor aile gevallen waarin de wet of de statuten het vereisen, waaronder: - de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

- in voorkomend geval: de benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging indien een bezoldiging wordt toegekend;

- het verlenen van kwijting aan de bestuurders en commissarissen; - het goedkeuren of verwerpen van de begroting en jaarrekening; - het aanvaarden en uitsluiten van de stemgerechtigde leden;

- het wijzigen van de statuten en de vrijwillige ontbinding van de vereniging;

- de bestemming van het netto actief van de vereniging, ten gevolge van een vrijwillige ontbinding; - de benoeming van de vereffenaar(s), en het bepalen van hun vergoeding; - de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks samengeroepen voor het einde van het tweede trimester, voor de goedkeuring van de rekeningen van het afgelopen jaar, en de begroting voor het lopend jaar.

Een buitengewone algemene vergadering kan door de raad van bestuur worden samengeroepen telkens als het belang van de vereniging het vereist.

De raad van bestuur is ertoe gehouden een buitengewone algemene vergadering samen te roepen, telkens

wanneer ten minste één vijfde van de leden er schriftelijk om verzoekt.

Oproepingen voor de algemene vergadering worden verstuurd per e-mail of per gewone post, ten laatste tien werkdagen voor de vergadering.

De oproeping omvat de agenda van de vergadering. De agenda wordt bepaald door de raad van bestuur en wordt bij de oproepingsbrief gevoegd.

Elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de leden, wordt op de agenda geplaatst. De algemene vergadering kan geldig beslissen als minstens de helft van het aantal leden aanwezig of vertegenwoordigd is, met uitzondering voor de gevallen waar de wet een ruimere aanwezigheid vereist. Indien er niet voldoende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, dient er een nieuwe algemene vergadering samengeroepen te worden, met dezelfde agenda, die geldig kan beslissen ongeacht het aantal aanwezigen. Over punten die niet op de agenda werden vermeld kan uitsluitend worden beslist als minstens 4/5 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

In voorkomend geval kan uitsluitend geldig worden beslist als aile aanwezige leden unaniem akkoord gaan met

het voorstel.

Behalve in de gevallen waarin de Wet van 27 juni 1921 (zoals gewijzigd) voorziet, of afwijkende bepalingen in de voorliggende statuten, kan de algemene vergadering geldig beslissen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat binnen de 30 dagen per brief of e-mail wordt overgemaakt aan aile leden.

Het verslag wordt op de eerstvolgende vergadering goedgekeurd en ondertekend door de voorzitter. De verslagen worden bijgehouden in een register.

Uittreksels uit het verslag bestemd voor derden worden ondertekend door de voorzitter of de secretaris.

Artikel 5. - Samenstelling van de raad van bestuur

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van minstens 3 bestuurders. Het aantal bestuurders moet steeds minder zijn dan het aantal effectieve leden.

De leden van de raad van bestuur worden verkozen onder de effectieve leden.

Ieder lid-rechtspersoon heeft recht op één vertegenwoordiger in de raad van bestuur.

Hiertoe kan zij als kandidaat bestuurder haar vaste vertegenwoordiger, en de voormelde natuurlijke persoon die deel uitmaakt van haar raad van bestuur voordragen.

Natuurlijke personen en rechtspersonen die geen effectief lid meer zijn worden van rechtswege, als bestuurder, als ontslagnemend beschouwd bij de beëindiging van de algemene vergadering die deze toestand vaststelt. De leden van de raad van bestuur worden verkozen voor een termijn van twee jaar.

Hun mandaat is niet bezoldigd.

De benoeming, het ontslag en de afzetting van een bestuurder wordt binnen één maand na de beslissing voor publicatie overgemaakt aan het Belgische Staatsblad.

Artikel 6. - Bevoegdheden en werking van de raad van bestuur

De raad van bestuur kiest onder haar leden een voorzitter en een secretaris.

De voorzitter van de raad van bestuur is tevens de voorzitter van de vereniging.

De raad van bestuur wordt samengeroepen door de voorzitter of in geval van onmogelijkheid van deze laatste

door de secretaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

D) CD -Q

-I—«

CO CD X CD

CM LO o

_Ç0

CC CC

-I—«

-i—<

Luik B -vervolg

Oproepingen voor de raad van bestuur worden verstuurd e-per mail of gewone post, ten laatste 5 dagen voor de

vergadering.

De oproeping bevat ook de agenda voor de vergadering. De agenda wordt opgesteld door de voorzitter, maar ieder lid van de raad van bestuur heeft het recht punten op de agenda te laten plaatsen.

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter, en bij afwezigheid of onmogelijkheid van deze laatste

door het oudste bestuurslid.

De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als collège.

De raad vergadert geldig wanneer 1/2 van de bestuurders aanwezig is. Een voorstel is goedgekeurd als 3/4 van de bestuurders akkoord is. Bestuurders kunnen zich niet laten vertegenwoordigen.

De coôrdinatoren van de leden-rechtspersonen hebben het recht, indien zij zelf geen lid zijn van de raad van bestuur, aanwezig te zijn als adviseur (niet stemgerechtigd).

De raad van bestuur kan aile beslissingen nemen door middel van een schriftelijke procédure. In voorkomend geval legt de voorzitter of zijn vervanger, door middel van een brief, fax of e-mail een voorstel van de te nemen beslissing voor aan de andere leden, die binnen een redelijke termijn die de voorzitter vaststelt hun stem moeten uitbrengen. De beslissing is slechts genomen indien aile bestuurders akkoord gaan met het voorstel. Indien minstens één bestuurder niet met het voorstel instemt dient de raad in een gewone vergadering over het voorstel te beraadslagen en te beslissen.

Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat binnen de 30 dagen per brief of e-mail wordt overgemaakt aan aile leden van de raad.

Dit verslag wordt op de eerstvolgende vergadering ter goedkeuring wordt voorgelegd en ondertekend door de voorzitter. Deze verslagen worden bijgehouden in een register. Uittreksels uit het verslag bestemd voor derden

worden ondertekend door de voorzitter of de secretaris.

De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar bij aile gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen.

De raad treedt op als eiser of verweerder in aile rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen. Hij is bevoegd voor aile handelingen, van bestuur en van beschikking, niets uitgezonderd, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, zelfs met beding van dadelijke uitwinning, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, voor aile handels en bankverrichtingen.

Aile bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als collège, en onverminderd wat in de voorliggende statuten is bepaald inzake dagelijks bestuur en bijzondere volmachten, wordt de vereniging ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen optredend.

Artikel 7. - Dagelijks Bestuur

Het dagelijks bestuur van de vereniging op intern vlak alsook de externe vertegenwoordiging wat betreft het dagelijks bestuur kan door de raad van bestuur worden opgedragen aan één of meerdere directeurs, afzonderlijk handelend. Ook personen die geen deel uitmaken van de raad van bestuur kunnen worden benoemd als

directeur.

De functie van directeur is onbezoldigd.

Worden tôt daden van dagelijks bestuur gerekend, aile handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vereniging te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

Een directeur kan op elk moment worden afgezet door de raad van bestuur, met een gewone meerderheid. De stemming over de afzetting van een directeur is geheim.

Artikel 8. - Rekeningen en begrotingen

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tôt 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tôt 31 december 2015.

De raad van bestuur maakt de jaarrekening van het afgelopen boekjaar en de begroting van het volgende boekjaar op. Beide documenten worden onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering. De raad van bestuur is verantwoordelijk voor de openbaarmaking van de jaarrekening, in overeenstemming met de wettelijke voorschriften.

Artikel 9. - Statutenwijziging en ontbinding

De statuten kunnen door de algemene vergadering slechts gewijzigd worden indien 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en de beslissing genomen wordt met een 2/3 meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Indien geen 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet een nieuwe algemene vergadering worden bijeengeroepen, ten vroegste 15 dagen na de eerste, die geldig kan beslissen, welk ook het aantal aanwezige en vertegenwoordigde leden zij, met een 2/3 meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het maatschappelijk doel van de vereniging is een meerderheid vereist van 4/5 van de aanwezige en vertegenwoordigde leden.

In geval van vrijwillige ontbinding, zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheden bepalen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

D) CD -Q

-I—«

CO CD X CD

CM LO o

_Ç0

CC CC

-I—«

-i—<

Luik B -vervolg

De bestemming van het netto actief, na vereffening van de schulden, zal bepaald worden door de algemene vergadering, maar dient in ieder geval voor een niet winstgevend doel te worden aangewend dat gelijklopend is aan dat van de vereniging.

Artikel 10.-Varia

Voor al wat niet expliciet door deze statuten geregeld wordt, is de wet van 27 juni 1921 (zoals gewijzigd) toepasselijk.

BENOEMINGEN

Worden door de eerste algemene vergadering benoemd als eerste bestuurders, die mogen optreden, beslissen, tekenen, en de VZW vertegenwoordigen met de bevoegdheden vermeld in de statuten:

- mevrouw Véronique Mampuya, geboren te Antwerpen op 28 september 1966, en wonende te 5660 Brùly-de- Pesche, rue Bas-Brùly 14;

- mevrouw Katrien Monten, geboren te Hasselt op 26 maart 1975, en wonende te 2140 Borgerhout(Antwerpen), Eugeen Joorsstraat 50;

- mevrouw Manuella De Deckker, geboren te Brasschaat op 4 februari 1968, en wonende te 2930 Brasschaat, Charlottalei 18;

- mevrouw Maria Verstegen, geboren te Antwerpen op 11 februari 1963, en wonende te 9150 Kruibeke, Kouterstraat 20;

Deze benoemingen gelden tôt de sluiting van de gewone algemene vergadering van 2016, die de jaarrekening afgesloten op 31 december 2015 goedkeurt.

In de eerste raad van bestuur, die onmiddellijk wordt gehouden na de oprichting, worden benoemd tôt de

jaarvergadering van 2016:

- Voorzitter: Véronique Mampuya, voornoemd;

- Directeur: de heer Christiaan Bryssinckx, geboren te Ekeren op 9 augustus 1960, en wonende te 2930 Brasschaat, Kortestraat 12.

Overeenkomstig artikel 7 van de statuten is de directeur bevoegd om afzonderlijk op te treden en de vereniging te vertegenwoordigen inzake aangelegenheden van dagelijks bestuur.

De raad van bestuur beslist eenparig de benoeming van een secretaris te verdagen tôt de eerstvolgende vergadering van de raad van bestuur.

Bijzondere volmacht, met recht van substitutie, wordt verleend aan de BVBA I' Abaco, erkend boekhoudkantoor BIBF 70304485, ingeschreven in de KBO onder nummer 0891.163.447, met maatschappelijke te 2980 Zoersel, Kwikaard 22, vertegenwoordigd door de heer Marc Cannaerts, zaakvoerder en erkend boekhouder BIBF, teneinde bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen (E-Griffie) de neerlegging te verrichten van de oprichtingsakte en de bovenvermelde benoemingen.

Voor deels letterlijk, deels ontledend uittreksel

Marc Cannaerts, gevolmachtigde

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE LIFT

Adresse
KOMITEITSTRAAT 46-52 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande