DE LUSTHOVEN

NV


Dénomination : DE LUSTHOVEN
Forme juridique : NV
N° entreprise : 453.154.207

Publication

21/05/2014
ÿþ Mod 2.S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Neergelegd ter griffie van RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Iun~mii~~iliiAuui im

" 191 ~2~

i2ME12014

ANTWERPEN pfdeiing TURNHOUT G ridieufier





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0453.154.207

Benaming

(voluit) : DE LUSTHOVEN

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2300 Turnhout, Korte Begijnenstraat 22

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging NV De Lusthoven -Fusie door overneming

Uit een akte verleden voor notaris Claire Boone te Turnhout Notaris met standplaats te Turnhout, de dato 31 maart 2014, neergelegd ter registratie, blijkt hetgeen volgt:

De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, bij afzonderlijke stemming, volgende beslissingen :

Eerste besluit

Kapitaalsverhoging:

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met honderd achtentwintigduizend achthonderd negentien euro en één cent ( 128.819,01 euro) middels inbreng in geld om het te brengen van één miljoen vijfhonderdtweeëndertigduizend vierhonderd negentien frank thans 37.987,67 euro (zevenendertigduizend negenhonderd zeven en tachtig euro zeven en zestig cent )naar honderd zesenzestigduizend achthonderd en zes euro achtenzestig eurocent waarbij het (negatief) eigen vermogen van De Lusthoven NV op 1 euro zal worden gebracht.

zoals blijkt uit het attest van de Belfius Bank dat het bedrag van 21.944,83e werd gestort op de geblokkeerde rekening nummer BE21 7805 9377 4843.

Ingevolge deze inbreng stelt de vergadering unaniem vast dat het maatschappelijk kapitaal aldus gebracht werd op 166.806,68 euro (honderd zesenzestigduizend achthonderd en zes euro achtenzestig eurocent). Aanpassing artikel 5 van de statuten, het artikel 5 vervangen door hetgeen volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd zesenzestigduizend achthonderd en zes euro "achtenzestig eurocent, en is verdeeld in drieduizend zeshonderd zestien (3.616) kapitaalsaandelen "zonder aanduiding van nominale waarde,"

Tweede besluit

Verslagen en voorafgaande verklaringen

1.1. Fusievoorstel

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap "De Lusthoven" overgenomen vennootschap en de

raad van bestuur van de naamloze vennootschap NV AK overnemende vennootschap, hebben een

fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Ven-nootschappen. Dit fusievoorstel

werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Turnhout op veertien februari tweeduizend

veertien (14/02/2014) zowel door de ovememende als door de overgenomen vennootschap.

1.2. Verslag door de raad van bestuur

De raad van bestuur heeft eveneens een omstandig schriftelijk verslag opgesteld op dertien februari

tweeduizend veertien (13/02/2014) omtrent voornoemd fusievoorstel, overeenkomstig artikel 694 van het

Wetboek van Vennootschappen.

1.3. Verslag van de bedrijfsrevisor

Deloitte bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA met kantoor te Diegem hebben tevens een verslag opgesteld

over het fusievoorstel, overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het verslag besluit met de volgende bewoordingen:

7. BESLUIT

"Op basis van onze controles, uitgevoerd conform de normen van het Instituut der "Bedrijfsrevisoren met

betrekking tot fusie van vennootschappen, verklaren wij hetgeen volgt:

"" De ruilverhouding van 3.616 nieuwe aandelen van A.K. NV op naam zonder nominale "waarde in ruil voor

3.616 aandelen van DE LUSTHOVEN NV op naam zonder nominale waarde, "is in de gegeven identieke

aandeelhoudersschap van de bij de fusie betrokken vennootschppen "redelijk;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

"" De weerhouden waarderingsmethode voor de bepaling van de ruilverhouding, in casu één "aandeel van de overgenomen vennootschap DE LUSTHOVEN NV voor één nieuw uit te geven "aandeel van de overnemende vennootschap A.K. NV, is in de gegeven omstandigheden "waarbij op moment van fusie door opslorping, de huidige aandeelhouders van beide "vennootschappen betrokken bij de fusie, een identieke aandelenverhouding hebben in

"betreffende vennootschappen, passend en verantwoord.

"" De wederzijdse rechten van de betrokken partijen zijn geëerbiedigd en hun verplichtingen "zijn volledig vastgesteld.

"Antwerpen 6 maart 2014

"De Bedrijfsrevisor

"Deloitte Bedrijfsrevisoren

De algemene vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van lezing te geven van de verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor daar elke aanwezige aandeelhouder erkent een exemplaar van die verslagen te hebben gekregen en er kennis van te hebben genomen.

Een exemplaar van deze verslagen zal terzeifdertijd met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Turnhout.

1.4. Belangrijke vermogenswijziging

De voorzitter verklaart in naam van de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap dat, behoudens voormelde kapitaalsverhoging, geen enkele belangrijke wijziging zich heeft voorgedaan in de activa en de passiva van de overgenomen vennootschap sinds de datum van het opmaken van het fusievoorstel.

Bovendien verklaart de voorzitter namens de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap, dat deze door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap niet op de hoogte gebracht werd van belangrijke wijzigingen die zich hebben voorgedaan in het actief en het passief van het vermogen van de overnemende vennootschap sinds zelfde datum.

Stemming dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Derde besluit

Ontbinding - Fusie

De voorzitter wordt ontslaan lezing te geven van het fusievoorstel, aangezien dit reeds voor de vergadering werd overgemaakt.

De algemene vergadering besluit tot de ontbinding, zonder vereffening, van de vennootschap NV De Lusthoven en tot fusie met de NV AK met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout Korte Begijnenstraat 22, overnemende ven-nootschap, mits overdracht aan deze laatste van de algeheelheid der activa en passiva van het vermogen van de naamloze vennootschap "De Lusthoven", niets uitgezonderd noch voorbehouden, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva afgesloten op éénendertig december tweeduizend en dertien.

Alle handelingen verricht sinds die datum door de overgenomen vennootschap worden beschouwd. vanuit boekhoudkundig standpunt. als zijnde vervuld voor rekening van de overnemende vennootschap. De veranderingen die eruit voortvloeien in de activa en passiva van de overgenomen vennootschap zullen ten bate of ten schade zijn van de overnemende vennootschap.

De beschrijving van het overgedragen vermogen en de voorwaarden van deze overdracht worden hernomen in het proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

De algemene vergadering beslist dat deze overdracht zal worden vergoed door toekenning aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap van drieduizend zeshonderd zestien (3.616) nieuwe aandelen, volledig volstort van NV AK in ruil voor de drieduizend zeshonderd zestien (3.616) oude aandelen van NV De Lusthoven.

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde soort zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten ais de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap, behalve dat ze slechts zullen delen in de winst vanaf de winstverdeling van het boekjaar dat een aanvang neemt op één januari tweeduizend veertien.

Zij zullen verdeeld worden en ingeruild als volgt: onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, a rato van één nieuw aandeel van de overnemende ven-nootschap voor één aandeel van de overgenomen vennootschap:

-drieduizend (3.000) aandelen De Lusthoven NV, gehouden door Kristelijke Medico-Sociale Instellingen (afgekort KMS1) VZ'N worden ingeruild voor drieduizend aandelen A.K. NV.

-zeshonderd zestien (616) aandelen De Lusthoven NV, gehouden door Mute VZW, worden ingeruild voor zeshonderd zestien aandelen A.K. NV

Overeenkomstig het fusievoorstel worden de nieuwe aandelen verdeeld ten verzoeke en onder de verantwoordelijkheid van de Heer Karel van Eynde, voornoemd.

Deze beslissing tot fusie zal slechts gevolgen hebben vanaf het ogenblik van het nemen, door de algemene vergadering der aandeelhouders van zowel de overgenomen als de overnemende vennootschap, van overeen-sstemmende besluiten tot fusie door overdracht van de algeheelheid van activa en passiva in het vermogen van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap. En dit, na goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders der overnemende vennootschap van de statutenwijzigingen die uit de fusie voortvloeien overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen

Stemming dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen

Vierde besluit

Modaliteiten van opstellen en goedkeuren van jaarrekening

º%~ 4

Voor-

behouden aan het Beltsch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kwijting aan bestuurders

De vergadering stelt vast dat sedert de neerlegging van het fusievoorstel er geen wijzigingen zijn opgetreden in de financiële toestand van de vennootschap

Haar goedkeuring alsmede de kwijting te verlenen aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap zal beslist worden door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap overeenkomstig artikel 704 van het Wetboek van Vennootschappen.

Stemmingdit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen

Voor gelijkvormig afschrift

~_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.06.2014, NGL 23.06.2014 14204-0038-009
25/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

sa

Be

Stai

*14050516*

Ondememingsnr: 0453.154.207

Benaming

(voluit) : De Lusthoven

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Korte Begijnenstraat 22, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte Needegging fusievoorstel

Neerlegging van een voorstel met betrekking tot een fusie door overneming van De Lusthoven NV door A.K. NV, overeenkomstig artikel 671 en 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zoals goedgekeurd door de raad van bestuur op 13 februari 2014.

Op 13 februari 2014 werd overeenkomstig artikel 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen door de raden van bestuur van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan hierna de tekst volgt,

1. VOORSTEL

Ingevolge de fusie door overneming overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen za het gehele vermogen, zowel de rechten ais de verplichtingen, van de naamloze vennootschap De Lusthoven, als gevolg van een ontbinding zonder vereffening, overgaan op de naamloze vennootschap A.K., tegen uitreiking van uitsluitend nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap,

2.FUSERENDE VENNOOTSCHAPPEN

2.1.Rechtsvorm, naam en zetel

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1,De naamloze vennootschap "De Lusthoven", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Korte Begijnenstraat 22.

Deze vennootschap werd opgericht ingevolge splitsing blijkens akte verleden voor Notaris Erik Celis, te Antwerpen op 30 juni 1994, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 10 augustus 1994. onder het nummer 940810-49.

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen

onder het nummer 0453.154.207.

"

Zij is geregistreerd ais BTW-belastingplichtige onder het nummer BE 453.154.207.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 37.987,67 (zevenendertig duizend. negenhonderd zevenentachtig euro en zevenenzestig eurocent), volledig volgestort en is vertegenwoordigd door 3.616 (drie duizend zeshonderd zestien) aandelen op naam zonder nominale waarde.

'

.Lero`

TURNHOUT

DEOnifilfier,

Zij wordt hierna genoemd "De Lusthoven NV" of de nover te nemen vennootschap".

2.De naamloze vennootschap "A.K.", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Korte Begijnenstraat 22.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

 . Vocr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Deze vennootschap Werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Baudouin Cols, te Antwerpen Op 31 december 1980, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 27 januari 1981 onder het nummer 263-3.

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0421219.597.

Zij is geregistreerd als BTW-belastingplichtige onder het nummer BE 421.319597.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 371.840,29 (driehonderd éénenzeventig duizend achthonderd veertig euro en negenentwintig eurocent), volledig volgestort en is vertegenwoordigd door 15.000 (vijftienduizend) aandelen op naam zonder nominale waarde

Zij wordt hierna genoemd "A.K., NV of de "overnemende vennootschap".

Aangezien de respectieve raden van bestuur van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen een fusie door overneming voor te stellen waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de

" verplichtingen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van artikel 671 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de raden van bestuur van de over te nemen en de overnemende vennootschap er zich jegens elkaar toe alles te doen wat in hun macht ligt om deze fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden, en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

2.2.Maatschappelijk doel

Aldus wordt voorgesteld dat

De fusie zal worden doorgevoerd tussen:

1.0e naamloze vennootschap "De Lusthoven", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Korte Begijnenstraat 22, die naar luidt van artikel 3 van haar statuten volgend maatschappelijk doel heeft:

"De vennootschap heeft ais doel:

1.Het uitbaten van een rustoord, rust- en verzorgingstehuis voor bejaarden en polykliniek.

2.Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en

instandhouden van het patrimonium vooral door beheersdaden.

Onder beheer wordt in deze verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of

" noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen ' en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, huren, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde

" maken en beleggen in effekten en alle andere waarde-elementen L Aile activiteiten met betrekking tot onroerende leasing.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, ln konsignatie, kommissie. als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij ken deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pari stellen en mag aval verlenen

voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de funktie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

2.0e naamloze vennootschap "A.K.", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Korte Begijnenstraat 22, die naar luidt van artikel 3 van haar statuten volgend maatschappelijk doel heeft:

"De vennootschap heeft tot doei:

1,0e uitbating van een polykliniek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden

hèt

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

...

2.De uitbating van één of meer gezondheidsinstellingen met het ter beschikking stellen van kamers en bedden vocr zieken, met behulp van medische en niet medische middelen, omvattend raadplegingen, observaties, operaties, bevallingen en aile geneeskundige behandelingen die daarmede verband houden, evenals het oprichten en instandhouden van gespecialiseerde leerinrichtingen, ontspanningen, rustoorden, spijshuizen, de uitbating van een apotheek, en een kliniek en industrieel laboratorium.

" De vennootschap kan aile bewerkingen doen van commerciële, industriële, financiële, roerende n onroerende aard ie kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in elle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig samenhang met het hare is."

3.DE RUILVERHOUDiNG VAN DE AANDELEN - BEDRAG VAN DE OPLEG

De ruilverhouding wordt als volgt bepaald:

"De aandeelhouders van De Lusthoven NV worden voor de overgang van het gehele vermogen van deze vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, uitsluitend vergoed door uitreiking van 3.616 nieuwe aandelen op naam van A.K. NV in ruil voor de 3.616 oude aandelen op naam van De Lusthoven NV,

"De ruilverhouding die gehanteerd wordt bij de uitreiking van de nieuwe aandelen betreft derhalve 1 nieuw aandeel tegen 1 oud aandeel.

"De aandelen zullen bijgevolg worden ingeruild als volgt:

-3.000 aandelen De Lusthoven NV, gehouden door Kristelijke Medico-Sociale Instellingen (afgekort KMSI)

VZW worden ingeruild voor 3.000 aandelen A.K. NV;

-616 aandelen De Lusthoven NV, gehouden door Muto VZW worden ingeruild voor 616 aandelen A.K. NV;

De uit te reiken nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard, hebben elk dezelfde fractiewaarde en genieten ' dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen van A.K. NV. De nieuwe aandelen zullen volledig volgestort worden uitgereikt.

, Er wordt geen oplegsom betaald.

4.DE WLIZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De aandelen van de over te nemen en de overnemende vennootschap zijn op naam. De aandelen die in vergoeding voor de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de over te

" nemen vennootschap aan haar aandeelhouders worden toegekend, zijn dan ook op naam. Zij zullen ingeschreven worden op naam van de aandeelhouders in het aandelenregister van de overnemende

" vennootschap, met vermelding van:

-de identiteit van de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap;

-het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan haar toekomt; en

-de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving zal door één bestuurder van de overnemende vennootschap en door de respectieve ; aandeelhouders van de over te nemen vennootschap of door hun gevolmachtigde worden ondertekend. Het aandelenregister van de over te nemen vennootschap wordt vernietigd door de fusie in het aandelenregister te vermelden.

5.DE DATUM VANAF WELKE DE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De nieuw uitgegeven aandelen zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2014 en delen in de resultaten die voorheen zijn opgebouwd.

6.DE DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorgenomen fusie door overneming gaat vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt retroactief in voege op 1 januari 2014.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

jo: Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

7.DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT MN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK MN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten in de over te nemen vennootschap en er werden geen andere effecten dan aandelen uitgegeven in de over te nemen vennootschap«

8.0E BIJZONDERE BEZOLDIGING DIE IN VOORKOMEND GEVAL WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISSEN, MN DE BEDRIJFSREVISOREN, OF MN DE EXTERNE ACCOUNTANTS DIE BELAST ZIJN MET HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 BEDOELDE VERSLAG

Aan Deloitte Bedrijfsrevisoren BV o.v,v.e. CVBA, met maatschappelijke zetel te Berkenlaan 8b 1831 Diegem, en met ondernemingsnummer 0429.053.863, vertegenwoordigd door de heer Bernard De Meulemeester is de opdracht gegeven om een verslag op te maken overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, zowel in zijn hoedanigheid van bedrijfsrevisor voor de overnemende vennootschap als in zijn hoedanigheid van bedrijfsrevisor voor de over te nemen vennootschap..

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht, vastgelegd in gemeen overleg met de raden van bestuur van de over te nemen en de overnemende vennootschap, bedraagt voor iedere vennootschap maximaal EUR 2,500.

9.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND MN DE LEDEN VAN DE RADEN VAN BESTUUR VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders van de over te nemen en de overnemende vennootschap.

10. ONROEREND GOED

De over te nemen vennootschap bezit op datum van het fusievoorstel onroerende goederen  of heeft zakelijke rechten op onroerende goederen - die gekend zijn onder de volgende omschrijving: een perceel grond

" gelegen te De Lusthoven 55, 2370 Arendonk gekend onder de volgende kadastrale gegevens: afdeling: 13322 '

" ARENDONK 2 AFD, sectie: D, nummer. 0058/00B003.

In overeenstemming met de toepasselijke wettelijke bepalingen dient dit fusievoorstel beschouwd te worden als een overeenkomst betreffende een overdracht van grond. De bij de fusie betrokken vennootschappen zullen ' dan ook de verplichtingen opgelegd door het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming naleven.

De tekst van het bodemattest van 30 april 2013 luidt als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling:. www.overdracht.ovam.be.

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4.0e OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens,"

A.K. NV, de overnemende vennootschap, verklaart haar verzaking aan de nietigheidsvordering ex art. 116 §1, 2° en §2, 2° van het hogervermelde Decreet, te zullen opnemen in de notariële akte inzake fusie.

De over te nemen vennootschap bezit geen andere onroerende goederen noch andere zakelijke rechten op onroerende goederen.

11. STATUTENWIJZIGING

Naar aanleiding van de voorgestelde fusieverrichting zullen de statuten van de overnemende vennootschap waar nodig en in het bijzonder de bepalingen inzake het maatschappelijk kapitaal, het maatschappelijk doel en de maatschappelijke benaming worden aangepast.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor«

tjahouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De respectieve raden van bestuur van de bij de fusie betrokken vennootschappen stellen voor om de maatschappelijke benaming van de overnemende vennootschap naar aanleiding van de fusieverrichting aan te passen in Zorgsteen NV en het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap ais volgt te wijzigen:

1. Het uitbaten van een rustoord, rust- en verzorgingstehuis voor bejaarden.

2. Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouding van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Onder beheer wordt in deze verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn ln zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, huren, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere warde-elementen. Alle activiteiten met betrekking tot onroerende leasing.

3. Het nemen van participaties onder eender welke vorm in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen e ondernemingen, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De raad van bestuur van de over te nemen vennootschap heeft de intentie om voorafgaand aan de voorgenomen fusie een voorstel tot kapitaalverhoging te doen aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap ten bedrage van 128.819,01 EUR (honderd achtentwintig duizend achthonderd negentien euro en 1 eurocent).

Ten einde de voorgenomen fusie overeenkomstig de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende raden van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan hun respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze zoals voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig hun statutaire bepalingen.

De tussen de vennootschappen in het kader van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekende vennootschappen verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

* * *

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van de over te nemen vennootschap en van de overnemende vennootschap is 31 maart 2014.

De raad van bestuur van de over te nemen vennootschap besluit om een bijzondere volmacht toe te kennen aan de heer Karel Van Eynde, afzonderlijk bevoegd en niet recht van indeplaatsstelling, teneinde het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout namens de raad van bestuur, alsook het fusievoorstel te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad die deze neerlegging vermeldt, overeenkomstig artikel 75, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen en de hiervoor benodigde documenten en publicatieformulieren te ondertekenen.

De raden van bestuur van de over te nemen en de overnemende vennootschap ondertekenen elk 3 (drie) exemplaren van onderhavig voorstel. Eén exemplaar is bestemd om namens de over te nemen vennootschap te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout, één exemplaar is bestemd om namens de overnemende vennootschap te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout en één exemplaar dient te worden bewaard op hun respectieve zetels.

NAMENS DE RAAD VAN BESTUUR VAN

DE LUSTHOVEN NV

g

Karel Van Eynde

Voorzitter gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

05/07/2013
ÿþ:±-

11111111111 fl11111 V~VNpN

*13103303

MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



"1yN

bt RG E L E G D

GHIFFiE Rfrc.rt-C'fBANK VAN

2 6 JUNI 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

f3eAriffier

na neerlegging van de

1111

Ondernemingsnr : 0453.154.207

Benaming

(voluit) ; NV DE LUSTHOVEN

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Korte Begijnenstraat 22, 2300 Turnhout

Onderwerp akte Benoeming Raad van Bestuur

De algemene vergadering van 16/05/2013 van NV De Lusthoven aanvaardt het ontslag vanaf 30/06/2013 van volgende bestuurder:

- Peeters Gil, secretaris-schatbewaarder, Doelenstraat 40, 2440 Geel, Belg, °2310911965

De algemene vergadering van 16/05/2013 van NV De Lusthoven heeft ontslag verleend aan volgende bestuurder:

- Steeman Tonnie, bestuurder, Kapelweg 205, 2300 Turnhout, Belg, °2710311959

De algemene vergadering van 16/05/2013 van NV De Lusthoven heeft met éénparigheid van stemmen volgend lid van de algemene vergadering als bestuurder aangesteld:

- Oosters Steven, Ter Rivierenlaan 235, 2100 Deume, '06/09/1966

De raad van bestuur van NV De Lusthoven bestaat uit volgende bestuurders:

- voorzitter- Van Eynde Karel, Tolhuis 61 te 2260 Westerlo, 01611211945

- Ondervoorzitter Hefsen Guido, Neerstraat 20 te 2230 Herselt, 01110311949

- Secretaris-schatbewaarder - Oosters Steven, Ter Rivierenraan 235 te 2100 Deume, 006/09/1966

Bestuurder - Goossens Maria, Wampenberg 101 te 2370 Arendonk, '27/10/1953

De raad van bestuur geeft volmacht voor financiële verrichtingen aan (er zijn steeds twee handtekeningen vereist):

Van Eynde Karel, Tolhuis 61 te 2260 Westerlo

Van Gompel Inge, Duivenstraat 13 te 2400 Mol

Oosters Steven, Ter Rivierenlaan 235 te 2100 Deume

Turnhout,

Voor echt verklaard,

Van Eynde Karel, voorzitter

Oosters Steven, secretaris - schatbewaarder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 21.06.2013 13202-0384-009
24/07/2012
ÿþMOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

~ N

EE CUt LI D

GRIFFIE RECHTBANK VAN

_'1-3 MU 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Grtffi®e griffier

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Korte Begijnenstraat 22, 2300 Turnhout

Onderwerp akte : Benoeming Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering van 10/05/2012 steld vast dat volgende leden van de algemene vergadering

verkeerdelijk werden gupubliceerd als bestuurder.

Onderstaande leden zijn geen lid van de Raad van Bestuur

- Vanbel Felix, bediende, Houthoek 66 te 2430 Laakdal, Belg, 11/11/1947

- Smout Marc, bediende, Huldenbergstraat 35 te 3080 Tervuren, Belg, 14/04/1949

- Hermans Marcel, bediende, Nieuwbaan 4 te 2288 Bouwel, Belg, 02711111961

- Massart Bart, bediende, Alfons Smetsplein 6/4, 3000 Leuven, Belg, °02/12/1947

- Peeters Guido, bediende, Busselen 21/1, 2340 Beerse, Belg, °08/08/1952

- De Wachter Eddy, bediende, Klaveren 7, 2300 Turnhout, Belg, °15/0211950

- Emsens Paul, gepensioneerde, Robsonplein 45, 2300 Turnhout, Belg, °24/06/1949

- Fleerakkers Roos, ambtenaar, Sint Lenaartseweg 55, 2310 Rijkevorsel, Belg, °07/03/1953

- Van de Ven Julien, gepensioneerde, Veldstraat 57, 2430 Laakdal, Belg, 011/06/1947

- Voet Stefaan, bediende, Zandstraat 6F, 2323 Wortel, Belg, °25/09/1975

Turnhout,

Voor echt verklaard,

Van Eynde Karel, voorzitter

Peeters Gil, secretaris

N

ui

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13130399*

Ondernemingsnr : 0453.'154.207

Benaming

(voluit) : NV DE LUSTHOVEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.05.2012, NGL 21.05.2012 12120-0503-009
11/07/2011
ÿþ4,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

2 9 MI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT GriffieDe griffier

i

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

*11104960*

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte tiergriffe ERG E L E G

0~11-riE eRa.m i BANK VAN

Ondernemingsnr : 0453.154.207

Benaming

(voluit) : NV DE LUSTHOVEN

(verkort)

Rechtsvorm : NV

Zetel : Korte Begijnenstraat 22, 2300 Turnhout

Onderwerp akte : Benoeming Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering van 12/05/2011 aanvaardde het ontslag van de volgende bestuurders.

- Lauryssen Gust, gepensioneerde, Antoon de Lalaingstraat 22 te 2320 Hoogstraten, Berg, °7/01/1941

- Moelans Alida, huisvrouw, Kantstraat 83 te 2480 Dessel; Belg, °1/03/1939

- Van Rompay Jos, gepensioneerde, Akkerschoot 8 te 2340 Beerse, Belg,"°2 911 011 9 4 0

-Verhaegen Jozef, gepensioneerde, Sparrenlaan 10 te 2930 Brasschaat, Belg, 01/06/1939

-Wouters Rik, landbouwer, Veldekensweg 3 te 2300 Turnhout, Belg, 019/01/1940

- Goos Jan, gepesioneerde, Heistraat 75, 2430 Laakdal Belg, °19/11/1938

- Van Hoof Stef, bediende, Berthoutsdraaf23 te 2440 Geel, °8/10/1957

De Algemene Vergadering van 12/05/2011 heeft de volgende bestuurders aangesteld:

- De Wachter Eddy, bediende, Klaveren 7 te 2300 Turnhout, Belg, 015/02/1950

- Emsens Paul, gepensioneerde, Robsonplein 45 te 2300 Turnhout, Belg, °24/06/1949

- Fleerakkers Roos, ambtenaar, Sint-Lenaartseweg 55 te 2310 Rijkevorsel, Belg, °7/03/1953

- Goossens Maria, ambtenaar, Wampenberg 101 te 2370 Arendonk, Belg, °27/10/1953

- Peeters Gil, bediende, Doelenstraat 40 te 2440 Geel, Belg, 023/09/1965

- Van de Ven Jules, gepensioneerde, Veldstraat 57 te 2430 Laakdal, Belg, 011/06/1947

- Van Eynde Karel, gepensioneerde, Tolhuis 61 te 2260 Westerlo, Belg, ° 16/12/1945

- Voet Stefaan, bediende, Sint Janstraat 13 te 2323 Wortel, Belg, °25/09/1975

De Algemene Vergadering van 12/05/2011 heeft de volgende Raad van Bestuur benoemd:

Voorzitter- Van Eynde Karel, Tolhuis 61 te 2260 Westerlo

Secretaris-schatbewaarder - Peeters Gil, Doelenstraat 40 te 2440 Geel

Bestuurders

- Helsen Guido, Neerstraat 20 te 2230 Hersep

- Steeman Tonnie, Kapelweg 205 te 2300 Turnhout

- Goossens Maria, Wampenberg 101 te 2370 Arendonk

De Raad van Bestuur geeft volmacht voor financiële verrichtingen aan (er zijn steeds twee handtekeningen

vereist):

Van Eynde Karel, Tolhuis 61 te 2260 Westerlo

Peeters Gil, Doelenstraat 40 te 2440 Geel

Van Gompel Inge, Duivenstraat 13 te 2400 Mol

Turnhout,

Voor echt verklaard,

Van Eynde Karel, voorzitter Peeters Gil, secretaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 14.05.2009, NGL 25.08.2010 10450-0002-009
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 25.08.2010 10450-0003-009
06/08/2010 : TU089797
08/07/2008 : TU089797
11/07/2006 : TU089797
08/07/2005 : TU089797
04/07/2005 : TU089797
04/07/2005 : TU089797
11/08/2004 : TU089797
17/07/2003 : TU089797
16/08/2002 : TU089797
08/09/2001 : AN334463
22/11/2000 : TU089797
11/12/1998 : ANA58327
06/01/1998 : ANA58327
10/08/1994 : TU74705

Coordonnées
DE LUSTHOVEN

Adresse
KORTE BEGIJNENSTRAAT 22 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande