DE MAATMANNEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE MAATMANNEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 544.500.788

Publication

21/01/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

zaakvoerder aangesteld alsook door een of meerdere niet-statutaire zaakvoerders. Tot statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd: Dhr Johan Van Hees, voornoemd, vanaf datum van de oprichting. Dhr Jan Rymen, voornoemd, vanaf datum van de oprichting. Beiden verklaren zij hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Artikel 11: Salaris. Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Artikel 12: Bestuur en vertegenwoordiging. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel, behoudens die welke de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Artikel 13: Volmacht. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 14: Aansprakelijkheid van de zaakvoerders. De enige zaakvoerder is jegens derden onbeperkt aansprakelijk voor alle handelingen van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zijn zij hoofdelijk en ondeelbaar aansprakelijk jegens derden voor alle handelingen van de vennootschap. Deze aansprakelijkheid kan niet conventioneel worden beperkt.

4. Toezicht.

Artikel 15: Benoeming en bevoegdheid. Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

5. Vennoten.

Artikel 16: De vennoten: Zij zijn tegenover derden onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk; " Onder de vennoten worden de schulden verdeeld volgens de bepalingen van het vennootschapscontract;

6. Vergadering van de vennoten.

Artikel 18: Bevoegdheid van de gewone of bijzondere vergadering De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van: - de vaststelling van de jaarrekening; - de bestemming van de beschikbare winst; - de wijziging van de statuten; - de benoeming en ontslag van de zaakvoerder, de vaststelling van zijn salaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting.

Artikel 20: Boekjaar, inventaris en jaarrekening. Het maatschappelijke boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Elk jaar op eenendertig december worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld.

Artikel 21: Eerste boekjaar en jaarvergadering. Het eerste boekjaar loopt vanaf 3 januari tweeduizend veertien tot eenendertig december tweeduizend veertien (31/12/2014). De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

Artikel 22: Bekrachtiging van verbintenissen, aangegaan namens de vennootschap in oprichting (artikel 60 Wetboek van vennootschappen) De comparanten voornoemd verklaren, onder opschortende voorwaarde van de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel, alle opdrachten en verbintenissen te bekrachtigen die door hen of door één van hen zouden aanvaard worden of aangegaan zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting.

Artikel 23: Aanvaarding van benoeming van zaakvoerders. De Heren Johan Van Hees en Jan Rymen , voornoemd, verklaren hun benoeming tot statutaire zaakvoerders te aanvaarden.

Artikel 24: Volmacht. Teneinde de publicatie van deze oprichtingsakte mogelijk te maken in het Belgische Staatsblad, bij de diensten van de Kruispuntbank der Ondernemingen, en bij de diensten van de BTW of het ondernemingsloket alle formaliteiten te vervullen nodig tot het bekomen van een inschrijving, en nadien alle wijzigingen te melden en/of te doen inschrijven wordt volmacht verleend aan Accountantskantoor Meeus BVBA, Antwerpsesteenweg 83 d te 2520 Ranst  Broechem, met macht van indeplaatsstelling.

Aldus opgemaakt te Ranst op 3 januari 2014, in zoveel originelen als er partijen zijn waarvan elke partij erkent er een ontvangen te hebben.

De Heer Johan Van Hees (zaakvoerder) De heer Jan Rymen (zaakvoerder)

Samen neergelegd: oprichtingsakte

16/06/2015
ÿþ modwod i>1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luik E r



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

E-7

Reohtoan,c t,

AntbverAan

0 5 JUNI 20i1à

afdeling Asteleon

Ondernemingsnr : be 0544.500.788

Benaming

(voluit) : De Maatmannen

(verkort) :

Rechtsvorm : V.O.F.

Zetel : vaartstraat 44, 2520 Ranst

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging adres

" De algemene vergadering beslist de huisnummer van VOF de maatmannen te wijzigen van 44 naar 62. Bijgevolg is het nieuwe adres van de vof hetvolgende: vaartstraat 62 te 2520 ranst. Deze wijziging is het gevolg van een beslissing van de gemeente ranst om de vaartstraat te hernummeren (zie attest)"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DE MAATMANNEN

Adresse
VAARTSTRAAT 44 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande