DE MAEYER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE MAEYER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.903.553

Publication

24/04/2014
ÿþ ModiNorcl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 III IUhIHl III I(UhlI 11

*14087471*

Neergelee ter griffie van à Recnibang Koophandel jurrwEriPEW

citi+ errIMIPEO

Cet) 1 APRâMie

Ondernemingsnr : 0844903553

Benaming

(voluit) : DE MAEYER

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2640 Mortsel, Hollandse Tuin 10 bus 11

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING EN SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een ake verleden voor Meester Hubert Van de Steene, Notaris te Denderleeuw, op 28 maart 2014, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen vôôr de vervulling van de formaliteit van registratie, DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE MAEYER", gevestigd te 2640 Mortsel, Hollandse Tuin 10 bus 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0844.903.553,

BESLIST HEEFT met eenparigheid van stemmen:

1. De vennootschap vervroegd te ontbinden en om aldus af te wijken van de statutaire bepalingen inzake het einde van het boekjaar.

2. Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder de heer De Maeyer Walter, wonende te 2640 Mortsel, Hollandse Tuin 10 bus 11. De buitengewone algemene vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat.

3. Gelet op het feit dat de vennootschap geen schulden meer heeft jegens derden beslist de vergadering om geen vereffenaar te benoemen. De vergadering verwijst hiervoor ter staving naar de staat van activa en passiva per 28 december 2013.

De vergadering besluit over te gaan tot de onmiddellijke afsluiting van de vereffening in toepassing van artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap houdt bijgevolg bij deze definitief op te bestaan, waarbij de terugname van het actief, overeenkomstig het tweede lid van artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, gebeurt door de aandeelhouders. De onverdeeldheid die ingevolge deze terugname ontstaat zal tussen de aandeelhouders verdeeld worden conform de regels van het Burgerlijk Wetboek.

4. De vergadering besluit om alle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende tenminste vijf jaren te bewaren op volgend adres: 2640 Mortsel, Hollandse Tuin 10 bus 11.

5. Bijzondere volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BVBA ACCOVA, met zetel te 2980 Zoersel, Raymond Delbekestraat 373, vertegenwoordigd door haar gemandateerden, om alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om aile formaliteiten inzake de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank der Ondernemingen te vervullen, alsmede bil de Administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde.

Voor ontledend uittreksel

Hubert Van de Steene, Notaris

4 april 2014

Samen hiermee neergelegd:

Afschrift akte

- Verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen,

inbegrepen staat van activa en passiva afgesloten op 28 december 2013

- Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/04/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Ondernemingsnr : 0844.903. 53

Benaming (voluit) : DE MAEYER

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hollandse Tuin 10 bus 11

2640 Mortsel

Onderwerp akte .BVBA; oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hubert Van de Steene op 26 maart 2012, neergelegd ter

registratie te Ninove, dat volgende vennootschap werd opgericht:

1° Oprichters  vennoten

De heer DE MAEYER, Walter Jozef Maria, geboren te Antwerpen op 18 augustus 1942, en zijn;

echtgenote mevrouw DE GREEF, Germaine Francine, geboren te Vilvoorde op 1 juli 1945,

samenwonende te 2640 Mortsel, Hollandse Tuin 10 bus 11.

2° Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam: "DE MAEYER

3° Zetel.

De zetel is gevestigd te (2640) Mortsel, Hollandse Tuin 10 bus 11.

4° Doel.

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen uit te oefenen van een studie-, organisatie en

raadgevend bureau inzake technologische, operationele en administratieve aangelegenheden:

- het verlenen van bijstand, diensten en adviezen van technische, commerciële of administratieve aard met betrekking tot het plannen, ontwerpen, implementeren en transformeren van opslagsystemen in de ruimste zin van het woord, in het bijzonder opslag en behandeling van zwavelprodukten;

- het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, op het gebied van consulting en engineering, technisch en administratief beheer en advies;

- het introduceren en/of ontwikkelen van strategieën, concepten en methodologieën met', betrekking tot informatietechnologie, de (re)engineering of optimalisatie van bedrijfsprocessen,; alsook de begeleiding ervan bij de implementatie en de operationele opvolging;

- het organiseren en/of geven van opleidingen, lezingen, seminaries en evenementen;

- het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van roerende goederen en diensten die met deze activiteiten verband kunnen houden of daarop betrekking, kunnen hebben.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder en vereffenaar.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin,

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met;. het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen;;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

111111! II1!JI!Ji! IJi!Ii1IJJi/I1! III!! 11111!Iii!Iii

*12073109"

I'leergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

D 2 APR. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 17.1

vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp. 5° Duur.

De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan vanaf de datum van haar oprichting. 6° kapitaal:

Het kapitaal, dat volledig geplaatst is, bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Dit kapitaal werd onderschreven door voornoemde heer De Maeyer Walter ten belope van 95/100ste waarvoor hij vijfennegentig aandelen zonder nominale waarde ontvangt, en voornoemde mevrouw De Greef Germaine, ten belope van 5/100ste waarvoor zij vijf (5) aandelen zonder nominale waarde ontvangt.

De oprichters hebben op ieder aandeel ingeschreven, en dat alle aandelen volstort zijn ten belope van één/derde, zijnde in totaal zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De stortingen in geld werden gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer IBAN BE 363-1016969-61 op naam van de vennootschap in oprichting bij de ING Bank NV.

Het bewijs van deponering dd. 1 maart 2012, in de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde financiële instelling, werd door ondergetekende notaris in ontvangst genomen en voor "ne varietur" ondertekend, teneinde bewaard te worden in het vennootschapsdossier overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

7° Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, van de vennootschap zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand mei om achttien uur dertig (18.30u) van elk jaar, op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. 8° Bestuur en controle

Artikel 15. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, genomen onder de aandeelhouders of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal vaststelt. Behoudens andersluidende uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering, zal het mandaat van de zaakvoerder(s) onbezoldigd worden uitgeoefend.

Artikel 16. intern bestuur. Iedere zaakvoerder kan alleen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk te worden gegeven.

Artikel 17, Externe vertegenwoordiging. ledere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alléén de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 18. De controle van de vennootschap wordt uitgeoefend dcor de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en controle op de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, notulen en over het algemeen al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien. Elke aandeelhouder welke bijstand vraagt van een derde persoon zal persoonlijk instaan voor deze bijkomende kosten.

9° boekiaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar..

10° reserves  winstverdeling  vereffeningssaldo:

Van de netto-winst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen tot zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo zal elk jaar beslist worden door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door het besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(ert) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod tt.t

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding warden de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder noodzaak aan bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate worden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Slotbepalingen

1. Eerste jaarvergadering - eerste boekiaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend en dertien

(31/12/2013).

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand mei om 18.30 uur

in het jaar tweeduizend veertien (2014).

2. Overname van verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

De oprichters verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één februari tweeduizend en twaalf (01/02/2012). Deze overneming zal maar gevolg hebben zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de periode tussen datum van onderhavige akte en het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, dienen te worden bekrachtigd bij afzonderlijk geschrift, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

3. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met macht afzonderlijk te handelen en recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan BVBA ACCOVA, met zetel te 2980 Zoersel, Raymond Delbekestraat 373, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Henri Vanhaeren, woonachtig R. Delbekestraat 373 te 2980 Zoersel, en/of mevrouw Peggy De Vrij, woonachtig Voetbalstraat 8 te 2275 Lille, en/of mevrouw Kathleen Mostmans, woonachtig te 2920 Kalmthout, Van den Bogaertlei 2A, om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met:

- inschrijvingen, latere wijzigingen en schrappingen daarvan in de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondernemingsloket;

- neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad;

- het nemen van inschrijving(en) latere wijzigingen en schrappingen als BTW-plichtige en bij de directe belastingen, en het vertegenwoordigen van de vennootschap bij zelfde fiscale administraties;

- de aansluiting bij een sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

Voor

behouden

aan het

Belgiseh

Staatsblad

Z

mod 11.1

4. Benoeming zaakvoerders: als niet-statutaire zaakvoerders werden benoemd: de Heer De Maeyer Walter, voornoemd, aanwezig en dit mandaat aanvaardende,

Hij werd benoemd voor onbepaalde duur Zijn mandaat Es onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UI TREKSEL

Notaris Hubert Van de Steene te Denderleeuw.

Samen hiermede neergelegd: Afschrift akte oprichting,

,0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizin van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE MAEYER

Adresse
HOLLANDSE TUIN 10, BUS 11 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande