DE MEDTS GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE MEDTS GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.498.133

Publication

11/06/2014
ÿþ* ~~ {

i~.--..

~,.

Mod Word 11.1

`~~ `~ ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111

III1

ttecntbank van koophandel Antwerpen

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : 5 5 3 A 9 8 . 1 3 3

Benaming U

(voluit) : Fam48

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten, Hertendreef 59

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit uit een akte verleden op 7 mei 2014 voor notaris Koen De Raeymaecker te Antwerpen dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fam48, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Hertendreef 59.

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitbaten van een bedrijf in algemene zin van het woord van immobiliën, beleggingsgoederen allerhande, portefeuille-maatschappij, alsook het voeren van alle financiële operaties die daarmee verband houden onder meer, zonder dat de opsomming limitatief is:

a. Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing; dit alles binnen de daartoe vereiste licenties en wettelijke toelatingen.

b. Het uitoefenen van de bedrijvigheden op het vlak van de uitvoering van bouwwerken, als aannemer of, en: alsook, het coördineren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwwerken door aannemers in het algemeen.

c. De handel in het algemeen en het vervaardigen of laten vervaardigen van alle producten en materialen of materieel, die verband houden met alle voormelde activiteiten. Dit zowel als tussenpersoon, tussenhandelaar en makelaar van goederen, het leggen van contacten tussen fabrikanten en of handelaars zelf zowel in binnen- als buitenland.

d. Het verstrekken van advies met betrekking tot alle geledingen van zowel de handel als alle bedrijvigheden binnen de bouw- en immobiliënsector.

e, Het verlenen van alle leningen en kredieten aan alle derden en of het in hypotheek geven van haar onroerende goederen en het in pand stellen van al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds en het verlenen van borgstelling voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als van alle derden.

f, Het uitbaten van een onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens en van een instelling die in andere maatschappijen belangen heeft om hun beheer te controleren of er deel in te hebben, inzake beheren of mede beheren van andere ondernemingen. Zich bezighouden met de handel en het beheer van roerende goederen ongeacht hun aard, beleggingsgoederen en kunstvoorwerpen.

g. Het kopen en verkopen van handelszaken en het bemiddelen bij dergelijke transacties.

h. Diensten verlenen in de meest ruime betekenis van het woord, onder meer: advies en bijstand inzake bedrijfsmanagement, zowel administratief als op het gebied van informatica, marketing en publiciteit.

i. Het makelen in verzekeringen binnen de daartoe voorgeschreven regels van de vestigingswet en erkenning van het beroep.

j. De activiteiten van leasing en verhuring van allerlei materieel en materiaal in de meest ruime zin van het woord.

k. Het uitoefenen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder, bewindvoerder, vereffenaar van andere vennootschappen,

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij hit Sèlgisëh Staatsblad _ 11T06120I4 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en is vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig aandelen, elk met een gelijke fractiewaarde, die volledig werden volstort, derwijze dat de som van achttienduizend zeshonderd euro ter beschikking is van vennootschap vanaf de neeriegging ter griffie van de oprichtingsakte op de daartoe bij KBC Bank geopende rekening.

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan meerdere eigenaars toebehoort of indien een aandeel in pand gegeven werd, worden de lidmaatschapsrechten verbonden aan dat aandeel geschorst, tot wanneer door alle betrokkenen een enkel persoon zal aangeduid worden om deze lidmaatschapsrechten uit te oefenen. Indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s). Zijn er meerdere zaakvoerders, dan oefenen zij het bestuur gezamenlijk uit.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd:

de heer FLORÉ François August Marie, geboren te Brasschaat op zeven en twintig juli negentienhonderd acht en veertig, wonende te 2900 Schoten, Hertendreef 59.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door haar zaakvoerder afzonderlijk, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders gezamenlijk , indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn.

c, door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd enlof bepaald wat betreft het voorwerp.

Jaarlijks wordt op de laatste donderdag van de maand september om zestien uur een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders en bij ontstentenis van zaakvoerders, door de oudste vennoot. De agenda van de vergadering en de beslissingen worden samen met de aanwezigheidslijst opgenomen in de notulen van de vergadering.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Hij kan daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een medevennoot of een derde volmacht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

De oproeping tot de algemene vergadering wordt meegedeeld aan iedere vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, obligatiehouder of houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van verslagen. Deze mededeling geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met of op hetzelfde tijdstip als voormelde mededeling, toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) (en eventuele commissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Geen enkele algemene vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval ver-meldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap verzonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen en behoudens anders gezegd in de statuten, worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmens

Het ontslag van een statutaire zaakvoerder vereist de unanieme beslissing van alle vennoten.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder(s), een rondschrijven, hetzij per brief, fax of e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de dagorde en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld, is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Het boekjaar loopt van één juli van elk kalenderjaar tot en met dertig juni van het erop volgende kalenderjaar.

Van de nettowinst wordt jaarlijks één/twintigste gereserveerd ter aanleg van de wettelijk voorgeschreven reserve. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen om deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, ze te reserveren of ze over te dragen.

Er wordt toelating gegeven aan de zaakvoerder(s) om overeenkomstig de voorschriften, in de vormen en termijnen bepaald door het wetboek van vennootschappen, een voorschotdividend uit te keren.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en vergoedingen en de wijze van vereffening

Het batig saldo van de vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in verhouding met hun respectievelijke aandelen. Elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot kan verplicht worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft gebracht, Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op datum van de oprichting en eindigt op 30 juni 2015.

Volmacht wordt verleend aan ACCTAL Accountancy & Fiscaliteit (voorheen genoemd VAN BUYNDER & CO ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BVBA) RPR nummer 0458.285.012, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder VAN BUYNDER Chantal (met identificatienummer van het rijksregister 630326 106 70), kantoor houdend te 2160 Wommelgem, Autolei 228, met recht van indeplaatsstelling, om ais speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen, inclusief ondernemingsloket, om aldaar aile formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen en/of wijzigingen en schrappingen en tevens om aile formaliteiten te vervullen bij de BTW-administratie.

Voor eensluidend uittreksel

notaris Koen De Raeymaecker

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: afschrift van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2014
ÿþMod Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r Raetbenk_van koophandel

Antwerpen

18 AUG. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Ond¢rrterningsnr " 0553A98.133

Benaming

(veluit " FAM 48

*14160655*

Do

' De bestuursorganen van de onderstaande vennootschappen hebben op 14 augustus 2014 beslist het

e onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig de artikelen 675 jo. 677 en 728, 743 jo. 758 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit

'ó overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 728 tot en met 757 van het Wetboek van Vennootschappen

voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 728 tot en met 757 van het Wetboek van Vennootschappen.

e Dit voorstel strekt er toe een splitsing tot stand te brengen waarbij een deel van het vermogen van de te splitsen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, wordt overgedragen naar de overnemende vennootschap tegen uitreiking aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap van aandelen in de overnemende vennootschap. Dit alles zonder dat te splitsen vennootschap ophoudt te bestaan.

 de partieel te splitsen vennootschap FL BEHEER BVBA, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Hertendreef 59, ingeschreven in het rechtspersonenregister te

c Antwerpen, onder het ondernemingsnummer 0441.419.878

ó de overnemende vennootschap FAM48 BVBA, met maatschappelijk zetel te 2900 Schoten, Hertendreef 59, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, onder het ondernemingsnummer 0553.498.133 Voor de uitvoering van deze beslissingen, werden volgende personen gemachtigd om dit splitsingsvoorstel

te tekenen voor het bestuursorgaan:

et

 voor de overnemende vennootschapFAM48 BVBA : De heer François Floré, wonende te Schoten,

ç

et Hertendreef 59 met rijksregistemummer 48.07.27-237.10 bij oprichting benoemd als enig statutair zaakvoerder

et

van de vennootschap,

 voor de partieel te splitsen vennootschap FL BEHEER BVBA : Mevrouw Bontenakel Liliane, wonende te2900 Schoten, Hertendreef 59 met rijksregistemummer 70,10.13-252.25 aangesteld als lasthebber ad hoc middels buitengewone algemene vergadering dd. 12 Augustus 2014.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog

:r, op de verwezenlijking van de splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het

volgende partieel splitsingsvoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 728 1 o en 743 1 o W.Venn.)

1.1,1, Identificatie van de partiëel te splitsen vennootschap

Oprichting

FL BEHEER BVBA werd, onder de benaming "B.R.C," en onder vorm van naamloze vennootschap

opgericht, op 29 juni 1990 bij akte verleden voor notaris Thierry Van De Perre, kantoor houdend te Antwerpen.

De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 juli 1990 onder het nummer

900728-86; hierna genoemd `de partieel te Splitsen Vennootschap'

00 1 ia" i':T~ pl' +^ X34., lerir?!den Recto Nar =n hC.?d,Ir"d .hei,". /in le instr!rrrerfr-r d¬ notahs vair Of,fyr7i7 ~Yli,'.'~

cPr0eW. l rweifl e't:~_ií ( ,, 8" if _Ig ti;~( L: rr!Pf1 ~~ t~ar't@Gaar.`,+OQr 9~G~1 Verso îía'ien'r,aiit¬ ikeiin,

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetei : Hertendreef 59, 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING  SPLITSINGSVOORSTEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Statutenwijziging

De statuten van de partieel te Splitsen Vennootschap werden gewijzigd op:

25 november 1998 waarbij de naam van de vennootschap werd gewijzigd naar "De Zwaelmen" bij akte verleden voor notaris Thierry Van De Perre kantoor houdend te Antwerpen en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 december 1998 onder het nummer 981224-80;

03 november 2005 bij akte verleden voor notaris Jozef COPPENS, kantoor houdend te Vosselaar en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 november 2005 onder het nummer 05169878;

25 oktober 2007 waarbij de naam van de vennootschap werd gewijzigd in de huidige benaming "FL BEHEER" bij akte verleden voor notaris Joseph ROEVENS, geassocieerd notaris te Brasschaat en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 november 2007 onder het nummer 07164895;

30 april 2008 waarbij de vorm van de vennootschap werd gewijzigd naar Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, bij akte verleden voor notaris Jozef COPPENS, kantoor houdend te Vosselaar en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 mei 2008 onder het nummer 08073037;

29 maart 2011 bij akte verleden voor notaris Koen DE RAEYMAECKER, kantoor houdend te Antwerpen en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 april 2011 onder het nummer 11062955.

Zetel

De zetel van de partieel te Splitsen Vennootschap is gevestigd te 2900 Schoten, Hertendreef 59.

Kapitaal

Het kapitaal van de partieel te Splitsen Vennootschap bedraagt 4.274.000,00 EUR (vier miljoen

tweehonderd vierenzeventigduizend Euro). Het is verdeeld in 2.668 (tweeduizend zeshonderd en achtenzestig)

aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd tot op heden geheel

volstort.

Doel

De vennootschap heeft tot doel

Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën, van beleggingsgoederen allerhande, van portefeuille-maatschappij en het voeren van alle financiële operaties die daarmee verband houden, onder meer;

A.Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals aile welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

De vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coordineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwwerken door aannemers.

B.De handel in het algemeen en het vervaardigen of laten vervaardigen van alle producten en materialen of materieel, die verband houden met de voormelde activiteiten,

Als tussenhandelaar en makelaar van goederen het leggen van contacten tussen fabrikanten en handelaars in het binnen- en/of buitenland.

C.Het verlenen van aile leningen en kredieten aan alle derden en/of in hypotheek stellen van haar onroerende goederen en het in pand stellen van al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds en het verlenen van borgstelling voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als van alle derden.

D.Het uitbaten van een onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens en van een instelling die in andere maatschappijen belangen heeft om hun beheer te controleren of er deel in te hebben, inzake beheren of medebeheren van andere ondernemingen. Zich bezighouden met de handel en het beheer van roerende goederen, beleggingsgoederen en kunstvoorwerpen.

E.Het kopen en verkopen van handelszaken en het bemiddelen in dergelijke transacties.

F.Diensten verlenen in de meest ruime zin van het woord, onder meer advies en bijstand inzake bedrijfsmanagement, zowel administratief ais op het gebied van informatica, marketing en publiciteit.

G.Het makelen in verzekeringen.

H.0e activiteiten van leasing en verhuring van allerlei materieel en materiaal in de ruimste zin van het woord.

I.Het uitoefenen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard Is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor de vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door slechts één statutair voor onbepaalde benoemde zaakvoerder zijnde

de heer François Floré, voornoemd. Artikel 11 van de statuten.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het

ondememingsnummer 0441.419.878.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aandeelhouders

De huidige enige aandeelhouder van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, is De heer

François FLORE, voornoemd, houder van alle 2.668 (tweeduizend zeshonderd achtenzestig) aandelen.

1,1.2. Identificatie van de overnemende vennootschappen

Oprichting

FAM48 Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht op 07 mei 2014 bij akte

verleden voor notaris Koen DE RAEYMAECKER, kantoor houdend te Antwerpen. De oprichting werd

gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 Juni 2014 onder het nummer 14114759; hierna

genoemd de overnemende vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de overnemende vennootschap werden tot op heden, sinds de oprichting niet gewijzigd.

Zetel

De zetel van de overnemende vennootschap is gevestigd te 2900 Schoten, Hertendreef 59.

Kapitaal

Het kapitaal van de overnemende vennootschap bedraagt 18.600,00 EUR (achttienduizend zeshonderd

Euro). Het is verdeeld in 186 (honderdzesentachtig) aandelen op naam zonder vermelding van een nominale

waarde. Het kapitaal werd tot op heden geheel volstort.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën, van beleggingsgoederen allerhande, van portefeuille-maatschappij en het voeren van alle financiële operaties die daarmee verband houden, onder meer:

a.Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing; dit alles binnen de daartoe vereiste licenties en wettelijke toelatingen.

b.Het uitoefenen van de bedrijvigheden op het vlak van de uitvoering van bouwwerken, als aannemer of, en alsook, het coordineren van aile werkzaamheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwwerken door aannemers ln het algemeen.

c.De handel in het algemeen en het vervaardigen of laten vervaardigen van alle producten en materialen of materieel, die verband houden met de voormelde activiteiten. Dit zowel als tussenpersoon, tussenhandelaar en makelaar van goederen, het leggen van contacten tussen fabrikanten en of handelaars zelf zowel binnen- als buitenland.

d.Het verstrekken van advies met betrekking tot aile geledingen van zowel de handel als alle bedrijvigheden binnen de bouw- en immobiliënsector.

e.Het verlenen van alle leningen en kredieten aan alle derden en/of in hypotheek stellen van haar onroerende goederen en het in pand stellen van al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds en het verlenen van borgstelling voor alle leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, zowel van haarzelf ais van aile derden.

f.Het uitbaten van een onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens en van een instelling die in andere maatschappijen belangen heeft om hun beheer te controleren of er deel in te hebben, inzake beheren of medebeheren van andere ondernemingen. Zich bezighouden met de handel en het beheer van roerende goederen, beleggingsgoederen en kunstvoorwerpen.

g.Het kopen en verkopen van handelszaken en het bemiddelen in dergelijke transacties.

h.Diensten verlenen in de meest ruime betekenis van het woord, onder meer advies en bijstand inzake bedrijfsmanagement, zowel administratief als op het gebied van informatica, marketing en publiciteit.

i.Het makelen in verzekeringen binnen de daartoe voorgeschreven regels van de vestigingswet en erkenning van het beroep.

j.De activiteiten van leasing en verhuring van allerlei materieel en materiaal in de ruimste zin van het woord,

k.Het uitoefenen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap bevorderen.

Zij mag zich voor de vennootschappen borg stellen of aval verfenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan regelmentaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door slechts één statutair voor onbepaalde benoemde zaakvoerder zijnde

de heer François Floré, voornoemd.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het

ondernemingsnummer 0553.498.133.

Aandeelhouders

De huidige enige aandeelhouder van aile 186 aandelen die het kaptiaal van de vennootschap

vertegenwoordigen, is, volgens de ons verstrekte gegevens, BVBA FL BEHEER, gevestigd te 2900 Schoten,

Hertendreef 59, houder van 186 (honderd zesentachtig) aandelen, ingeschreven in het RPR te Antwerpen

onder nummer 0441.419.8478 vertegenwoordigd door de heer François Floré, statutair zaakvoerder.

1,2. Juridisch kader

De zaakvoerder van de partieel te splitsen vennootschap licht bij deze de partiële splitsing betreffende de economische motieven toe die aan de grondslag ligt van het voornemen tot deze partiële splitsing.

Het voornemen tot partiële splitsing van FL BEHEER BVBA is geïnspireerd door de doelstelling van de heer François Floré om zo veel als mogelijk het veiligstellen van de gezinswoning ten name van de famille François Floré, gelegen te Hertendreef 59 Schoten, te betrachten.

De afsplitsing zorgt voor een grote veiligheid gezien de overige pure investeringsgoederen samen met de uitoefening van de prestaties worden gebundeld in een aparte vennootschap.

Het onroerend goed Hertendreef te Schoten is daardoor niet langer mee onderworpen aan de risico's van bedrijfsvoering.

Verder wordt overwogen om de overgenomen partieel gesplitste vennootschap te liquideren zodat het woonhuis in overeenstemming met het Burgerlijk Wetboek alle beschermingen biedt aan het gezin. Immers na liquidatie mits toebedeling zal Hertendreef te Schoten in persoonlijk bezit zijn van de heer Flore.

1.3. Uit te geven aandelen

Het kapitaal van de overnemende vennootschap is na oprichting tot op heden vertegenwoordigd door 186 (honderd zesentachtig) aandelen. De fractiewaarde van deze aandelen is gelijk aan 1/186ste van het kapitaal. Gezien er sedert de oprichting van de vennootschap nog geen activiteit ln de vennootschap heeft plaatsgevonden is deze fractiewaarde gelijk aan het intitieel gestort kapitaal gedeeld door 186 of 100 ¬ (honderd euro) per aandeel.

Ten gevolge van de partieële splitsing wordt door de gesplitste vennootschap een werkelijke waarde ingebracht van 3.046.618,41 E (drie miljoen zesenveertigduizend zeshonderd achttien euro énenveertig euro cent) waardoor ten gevolge van deze inbreng afgerond 30.146 (dertigduizend honderd zesenveertig) aandelen eveneens met een fractiewaarde berekend aan 100 E (honderd euro) zullen worden uitgegeven.

De ruilverhouding zal bijgevolg van ais volgt zijn 1 aandeel per ingebrachte waarde 100 E (honderd euro). Er zal geen opleg in geld zijn.

Deze 30.146 (dertigduizend honderd zesenveertig) nieuw uit te geven aandelen van de overnemende vennootschap worden allen toebedeeld aan de enige betrokken aandeelhouder van de partieel gesplitste vennootschap, zijnde de heer François Floré.

De aandeeihoudesstructuur van de vennootschap zal na deze handeling als volgt zijn:

-186 (honderd zesentachtig) aandelen in handen van Aandeelhouder FL BEHEER BVBA,

-30.146 (dertigduizend honderd zesenveertig) aandelen in handen van Aandeelhouder François Floré,

zijnde enig aandeelhouder van de partieel te splitsen vennootschap.

1.4. Wijze van uitreiking (art. 728 3e en 743 3o W.Venn.)

De uitreiking van de aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder

verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap.

De aandeelhouders van de te splitsen vennootschap kunnen  na afspraak met de zaakvoerder van de te

splitsen vennootschap  hun aandelen in ontvangst nemen.

Deze aandelen van de overnemende vennootschap kunnen worden opgevraagd tot 31 december 2014.

1.5. Datum van deelname in de winst (art. 728 4o en 743 4o W.Venn.)

De nieuwe uit te geven aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van deze

vennootschap vanaf de splitsing met name per 01 Juli 2014. Tevens verklaren de ondergetekenden dat geen

bijzondere regeling is voorzien met betrekking tot dit recht.

1.6. Boekhoudkundige datum (art, 728 5o en 743 50 W.Venn.)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verrichtingen van de partieel te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig en fiscaal worden geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap vanaf 01 Juli 2014, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in deze overnemende vennootschap is ingebracht.

Niettemin wordt er verduidelijkt dat, overeenkomstig artikel 732 Wetboek van vennootschappen, de bestuursorganen van beide vennootschappen elkaar op de hoogte zullen stellen van elke belangrijke wijziging die zich in de activa en de passiva van het vermogen zou voordoen tussen de datum van opstelling van het huidige voorstel tot partiële splitsing en de datum waarop de buitengewone algemene vergaderingen zich zullen uitspreken over de partiële splitsing. De bestuursorganen die zulke informatie zouden hebben gekregen zullen deze overmaken aan de buitengewone algemene vergadering van hun vennootschap.

Tevens zal de algemene vergadering van de overnemende vennootschap deze handelingen in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen bekrachtigen,

1.7. Bijzondere rechten (art. 728 6o en 743 6o W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de te splitsen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.8. Bijzondere bezoldiging (art. 728 7o en'743 7o W.Venn.)

Gelet op het voornemen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen om ter gelegenheid van de voorgestelde verrichting gebruik te maken van de vereenvoudigde procedure, conform artikel 74g van het Wetboek van vennootschappen, wordt niet overgegaan tot de opmaak door de bestuursorganen van het omstandig schriftelijk verslag bedoeld in artikel 731 paragraaf 1 in fine van het Wetboek van vennootschappen zodat er geen bijzondere vergoeding moet worden vastgesteld in het splitsingsvoorstel.

De inbrengverslaggeving, zijnde zowel het revisorale verslag ais het verslag van het bestuursorgaan zal uiteraard worden nageleefd,

1.9. Bijzondere voordelen (art. 728 8o en 743 8o W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de partieel te splitsen vennootschap, noch aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

1.10. Overdracht onroerend goed

De te splitsen vennootschap is eigenaar van verschillende onroerend goederen bestemd voor de verhuur. Ingevolge de splitsing zullen een deel van deze onroerende goederen overgaan naar de overnemende vennootschap.

De gedetailleerde lijst volgt hierna bij de gegevens van de overnemende vennootschap,

1.11. Vereisten om aandeelhouder te kunnen worden (art. 735 §1 W. Venn.)

De houders van de aandelen van de partieel te splitsen vennootschap voldoen aan alle voorwaarden om

aandeelhouder te kunnen worden van de overnemende vennootschap,

1.12. Verdeling van de activa en passiva (art. 728 90 en 743 90 W.Venn.)

De volgende delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap zullen op basis van een staat van activa en passiva per 30 juni 2014 - in bijlage toegevoegd om integraal deel uit te maken van huidig splitsingvoorstel - de volgende boekhoudkundige bestemming krijgen:

1.12.1. Ovememende vennootschap

a) Algemene beschrijving

De overnemende vennootschap neemt in hoofdzaak de onroerende goederen alsook een deel liquide

middelen over.

b) Gedetailleerde beschrijving activa en passiva

De staat van activa en passiva per 30 Juni 2014 van de partieel te splitsen vennootschap is in bijlage tot huidig splitsingsvoorstel gevoegd om er integraal deel van uit te maken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gebaseerd op deze staat van activa en passiva worden volgende goederen, opsomming limitatief, overgedragen naar de overnemende vennootschap.

Aangehecht aan dit splitsingsvoorstel om er integraal deel van uit te maken de staat van activa en passiva van de partieel te splitsen vennootschap waarin een verdeling wordt gemaakt, nominatief van wat wordt toebedeeld aan de overnemende vennootschap.

Deze overdracht omvat bovendien de eventuele immateriële bestanddelen, zoals de naam, mogelijke huurcontracten, alle samenwerkingsovereenkomsten, lopende contracten en aannemingen, de technische, commerciële, administratieve organisatie en de knowhow met betrekking tot het overgedragen vermogen, inclusief alle lopende mogelijke betwistingen en of gerechtsprocedures.

De overnemende vennootschap is pas opgericht op 07 mei 2014 en heeft tot op heden nog geen enkele activiteit uitgeoefend. Enkel de kost van de oprichting werd betaald, verder beschikt de vennootschap nog over het startkapitaal.

c) Beschrijving van de onroerende goederen

Deze die overgaan middels partiële splitsing naar FAM48BVBA

A.GOEDEREN MET 00G OP VERHUUR - INVESTERINGEN

A.1. In volle eigendom

Appartementsgebouw bestemd voor private bewoning gelegen te Rijkevorsel, Oostmalsesteenweg 187, gekend bij het kadaster onder Nummer 0078100H000, afdeling 13502 RIJKEVORSEL 2AFD sectie E.

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting is gevestigd of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3 paragraaf 1 van het bodemsaneringsdecreet.

De ondergetekenden bevestigen voor heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest door OVAM

afgeleverd op 13 augustus 2014 waarvan de inhoud per perceel bij uittreksel luidt als volgt:

" De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot cie bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtregeling ; www.overdracht.ovam.be.

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens. "

A.2. Recht van opstal

Het recht van opstal gevestigd op de grond gelegen te Ekeren, Leopoldslei 120, gekend bij het kadaster onder Nummer 0620/00K002, afdeling 11014 ANTWERPEN 33 AFD / DL EKEREN 1 AFD sectie H.

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting is gevestigd of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3 paragraaf 1 van het bodemsaneringsdecreet.

De ondergetekenden bevestigen voor heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest door OVAM

afgeleverd op 13 augustus 2014 waarvan de inhoud per perceel bij uittreksel luidt ais volgt

" De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtregeling www.overdracht.ovam.be.

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens. "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

B.GOEDEREN MET OOG OP VERKOOP - VOORRAAD

13.1. In voile eigendom

Gronden met verkavelingsvergunning inclusief opstallen (al dan niet gebouwen) gelegen te Brasschaat,

Ten kadaster gekend als:

-Nummer 0083100V00

-Afdeling 11008 BRASSCHAAT 1 AFD

-Straat + nr ; Mishagen

Sectie A

-Nummer 0103100M000

-Afdeling 11008 BRASSCHAAT 1 AFD

-Straat + nr : Sionkloosterlaan

- Sectie A

-Nummer 0103100N000

-Afdeling 11008 BRASSCHAAT 1 AFD

-Straat + nr : Sionkfoosterlaan

Sectie A

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting is gevestigd of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3 paragraaf 1 van het bodemsaneringsdecreet.

De ondergetekenden bevestigen voor heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest per

onderdeel van voormeld onroerend goed door OVAM afgeleverd op 13 augustus 2014 waarvan de inhoud per

perceel bij uittreksel luidt als volgt:

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtregeling : www.overdracht.ovam.be.

3.AIs er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens,"

Deze die in FL BEHEER BVBA blijven

A.GOEDEREN MET OOG OP VERHUUR - INVESTERINGEN

A.1. ln voile eigendom

Villa gelegen te 2900 Schoten, Hertendreef 59 bestemd voor particuliere bewoning gekend bij het kadaster onder Nummer 0085100A009, afdeling 11040 SCHOTEN 1 AFD sectie A.

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting is gevestigd of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3 paragraaf 1 van het bodemsaneringsdecreet.

De ondergetekenden bevestigen voor heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest door OVAM

afgeleverd op 13 augustus 2014 waarvan de inhoud per perceel bij uittreksel luidt als volgt:

" De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit,

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen;

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht,

2.Bijkomende informatie over de overdrachtregeling M www,overdracht.ovam.be.

3,Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens. "

1.12.2. Partieel te splitsen vennootschap

a) Algemene beschrijving

In de partieel te splitsen vennootschap blijven aile andere bestanddelen achter, zijnde die in de aan dit

splitsingsvoorstel aangehechte nomitieve lijst onder hoofding "FL BHEER BVBA na part split" zijn vermeld.

b) Gedetailleerde beschrijving activa en passive

De staat van activa en passiva per 30 Juni 2014 is als bijlage tot huidig splitsingsvoorstel gevoegd, om er integraal deel van uit te maken.

Gezien de eenvoud van de partiële splitsing enerzijds, de nominatieve lijst van over te nemen bestanddelen anderzijds zou een volledig gedetailleerde omschrijving van aile overige bestanddelen die achter blijven in de te splitsen vennootschap overbodig zijn,

Wij beperken ons bijgevolg door te stellen dat enkel wat vermeld wordt, nominatief, in de lijst opgenomen hiervoor onder punt 1,12,1, overgaat, al het overige van de bestanddelen blijven onverminderd en ongewijzigd in de partieel te splitsen vennootschap, inclusief het gedeelte inzake onroerende goederen vermeld in c) hiervoor.

1.12.3. Betwisting

Om elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hierboven omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen zijn vernield, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dal alle activa en passive waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, alsnog toekomen aan de ovennemende vennootschap, FAM48 BVBA,

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde splitsing, dienen aan statuten van de te splitsen en

overnemende vennootschap geen wijzigingen aangebracht te worden.

2.2. Kosten van de splitsingsverrichting

De kosten van de splitsingsverrichting zullen worden gedragen als volgt:

 In de veronderstelling dat onderhavig splitsingsvoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de te splitsen vennootschap FL BEHEER BVBA.

 In de veronderstelling dat onderhavig splitsingsvoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de splitsing worden gedragen door de ovememende vennootschap FAM48 BVBA.

2.3. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. 2.4. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen en van de ovememende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikelen 728 en 743 van het Wetboek.van Vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk 30-09-2014 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 14 augustus, te Schoten, in acht origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen overeenkomstig de artikelen 728 en 743 van het Wetboek van Vennootschappen.

"

q De vennootschap geeft volmacht aan ACCTAL BV ow BVBA (Voorheen VAN BUYNDER & Co ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BVBA), vertegenwoordigd door Chantal VAN BUYNDER, maatschappelijke zetel te 2160 Wommelgem, Autolei 228, met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

3. Fiscaal regime van deze partiële splitsing

De bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen zijn van oordeel dat er afdoende rechtsgeldige economische en financiële motieven voor deze partiële splitsing bestaan en dat derhalve deze partiële splitsing kan plaatsvinden met toepassing van het vrijstellingsregime van artikel 211 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, van het vrijstellingsregime van de artikelen 11 en 18§3 van het Wetboek BTW en van het vrijstellingsregime van de artikelen 117 §1 en 120 laatste lid van het Wetboek der Registratierechten.

Voor de overnemende vennootschap FAM 48 BVBA

De heer François FLORE, Zaakvoerder

Voor de partieel te splitsen vennootschap FL BEHEER BVi3A

Mevrouw Liliane Bontenakel, Lasthebber Ad Hoc,

- ^--~- _ _ ~gr ~ {t ',Ze .

C ~, 7~'.,, .. . . ._i~ _- i-' - ~~.. T~.:._S,3 `7~~ _~ ~i.~r`~ :~S'2'" " ii ,. , :-{.'nl'~`~~' . .`c"t' .. ~~~} .3 ~~ .. ~j;~` a :r'

`:CI' ._ ~?lr.`~P, '~~ ~~:"-iM~. ia r -~~~i": ârl'J ,

iTciSá. ° ai'Y :r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

EIGEN VERMOGEN

totaalcontrole

400RSTEL PER 1410612014

PARTIELE SPLITSING FL SNEER

FL BIIEER 111.111.4 PARTIELE SPLITSING IN FAEHR RUM

100001 GEPLAATST KAPITAAL 4274.1810,011 F 2.9114346.62 C 1369.453,34E 4,273 999,96 E

130000 WETTELIJKE RESERVE 90,1870,91E 61.16166 E 28.83734 E 911061.01 E

133001 BESCHIKBARE RESERVES - E - E - E - I

140101 OVERGEDRAGEN RESULTATEN - 271.482.04 E - 184.495.14 E - 86.986,¬ 9 C - 271.481.114 C

4.092317,96 E

POTENTIELE MEERWAARDEN ONROERENDE GOEDEREN 353.56928 E

BEL'wSTINGLAI ENT IE OP POTENTIELE MEERWAARDEN - 120.185.63 F

I 4325.922,24 E 2.781,214.13E 1311303.79 C 4.092.517.92 E

43192.5E7.92 t

233 404.31C

OASIS 30-064014 JAAFLIFSLUI r VOLGENS BALANS FL DECIEER 6411A ;- Fi1M411IBVBA., 2 114i1lnilegr

OMSCHRIJVING DETAIL SALDO xememeeffigi conlrolellJle



RIJKEV.OR.SELélGOSF63AF-,$ES'rEEN1yEC11M7 , _., . ,

GRONDEN GEBOUWEN VERHUUR - AANSC'I IAFW 135248,94 E

1114R96AAR0ERINGSIdEERWAARDE 3$3.5E9,28 F

ASCIIRIIVINGEN - E

33.99% VEND OP POTENIIELE MEERWAAR DE - 120.E85,01 E

368.65322 E

GEBOUW RUKEVORSEL - MNSC'IIAFIV 3119.336119E

FEERII'AARDERINGSMEERWAARDE - E

ASCIIRUVINGEN - 147.37530E

35,09% VENU OP POTENTIELE MEERWAARDE - E

161,95439 E

INRICHTING GEBOUW RUKEVORSEL -AANSCHAFIV 13.152,70 E

AFSCIIRUVINGEN - 3.945.81 E

9206,89E 539815.110¬ 539815.011E





GRONDEN GEBOUWEN HERTENDREI:E 37(126723 F

FEERW.IARDERlNGSMEERW,3ARDE - C

ASCIIRDVINGEN - E

31,99% VEND OPPOTENTIE.LEMEERWAARDE - E

371123723 E



GEBOUW HERTENDREEF- AANSCI IAEWr1A1(DE 996,1196416 E

11ERWMRUL" RINGSML'ER4VAARDE - E

ASO 1RUVINGEN - 356013,76E

33.99%VENUOP POT ENTIELEMEERWAARDE - E

640.00230 E

INRIC'!Il ING GEBOUW HERTENDREEF 294383.95 E

AFSCIIRUVINGEN - 124323,14E

170260.81 E 1.180.6311,34 E LI K02341,34 t



PtalitlagliegMiffliNg...11111~1.111»_ MIMI 1313.64 E

AFSCHRIJVINGEN - 1313.64 F

- E - F - F



MEgageggeálleffireiV e 5191.74¬

AF3CEIRIfVINGEN - 3275,42 E

2.111632E 11116.32E 2016,32E



KANTGORh1ATER1AA4_.. -. ... .- ,. , -7- .' - , . _ _, 21315,70 E

AFSCE1R11VINGEN - 2915,78E

. F - C - E



(leJtlul ti9Y ~;,t.;gip;Hla:f ' . 59344.63 E

AFSCIIRIIVINGEN - 24.4511,86E

35 393,77 £ 35 393.77 E 3539337 C



EKEREN,'_:LEOP,ODDSLEI)20",._-q-.-.Tl':_: ,-. 7 -

UPS1 r1LRE('EIT EKEREN 185.0011311 !;

AFS('FERI7VINGEN - 64.7511.01 F

12112511,011 E

1NRE('I IT1NG GEBOUW EKEREN 136.561411E

AFSCIIRDVINGEN - 57.56435E

78 997,55 E 194_47,55 f 199 247,55 6'



18660,00E 18600,1M1E l8601,011¬



BRhSSSaIAA'C81qNECLOOS3;ERLAA19 .-.- . .:_ . ,- _...

GRONDEN BRASCI IAAT 3 11402343 E

GRONDEN DRASCIIAAT-WAARDEVERMINDERING - 1335.392,36E

1.704 341,97 E 1.704,841,97 E 1.7114 841.97 C



KLANTEN 311868,01 C 30 868,181 E 3686E.1111 E



FISCALE PROVISIE AIR 2014 48,49 E 48,49 E 48,49 E



LEVERANCIERS- 2.863,67 E - 2.863.67 E - 2 863,67 E



TE 11111 ALEN 1411V - 5312,65E - 5.322.65E - 5311.65F'



R,'C,ER.;ELORE -;__z~.~_ :w. ~ , _ ,,. , ., , , ,,, .., , .,, . " 611.73121 E " " 60.73131 F - 6673121 E



OVER TE DRAGEN KOSTEN 2.165,86E 2.165,86f 2.165,86E



TOE TE REKENEN KOSTEN- 232,67 E - 23167 E- 23267 C



1(111C 419-6016381-81 71.97527 E 71.975.27 F 7197527 f



KHC 7314332946346 611411100,110 E 5501101.01 F 500011,181 E 61X11681,00 E



KBC 745-1232492--52 9.469,143 E 9.469.83 F 9 469,83 0



-f

2,781.214,13 E

1.311.303,79 C

4.092517,92 C

4 325 92220 E

3111461541E

1.31 E.k13.79 E

1311 343,79 C

4325922,211E

4.32S.922211 F

4.325 0222111

4325.92110 E

4.320.921211f 3.014.618,41 E

2.668

1,621,41 F

REK NIC

441

b

2210110

771010

231010

221010

2211140

2318810

232

24

241

e

261X6p1p

2214101

-tt

35

35'

40

41207/1

5E

4362

4

491

55

sslr

AZ1

"

ot e

i..l F+N

lalaai aantal aandelen waarde per aandeel

Mol uil gedrukte mecrwaankn netto na aftrek vonk 33.99% Hocl.Roudkundix

23/04/2015
ÿþ Mai Wald 11.1

,_- ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IV~N~INNN~BMNV'~I~N~INN

*150592 2

Ondernerningsnr : 0553.498.133

Benaming

(voluit) : FAM48

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hertendreef 59 te 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging - zetelverplaatsing - doelswijziging - kapitaalverhoging - wijziging data boekjaar en jaarvergadering - statutenwijziging - ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 27 maart 2015, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FAM48" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Naamswijziging: De vergadering besluit om de maatschappelijke benaming van de vennootschap met ingang vanaf 27 maart 2015 te wijzigen in "De Medts Group".

2) Zetelverplaatsing: De vergadering besluit om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf 27 maart 2015 te verplaatsen naar volgend adres: 2170 Antwerpen-Merksem, Vrijhandelsstraat 54-58.

3) Doelswijziging: Na lezing van het verslag van de zaakvoerder, inhoudende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en waarbij een samenvattende staat gevoegd is over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 31 december 2014, stelt de vergadering vast dat er noch op het verslag, noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt door de vennoten. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

De vergadering besluit de voorgestelde doelswijziging goed te keuren en besluit bijgevolg om de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap, vervat in artikel vier (4) van de huidige statuten uit te breiden met de onder punt vier (4) van de agenda voorziene tekst, zodat de integrale tekst van het doel thans luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitbaten van een bedrijf in algemene zin van het woord van immobiliën, beleggingsgoederen allerhande, portefeuille-maatschappij, alsook het voeren van alle financiële operaties die daarmee verband houden onder meer, zonder dat de opsomming limitatief is;

a. Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdaniqe onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing; dit alles binnen de daartoe vereiste licenties en wettelijke toelatingen.

b. Het uitoefenen van de bedrijvigheden op het vlak van de uitvoering van bouwwerken, ais aannemer of, en alsook, het coördineren van aile werkzaamheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwwerken door aannemers in het algemeen.

c. De handel in het algemeen en het vervaardigen of laten vervaardigen van alle producten en materialen of materieel, die verband houden met alle voormelde activiteiten. Dit zowel als tussenpersoon, tussenhandelaar en makelaar van goederen, het leggen van contacten tussen fabrikanten en of handelaars zelf zowel in binnen als buitenland.

d. Het verstrekken van advies met betrekking tot alle geledingen van zowel de handel als alle bedrijvigheden binnen de bouw- en immobiliënsector.

e. Het verlenen van alle leningen en kredieten aan alle derden en of het in hypotheek geven van haar onroerende goederen en het in pand stellen van al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds en het verlenen van borgstelling voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als van alle derden.

f. Het uitbaten van een onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens en van een instelling die in andere maatschappijen belangen heeft om hun beheer te controleren of er deel in te hebben, inzake beheren of mede beheren van andere ondernemingen. Zich bezighouden met de handel en het beheer van roerende goederen ongeacht hun aard, beleggingsgoederen en kunstvoorwerpen.

g. Het kopen en verkopen van handelszaken en het bemiddelen bij, dergelijke transacties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van koophandel Antweroen

13 APR. 2915

afdeling~.r,nRia4pen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

h. Diensten verlenen in de meest ruime betekenis van het woord, onder meer: advies en bijstand inzake bedrijfsmanagement, zowel administratief als op het gebied van informatica, marketing en publiciteit.

i, Het makelen in verzekeringen binnen de daartoe voorschreven regels van de vestigingswet en erkenning van het beroep.

j, De activiteiten van leasing en verhuring van allerlei materieel en materiaal in de meest ruime zin van het woord.

k. Het uitoefenen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder, bewindvoerder, vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening ais In naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

" het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, ingenieurs werken en ontwikkelingen en dit alles in de meeste ruime betekenis.

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuis inrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welk aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

" het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennoot-'schappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analcog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

Dit alles in de mate dat de activiteiten van de vennootschap niet conflicteren met wettelijk gereglementeerde beroepen.

4) Kapitaalverhoging: De vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met duizend vierhonderd euro (¬ 1.400,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op twintigduizend euro (¬ 20.000,00), met creatie van veertien (14) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Deze veertien (14) nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande honderd zesentachtig (186) aandelen en zij zullen in de winst delen vanaf heden.

De enige inbrenger, te weten: de BVBA COVANDIS, met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Cogels-Osylei 22 BTW-BE 0467.466.655, RPR Antwerpen, verklaart op alle veertien (14) nieuwe aandelen in te schrijven in geld tegen de globale prijs van duizend vierhonderd euro (¬ 1.400,00)

Al de leden van de vergadering erkennen dat ieder nieuw aandeel, waarop aldus werd ingeschreven, volledig werd volstort zodat de alle nieuwe aandelen samen volstort werden voor een globale som van duizend vierhonderd euro (¬ 1.400,00) door een storting in geld, die de enige inbrenger gedaan heeft op een bijzonder rekeningnummer 8E28 7430 6088 7520 op naam van onderhavige vennootschap overeenkomstig de vennootschappenwet bij KBC bank.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal van de vennootschap ingevolge hiervoor gemelde inbreng werd verhoogd tot in totaal twintigduizend euro (¬ 20.000,00), verdeeld over tweehonderd (200) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Bijgevolg is de kapitaalverhoging verwezenlijkt.

5) Wijziging data boekjaar en jaarvergadering - overgangsbepalingen: De vergadering besluit het maatschappelijk boekjaar voortaan te laten aanvangen per één januari om te eindigen per eenendertig december van ieder jaar.

De vergadering besluit vervolgens de jaarvergadering voortaan te laten plaatsvinden telkens op de eerste dinsdag van de maand juni om negentien (19.00) uur.

Overgangsbepalingen

Ten titel van overgangsbepaling besluit de vergadering om het lopende boekjaar aangevangen per één juli tweeduizend veertien uitzonderlijk te laten eindigen per eenendertig december tweeduizend vijftien, waarna de eerstvolgende jaarvergadering zal plaatsvinden op de eerste dinsdag van de maand juni tweeduizend zestien om negentien (19.00) uur.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

6) Ontslag en benoeming (statutair) zaakvoerder: De vergadering besluit om met ingang vanaf 27 maart 2015 het ontslag als statutair zaakvoerder van de vennootschap te aanvaarden van de heer FLORÉ François August Marie, wonende te 2900 Schoten, Hertendreef 59.

Vervolgens besluit de vergadering om voor onbepaalde duur en dit met ingang vanaf 27 maaart 2015 te benoemen tot gewone zaakvoerder van de vennootschap: de heer Dirk Jonckheere, voornoemd.

Vervolgens besluit de algemene vergadering om de heer JONCKHEERE Dirk Jozef Raymond, geboren te Berchem op 4 september 1957, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Cogels-Osylei 22

Tenslotte besluit de vergadering voornoemde heer Dirk JONCKHEERE als vaste vertegenwoordiger aan te stellen voor alle bestuursmandaten die onderhavige vennootschap thans waarneemt of in de toekomst zou waarnemen bij andere vennootschappen.

7) Statutenwijziging:

De vergadering besluit de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een volledig nieuwe tekst, teneinde deze aan te passen aan voormelde besluiten en desgevallend aan het Wetboek van vennootschappen. Vervolgens stelt de vergadering de volledig nieuwe test van de statuten vast, dewelke onder meer luidt als volgt:

-Naam en rechtsvorm: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "DE MEDTS GROUP".

-Zetel: gevestigd te 2170 Antwerpen-Merksem, Vrijhandelsstraat 54-58,

-Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-Doel: De integrale tekst van het doel luidt als voormeld,

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro

(20.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 200 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 200.

-Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds dcor haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering,

-Jaarvergadering: leder jaar wordt deze gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om negentien (19.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

-Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

-Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap,

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

8) Machten: Om deze wijziging te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend aan "ACCTAL Accountancy & Fiskaliteit" BVBA RPR nummer 0458285.012, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder VAN BUYN DER Chantal (NN 630326-106-70), kantoor houdend te 2160 Wommelgem, Autolei 228, met recht van in de plaatsstelling, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar alle formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrappingen van de vennootschap, tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie, alsook de fiskale overheden.

Voor ontledend uitreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 27 maart 2015

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van de zaakvoerder

-staat van actief en passief dd. 31 december 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



oui

*1508990 11



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 5 JUNI 2015

afdebpieeerpen

Ondernemingsnr : 0553.498.133

Benaming

(voluit) : DE MEDTS GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vrij handelsstraat 54-58 te 2170 Antwerpen-Merksem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Kapitaalverhoging door inbreng in natura -statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume op 1 juni 2015, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE MEDTS GROUP" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Kapitaalverhoging door inbreng in natura:

A) Verslag van de zaakvoerder:

Lezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerder voor waarin het belang van de inbreng in natura voor

de vennootschap wordt uiteengezet.

B) Verslag van de bedrijfsrevisor

Lezing van het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A-Audit Bedrijfsrevisoren" te 2600 Antwerpen-Berchem, Elisabethlaan 2, vertegenwoordigd door de heer Frank GRARÉ. De besluiten van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"7. BESLUIT

De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE MEDTS GROUP, met zetel te 2170 Antwerpen (Merksein), Vrijhandelsstraat 54-68 en met als ondernemingsnummer 0553.498.133, bestaat uit 2.499 aandelen van de Naamloze Vennootschap SCHMUTZ, met zetel te 2170 Antwerpen (Merksem), Vrijhandelsstraat 54-58 en met als ondernemingsnummer 0411.114.110.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

a.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het lnstituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden, nl. 2.770.000,00 euro (twee miljoen zevenhonderd zeventigduizend euro nul eurocent) voor de 2.499 aandelen van SCHMUTZ NV, overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 27.700 (zevenentwintigduizend zevenhonderd) nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE MEDTS GROUP, zonder vermelding van de waarde, voor de inbreng van de aandelen SCHMUTZ NV.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Opgemaakt te Antwerpen (Berchem), 1 juni 2015

(getekend)

CVBA A Audit,

Met als aansprakelijk vertegenwoordiger

Frank Graré, bedrijfsrevisor."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

t " ~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

lezing, onderzoek en bespreking van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag van de bedrijfsrevisor stelt de vergadering vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten. Bijgevolg besluit zij zich aan te sluiten bij de besluiten erin vervat

De vergadering besluit vervolgens om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng van tweeduizend vierhonderd negenennegentig (2.499) aandelen van de naamloze vennootschap "SCHMUTZ" met maatschappelijke zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Vrijhandelsstraat 54-58, RPR Antwerpen, nummer 0411.114.110, allen samen in globo gewaardeerd aan twee miljoen zevenhonderd zeventigduizend euro (¬ 2.770.000,00) om alzo het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op twee miljoen zevenhonderd negentigduizend euro (¬ 2.790.000,00), om en mits creatie van zevenentwintigduizend zevenhonderd (27.700) nieuwe aandelen met dezelfde rechten en plichten als de op heden bestaande aandelen en delend in het resultaat te rekenen vanaf heden.

2) Plaatsing en volstorting aandelen - verweznlijking kapitaalverhoging:

Voomoemde vennootschap "COVANDIS", verklaart alle voormelde tweeduizend vierhonderd negenennegentig (2.499) aandelen van de naamloze vennootschap "SCHMUTZ" met maatschappelijke zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Vrijhandelsstraat 54-58, RPR Antwerpen, nummer 0411.114.110, in onderhavige vennootschap "DE MEDTS GROUP" in te brengen. Als vergoeding voor voormelde inbreng, waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, worden er zevenentwintigduizend zevenhonderd (27.700) nieuwe aandelen verstrekt met dezelfde rechten en plichten en dewelke delen in het resultaat te rekenen vanaf 1 juni 2015.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal van de vennootschap ingevolge hiervoor gemelde inbreng werd verhoogd tot twee miljoen zevenhonderd negentigduizend euro (¬ 2.790.000,00), verdeeld over zevenentwintigduizend negenhonderd (27.900) aandelen, zonder nominale waarde, met elk een fractiewaarde van éénlzevenentwintigduizend negenhonderdste van het maatschappelijk kapitaal.

3) Stautenwijziging:

De vergadering besluit om de statuten aan te passen aan hoger vermelde besluiten en desgevallend aan

het Wetboek van vennootschappen als volgt:

-Artikel 5: de tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal bedraagt twee miljoen zevenhonderd negentigduizend euro (¬ 2.790.000,00),

vertegenwoordigd door zevenentwintigduizend negenhonderd (27.900) aandelen, zonder aanduiding van

nominale waarde.

Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 27.900."

4) Machten: Om deze wijziging te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend aan "ACCTAL. Accountancy & Fiskaliteit" BVBA RPR nummer 0458.285.012, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder VAN BUYNIJER Chantai (NN 630326-106-70), kantoor houdend te 2160 Wommelgem, Autolei 228, met recht van in de plaatsstelling, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar alle formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrappingen van de vennootschap, tevens om aile formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie, alsook de fiskale overheden.

Voor ontledend uitreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 1 juni 2015

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 18.07.2016 16329-0221-028

Coordonnées
DE MEDTS GROUP

Adresse
VRIJHANDELSSTRAAT 54-58 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande