DE NIEUWE KLEINE BAREEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE NIEUWE KLEINE BAREEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 416.259.761

Publication

07/07/2014 : AN205597
11/07/2013 : AN205597
27/06/2012 : AN205597
30/06/2011 : AN205597
26/03/2015 : AN205597
15/07/2010 : AN205597
15/07/2010 : AN205597
22/07/2009 : AN205597
26/05/2008 : AN205597
26/05/2015
ÿþr. y_ Mud Word 11,1

ti "-N~~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\\i



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

1111!tgitiiu111m

Ondernemingsnr : 0416.259.761

Benaming

(voluit) : DE NIEUWE KLEINE BAREEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Dennenlei 9 te 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel, opgemaakt te Schoten dd. 29 april 2015, tussen volgende vennootschappen: ENERZIJDS

Commanditaire vennootschap op aandelen ANNAMAT, met als maatschappelijke zetel te 2900 Schoten,

Trevierenlei 18; ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ondernemingen onder ondernemingsnummer 0874.348.991 (RPR Antwerpen)

EN ANDERZIJDS

Naamloze vennootschap DE NIEUWE KLEINE BAREEL, met als maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Dennenlei 9; ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ondernemingen onder ondernemingsnummer 0416.259.761 (RPR Antwerpen)

VOORAFGAANDE OPMERKINGEN:

ANNAMAT COMM.VA, enerzijds, en DE NIEUWE KLEINE BAREEL NV, anderzijds, hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van DE NIEUWE KLEINE BAREEL NV door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op ANNAMAT COMM.VA, in overeenstemming met artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn.").

Op 29 april 2015 werd door de bestuursorganen van de voornoemde twee vennootschappen, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming overeenkomstig artikel 693 W. Venn. opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders/vennoten van de betrokken vennootschappen..

De bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vôôr de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen en bekend te maken bij uittreksel (artikel 693, laatste alinea, W. Venn.).

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 MEI 2015

afdeling &Men

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

1/ FUSIE - RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

De vennootschappen kunnen als volgt geïdentificeerd worden:

A) Commanditaire vennootschap op aandelen ANNAMAT, met als maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Trevierenlei 18; ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ondernemingen onder ondernemingsnummer 0874.348.991 (RPR Antwerpen)

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving: Het beheer van haar vermogen (men dien verstaande evenwel dat de werking van de vennootschappen buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan:

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van alle welkdanige onroerende goederen, evenals alle welkdanige transacties en verrichtingen;

- Het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden;

Het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen.

Het waarnemen van het bestuur, leiding, vereffening, management en beheer van andere vennootschappen, verenigingen, bedrijven en ondernemingen, alsmede het advies daartoe.

Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of als commissionair, in binnen- en buitenland. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij wordt hierna 'ANNAMAT of 'de Overnemende Vennootschap' genoemd.

B) Naamloze vennootschap DE NIEUWE KLEINE BAREEL, met als maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Dennenlei 9; ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbánk van ondernemingen onder ondememingsnummer 0416.259.761 (RPR Antwerpen)

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving: - De uitbating van restaurants, hotels, drankgelegenheden, pensionhuizen, tavernen, dancings, tearooms, milkbars, inrichtingen van feestelijkheden, vermakelijkheden, bals en dergelijke; verhuring van feestzalen; bereiding en handel van allerlei dranken en gerechten, rookwaren, ijsroom en eetwaren allerlei; alsmede alle traiteursactiviteiten.

- De handel in het algemeen van wijnen, bieren, waters, sappen en alle andere dranken, koffie, thee en allerhande benodigdheden, materialen, materieel, welke met voorgaande activiteiten betrekking hebben. - De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

- Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, verhuren en huren, doen bouwen, fabriceren en oprichten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

ln het algemeen mag de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

Zij wordt hierna 'DE NIEUWE KLEINE BAREEL' of 'de Over Te Nemen Vennootschap' genoemd.

Het bestuursorgaan van de Over Te Nemen Vennootschap verklaart dat de vennootschap eigenaar is van de hierna vermelde onroerende goederen:

A. een handelspand met aanhorigheden, op en met grond, gestaan en gelegen te 2900 Schoten, Bredabaan 1149, recent gekadastreerd sectie E, nummer 93/T/4, met een totale oppervlakte van 424m2

B. een handelspand met aanhorigheden, op en met grond, gestaan en gelegen te 2900 Schoten, Horstebaan 202, recent gekadastreerd sectie E, nummer 93/D/4, met een totale oppervlakte van 340m2

I=

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap verklaart voorafgaandelijk aan de ondertekening van huidig fusievoorstel kennis te hebben genomen van de door OVAM op 3 februari 2015 afgeleverde bodemattesten waarvan de inhoud letterlijk luidt ais volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

2/ KAPITAAL EN RUILVERHOUDING

(ï) Het maatschappelijk kapitaal van ANNAMAT COMM. VA bedraagt op heden ¬ 900.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 9.000 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

(ii) Het maatschappelijk kapitaal van DE NIEUWE KLEINE BAREEL NV bedraagt op heden ¬ 65.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 1.250 aandelen op naam, met een nominale waarde van ¬ 52,00 per aandeel.

Op basis van de ruilverhouding zal het aantal uit te reiken aandelen voor 1 aandeel in DE NIEUWE KLEINE

BAREEL NV 6,03 aandelen in ANNAMAT COMM. VA bedragen.

Er zullen dus 7.538 nieuwe aandelen ANNAMAT COMM. VA worden uitgegeven.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

3/ WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De aandelen die door de Overnemende Vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen aan de aandeelhouders van de Over Te Nemen Vennootschap toegekend worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap.

De aandelen worden als volgt toegekend pro rata de respectieve aandelenparticipaties in de Over Te Nemen Vennootschap:

Uiterlijk binnen de 15 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap de volgende gegevens aanbrengen als een gevolg van de fusie met de Over Te Nemen Vennootschap:

- de identiteit van de aandeelhouders van de Over Te Nemen Vennootschap;

- het aantal uit te geven nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap dat aan hen toekomt krachtens het fusiebesluit;

- de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving zal door het bestuursorgaan namens de Overnemende Vennootschap en door de aandeelhouders van de Over Te Nemen Vennootschap of hun gevolmachtigde worden ondertekend.

Het aandelenregister van de Over Te Nemen Vennootschap zal na goedkeuring van de fusie worden vernietigd.

4/ DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST, EN ELKE BIJZONDERE REGELING M.B.T. DIT RECHT

De uit te geven nieuwe aandelen zullen deelnemen in het bedrijfsresultaat en zullen dividendgerechtigd zijn

vanaf 1 januari 2015.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

5/ DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG (EN VANUIT HET OOGPUNT VAN DIRECTE BELASTINGEN) GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Vanaf 1 januari 2015 zullen aile verrichtingen gesteld door de Over Te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

~ ~ t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

6/ RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er zijn in de Over Te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen rechten toegekend of maatregelen voorgesteld dienen te worden.

7/ DE BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISSEN, DE BEDRIJFSREVISOREN OF DE EXTERNE ACCOUNTANTS VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN BEDOELDE VERSLAG

Aan De Mol, Meuldermans & Partners -- Bedrijfsrevisoren Burg. COMM. VA, wordt door de Overnemende Vennootschap en de Over Te Nemen Vennootschap opdracht verleend om voor de twee fuserende vennootschappen het verslag op te maken waarvan sprake is in artikel 695 W. venn.

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor voor het opstellen van het in artikel 695 W.Venn. bedoelde verslag bedraagt ¬ 750,00 (exclusief BTW), per vennootschap.

8/ IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap en de Over Te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

9/ STATUTENWIJZIGINGEN

Het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap acht het niet noodzakelijk om wijziging in de statuten van de Overnemende Vennootschap aan te brengen, behoudens de kapitaalverhoging en de uitgifte van nieuwe aandelen ingevolge deze fusieoperatie.

SLOTVERKLARINGEN

De bestuursorganen van beide bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren dat deze fusie hun inziens beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek Registratierechten en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek en derhalve gebeurt met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime bedoeld in voormelde wetsbepalingen en ingevolge artikel 78 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschapen met toepassing van de boekhoudkundige continuïteit.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders / vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek ván vennootschappen,

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, zal het aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd worden, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Alle kosten verband houdende met de verrichting warden gedragen door de Overnemende Vennootschap. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

Getekend,

Namens DE NIEUWE KLEINE BAREEL NV,

Johanna Van der Sande Gerrit Cleijpool Marco Cleijpool

Bestuurder Bestuurder Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd, 29 april 2015

'Job r= behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2007 : AN205597
14/06/2007 : AN205597
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 07.07.2015 15284-0176-014
31/05/2005 : AN205597
28/07/2015
ÿþ11-i~1:~~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mr" wiFi ren koppeel

Antwerpen

16 !HU ?f=5

afdeling Antwerpen

I11111uiu~~uu~ai~u~u~u1

*15 086A8*

Ondernemingsnr : 0416.259.761.

Benaming

(voluit) : De Nieuwe Kleine Bareel

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Dennenlei 9, 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overneming

Het blijkt uit de akte verleden voor meester Erik VAN TRICHT, geassocieerde., notaris te Merksem, stad Antwerpen op negenentwintig juni tweeduizend vijftien "Ter Registratie aangeboden op het 1ste Registratiekantoor Antwerpen e,

waarbij de gezamenlijke buitengewone algemene vergadering werd gehouden van

1)de commanditaire vennootschap op aandelen Annamat, met zetel te 2900 Schoten, Trevierenlei 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondememingsnummer 0874.348.991,

2)de naamloze vennootschap De Nieuwe Kleine Bareel, met zetel te 2930 Brasschaat, Dennenlel 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0416.259.761

- Vaststellingen met betrekking tot de fusievoorstellen

De fusievoorstellen, opgesteld door de beide bij de fusie betrokken vennootschappen, zijn in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen tijdig, dit is zes weken voor deze algemene vergadering, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, met name op 13 mei 2015.

- Vaststellingen met betrekking tot de verslagen van de bestuursorganen

De verslagen, op te stellen door de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen, in toepassing van artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen waren geïntegreerd in de voormeld fusievoorstellen.

In de mate de fusievoorstellen op enig punt zouden te kort gekomen zijn in de verslaggeving in de zin van artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen, wordt er afgezien van een bijkomende verslaggeving, dit in toepassing van het laatste lid van artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen.

- Vaststellingen met betrekking tot de verslagen van de bedrijfsrevisor

- In uitvoering van artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen is door de burgerüjkse vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "De Mol, Meuldermans & Partners -- bedrijfsrevisoren" (ondernemingsnummer 0475.994.341), met zetel te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KRIS MEULDERMANS" met ais vaste vertegenwoordiger de heer MEULDERMANS Kris, bedrijfsrevisor, een verslag opgemaakt op 29 mei 2015.

Dit verslag is tot het volgende besluit gekomen:

" Op basis van onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kunnen wij met betrekking tot de fusie door overneming van de NV DE KLEINE BAREEL door COMM.VA ANNAMAT, besluiten dat:

-het gezamenlijk fusievoorstel dat door de bestuursorganen van NV DE NIEUWE KLEINE BAREEL en COMM.VA ANNAMAT op 29 april 2015 is opgesteld, de informatie bevat die door artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen wordt vereist;

-de methode op basis van het gecorrigeerd eigen vermogen die als enige methode wordt weerhouden en volgens dewelke de ruilverhouding is vastgesteld, zoals in dit verslag beschreven, verantwoord is; deze gekozen methode leidt tot een waarde per aandeel van COMM.VA ANNAMAT en NV DE NIEUWE KLEINE BAREEL van respectievelijk ¬ 69,86 en ¬ 421,32;

-de wijze waarop de ruilverhouding is vastgesteld aanvaardbaar is, gelet op de identiteit van de bij de fusie betrokken partijen en bovendien gesteund is op een formeel akkoord;

-de vastgestelde ruilverhouding met een uitgifte van 7,538 nieuwe aandelen van COMM.VA ANNAMAT voor 1.250 bestaande aandelen van NV DE NIEUWE KLEINE BAREEL, derhalve als redelijk kan worden beschouwd;

-dat er geen moeilijkheden zijn geweest bij de waardering."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Na kennisname en goedkeuring van de voorgaande verslagen, besluit de algemene vergadering tot de fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van de naamloze vennootschap De Nieuwe Kleine Bareel door ontbinding zonder vereffening overgaat op de commanditaire vennootschap op aandelen Annamat, in overeenstemming met artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen. Deze fusie geschiedt volgens de voorwaarden van de fusievoorstellen het fusievoorstel, met name:

a) ruilverhouding van de aandelen.

In ruil van 1 aandeel (zonder opleg in geld), bekomt iedere aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, 6,03 aandelen van de ovememende vennootschap.

Daar kapitaal van de overgenomen vennootschap werd vertegenwoordigd 1.250 aandelen dienen er 7.538 aandelen van de overnemende vennootschap uitgegeven te worden teneinde de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap correct te kunnen vergoeden.

b) wijze van uitreiking van de aandelen.

De aandelen worden uitgereikt onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de overnemende

vennootschap. Hiertoe zal de heer CLEIJPOOL Gerrit Johannes

1, kennis kunnen nemen van het aantal aandelen op naam in het aandelenregister van de overgenomen

vennootschap.

2. de aandelen op naam in de overnemende vennootschap inschrijven op naam van de aandeelhouders van

de overgenomen vennootschap.

3, Na de ruil, de aandelen op naam in het aandelenregister van de overgenomen vennootschap kunnen

schrappen.

c) winst- en verliesdeling

De aandelen van de verkrijgende vennootschap zullen delen in winst en verlies vanaf 1 januari 2015.

d) datum

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden

te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2015.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Erik Van Tricht, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift buitengewone algemene vergadering dd 29juni 2015ekst

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2004 : AN205597
04/06/2004 : AN205597
22/05/2003 : AN205597
30/05/2002 : AN205597
02/06/2001 : AN205597
02/06/2001 : AN205597
07/06/2000 : AN205597
13/10/1999 : AN205597
15/06/1999 : AN205597
13/11/1993 : AN205597
01/01/1993 : AN205597
01/01/1992 : AN205597
01/01/1989 : AN205597
01/01/1988 : AN205597
01/01/1986 : AN205597

Coordonnées
DE NIEUWE KLEINE BAREEL

Adresse
DENNENLEI 9 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande