DE NUL CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : DE NUL CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.947.897

Publication

03/11/2011
ÿþ~r}

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte.

Mod 2.1

IIN

V »eh aa Bel Staa

KOOPHANDEL TUINHOUT

De griffier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

licitu.11)11111,111,p

Ondernerningsnr : 0833.947.897

Benaming

(voluity : De Nul Consulting

Rechtsvorm : Gewone Commaditaire Vennootschap

Zetel : Leistraat 10012, 2460 Lichtaart

Onderwerp aide : Adreswijziging + doelsuitbreiding naar aanleiding extra activiteiten

Verstag van algemene vergadering.

Op de agenda stonden 2 punten;

1) adres wijziging onderneming

2) uitbreiding doel van de onderneming naar aanleiding van 2 extra activiteiten

1) Adreswijziging van de onderneming

Vanaf 1 september 2011 zal De Nul Consulting zich vestigen op het nieuwe adres:

Eikenstraat 216 2840 Reet

2) Doelsuitbreiding

Vanaf 2 oktober 2011 zal het doel van de vennootschap uitgebreid worden. Het volledige doel bestaat uit:

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, de commercialisering van software en bijhorende hardware (reeds opgenomen in de oprichtingsstatuten).

- het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op vlak van organisatie, het gebruik van software en bijhorende hardware (reeds opgenomen in de oprichtingsstatuten),

het verlenen van tijdelijke opvang en verzorging van kleine huisdieren (nieuw vanaf 2 oktober 2011)

Voor deze activiteiten zullen volgende NACE-BEL codes opgenomen worden;

96.095 Pensions voor huisdieren

96.099 Oppasdiensten voor huisdieren (Overige persoonlijke diensten)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 0/11/2011 Annexes du Moniteur belge

04/03/2011
ÿþvoo behou

aan

Belgi Staats

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : O "8.33 .- - " 3

Benaming

(voluit) : De Nul Consulting

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Leistraat 100 / 2, 2460 Lichtaart

Onderwerp akte : Oprichting

ONDERHANDSE OPRICHTINGSAKTE

VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP:

DE NUL CONSULTING

Op tweeentwintig februari tweeduizend en elf, hebben de twee volgende personen besloten om, per; onderhandse akte, over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire Vennootschap startend op één april tweeduizend en elf:

Comparant 1:De Nul Ilse Julien Maria, wonende te 2460-Lichtaart, Belg, geboren te Schoten op 15 maart 1986, Rijksregisternummer 86.03.15-086-30 Identiteitskaart nummer 590-3747376-01, datum uitreiking 25/7/06

Comparant 2:van Leemputten Geert Constant, wonende te 2460-Lichtaart, Belg, geboren te Wilrijk; (Antwerpen) op 28 mei 1984, Rijksregisternummer 84.05.28-055-31 Identiteitskaart nummer 590-5284721-90, datum uitreiking 20/2/07

1.VORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt: De Nul Consulting

2. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

 het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, de commercialisering van software en bijhorende: hardware.

 het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op vlak van organisatie, het gebruik van software en bijhorende hardware.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in Belgie als in het buitenland. Ze kan om haar doel. te verwezenlijken leningen of schulden aan gaan bij derden, met inbegrip van haar aandeelhouders en bestuurders. Ze kan tevens alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht om haar: doel te bereiken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in:

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel: hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

2

`, <<b r~ ;~. 2~. ~~11

Griffie - -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

*11035155*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

3. DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur

Het overlijden van de gecommanditeerde vennoot brengt niet de automatische ontbinding van de

vennootschap met zich mede, de overige vennoten zullen trachten van een opvolger te zoeken.

4. KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst en volgestort is, bedraagt tweeduizend vijfhonderd euro (2.500,00) en is verdeeld in vijfentwintig (25) aandelen, met een fractiewaarde van een vijfentwintigste (1/25ste)van het kapitaal. De aandelen zijn op naam.

5.DE OVERDRACHT VAN AANDELEN

a.OVERGANG VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, onder voorbehoud van hetgeen onder punt e. van dit artikel vermeld wordt.

b.VORM VAN DE OVERDRACHT VAN AANDELEN

Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

c.PUBLICITEIT VAN OVERDRACHT VAN AANDELEN

De overdracht van aandelen, toebehorend aan de gecommanditeerde vennoot zullen het voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

d.OVERGANG VAN AANDELEN IN GEVAL VAN OVERLIJDEN

Het aandeel of de aandelen van een overleden vennoot gaan over op zijn erfgenamen of rechtverkrijgenden onder voorbehoud van hetgeen onder punt e. van dit artikel vermeld wordt.

e.VOORKEURRECHT VAN DE VENNOTEN BETREFFENDE AANDELEN

De aandelen kunnen slechts worden overgedragen nadat zij bij voorkeur voor overname zijn aangeboden aan alle vennoten.

Daartoe moeten volgende regels worden nageleefd:

-de vennoot die een of meer aandelen wil overlaten aan een andere vennoot of een derde, moet de zaakvoerder of het college van zaakvoerders hierover per aangetekend schrijven inlichten; in deze kennisgeving vermeldt hij het aantal, de voorgesteld overnameprijs, alsook de naam, de voornamen, beroep en woonplaats of de benaming, rechtsvorm en zetel van de voorgestelde overnemende kandidaat-vennoot.

-binnen de vijftien dagen na de datum van verzending van deze kennisgeving, maakt de zaakvoerder of het college van zaakvoerders de inhoud van dit schrijven aan de andere vennoten bekend maken.

-in geval van overlijden van een vennoot maakt de zaakvoerder op eigen initiatief, vijftien dagen na ontvangst van het overlijdensbericht of  akte, aan de vennoten bekend hoeveel aandelen de overledene bezat.

-na deze bekendmaking wordt aan de bestaande vennoten de kans gegeven bij voorkeur, de aandelen waar het over gaat over te nemen naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij dan in eigendom bezitten. Indien een of meer vennoten het hun geboden voorrecht niet uitoefenen, verhoogt hun verzaking het recht van de andere vennoten.

-het overblijvende aandeel of aantal aandelen, overdracht aan de bestaande vennoten, wordt, indien er geen evenredige verdeling mogelijk is tussen de kandidaat-vennoten, gesplitst in aandelenfracties tot de evenredigheid is bereikt, waarna alle aandelen worden gelijkgeschakeld door uitgifte van nieuwe effecten gelijk

"

" aan het kleinste onderaandeel en omwisseling van de bestaande aandelen of fracties van aandelen tegen even zoveel nieuwe aandelen als er onderaandelen nodig zijn om een volledig aandeel te vormen.

-de vennoot die van zijn recht van voorkeur gebruik wil maken, moet, op straf van verval, de zaakvoerder hieromtrent inlichten en dit binnen de vijftien dagen, volgend op de dag van verzending van de voormelde bekendmaking gedaan door de zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

-Indien de vennoten hun voorkeurrecht niet volledig uitoefenen en er bijgevolg aandelen overblijven die kunnen toegewezen worden aan de voorgestelde kandidaat-vennoten ofwel aan de rechtverkrijgenden van de overleden vennoot; moet de zaakvoerder of het college van zaakvoerders binnen de drie weken na kennisname van deze situatie een bijzondere algemene aandeelhoudersvergadering bijeenroepen met als agendapunt de mogelijke goedkeuring met bijzondere meerderheid van de voorgestelde overdracht van aandelen aan niet-vennoten; indien de vergadering dit voorstel geheel of gedeeltelijk afwijst, moet de vergadering een andere kandidaat-overnemer voorstellen, die bereid is om de aandelen over te nemen, tegen de waarde van dit scheidingsaandeel zoals dit hierna wordt uiteengezet; wordt de door de algemene vergadering aangewezen kandidaat-ovenemer binnen de veertien dagen na zijn aanwijzing niet bereid gevonden tot de overname van de aandelen, dan heeft de uittredende vennoot of diens rechtverkrijgenden recht op de waarde van de aandelen.

-de waarde van deze aandelen wordt door de betrokken partijen vrij bepaald; bij gebrek aan akkoord wordt de prijs vastgesteld door twee deskundigen, van wie er een wordt aangewezen door de vennootschap en een door de uittredende vennoot of de rechtverkrijgenden van de overleden vennoot; komen de twee deskundigen niet tot een akkoord, dan duiden zij een scheidsrechter aan die de prijs definitief zal vaststellen en tegen wiens besluit geen beroep

-openstaat; raken de partijen het niet eens over de aanstelling van een scheidsrechter, dan zal deze op verzoek van de meest gerede partij aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koop handel in wiens ambtsgebied de vennootschap haar zetel heeft; de waardebepaling en het akkoord tussen beide partijen moet ten laatste zes maanden na de uittreding vastgesteld worden.

6.DE RECHTEN EN PLICHTEN VAN VENNOTEN

a.DE GECOMMANDITEERDE VENNOTEN

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

b.DE STILLE VENNOTEN

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng. Dit op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar hebben het recht om op de maatschappelijke zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

7.HET BESTUUR

a.AANTAL ZAAKVOERDERS

De leiding van de vennootschap berust bij een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.

b.DUUR MANDAAT  ONTSLAG

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering en dit besluit moet genomen worden met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten.

c.BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S)

Is er slechts een zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan dienen zij in onderling overleg besluiten te nemen.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

d.EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

r `f

V "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Is er slechts een zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt iedere zaakvoerder afzonderlijk de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Voorafgaandelijk kan een zaakvoerder zijn vetorecht doen gelden bij de besluitvorming in het college der zaakvoerders.

e.HET DAGELIJKS BESTUUR

De zaakvoerder(s) van de vennootschap kan(kunnen) het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomite, of aan een of meerdere directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie ze verantwoording verschuldigd zijn, ze handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

f.BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor welbepaalde of voor een reeks welbepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

8.CONTROLEBEVOEGDHEI D

Iedere vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Iedere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een externe accountant, die ingeschreven is op het tableau van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

9.ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN

a.DE JAARVERGADERING  DE BIJZONDERE OF BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de daartoe aangewezen plaats en op de laatste donderdag van de maand juni om twintig uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de plaats, de dag en het uur aangewezen in de uitnodiging.

b.BIJEENROEPING

1.DE BEVOEGDHEID EN VERPLICHTING TOT BIJEENROEPING

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder, het college van zaakvoerders of van het college van de gecommanditeerde vennoten.

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na zulk een verzoek te hebben ontvangen, uitgaande een of meerdere vennoten die minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen.

2. FORMALITEITEN

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodiging die ten minste acht dagen voor de vergadering verzonden wordt naar hun adres, zoals dit in het register van aandelen is genoteerd.

c. STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op een stem.

d.DE BESLUITEN

Op de

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten en in de wet. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

e.BESLUITEN TOT WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de besluiten inzake wijziging van de naam en de overdraagbaarheid van aandelen, worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van alle vennoten.

10.HET BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op een januari en eindigt op eenendertig december van datzelfde jaar.

11.INVENTARIS EN DE JAARREKENING

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

12.WINSTVERDELING  RESERVERING

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering, rekening houdende met de wettelijke bepalingen terzake; hiervoor is de gewone meerderheid van alle vennoten vereist.

Wanneer er overgedragen verliezen zijn, mogen er geen winstuitkeringen plaatsvinden, alvorens de verliezen volledig aangezuiverd zijn.

13.ONTBINDING -- VEREFFENING

De vennootschap wordt ontbonden, ten gevolge:

-van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen;

-van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten, als gezegd in

artikel 8 - e, vereisten die gelden voor een statutenwijziging.

Met het oog op de uitvoering van de vereffenings-activiteiten stelt de algemene vergadering een of meerdere vereffenaars voor aan de bevoegde Rechtbank. Verder volgt ze de in de wet voorgeschreven procedure.

Na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om hieraan te voldoen, wordt het beschikbare saldo door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van hun aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet werden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is gestort, tot beloop van het verschil.

VERSLAG EERSTE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 10 JUNI 2011

Na voorlezing van de statuten neemt de Vergadering met eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten:

Eerste besluit;goedkeuring van de volledige statuten van de Comm.V.

Tweede besluit:tot gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap wordt comparant 1,

zijnde De Nul Ilse aangeduid, zij aanvaardt dit mandaat.

tot stille vennoot wordt op zijn voorstel comparant 2 aangeduid,

zijnde van Leemputten Geert, hij aanvaardt dit statuut.

Derde besluit:in afwijking niet de statuten wordt het eerste boekjaar, het loopt vanaf de oprichting tot en met

31 december 2011.

I. DE NUL G. VAN LEEMPUTTEN

etste blz. vanLui vB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio}n=enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4w

r

Voorbehouden aren het tetgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DE NUL CONSULTING

Adresse
LEISTRAAT 100, BUS 2 2460 LICHTAART

Code postal : 2460
Localité : Lichtaart
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande