DE ONDERNEMERSFABRIEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE ONDERNEMERSFABRIEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.425.933

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.05.2014, NGL 17.07.2014 14318-0479-011
14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 12.06.2013 13166-0231-009
22/08/2011
ÿþa mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;t ..

~_.

:.,.

0 9 -V- z©`il

van

KOOPHAND--. ",,,El.r'fELEty

!I

*iiiaesi3

Or^demzmirtgç:,Y : %--I 2-S . G'3~

r enerffi g : Ondenuerne i abi 1c

(voluit)

Rechtsvorm . basloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zee.& " Schoolstraat 29

2590 Berlaar

Ondánfic'r eies ; BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden vôôr Meester Kathleen PEETERS, notaris te Heist-op-den-Berg (Itegem) op 2 augustus 2011, dat :

1) De heer VAN dEN BRANDEN Jef, ongehuwd, geboren te Antwerpen op achttien oktober negentienhonderd tweeëntachtig, wonend te 2590 Berlaar, Schoolstraat 29, en

2) Mevrouw JANSSENS Katriin Willem Maria, ongehuwd, geboren te Lier op tien april negentienhonderd drieëntachtig, wonend te 2590 Berlaar, Schoolstraat 29.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "De Ondernemersfabriek", waarvan de statuten onder meer het volgende inhouden: ZETEL: te 2590 Berlaar, Schoolstraat 29.

- DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

- DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

" De aan- en verkoop, de huur en verhuur van diverse roerende goederen in eigen naam en voor rekening van derden of als tussenpersoon in de handel.

" Vertaalopdrachten.

" Het aanbieden van diverse diensten via online marketing Cools.

" Het aanbieden van alle mogelijke dienstverlening en oplossingen inzake het spreken voor publiek met de volgende kernactiviteiten:

- Copywriting/schrijven van teksten, speeches en speakernotes;

- Organisatie van taal-en sportkampen,...

- Organisatie van events, seminaries, opleidingen,...

- Individuele coaching, coaching kleine groep en people coaching;

- Presenteren, modereren, educatainen, entert(r)ainen, infotainen, dagvoorzitten, keynotepresentaties, HRM activiteiten...

- Animatie, bedrijfsvoorstellingen, prijsuitreikingen, huldigingen,...

- Mediapresentatie, tv, radio,...

" En met mogelijke nevenactiviteiten:

- Marketing communicatie in de brede zin;

- Schrijven van artikels als columnist, freelancer;

- Het vertrekken van financieel advies, financiële planning en het organiseren van seminarie, congressen, events hieromtrent.

" Het verwerven en beheren van een patrimonium bestaande uit onroerende en/of roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan, en die van die aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van haar onroerende goederen.

" In het algemeen zal de vennootschap alle handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, of handelingen mogen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van dat doel te vergemakkelijken.

Oc de laatste blz var Luik 1E1 vermctdei necSo Nlaam en hoedanieeid ,77:.'r,mer.,e-enr;e peiso(a;n{e,-i)

bevoegd r3chtsp3rsoor er r1zC'1` van Cihrr'er. :^ ..:rt2t]ert"'S:crrilze,

1.1er~o : Naam en i'.andtclansnÿ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

" De vennootschap kan tevens op rechtstreekse als op onrechtstreekse wijze deelnemen in andere vennootschappen, deelgenootschappen aangaan, leningen verstrekken en opnemen en verder alle andere verrichtingen als commissionair, makelaar en tussenpersoon in het algemeen, financiële verrichtingen stellen, die op directe of indirecte wijze met deze doelstelling verbonden zijn of deze doelstelling kunnen helpen verwezenlijken.

" De vennootschap kan eveneens bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op één of andere wijze, deelnemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap met een gelijkaardige of analoge doelstelling.

" De vennootschap kan tevens als bestuurder zitting houden in de raad van bestuur van om het even welke vennootschap. Zij kan eveneens dienstverlenende activiteiten van financiële, commerciële, technische, administratieve en sociale aard verrichten.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met hetzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap zal alle industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

- KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal en werd volstort voor een bedrag van ¬ 5.890 door de heer Van den Branden Jef, voornoemd en voor een bedrag van ¬ 310 door mevrouw Janssens Katrijn, voornoemd. Ondergetekende notaris Peeters bevestigt dat een attest afgeleverd werd door de KBC Bank op 29 juli 2011, waarin deze financiële instelling attesteert dat gemeld bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting.

- BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

- BEVOEGDHEDEN : Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

- WINSTVERDELING: De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste

éénitwintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze

afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de

zaakvoerder. Geen winstuitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het

laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het

opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERDELING BIJ VEREFFENING: Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van

de vereffening. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

Op de laatste bíz van Luik _EI vermeldel 7lecte : Naarn en hoedari2i oid van de instrumenterende notaris: hetzl, tiran de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspe7scon ten 'ran derden te vertegsn::'oordigen

Vo7so : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

- ALGEMENE VERGADERING: De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand mei van elk jaar om elf uur en voor het eerst in 2013. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

- BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op 31 december 2012.

- BENOEMINGEN: Het aantal zaakvoerders is vastgesteld op één.

Wordt benoemd tot niet statutaire zaakvoerder: voornoemde heer Van den Branden Jef, dewelke heeft verklaard zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel of beslissing die zich daartegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur en is onbezoldigd.

- COMMISSARIS: Uit te goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg wordt geen commissaris benoemd.

- VOLMACHT: Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOSMAN CONSULTANTS, met maatschappelijke zetel te Eeksken 164a, te 1745 Opwijk, vertegenwoordigd door de heer BOSMAN Luc, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, en de eventuele inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde en de Federale overheidsdienst Financiën.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend Notaris Kathleen PEETERS.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden " Recto . en hceaG :g' ei: ,.er Instrumentereride notar;s nMtxEi van de r.~ersotoin(e .;

bevicegá :e:^tsns.scc 1 ;Q , eanx=er van derden t2 ver:ege^r:oc:-dig2r

Verso : Naam er

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 22.07.2015 15333-0044-011

Coordonnées
DE ONDERNEMERSFABRIEK

Adresse
SCHOOLSTRAAT 29 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande