DE ONTMOSSER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE ONTMOSSER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.053.679

Publication

29/06/2011
ÿþ Motl 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII~~m~um~wn~u~uu

*11097118

thergreleted ter errllife vais Rechtiesvet van Xoopirarnial fie kenerpeta, op

1 7 JUNI 2011

Griffie

Ondernemingsnr : O 273.?'. 05-1 . (a D Benaming

(voluiti : DE ONTMOSSER

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel ; ESSENHOUTSTRAAT 245 - 2950 KAPELLEN

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Benaming: DE ONTMOSSER

Rechtsvorm: Vennootschap Onder Firma

Zetel: Essenhoutstraat 245 - 2950 Kapellen

Hoofdelijk aansprakelijke vennoten / oprichters:

- Joppen Jan, Essenhoutstraat 245 - 2950 Kapellen

- Cosemans Maria, Leopold Scheiperslaan 100 - 2950 Kapellen

Maatschappelijk kapitaal: 5.000,00 euro

- volstort door Joppen Jan voor een bedrag van 4.950,00 euro, waarvoor hem 99 aandelen

worden toegekend

- volstort door Cosemans Maria voor een bedrag van 50,00 euro, waarvoor haar 1 aandeel

wordt toegekend

Boekjaar:jaarlijks van 01/01 to 31/12

1-let eerste boekjaar vangt aan op 01/08/11 en eindigt op 31/12/12.

Overige: de algemene vergadering beslist over het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst

en het na vereffening overblijvende saldo

Zaakvoerder: als niet statutaire zaakvoerder werd benoemd voor gans de duur van de vennootschap

Joppen Jan

Datum oprichtingsakte: 1 juni 2011

Joppen Jan

zaakvoerder

Gelijk hiermee neergelegd: statuten oprichting

Op de laatste blz. van Luk 9 vermelden : Recto : Naam en hoertanigheid van dF instrurnenterende notaris, hetzij van cle tserso{aln(en) bevoeud de rechtspersoon ten aanz'sen van derden te ver tegenwoerctlgen

Verso : Naam en handtekening.

15/04/2015
ÿþT

iL~aS 1 S'_' MM Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

que 1111 Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 z APR. 2015

afdeling Antwerpen

Otiff;e







Ondernemingsnr : 0837.053.679

Benaming

(voluit) : DE ONTMOSSER

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Essenhoutstraat 245 te 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : HANDELSNAAM - KAPITAALVERHOGING - OMVORMING - HERWERKING VAN DE STATUTEN - MANDATEN.-

Uit een akte verleden voor Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op éénendertig maart tweeduizend vijftien, blijkt dat de algemene vergadering van de vennootschap onder firma "DE ONTMOSSER", gevestigd te 2950 Kapelfen Essenhoutstraat 245, met ondernemingsnummer 0837.053.679, onder meer volgende besluiten heeft genomen

. De handelsbenamingen "De gevelreiniger", "De crepimeester", "De schoorsteenveger", "lnox-schoorsteen", "De vochtbestrijder" en "De kalleimeester" worden toegevoegd in de statuten en het artikel één (1) van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd.

Het kapitaal wordt verhoogd met vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) om het te brengen van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) op twintigduizend euro (¬ 20.000,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen door inlijving bij het kapitaal van vijftienduizend euro (¬ 15.000, 00) dat wordt afgenomen van de beschikbare reserves van de vennootschap en het artikel vijf (5) van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd.

De vennootschap wordt omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Overeenkomstig het bij artikel 783 van het Wetboek van Vennootschappen bepaalde, volgt hierna een letterlijke weergave van de akte, met betrekking tot de beslissing genomen inzake de omvorming, waarna een beknopt uittreksel volgt uit de akte met betrekking tot de statuten en mandaten:

"Hef jaar tweeduizend vijftien.

De éénendertigste maart.

Voor mij, Meester Jan JANSSENS, Notaris te Stabroek (handelend voor rekening van de burgerlijke vennootschap onder de' vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Didier MARYNEN & Jan JANSSENS" te 2940 Stabroek Hoogeind 33, BTW BE0887.464.876 RPR Ant-werpen).

Werd gehouden op mijn kantoor te Stabroek Hoogeind 33 een buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma "DE ONTMOSSER", gevestigd te 2950 Kapellen Essenhoutstraat 245.

Vennootschap opgericht bij onderhandse akte de dato één juni tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig juni daarna onder nummer 11097118, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

Ondernemingsnummer: 0837.053.679/RPR Antwerpen.

Op deze vergadering zijn aanwezig, de hiemagenoemde aandeelhouders, welke verklaren het aantal aandelen te bezitten vermeld achter hun naam:

1° De heer JOPPEN Jan, geboren te Antwerpen-Ekeren op drie juni negentienhonderd vierentachtig (rijksregister nummer 84.06.03-167.94), wonende te 2950 Kapellen Essenhoutstraat 245, houder van negenennegentig (99) aandelen;

2° Mevrouw COSEMANS Maria Rita Martha, geboren te Wuustwezel op één januari negentienhonderd achtenvijftig (rijksregister nummer 58.01.01-534,79), wonende te 2950 Kapellen Leopold Scheiperslaan 100, houdster van één (1) aandeel.

Samen honderd (100) aandelen of de totaliteit der aandelen.

De vergadering wordt voorgezeten door de heer Jan Joppen, voornoemd, die uiteenzet:

1. Dat deze vergadering vrijwillig is bijeengekomen om te beraadslagen over de volgende agenda: (...)

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraad-slaging met eenparigheid van stemmen volgende besluiten: (...)

DERDE BESLUIT.-

a, De vergadering besluit om redenen uiteengezet in de nagemelde verslagen de vennootschap om te: zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarbij voor elk aandeel in de;

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge ,-t vennootschap onder firma één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal worden verstrekt.

b. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan, waarbij deze het belang voor de vennootschap van het voorstel tot omzetting toelicht en van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een eenmans besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luc Callaert", gevestigd te 1840 Londerzeel Zwaluwstraat 117, vertegenwoordigd door de heer Lue Caibert, bedrijfsrevisor, de dato negen maart tweeduizend vijftien, niet betrekking tot de vermogenstoestand van de vennootschap op éénendertig december tweeduizend veertien, vermits iedere aandeelhouder erkent een afschrift te hebben ontvangen van deze verslagen en bevestigt er kennis van te hebben genomen.

De conclusies van het laatstgenoemd verslag luiden als volgt:

"11. BESLUIT

]n overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de activa- en passivabestanddelen, zoals samengevat in de boekhoudkundige staat afgesloten per 31 december 2014 van de Vennootschap Onder Firma De Ontmosser, aan een controle onderworpen en dit met het oog op de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief van de vennootschap is positief voor een bedrag van 144.454,91 EUR,

Het maatschappelijk kapitaal, zal na de geplande kapitaalverhoging, 20.000,00 EUR bedragen, waardoor het kapitaal minstens gelijk zal zijn aan het minimumkapitaal van 18.550,00 EUR voor een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, zoals vereist door artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van De Ontmosser VOF die moet beslissen over de in dit verslag beschreven geplande verrichting.

Londerzeel 09 maart 2015

De bedrijfsrevisor,

LUC CALLAERT BV ovve EBVBA,

vertegenwoordigd door Luc Callaert,

bedrijfsrevisor"

c. De vergadering besluit de vennootschap om te zet-ten van een vennootschap onder firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met behoud van de rechtspersoonlijkheid. Zo blijven kapitaal en reserves dezelfde evenals alle activa en passiva, afschrijvingen, meerwaarden en waardeverminderingen aangezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de boekhouding die door de vennootschap onder firma werd gehouden zal voortzetten,

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het inschrijvingsnummer in het rechtspersonen register en dit van de belasting over de toegevoegde waarde.

Alle verrichtingen gesteld sedert één januari tweeduizend vijftien door de vennootschap onder firma worden geacht te zijn gedaan voor en namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die ze voor zoveel als nodig bekrachtigt en ze voor haar rekening neemt.(...)

WAARVAN PROCES-VERBAAL.-

Opgemaakt en verleden op plaats en datum als boven.

Na integrale voorlezing en toelichting van dit proces-verbaal, hebben de comparanten, met mij Notaris getekend."

STATUTEN - MANDATEN.-

Uit de vennootschapsakte blijkt verder dat:

. De vennoten zijn de personen voormeld in het hiervoor weergegeven letterlijk uittreksel.

. De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt "DE ONTMOSSER". De vennootschap kan eveneens de handelsbenamingen "De gevelreiniger", "De crepimeester", "De schoorsteenveger", "Inox-schoorsteen", "De vochtbestrijder" of "De kalleimeester" hanteren,

, De vennootschap is gevestigd te 2950 Kapellen Essenhoutstraat 245. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder. De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

- algemene reiniging van gebouwen;

- industriële reiniging van gebouwen;

- gevelreiniging, gevelreiniging door zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort;

- waterdichtingswerken van muren;

- reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden;

- onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

- verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel;

- lappen van ramen;

. " ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

- schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming,

ventilatiekanalen en uitlaatsystemen;

- landschapsverzorging;

- snoeien van bomen en heggen;

- aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

Bovengenoemde opsomming en zijn niet beperkend doch enkel aanwijzend.

In het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en kan zij om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluitend bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, het-zij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichtingen, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag leningen toestaan aan en waarborg stellen voor derden of voor vennoten, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerder en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

" Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (E 20.000,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

" De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om aile daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

, De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om zestien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de venncotschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent. Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

" Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt het saldo als dividend verdeeld onder de vennoten naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering anders besluit op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Er wordt ontslag als zaakvoerder van de vennootschap onder firma verleent aan de heer Jan Joppen voornoemd. Er wordt onvoorwaardelijke kwijting verleend voor de door hem tot op heden opgenomen taken en verantwoordelijkheden.

Er wordt één zaakvoerder aangesteld in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en tot die functie worden benoemd de heer Jan Joppen voornoemd, De opdracht geldt voor onbepaalde duur zonder evenwel statutair te zijn en neemt aanvang op heden. De functie is onbezoldigd, tenzij de algemene

# T !

vergadering anders beslist. Krachtens artikel negen der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Er wordt geen commissaris aangesteld.

Wordt als bijzondere lasthebber aangesteld de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADB fisc", gevestigd te 9255 Buggenhout Diepmeerstraat 28, alsook haar aangestelden, aan wie de macht wordt verleend om ieder afzonderlijk de nodige verrichtingen te doen bij de erkende Ondernemingsloketten, de Krulspuntbank en de B.T.W.-administratie, ook voor wat betreft akten en/of processen-verbaal voor deze opgemaakt.

----------- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie der akte statutenwijziging inhoudende coördinatie der statuten,

verslag zaakvoerder(s), verslag bedrijfsrevisor en lijst publicatiedata,

Notaris Jan Janssens

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-biouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 19.07.2016 16335-0554-014

Coordonnées
DE ONTMOSSER

Adresse
ESSENHOUTSTRAAT 245 2950 DE PURMER

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande