DE OUDE SCHANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE OUDE SCHANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.723.941

Publication

12/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

10-12-2014

Griffie

*14312388*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506723941

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

De Oude Schans

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door geassocieerde notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 10 december 2014, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Oude Schans" werd opgericht met volgende gegevens:

1. Zetel: 2990 Wuustwezel, Bredabaan 51 c

2. Oprichters: 1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEDIA MARKETING PRODUCTIONS", met maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel, Bredabaan 51 c, BTW BE0865.995.214 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Jan ANTHONIS te Antwerpen op eenentwintig juni tweeduizend en vier, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf juli tweeduizend en vier onder nummer 20040705-98879.

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

Verhuren van gebouwen en onroerende goederen in het algemeen.

Verhuur van roerende goederen

Het toekennen van rechten om een beroep uit te oefenen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Alle bewerkingen voor eigen rekening of voor rekening van derden, die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks betrekking hebbende tot alle onroerende verhandelingen en namelijk de aankoop, de verkoop, de verhuring, het ontwerpen, het bouwen, het verkavelen, het tot waarde brengen van alle gronden en gebouwde constructies, de verhandeling, de uitbating, het inrichten en het geschikt maken van onroerende goederen evenals van alle handelingen, bewerkingen of verrichtingen van/of belegging in roerende en/of onroerende goederen en vermogens.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen en zelf bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Onderwerp akte :

Bredabaan (Centrum) 51 Bus c 2990 Wuustwezel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals: het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen.

Het verschaffen van beheers-, oprichting- en beleidsadviezen en het verzorgen van management-en trainingsprogramma s voor private bedrijven en instellingen, zowel nationaal als internationaal. Het onderzoek en ontwikkeling van nieuwe strategische marketingtechnieken en technologische beslissingsondersteuningssystemen, de toepassing van deze systemen en de verdeling, verkoop ervan, zowel in binnen- als in buitenland.

Het organiseren van lezingen en seminaries over nieuwe beslissingsondersteuningssystemen. De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden

Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

De uitbating van café, taverne, herberg, spijshuizen, evenals alle drankgelegenheden allerhande met al of niet alcoholhoudende dranken en sterke dranken, wijnbar, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord : uitbating van snackbar, theesalon, cafetaria, verbruikerssalon, tearooms.

Uitbating van een zaak voor buffet, roomijs, belegde broodjes, wijnen, alcoholische en andere gegiste dranken.

Inrichten van vertoningen in cabaret, nachtclubs en privaat club, modeshows, concerten, happenings, feestelijkheden en vermakelijkheden in de meest brede betekenis.

Het verzorgen van feesten en recepties; het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels; het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enzovoort.

Uitbating en inrichting van discotheken, dancings en dergelijke; de regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privé-clubs, die hun omzet al dan niet verwezenlijken door de verkoop van dranken.

Het ter beschikking stellen en verhuren van allerhande ruimten en zalen.

Alle traiteur- en cateringdiensten en aanverwante activiteiten, zoals de verkoop van voorbereide maaltijden en alle toebehoren.

Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enzovoort. Uitbating en inrichting van kantines, het verzorgen van catering en uitzendkoks, het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens.

De in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren, dranken en horecaproducten in het algemeen.

De in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, huren en verhuren, installeren, distribueren, onderhouden en herstellen van alle materiaal, toestellen en benodigdheden in verband met de horecasector. Dit alles met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren,

Het aankopen en verkopen van allerhande materialen, het importeren en exporteren van allerhande materialen die betrekking hebben op voormelde activiteiten.

Deze opsomming is voorbeeldgevend en niet beperkend. Daarom is zij gerechtigd alle handelingen en verhandelingen te verrichten van welke aard ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van het doel strekken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle handels- of nijverheids- en financiële verrichtingen of bewerkingen die van aard zouden zijn de vennootschap uit te breiden of te bevorderen, zij kan zich eveneens borgstellen of haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

4. Duur: onbepaald

5. Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.550,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volledig volgestort. De voornoemde oprichter tekende in op alle aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE88 0017 4417 0841

geopend bij de BNP Paribas Fortis op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank af¬geleverd op 8 december 2014.

7. Boekjaar: Loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2015.

8. Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, waarvan het getal en de duur van hun mandaat zullen bepaald worden door de algemene vergadering. Alle zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Tot zaakvoerder werd benoemd voornoemde oprichter, te weten:

voornoemde vennootschap  Media Marketing Productions , met als vaste vertegenwoordiger de heer Kevin François Agnes EVRARD, geboren te Brasschaat op zeven oktober negentienhonderdtachtig, rijksregisternummer 80.10.07-377.96.

10. Commissaris: geen

11. Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de eerste maandag van juni om achttien uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2016.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  WOUTERS PHILIPPE Accountants & Belastingconsulenten , vertegenwoordigd door de heer WOUTERS Philippe, kantoorhoudend te 2180 Antwerpen district Ekeren, Veltwijcklaan 92, en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"- belastingplichtige te bekomen, om bij het Bestuur der Belastingen inzage te nemen van het fiscaal en BTW-dossier, er alle gewenste inlichtingen te bekomen, al zijn fiscale stukken te ondertekenen en met het Bestuur overeenkomsten af te sluiten welke hij nodig acht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de geassocieerde notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte.

Coordonnées
DE OUDE SCHANS

Adresse
BREDABAAN 51, BUS C 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande