DE PEREL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE PEREL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.913.963

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 16.05.2014, NGL 07.07.2014 14278-0371-015
08/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300165*

Neergelegd

04-01-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0508913963

Benaming (voluit): De Perel

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2400 Mol, Corbiestraat 17

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: BVBA: OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op 4 januari 2013, welke spoedig zal worden neergelegd ter registratie, dat door (1) de heer Debie Gilles, wonende te 2400 Mol, Tiendenstraat 1; (2) de heer Nagel Willem, wonende te 2400 Mol, Martelarenstraat 33, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht die de volgende kenmerken vertoont:

NAAM. De Perel.

VORM. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ZETEL. 2400 Mol, Corbiestraat 17.

DUUR. Onbepaalde duur.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden alle activiteiten uitoefenen van groot- en kleinhandel, import en export van alle soorten goederen, en ondermeer: Het uitbaten van een restaurant met inbegrip van eet- en drankgelegenheid, en het inrichten en verzorgen van eet- en feestmalen, binnen- en buitenshuis. Het uitbaten van een bar, café, herberg, taverne, het schenken van dranken, zowel alcoholische als niet alcoholische, de verkoop van tabak, sigaren, sigaretten en suikergoedwaren. Het uitbaten van een restaurant, met levering van spijzen en dranken en het inrichten en verzorgen van banketten, feesten. Het uitbaten van een tearoom, snackbar, cafétaria, houdende levering van lichte maaltijden, versnaperingen, gebak, wafels, pannenkoeken, roomijs, consumptie-ijs en belegde broodjes. Het uitbaten van drankgelegenheid, met organisatie van degustaties van wijnen en andere dranken, ontspanningsgelegenheid, roepzaal en verhuring van divers materiaal. Het inrichten van vertoningen, cabaret, dancing, het ter beschikking stellen van het etablissement als feestzaal. Het uitbaten van een horecabedrijf in de meest uitgebreide zin van het woord. Het produceren, vervaardigen of laten vervaardigen, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen, producten, materialen, materieel en diensten die verband houden met haar doel. Groot- en kleinhandel in wijnen, likeuren, tabak, sigaren, sigaretten, en confiserie. Voorgaande opsomming is niet beperkend. De vennootschap zal in het algemeen alle handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar doel of die het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere het aannemen van bestuursmandaten ervan. De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

KAPITAAL. Achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

AANDELEN. Honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde.

WINSTVERDELING. Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

BOEKJAAR. Van één april tot en met eenendertig maart van het volgende burgerlijke jaar.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om zestien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van de bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

BESTUUR-CONTROLE. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap werden benoemd: De heer Gilles Debie, voormeld; De heer Willem Nagel, voormeld, die beiden hun mandaat uitdrukkelijk hebben aanvaard. De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd; het bedrag van de bezoldiging zal door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Wanneer de vennootschap de functie uitoefent van bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité van een andere vennootschap wordt ze vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht haar naam en voor haar rekening. Deze vaste vertegenwoordiger wordt benoemd onder haar zaakvoerders, vennoten, of werknemers. De vennootschap kan verder geldig worden vertegenwoordigd door bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Er wordt geen commissaris benoemd omdat zij er als kleine onderneming niet toe gehouden is.

SLOT-EN OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger: Tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap werden benoemd: de heer Gilles Debie, voormeld; de heer Willem Nagel, voormeld, die beiden hun mandaat uitdrukkelijk hebben aanvaard. Tot vaste vertegenwoordiger wordt benoemd: Gilles Debie. Het mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar: Het eerste boekjaar neemt een aanvang op het moment dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal worden afgesloten op 31 maart 2014.

Eerste gewone algemene vergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Volmacht: De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Albert Delfosse, accountant, kantoorhoudende te 2490 Balen, Veststraat 5 bus 7, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerlegging en/of publicatie die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering, of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, en de aanvraag van een B.T.W.-nummer, en de neerlegging van de documenten op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Jan Van Ermengem.

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 10.06.2016, NGL 14.07.2016 16320-0376-014

Coordonnées
DE PEREL

Adresse
TIENDENSTRAAT 1 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande