DE PRETFABRIEK

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE PRETFABRIEK
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 629.918.295

Publication

13/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : De maatschappelijke zetel is gevestigd te Mechelen Hombeek, Pikkeriestraat 27, in het Gerechtelijk arrondissement Mechelen.

Doel : De vennootschap heeft tot doel : Verhuur, verkoop, import, export van springkastelen, attracties voor volwassenen en kinderen, wereldspelen, horecamaterialen, geluids- en lichtinstallaties, mobiele publiciteit en reclame, feestmaterialen en decoraties, kraampjes en tenten, animatie voor volwassenen en kinderen, organisatie van evenementen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met, of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook. Zij kan de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Kapitaal : Het door de vennoten bijeengebracht kapitaal bedraagt vijfduizend euro. Het is verdeeld in tien aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, ieder aandeel één/tiende van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend. De heer Gregory Schmit, hiervoor vernoemd, heeft ingetekend op 5 aandelen, die volledig werden volgestort of voor een totaal van 2.500,00 euro. De heer Wim Aelvoet, hiervoor vernoemd, heeft ingetekend op 5 aandelen, die volledig werden volgestort of voor een totaal van 2.500,00 euro.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), benoemd door de algemene vergadering. Tenzij anders overeengekomen, is de duur van het mandaat onbepaald. Een zaakvoerder kan

Uit de onderhandse akte opgemaakt op 27 april 2015 blijkt dat :

1 / SCHMIT GREGORY, geboren te Edegem op 14/08/1985, en wonende te Pikkeriestraat 27, 2811 Hombeek,

en

2/ AELVOET WIM geboren te Bonheiden op 01/06/1975, en wonende te Gijsbeekstraat 34, 2811 Hombeek

besloten een Vennootschap Onder Firma op te richten.

Rechtsvorm en benaming : De vennootschap is opgericht als een Vennootschap onder Firma en haar naam luidt DE PRETFABRIEK.

Duur : De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : De Pretfabriek

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Pikkeriestraat(HOM) 27

*15308095*

Luik B

2811

België

0629918295

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mechelen (Hombeek)

Griffie

Neergelegd

09-05-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

slechts worden ontslagen bij beslissing van de algemene vergadering, en dit met éénparigheid van stemmen. Tot zaakvoerder werden aangesteld : de heer Gregory Schmit, geboren te Edegem op 14/08/1985, wonende te Mechelen Hombeek, Pikkeriestraat 27 ; en de heer Wim Aelvoet, geboren te Bonheiden op 01/06/1975, wonende te Mechelen Hombeek, Gijsbeekstraat 34.

Algemene vergadering : De gewone jaarlijkse algemene vergadering van al de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand december om 16.00 uur.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Slotbepalingen :

1/ Het eerste boekjaar van de vennootschap begint op heden en eindigt op dertig juni tweeduizend en zestien. 2/ De eerste jaarvergadering zal op de derde vrijdag van de maand december in het jaar 2016 gehouden worden.

3/ Alle verbintenissen die in naam van de vennootschap zijn aangegaan vanaf twintig april tweeduizend en vijftien worden door de vennootschap overgenomen en bevestigd.

4/ Tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

Schmit Gregory, hiervoor genoemd en

Aelvoet Wim, hiervoor genoemd.

De zaakvoerders hebben uitdrukkelijk verklaard hun mandaat te aanvaarden.

5/ Tevens wordt volmacht gegeven aan Elke Van de Zande, Guido Gezellestraat 7, te 3191 Hever, BE0824.086.165 vertegenwoordigd door haarzelf, met recht van in de plaats stelling, om alle nodige formaliteiten te vervullen met betrekking tot registratie van deze overeenkomst, neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, inschrijving bij de Kruispuntbank ondernemingen en BTW, evenals voor het in orde brengen van het dossier inzake sociale zekerheid, provinciale belasting, stadsbelasting en alle mogelijke formaliteiten vereist in geval van oprichting, inschrijving, wijziging of stopzetting . Deze volmacht geldt tevens voor de vertegenwoordiging tegenover de administraties der belastingen en BTW.

Coordonnées
DE PRETFABRIEK

Adresse
PIKKERIESTRAAT 27 2811 HOMBEEK

Code postal : 2811
Localité : Hombeek
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande