DE PRINS KRIS

Société en commandite simple


Dénomination : DE PRINS KRIS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 600.916.483

Publication

26/03/2015
ÿþe

Voor behoud aan hi Belgis Staatsti

Mad Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

i Neer c :;nis tem o,;ri" x.-

Til r,1 gebi2Prialltal,

12 PART 2015

ANTWERPEN ar..a:~ .; s." ítt;hTii(OUT

De Gi" 1'#rer

reeffia

©ndernemingsnr : n 6 e .9'4 C g3

Benaming

(voluit) : De Prins Kris

(verkort) :

Rechtsvorm : GCV

Zetel : Ericalaan 29 te 2350 Vosselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden:

De Prins Chris(tiaan), Belgische nationaliteit, Rijksregisternummer 53.06.29-065-26,

Ericalaan 29 te 2350 Vosselaar

en

Sas Annitta, Belgische nationaliteit, Rijksregistemummer 55.02.28-284-45.

Ericalaan 29 te 2350 Vosselaar

is het volgende overeengekomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Hoofdstuk l: Benaming, zetel, doel, duurtijd

artikel 1

De ondergetekende oprichters verklaren onder hen een "gewone commanditaire vennootschap" op te

richten met de maatschappelijke benaming " De Prins Kris ",

artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2350 Vosselaar, Ericalaan 29.

Hij kan bij beslissing van de gecommanditeerde vennoten worden overgebracht naar elke andere plaats in België. Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal bekend gemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De gecommanditeerde vennoten mogen ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verlenen van diensten en consultancy activiteiten hoofdzakelijk met betrekking tot technische coördinatie, projectcoördinatie, advies en opvolging van activiteiten in diverse sectoren, zowel in België als in het buitenland.

2. Handel in benodigdheden en uitrusting ter ondersteuning van voorgaanden.

3. Het verzorgen van administratieve activiteiten voor derden in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële- en onroerende verrichtingen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook. De vennootschap kan ook functies van beheerder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.









artikel 4

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf 01104/2015. De vennootschap wordt niet

ontbonden door het overlijden, de onbekwaamheid, de faling of de staat van kennelijk onvermogen van een

vennoot, zowel, een gecommanditeerde als een commanditaire. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en' handtekening.

Hoofdstuk Il: Maatschappelijk Kapitaal

artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.000,00 (duizend) EURO, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde aanduiding. Ieder aandeel vertegenwoordigt één honderdste van het maatschappelijk kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal is onderschreven als volgt; in baar geld zodat een totaal bedrag van 1.000,00 EUR.. onmiddellijk ter beschikking gesteld wordt van de vennootschap via een Belgische bankrekening op naam van de vennootschap.

artikel 6

Chris De.Prins is gecommanditeerde (beherend) vennoot; ook zaakvoerder genoemd.

Hij schrijft in op 80 aandelen en volstort deze volledig.

Annitta Sas is commanditaire (stille) vennoot. Zij schrijft in op 20 aandelen en volstort deze volledig.

artikel 7

De afstand van deelbewijzen is vrij onder commanditaire vennoten indien de overdracht of afstand gebeurt conform de voorschriften van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. De overdracht, vermeld in het aandelenregister, is een voldoende bewijs ten opzichte van de vennootschap. De afstand of overdracht aan derden kan alleen gebeuren nadat de aandelen zijn aangeboden aan de andere commanditaire vennoten tegen boekwaarde en enkel met het algemeen akkoord van de andere commanditaire vennoten.

Indien deze hun weigering niet kenbaar maken, is de overdracht vrij. De vennoot die wenst over te dragen of af te staan, zal de andere vennoten hiervan in kennis stellen bij aangetekend schrijven waarna deze één (1) maand de tijd krijgen om hun weigering kenbaar te maken.

1.. artikel 8

e

Het overlijden van een commanditaire vennoot heeft nooit de ontbinding van de maatschappij tot gevolg. Deze blijft verder bestaan met de erfgenamen van de overledene. De erfgenamen of schuldeisers van een commanditaire vennoot kunnen nooit de zegels laten leggen op de goederen van de maatschappij en zelfs op geen enkele manier de werking van de maatschappij verhinderen of belemmeren. Wanneer een aandeel opgesplitst is onder meerdere erfgenamen, zullen deze onder hen noodzakelijkerwijze iemand aanduiden, die het aandeel zal vertegenwoordigen ten opzichte van de maatschappij.

artikel 9

Het overlijden, de onbekwaamheid of het ontslag van de gecommanditeerde vennoot heeft nooit de

ontbinding van de maatschappij tot gevolg. In dat geval zal een buitengewone Algemene Vergadering kunnen

ere bijeengeroepen worden op verzoek van een commanditaire vennoot, op dezelfde wijze als uiteengezet in artikel

ó veertien (14), die onmiddellijk een nieuwe gecommanditeerde vennoot zal aanduiden, hetzij gekozen onder zijn

Mvennoten, hetzij een derde die aangenomen zal worden door de vergadering van medevennoten inbegrepen, o eventueel de erfgenamen van een overledenen wanneer deze reeds toegelaten werden door de Algemene Vergadering en reeds commanditaire vennoten geworden zijn.

N

Artikel 8 is natuurlijk ook van toepassing om de eventueel vorderingen van erfgenamen en schuldeisers te regelen van een gecommanditeerde vennoot ten opzichte van de vennootschap.

et Hoofdstuk 111: Beheer

et

CAel artikel 10

te De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere gecommanditeerde (beherende) venno(o)t(en)-ook

i1ce zaakvoerder(s) genoemd, die de uitgebreidste machten hebben om de vennootschap te verbinden, in en buiten recht. Zij mogen alle administratieve daden en daden van beschikking stellen die nodig of dienstig zijn voor het P, bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de

Cà statuten de Algemene Vergadering bevoegd is.

el

:r,

artikel 11

e De gecommanditeerde vennoten mogen volmacht geven aan bijzondere volmachtdragers of derden in het



C raam van hun bevoegdheid, beperkt tot één of meer rechtshandelingen of tot een bepaalde reeks

et

rechtshandelingen.

Aa

artikel 12

Gerechtelijke acties zowel eiser als verweerder die gesteld zullen worden tegenoverstaande van de vennootschap, vervolgingen en naarstigheden van een gecommanditeerde vennoot, of een bijzondere gevolmachtigde in het raam van hun opdracht, zullen telkens moeten voorzien zijn van een speciale volmacht voor elke actie tot handeling afzonderlijk,

artikel 13

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Niettegenstaande bijzondere volmachten aan derden zoals uiteengezet in artikel 11 (elf), zullen alle akten van de vennootschap die verbintenissen met zich meebrengen, de handtekening van één van de gecommanditeerde vennoten dienen te dragen.

Hoofdstuk IV: De Algemene Vergadering

artikel 14

De regelmatig samengestelde Algemene Vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. leder aandeel geeft recht op een stem. De beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs de niet-aanwezige vennoten, de anders denkende of onbekwame.

Ieder jaar wordt een Algemene Vergadering der vennoten gehouden om 20.00 uur op de laatste dinsdag van de maand juni ter maatschappelijke zetel. Indien deze dag een feestdag of een zondag is, zal de vergadering de volgende werkdag plaatsvinden.

De dagorde zal worden bekend gemaakt en toegestuurd worden aan alle veennoten door de gecommanditeerde vennoten. Zij zullen tevens ervoor instaan dat de beslissingen worden opgetekend in een proces verbaal. De processen verbaal der Algemene Vergaderingen worden door alle aanwezige vennoten ondertekend ten laatste op de volgende vergadering.

De gecommanditeerde vennoot is verplicht een buitengewone Algemene Vergadering bijeen te roepen op aanvraag van een vennoot die dit wenst en kenbaar maakt door een aangetekend schrijven waarin hij de punten die hij wenst te bespreken kenbaar maakt in een dagorde.

Deze buitengewone Algemene Vergadering dient plaats te hebben binnen de 10 dagen na ontvangst van het verzoek.

Hoofdstuk V: Resultaten - Winstverdeling

artikel 15

Het maatschappelijk jaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Ieder jaar zal de

gecommanditeerde vennoot op 31 december een resultatenrekening opmaken.

Het eerste boekjaar begint vanaf 1 april 2015 en eindigt op 31 december 2016, met dien verstande dat het aile verrichtingen zal omvatten die sinds 1 februari 2015 voor rekening van de vennootschap in vorming gedaan werden, bij toepassing van artikel 60 wetboek vennootschappen.

artikel 16

Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van ten minste 1/20 voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds. Deze voorafnemingen houden op verplichtend te zijn wanneer het reservefonds 1/10 van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de Algemene Vergadering die hierover zal stemmen bij gewone meerderheid op voorstellen van de gecommanditeerde vennoten.

De eventuele verliezen zullen proportioneel verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aangegane verbintenissen ten opzichte van de vennootschap. De commanditaire vennoten hiervan kunnen nooit voor meer aansprakelijk gesteld worden dan hun verbintenissen. Voor het tekort is de gecommanditeerde hoofdelijk en solidair aansprakelijk.

Hoofdstuk VI: Ontbinding Vereffening

artikel 17

ledere vennoot kan op de Algemene Vergadering de ontbinding van de maatschappij eisen wanneer 3/4 van het maatschappelijk kapitaal opgebruikt is of om reden van grove nalatigheden en misverstanden onder de vennoten. Het staat echter de overige aandeelhouders de vennootschap verder te zetten of te liquideren en de aandelen van de vennoten die niet meer wensen verder te zetten, over te nemen.

artikel 18

De liquidatie van de maatschappij zal verzekerd worden door de gecommanditeerde vennoot, of ingeval van verhindering door de zorgen van een vereffenaar aangesteld door de Algemene Vergadering.

Het maatschappelijk vermogen zal, nadat aile passiva van de maatschappij zijn aangezuiverd, verdeeld worden onder de vennoten in verhouding van hun aandelen, De vergoeding van de vereffenaar zal bepaald worden door de Algemene Vergadering.

Hoofdstuk VII: Overgangsbepalingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

IJ Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

In de Algemene Vergadering zijnde vennoten sar eengekomen, onmiddellijk na de oprichting van de gewone

commanditaire vennootschap " De Prins Kris "

Op dezelfde datum en zonder bijeenroeping wordt met éénparigheid van stemmen beslist:

A.Behoudens andersluidende beslissing is het mandaat van de gecommanditeerde vennoot onbezoldigd.

Bijzondere volmacht.

Bij deze wordt aan accountantskantoor S.C.A. Mol-Turnhout bvba, Kasteelstraat 6 te 2300 Turnhout  vertegenwoordigd door Dhr. Luc Smolders - bijzondere

volmacht gegeven met recht van indeplaatsstelling om de vennootschap te vertegenwoordigen t.o.v. alle sociale- en belastingadministraties waaronder de BTW, de K.B.O., R.S.Z, R.S.V.Z, ondememingsloket, sociale kas, sociaal secretariaat,... teneinde alle administratieve verrichtingen van en voor de vennootschap uit te voeren.

Gedaan te Turnhout, op 12 maart 2015 in drie exemplaren.

getekend:

Commanditaire (stille) vennoot ' Gecommanditeerde (beherend) vennoot

Sas Annitta De Prins Chris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
DE PRINS KRIS

Adresse
ERICALAAN 29 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande