DE RAAT SECURITY PRODUCTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE RAAT SECURITY PRODUCTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.882.420

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 20.08.2014 14441-0115-012
20/03/2013
ÿþMod Word 71.1

In de bijlagen bij het Belgis>Elbe eblrtultghd'félAiken kopie

na neerlegging ter griffie vfflleTetql< VAN KOOPHANDEL

Ri 2013

TURNHOUT

De Griffier,

Griffie

A II

Ondernemingsnr : 0440.882.420

Benaming

(voluit) : W. DE RAAT BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gareelmakerstraat 10 te 2200 Herentals

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Philip Vertessen, te Tessenderlo, Markt 12, op 5 maart 2013, nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie, zijnde een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap 'W. DE RAAT BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 2200 Herentals, Gareelmakersstraat 10, met ondernemingsnummer 0440.882.420, ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen te Turnhout, en op welke buitengewone algemene vergadering alle aandelen vertegenwoordigd waren,

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besliste tot wijziging van de huidige benaming der vennootschap in "DE RAAT SECURITY PRODUCTS";

Artikel één van de statuten luidt voortaan als volgt :

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt: "DE RAAT SECURITY PRODUCTS";

TWEEDE BESLUIT

De vergadering machtigde de bestuurders om de beslissing die hierboven genomen werd aangaande, uit te voeren, en machtigde de instrumenterende notaris om de statuten te coordineren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Philip Vertessen te Tessenderlo

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van het proces-verbaal, met aangehechte volmacht en de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/02/2012
ÿþll

" 12040560*

Voorbehouden j. aan het Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 6 FEB, 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

D efier,

na neerlegging ter griffie van

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr : 0440.882.420

Benaming

(voluit) : W. DE RAAT BELGIUM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gareelmakersstraat 10 te 2200 Herentals

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Philip Vertessen, te Tessenderlo, Markt 12, op 27 december 2011, geregistreerd te Beringen '1 op 30 december 2011, twee bladen, geen verzendingen, boek 425 blad 91 vak 10, ontvangen vijfentwintig euro, zijnde een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "W. DE RAAT. BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 2200 Herentals, Gareelmakersstraat 10, met ondernemingsnummer 0440.882.420, ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen te Tumhout, en op welke buitengewone algemene vergadering aile aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren,

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besliste:

- tot definitieve omzetting van de aandelen aan toonder naar aandelen op naam;

- tot het invoeren van de mogelijkheid om de aandelen op naam om te zetten in gedematerialiseerde aandelen en omgekeerd, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel zeven van de statuten luidt voortaan als volgt :

"Alle aandelen zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen."

Omzetting

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk gebeuren. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten bceken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk gebeuren. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, volgens de opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van aandelen op naam in gedematerialiseerde effecten of omgekeerd en om omwisselingen praktisch te realiseren

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering besliste, gezien de nieuwe aandelenstructuur tot aanpassing van de inhoud van artikel twintig en éénentwintig der statuten omtrent de oproeping tot de algemene vergadering.

Artikel twintig der statuten luidt voortaan als volgt :

"De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand juni te vijftien uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgend werkdag op hetzelfde uur.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de aankondigingen vermeld.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen te

_ worden_ opgeroepen worden_per aangetekende brief, ten minste vijftien _kalenderdagen váôr de vergadering,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. De oproeping kan per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld

in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek geschieden indien de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en

schriftelijk hiermee hebben ingestemd.

Zijn er gedematerialiseerde aandelen, dan wordt de oproeping gedaan door middel van een aankondiging in

het Belgisch Staatsblad, ten minste vijftien dagen voor de vergadering."

Artikel eenentwintig der statuten luidt voortaan als volgt

"De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van de aandelen op naam, ten minste vijf volle dagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf volle dagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn voor de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Vertegenwoordiging is geoorloofd, doch enkel door een andere aandeelhouder, voorzien van een schriftelijke volmacht."

DERDE BESLUIT

De vergadering besliste artikel 11 der statuten aan te passen, door te voorzien in de mogelijkheid dat de raad van bestuur zal samengesteld zijn uit slechts twee bestuurders overeenkomstig artikel 518 § 1 van het Wetboek van vennootschappen. Voortaan luidt dit artikel, als volgt

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Wanneer op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

leder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijs in zijn vervanging kan worden voorzien. In dit geval zal de algemene vergadering in haar eerst volgende bijeenkomst de vaste benoeming doen. De nieuwe benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger."

VIERDE BESLUIT

De vergadering machtigde de bestuurders om de be-'slissingen die hierboven genomen werden aangaande de voormelde punten, uit te voeren, en machtigde de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Philip Vertessen te Tessenderlo

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van het proces-verbaal en de gecoördineerde statuten

Voorbehouden =.aan het Belgisch Staatsblad

a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 29.06.2011 11232-0007-012
05/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 29.09.2010 10564-0272-013
20/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 15.10.2009 09814-0325-014
14/01/2009 : TU067345
14/08/2008 : TU067345
04/09/2007 : TU067345
26/01/2007 : TU067345
02/10/2006 : TU067345
24/08/2006 : TU067345
04/10/2005 : TU067345
31/05/2005 : TU067345
03/09/2004 : TU067345
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 29.07.2015 15367-0152-012
22/10/2003 : TU067345
25/08/2015
ÿþ6Sod 21

[ Í in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vai-de-akte-

Neerg ie ter griffie van, de

REOi33'?'AYM VAN ZCSOPH.A..NDEL

1 4 AUG. 2015

ANT[~1E:tCï'~s; Ii'deiing TURNHOUT

De Griffier

Gt 7ffi:e

11111111111111111111!1,11111111

Ondernemingsnr : 0440.882.420

Benaming

(voluit) : DE RAAT SECURITY PRODUCTS

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Gareelmakersstraat 10 - 2200 Herentals

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders + afgevaardigde bestuurder

Tijdens de gewone algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel dd. 26 juni 2015 om 15 uur, werden volgende beslissingen genomen

De vergadering van aandeelhouders herbenoemt met éénparigheid van stemmen als bestuurder, afgevaardigde-bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur en dit tot en met de goedkeuring van de jaarrekening over boekjaar 2019 : de heer Marc Dudink, woonachtig te Nederland, Jeroen Boschlaan 42, 3411 VG Lopik, die aanvaardt.

Al de mandaten van de heer Marc Dudink, voormeld, zijn onbezoldigd.

De vergadering van aandeelhouders herbenoemt met éénparigheid van stemmen als bestuurder en dit tot en met de goedkeuring van de jaarrekening over boekjaar 2019 de heer Danny Demey, woonachtig te België, Paddenhoek 6, 3980 Tessenderlo, die aanvaardt. Dit mandaat is onbezoldigd.

Getekend,

Danny Demey

Bestuurder

Datum : 31/07/2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/10/2002 : TU067345
30/09/2002 : TU067345
16/11/2000 : TU067345
01/09/1999 : TU067345
07/11/1998 : TU67345
01/10/1998 : TU67345
01/01/1992 : TU67345
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 26.08.2016 16486-0584-012

Coordonnées
DE RAAT SECURITY PRODUCTS

Adresse
GAREELMAKERSSTRAAT 10 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande