DE REGTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE REGTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.735.883

Publication

17/12/2013
ÿþMotl Word 11,1

i" -:1 It In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~

*13188951111111111

kàsrgkagd tpr nrïTe van ès t;ecial~t van Koophanae ,gà Auztorpolt, op

DEC letà

Griffie

0542.735,8-85

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DE REGTER

(verkort):

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2070 ZWIJNDRECHT, LAARSTRAAT 2a

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geasso-icieerd notaris te Zwijndrecht, provincie

Antwerpen op 3 december 2013, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De Heer DE REGTER Joeri Julien Armand, wonende te 2070 Zwijndrecht, Verbrandendijk 17 V2.

2. De Heer DE REGTER Hugo Adolf Julien, wonende te 2070 Zwijndrecht, Laarstraat 2A. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

" haar naam luidt: "DE REGTER". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Laarstraat 2a. De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland volgende activiteiten verrichten :

- Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële, handels en burgerlijke vennootschappen,: zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

- Het verlenen van advies op het gebied van het beheer van human resources, financieel management, innovatie, strategische en operationeel beleid alsook computer- en informaticamanagement; en meer in het bijzonder het aanbrengen voor een beperkte duur van managers, en het uitvoeren van opdrachten voor het bestaande management in bedrijven, overheidsdiensten of organisaties.

-" Het deelnemen aan herstructureringen van ondernemingen en coachen van management.

- Het verlenen en het opvolgen van adviezen in het management en voor de interne en externe ontwikkelingen van de ondernemingen, organisaties, overheidsdiensten en openbare besturen.

- Advies verlenen op het vlak van informatica en administratief bedrijfsbeheer, logistiek beheer en , warehousemanagement, en Invordering en controle van uitstaande vorderingen.

w Alle daden van houdstermaatschappij zijnde deelnemingen, participaties en belangen nemen in andere maatschappijen, dit zowel via aandelen, leningen als bestuursmandaten,

- Koop, verkoop, invoer, uitvoer, kleinhandel en groothandel in roerende goederen vereist voor kantoororganisatie, computerverwerking, hard en software goederen en voor goederen bestemd voor administratieve diensten.

Patrimoniumvennootschap. Beheer, Koop; verkoop en verhuur van onroerende goederen en het vestigen' van zakelijke rechten op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van zijn werk

- Het geven van opleidingen en verzorgen van publicaties, onder welke vorm dan ook, met betrekking tot; bovenstaande activiteiten.

- Renovatiewerken en schilderwerkzaamheden.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn, De, vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de' vervulling van de wettelijke voorwaarden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de func-'ties van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar activiteiten. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap bestaat voos onbepaalde duur, te reacenen vanaf de da%'im van oprticbting. Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken, wordt bepaald op 3 december 2013.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO en is verdeeld in honderd gelijke aande-len, zonder vermelding van waarde. Ieder der aandelen is volstort ten belope van één/derde, zodat het maatschappelijk kapitaal in totaal voor zesduizend tweehonderd euro volstort is.

De comparant sub 2 verklaart dat deze intekening geschiedt met gelden toebehorend aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote. Hij bedingt dat de vermogensrechten verbonden aan de aandelen toekomen aan de gemeenschap en dat de lidmaat-'schapsrechten verbonden aan zelfde aandelen toekomen aan hemzelf. Hij bevestigt dat hij deze verklaring aflegt met instem-ming van zijn echtgenote voor wie hij optreedt ingevolge mondelinge volmacht en bij sterkmaking.

De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de ven-nootschap op te treden in en buiten rechte. Alle handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder, Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet vergoed, tenzij de algemene vergadering anders beslist met eenvoudige meerderheid van stemmen, De zaakvoerder mag vetmacht vetlenen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerder verbindt de ven-mootschap tegenover derden. Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aanstelling voor onbepaalde duur.

Ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria waarbij de aanstelling van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de controle wordt opgedragen op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van juni om 18.00 uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De eerste gewone vergadering zal gehouden worden op de derde woensdag van de maand juni 2015 om 18.00 uur,

Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd, evenmin ais het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Behoudens uitgifte van aandelen zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de bij de wet bepaalde gevallen. De algemene vergadering beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet. Het is de vennoten binnen de bij het Wetboek van ven-pootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem sch-Irif-;telijk uit te brengen. Opdat met de schriftelijk uitge-'brachte stem reke-ning gehouden kan worden, moet de vennoot op de oproepingsbrief of een door het zaakvoerderschap opgestelde stembrief eigenhandig de geschreven vermelding aan-brengen naast elk agendapunt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming: "voor, tegen, onthouding" en dit docu-ment moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennoot-schap voor twaalf uur (middag) van de laatste werkdag, voorafgaand aan de dag waarop de vergader-ing gehounden wordt.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar, Het eerste boekjaar loopt vanaf 3 december 2013 tot 31 december 2014,

Met eenparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd: voornoemde Heer Joeri DE REGTER en voornoemde Heer Hugo DE REGTER, die beiden deze aanstelling aanvaarden onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Deze opdracht geldt voor onbepaalde duur en gaat in vanaf 3 december 2013 met dien verstande dat de zaakvoerder vanaf 3 december 2013 tot op de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel zal optreden als volmachtdrager van alle vennoten en vanaf genoemde neerlegging als orgaan van de vennoot-schap. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan ieder van hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De opdracht van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOLMACHT: De comparanten stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, de burgerlijke vennootschap met een de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR, met zetel te 2070 Zwijndrecht, Dorp-West 100, vertegenwoordigd door de Heer

t

M

f&

Patrick MEUL, extern accountant, alsook de aangestelden of lastheb-'bers van voormelde vennootschap,

aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling en met macht voor ieder van hen om

afzon-iderlijk te handelen, om alle verrich-itingen te doen tenein-Ide:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank van

ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belas-itingad-'ministraties en aldaar alle

formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en

schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening

van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijzhging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk dat hij werd ingelicht over de kostprijs van deze dienstverlening.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 24.06.2015 15211-0187-011

Coordonnées
DE REGTER

Adresse
LAARSTRAAT 2A 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande