DE RYCK BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE RYCK BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.107.685

Publication

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 07.06.2013 13161-0015-011
29/11/2011
ÿþ1,...,1,4.: :e~v.

á

Voo beho

aan Belg Staat

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11ff11111111 1Ii'i' 1111111111 111fl '1ll 11111111! 1l1

*11179403«

>a'eergeregrf ter griffie von de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

1 7 NOV. 2011

Griffie

í; Ondememingsnr :

Benaming : DE RYCK BEHEER

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : de Robianostraat 12

2150 Borsbeek

Het blijkt uit een akte verleden voor Filip Michoel geassocieerd notaris te Hoogstraten op veertien november; '; tweeduizend en elf, neergelegd v66r registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;; werd opgericht door:

OPRICHTERS

1. De heer DE RYCK Bart Jan Willem, wonende te 2150 Borsbeek, de Robianostraat 12.

2. De heer KERREMANS Philip Emile Valentine, wonende te 2380 Ravels, Raaftuinweg 38.

RECHTSVORM EN BENAMING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "DE RYCK BEHEER".

ZETEL EN DUUR

Met maatschappelijke zetel te 2150 Borsbeek, de Robianostraat 12.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentwintig duizend euro, en is verdeeld in honderd gelijke aandelen;.

zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst.

Alle aandelen worden in geld onderschreven :

`door de heer DE RYCK voornoemd voor een bedrag van vierentwintigduizend zevenhonderd vijftig euro;;

volstort ten belope zesduizend honderd achtendertig euro, waarvoor hem 99 aandelen worden toegekend.

`door de heer KERREMANS voornoemd voor een bedrag van tweehonderd vijftig euro, volstort ten belope!:

van tweeënzestig euro, waarvoor hem 1 aandeel wordt toegekend.

Het geld van de stortingen dat in totaal zesduizend tweehonderd euro beloopt is gedeponeerd op eensi

;; bijzondere rekening nummer BE60 8601 1477 9270 bij CENTEA geopend ten name van de vennootschap in?:

oprichting.

" i DOEL

De vennootschap heeft tot doel: - het optreden in alle activiteiten van verzekeringsbemiddeling in de ruimste zin van het woord;

- alle activiteiten als tussenpersoon in bankbemiddeling;

- het vertrekken van advies betreffende kredieten, leningen, financieringen, leasingen, beleggingen en; aanverwante producten;

- het verrichten van alle diensten en/of verkopen van goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbandsi houden met de activiteit van verzekeringsagenten en van verzekeringsmakelaars;

- het optreden als tussenpersoon in de bankbemiddeling; - het aanleggen, het oordeelkundig beheren en uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen; het verrichten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met:: derden, van alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en met betrekking i, tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing : de aanpassing, de huur en de onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die!° rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende;; handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of!s die van aard zijn op enige manier bij te dragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel in de ruimst;, ;; mogelijke zin.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, overdracht, fusie of op enige andere wijze een belang.; ;s verwerven in alle bestaande of op te richten rechtspersonen waarvan het maatschappelijke doel identiek,;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0041.107.685

Onderwerp akte :OPRICHTING

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

gelijkwaardig of verwant is met hare, of waarvan het maatschappelijk doel van aard is om op enige manier de' verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Het uitoefenen van managementopdrachten, het verstrekken van adviezen inzake marketing, commerciële politiek, verkoopstructuren, administratie en in het algemeen aile adviezen met betrekking tot een commercieel beleid of algemeen beheer.

Het deelnemen in vennootschappen, bedrijven en ondernemingen door inbreng van participatie.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttigverrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet-aanverwante ondememingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag ook functies van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doel deze hebben.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd: De heer DE RYCK Bart Jan Willem, geboren te Lier op 7 juni 1978, ongehuwd, wonende te 2150 Borsbeek, de Robianostraat 12.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om aile handelingen van intem bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

ALGEMENE VERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste donderdag van de maand juni om 18u.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012.

BEPALING BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst zal worden aangewend volgens beslissing van de algemene vergadering. VEREFFENING

Vooraleer de vereffening wordt afgestoten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten.

BENOEMING

Wordt benoemd voor een onbepaalde termijn tot statutaire zaakvoerder, de heer DE RYCK Bart Jan Willem, wonende te 2150 Borsbeek, de Robianostraat 12.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Krachtens artikel veertien van de statuten vertegenwoordigen zij ieder afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder zal hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Frank van Gestel, accountant, kantoorhoudende te 2330 Merksplas, Wijntuinstraat, en diens aangestelden en/of lasthebbers, om bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondememingsloket, de diensten van de B.T.W., de diensten van de Vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL neergelegd voor registratie

DE NOTARIS

Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE RYCK BEHEER

Adresse
DE ROBIANOSTRAAT 12 2150 BORSBEEK(ANTW)

Code postal : 2150
Localité : BORSBEEK
Commune : BORSBEEK
Province : Anvers
Région : Région flamande