DE SMEDT & JANSEN, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE SMEDT & JANSEN, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.693.041

Publication

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 31.07.2014 14401-0568-016
07/01/2013
ÿþme 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd ter griffie van de Rechtbank

von nnr )r:i te Antta2rnen, op

2 4 DEC. 2012

Griffie

ius

Ondernemingsnr : Sp$ . 6-5)3 . 0Y4

Benaming (voluit) : DE SMEDT & .tANSEN,GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met handetsvorn onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ternesselei 231

2160 Wommelgem

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem, vervangende meester Wim De Smedt, notaris te; Wommelgem, wettelijk belet, op 19 december 2012, ter ;registratie neergelegd, blijkt dat 1) De heer DE SMEDT Willem; :Maria Karel, geboren te Wilrijk (Antwerpen) op 21 december? 1953,wonende te 2930 Brasschaat, Vriesedonklei 4 B en 2) De', burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm; Ivan een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARIËLE PARTICIPATIEVENNOOTSCHAP EVI JANSEN". :Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2500 Lier,.

Berlaarsestraat 51, ingeschreven in het:

rechtspersonenregister te Mechelen, onder nummer 0508.478.651,° .Opgericht bij akte verleden voor notaris Alvin Wittens te. ;Wijnegem, vervangende zijn ambtgenoot Wim De Smedt, te =Wommelgem, wettelijk belet, op veertien december tweeduizend;, en twaalf, neergelegd ter publicatie in de Bijlagen tot het ;Belgisch Staatsblad, vertegenwoordigd overeenkomstig de istatuten door haar zaakvoerder, te weten mevrouw JANSEN Evi,i ,geboren te Turnhout op 16 september 1983, wonende te 2500, Lier, Berlaarsestraat 51, hiertoe benoemd bij voormelder; oprichtingsakte een vennootschap hebben opgericht en meer'. :bepaald een burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de, rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte,; aansprakelijkheid, onder de opschortende voorwaarde van het:' vervullen van de openbaarmakingsvereiste, met maat-',

!schappelijke zetel te 2160 Wommelgem, Ternesselei 231 en met;: f

;maatschappelijke naam ""DE SMEDT & JANSEN, GEASSOCIEERDE: NOTARISSEN".

De vennootschap vangt aan op de oprichtingsdatum en is;' opgericht voor onbepaalde tijd.

:De vennootschap heeft tot doel:

'Het uitoefenen van het beroep van notaris, zowel ins; :hoedanigheid van openbaar ambtenaar, als van raadsman, door; :de notaris, voor uitsluitende rekening van de vennootschap,: onder naleving van alle wettelijke, reglementaire en,, deontologische bepalingen die van toepassing zijn op de beoefening van het ambt van notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ ; 20.000,00).Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk: vertegenwoordigend één/tweehonderdste (1/2008te) van het maatschappelijk kapitaal.

De inschrijving in geld werd volgestort.

De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende het bestuur:

Artikel 7 - zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door twee zaakvoerders die tegelijkertijd vennoten zijn van de vennootschap.

Een zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer als zaakvoerder optreden zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder maar ook, in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing.

In alle gevallen waar de zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een notaris-plaatsvervanger, zal deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder zijn, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter. Ingeval een notariële participatievennootschap zaakvoerder, is, gelden zelfde regels ten aanzien van de enige vennoot-zaakvoerder.

Tot statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd:

a) de heer DE SMEDT Willem Maria Karel, geboren te Wilrijk (Antwerpen) op 21 december 1953, wonende te 2930 Brasschaat, vriesedonklei 4 B.

b)De Burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NOTARIËLE PARTICIPATIEVENNOOTSCHAP EVI JANSEN, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Evi Jansen, geboren te Turnhout op 16 september 1983, wonende te 2500 Lier, Berlaarsestraat 51.

Artikel 8 - bestuur - bevoegdheden

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden op elk van de volgende wijzen :

a) iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder;

b) door een volmachtdrager; wiens volmacht bepaald is wat betreft het voorwerp ervan en slechts betrekking kan hebben op verrichtingen waarvoor een notaris een volmacht mag verlenen.

Toezicht:

Artikel 9 - toezicht

De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de algemene vergadering hiertoe beslist door één of meer commissarissen. Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een, commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan: door een accountant.

Dit alles onverminderd bijzondere voorschriften inzake controleregels opgelegd ingevolge notariële reglementen.

Jaarvergadering:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 1î.t

ADe gewone algemene vergadering van vennoten, genoemd, jaarvergadering

wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde maand april om achttien uur. Indien die dag vrijdag van de een wettelijke

"

feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze jaarlijks de beslissingen nemen welke anders door de jaarvergadering worden genomen. De enige vennoot zal te allen, tijde de statuten kunnen wijzigen mits naleving van de wettelijke voorwaarden en zal in het algemeen alle, bevoegdheden uitoefenen van de algemene vergadering. De besluiten van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De statuten bevatten volgende bepalingen ivm de: winstverdeling

Artikel 14 -- bestemming van de winst

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in telkens op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en eindigt op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in de artikelen 11 en 12 van het eerste Koninklijk Besluit van 12 september 1984.Bijgevolg wordt geen commissaris benoemd.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bij deze wordt aan de cvba VGD Accountants en belastingconsulenten, te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 3

elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te

vertegenwoordigen bij één of meer erkende.

ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen tee doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen: en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van een uittreksel van deze akte op de griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig de artikelen; 68 en 69 van het wetboek van Vennootschappen.

Verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap worden bekrachtigd onder de opschortende

voorwaarde van het vervullen van deze

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor'

" , behouden

aan het Beigiseh Staatsblad

mod 11 1

openbaarmakingsvereiste. Zij zullen alsdan geacht worden van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan.

Dit uittreksel is uitgereikt voorafgaand registratie, met als doel te voldoen aan de openbaarmakingsvereiste.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris

Samen hiermee neergelegd: -afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.07.2015 15359-0114-016
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 26.07.2016 16356-0600-016

Coordonnées
DE SMEDT & JANSEN, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

Adresse
TERNESSELEI 231 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande