DE SOEVEREIN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE SOEVEREIN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.020.241

Publication

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 09.06.2014, NGL 29.07.2014 14364-0541-014
02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 10.06.2013, NGL 26.06.2013 13228-0428-014
30/05/2012
ÿþê 4)PliM Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





~~i ~V~IIIiNmII~Y~~Y~I

" iaos~sai~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Fft?ergelegel far grïPi`îv von de Rechtbrne'

vQn feehAlaG-rffei tjtllr:crper,

Griffie 1 8 ME! 2012



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge OndeBeaming V Q `!f U,, Q C. Q

(voluit) : DE SOEVEREIN

(verkort)

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : 2390 Malle, Delften 23

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel afgeleverd vébr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op veertien mei tweeduizend en twaalf, dat de besloten vennootschap met beperkte aasprakelijkheid "QUERCUS PRIMUS", met zetel te 2460 Kasterlee, Houtum 39, met BTW-nummer 0839.058.710 RPR Turnhout, de heer VAN EYCK Joannes Augustinus, geboren te Kasterlee op 3 april 1958, wonende te 2460 Kasterlee Houtum 39 en de naamloze vennootschap "HOPE", met zetel te 2460 Kasterlee, Houtum 39, met B.T,W.-nummer BE 0454.272.279, RPR Turnhout, een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de naam "DE SOEVEREIN", met maatschappelijke zetel te 2390 Malle, Delften 23, waarvan het geplaatste kapitaal eenentwintigduizend euro (¬ 21,000) bedraagt en verdeeld is in tweehonderd en tien (210) aandelen van categorie "A" zonder nominale waarde, waarop zij inschrijven in geld en tegen pari als volgt:

1°De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "QUERCUS PRIMUS", voornoemd, voor een bedrag van tienduizend vijfhonderd euro (¬ 10.500), hetzij honderd en vijf (105) aandelen van categorie "A";

2°De heer VAN EYCK Joannes, voornoemd, voor een bedrag van tienduizend vierhonderd euro (¬ 10.400), hetzij één (104) aandelen van categorie "A";

3°De naamloze vennootschap "HOPE", voornoemd, voor een bedrag van honderd euro (¬ 100), hetzij één (1) aandelen van categorie "A".

waarvan elke inschrijving volledig geplaatst werd en in totaal volstort werd ten bedrage van zevenduizend euro (¬ 7.000,00), waardoor de comparant sub 1. nog een volstortingsplicht heeft van zevenduizend euro (¬ 7.000), de comparant sub 2. nog een volstortingsplicht heeft van zesduizend negenhonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (6.933,33 euro) en de comparant sub 3. nog een volstortingsplicht heeft van zesenzestig euro en zevenenzestig cent (¬ 66,67).

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

-de uitbating van volledige horeca in al zijn vormen;

-inrichten en organiseren van banketten, feesten en recepties, catering in al zijn vormen, zowel in de eigen vestiging als op buitenlocatie;

-organisatie van evenementen, zoals ondermeer beurzen, vergaderingen, optredens, shows, conoerten, tentoonstellingen, sporten animatie.

-het exploiteren, administreren, kopen en verkopen, huren en verhuren, pachten en verpachten van koffiehuizen, restaurants, hotels, buffetten en bottelarijen, van inrichtingen voor fabricatie en verkoop van minerale wateren en limonades en anderen alcoholvrije dranken, alsmede alle verrichtingen van traiteur.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doe!, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen.

De vennootschap mag alles doen wat verband houdt met voornoemd doel of wat van aard is rechtstreeks of: onrechtstreeks ervan de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. Zij mag met name, doch' niet limitatief: onroerende goederen huren, verwerven, productief maken, beheren, verhuren, vervreemden en in het algemeen alle onroerende verrichtingen stellen die in verband staan met haar doel of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking ervan, opnemen en/of toestaan van leningen en kredieten, beleggen of investeren van gelden, hypothecaire en/of andere zekerheden verstrekken en in het algemeen alle financiële of roerende verrichtingen stellen.

De vennootschap mag met in achtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen samenwerken met andere natuurlijke of rechtspersonen. Zij mag hiertoe bestuursmandaten waarnemen. Enkel



















Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

de gedelegeerd bestuurder is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Bestuur/controle;

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit alle aandeelhouders van aandelen categorie LA".

De aandeelhouders van categorie "B" kunnen bestuurders voordragen, maar deze hebben louter een adviserende stem.

De raad komt bijeen na oproeping door de gedelegeerd bestuurder(s) evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dit vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt. De raad vergadert minstens viermaal per jaar.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, fax of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering. De Raad van Bestuur kan alleen geldig beraadslagen als ten minste de helft plus één van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Ais echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

Alle beslissingen worden genomen bij consensus behoudens de uitzonderingen voorzien in deze statuten of het Huishoudelijk Reglement.

Een bestuurder mag, zelfs per brief, telex, telegram, telefax of elk ander gelijkaardig middel, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. De volmachten moeten uiterlijk vier werkdagen voor de bijeenkomst an de voorzitter of de ondervoorzitter worden bekendgemaakt,

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genoteerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de gedelegeerd bestuurders.

De Raad van Bestuur bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van deze statuten de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap,

De Raad van Bestuur stelt het Huishoudelijk Reglement op en is alleen bevoegd voor wijzigingen ervan.

Hij mag verder onder meer alle roerende en onroerende goederen huren of verhuren, aankopen of vervreemden; leningen aangaan behoudens bij uitgifte van obligaties; alle goederen van de vennootschap in pand geven of hypothekeren; met afstand van alle hypothecaire rechten, voorrechten en het recht de ontbinding te eisen, zelfs zonder verantwoording, overschri}vingen, beslag en andere beletselen van gelijk welke aard; de vennootschap ais eiser of verweerder voor de rechtbanken vertegenwoordigen; schikkingen treffen en in ieder geval een scheidsrechterlijke beslissing in verband met alle belangen van de vennootschap in te roepen.

De Raad van Bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meerdere bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan de vennoten en/of derden.

Ieder lid van de Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in rechte als eiser en als verweerder, behoudens voor verbintenissen met een tegenwaarde van tienduizend euro of meer voor de welke de handtekening van ten minste twee bestuurders vereist is, voor zover meer dan één bestuurder werd aangesteld.

Iedere gedelegeerd bestuurder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig, nuttig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de vennootschapswet alleen de Algemene Vergadering of de Raad van Bestuur bevoegd is.

Het ambt van gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd, tenzij de Algemene Vergadering met een gewone meerderheid beslist een vaste vergoeding toe te kennen, waarvan zij het bedrag jaarlijks vaststelt en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Jaarvergadering:

De gewone Algemene Vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen elke tweede maandag van de maand juni om 18 uur.

indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar.

Verdeling winst/reserves:

Het batig slot, dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De Raad van Bestuur beslist over de bestemming van de winst, rekening houdend met de bepalingen van de statuten en het huishoudelijk reglement terzake.

Nochtans kan de Algemene Vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Liquidatiebonus:

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd, terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen, behoudens andere regelingen in het Huishoudelijk Reglement.

Overname verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap.

Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, verklaren de verschijners, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze laatste de rechten en verplichtingen overneemt die voortvloeien uit overeenkomsten door hen of één van hen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting en voor rekening van deze sinds 1 september 2011,

Slot en/of overgangsbepalingen.

1.Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid, onverminderd hetgeen bepaald onder de hoofding "Overname van verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting" en eindigen op 31 maart 2013. De eerste jaarvergadering zal dus plaatsvinden in juni 2013.

2.Onmiddellijk nadat de vennootschap is opgericht en de vennoten de statuten hebben vastgelegd, hebben zij besloten de bestuurders en commissarissen te benoemen. Het aantal bestuurders wordt op één bepaald, het mandaat gaat in op het ogenblik van het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid en men benoemt tot die functie: De heer Van Eyck Joannes, wonende te 2460 Kasterlee Houtum 39.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens toekomstige andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Hij verklaart met ingang van het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid zijn mandaat te aanvaarden. Er wordt geen commissaris benoemd,

3.Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de naamloze vennootschap "HOPE", met zetel te 2460 Kasterlee, Houtum 39, of één van haar medewerkers, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

IV. AANSTELLING GEDELEGEERD BESTUURDER.

De oprichtersvergadering besluit vervolgens de gedelegeerd bestuurder aan te stellen en ze besluit tot gedelegeerd bestuurder te benoemen, dewelke zijn opdracht verklaart aanvaard te hebben:

DDe heer Van Eyck Joannes, wonende te 2460 Kasterlee Houtum 39.

De gedelegeerde bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte en geco6rdineerde statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 08.06.2015, NGL 09.06.2015 15163-0364-014
17/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DE SOEVEREIN

Adresse
DELFTEN 23 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande